|
|
#2371 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 733
|
Dot.: Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek - cz. VI
Eroll
![]() razem z kole¿ankami ¶ciê³y¶my i maturê zda³y¶my to takie g³upie przes±dy, tak samo jak wiara w to ¿e czarne koty przynosz± pecha ![]() ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- jutro zakoñczenie szko³y?
|
|
|
|
#2372 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 370
|
Ja tez dzisiaj widzia³am moj± eLeczkê z moim ulubionym instruktorem. Nie powiem, têsknie za jazdami
![]() A tym czasem lecê na trzynasta godzinê z motoru
|
|
|
|
#2373 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 25 575
|
Ja te¿ musze i¶æ do fryzjera, mo³e koñcówki le¿± i kwicz± z tego porozdwajania, ba nawet po 3-4 koñcówki potrafi mieæ jeden w³os
a tak mi szkoda ich obci±æ bo mam ju¿ coraz d³u¿sze
|
|
|
|
#2374 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 271
|
|
|
|
|
#2375 |
|
Konto usuniête
|
Eroll ja nad grzywk± zapanowaæ nie mogê, jeszcze tak 2 lata temu mia³am grzywkê przecudn±, ale co¶ mi siê zaczê³a sprzeciwiaæ i to bardzo
![]() Ja ze wzglêdu, ¿e jestem z klasy 3 to jutro prowadzê apel z okazji po¿egnania maturzystów i mi nauczycielka kaza³a przyj¶æ w sukience, bo prowadzê tak± niby galê rozdania nagród dla maturzystów
|
|
|
|
#2376 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 876
|
Ja idê do fryzjera w pi±tek, weselnie.
Jutro mam akcjê plenerow±. Ju¿ siê cieszê ![]() dzisiaj wystertowa³am w szpilkach samochodem. Nie da³o siê jechaæ. Musia³abym wyj±c gumowy dywanik, bo mi obcasiki w dziurki wpadaly. Wydawalo mi sie, ze pu¶ci³am sprzêglo, dodjaê gazu a tu wyyyjeeee!!! grubszy obcas jest wygodniejszy
|
#2377 | |||
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 147
|
Cytat:
Cytat:
ogólnie du¿o, a parkowanie mia³am prostopad³e jak wróci³am z jazdy [/QUOTE]co do tego parkowania to te¿ mia³am ju¿ pod szko³±, no ale... parkowanie miêdzy samochodami haha. ciekawe co to bêdzie kiedy przyjdzie czas na pacho³ki i wyznaczone pole... w sumie jestem dobrej my¶li ;D Jutro kolejne jazdy, teraz z jakim¶ facetem, prezencjê ma dziwn± no ale zobaczymy ![]() Cytat:
![]() [1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;26592440]Ja te¿ musze i¶æ do fryzjera, mo³e koñcówki le¿± i kwicz± z tego porozdwajania, ba nawet po 3-4 koñcówki potrafi mieæ jeden w³os a tak mi szkoda ich obci±æ bo mam ju¿ coraz d³u¿sze [/QUOTE]A moje koñcówki na dodatek jeszcze pozdrawiaj± i machaj± dwoma rozdwojonymi ³apkami. Ale ja sobie sama obcinam, jednak muszê siê w koñcu umówiæ do fryzjera bo kiedy¶ w³osy cieniowa³am i te krótsze warstwy te¿ wymagaj± podciêcia, a sama ju¿ tego nie zrobiê. Tak siê wybieram i siê wybraæ w koncu nie mogê do fryzjerki :-P I na to przyjdzie czas. Przeczyta³am, ¿e niektóre s±/by³y chore. Ja siê zaliczam do tych osób, ca³y tydzieñ przerwy ¶wi±tecznej przechorowa³am, najpierw migda³ki potem zatoki, a w ¶migusa dyngusa to le¿a³am w ³ó¿ku Teraz natomiast piekielne bol± mnie oczy, pewnie przez te py³ki, choæ to dziwne, bo nigdy nie by³am alergiczk±! Od 2 lat coraz silniej odczuwam wiosnê, co nie zmienia faktu, ¿e j± kocham Lecê do apteki po jakie¶ kropelki
|
|||
|
|
|
#2378 |
|
Konto usuniête
|
Postanowi³am zadzwoniæ dzi¶ do I. i siê umówiæ na jazdy
|
|
|
|
#2379 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2380 |
|
Zakorzenienie
|
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;26594528]Postanowi³am zadzwoniæ dzi¶ do I. i siê umówiæ na jazdy
[/QUOTE]Tak trzymac ![]() A koncowki wlosow, ktore sie rozdawaja lepiej uciac, niz zalowac, ze ma sie dlugie, bo rozdwojone wlosy nie rosna tak szybko jak zwykle i fryzjer musi ich uciac pozniej wiecej, aby byly zdrowe
|
#2381 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;26592931]
Ja ze wzglêdu, ¿e jestem z klasy 3 to jutro prowadzê apel z okazji po¿egnania maturzystów i mi nauczycielka kaza³a przyj¶æ w sukience, bo prowadzê tak± niby galê rozdania nagród dla maturzystów [/QUOTE]Ale fajnie, nam pewnie nic nie przygotowali. U mnie w liceum zawsze by³o zakoñczenie po po³udniu, teraz jest w czasie lekcji, wiêc bêdzie szybko. A potem na mini imprezkê z wychowawczyni± ![]() [1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;26594528]Postanowi³am zadzwoniæ dzi¶ do I. i siê umówiæ na jazdy [/QUOTE]
|
|
|
|
#2382 |
|
Zakorzenienie
|
masislipy
, wiesz ju¿ co¶ wiêcej? kiedy te szczêsliwe dni??Ja nadal chorujê. Juz mam do¶æ. Od lutego non stop na prochach.
|
#2383 |
|
Konto usuniête
|
Kruche Ciastko wiem
czasami sama siadam z no¿yczkami i obcinam koñcówki rozdwojone ![]() Eroll u nas co roku jest uroczyste rozdanie ¶wiadectw i czê¶æ artystyczna w czasie lekcji zawsze trwa jakie¶ 2 godziny zegarowe ![]() jomic jeszcze nie dzwoni³am, bo mowi³ ¿e najlepiej dzwoniæ po godz. 20:00 bo wtedy jest w domu i ma zeszyt ze sob±, bo w eLce rzadko go wozi kuruj siê kochana a co Ci w³a¶ciwie jest ¿e tak d³ugo Ciê trzyma?
|
|
|
|
#2384 |
|
Zakorzenienie
|
mój mia³ kapowniczek zawsze w eLce. Poza eLk± niekoniecznie.
Moje przeziebienia itp przeodzi³y siê w przewlek³e zapalenie oskrzeli. A do tego odezwa³ siê bol±cy bark. Jeszcze 3 tyg na lekach i zobaczy,y co dalej.
|
#2385 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam jutro uroczyste zakoñczenie w MDK a potem idziemy klasowo na piwo
|
|
#2386 |
|
Zakorzenienie
|
A ja porzucam samochod od maja i te¿ bedê mogla chodziæ na piwo i nie martwiæ siê o powrót. Zeby tylko bylo ciepelko to okazji nie zabraknie
|
#2387 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 240
|
Hej dziewczyny
Dawno siê nie odzywa³am ale muszê siê z wami podzieliæ t± radosn± wie¶ci± ,¿e dzi¶ zaczê³am jazdy z powrotem po ponad miêsiecznej przerwie mia³am mega tremê ale no jako¶ sz³o.Na nastêpne jazdy idê w sb ehh chcia³abym ju¿ byæ po egzaminie.. ale wszystko w swoim czasie.
|
|
|
|
#2388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ojoj ¿yczê zdrówka kochana
|
|
|
|
|
#2389 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 370
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2390 |
|
Zakorzenienie
|
Tak piszecie o ¶cinaniu... Te¿ mnie korci. By³am z dzieciêciem w pi±tek u fryzjera i ma fajn± fryzurkê. Trochê zazdroszczê. ale juz tyle znioslam to dzielnie zapuszczam dalej.
Princeseczka wspolny instr jak nic.
|
#2391 |
|
Konto usuniête
|
jomic zycze szybkiego i pe³nego powrotu do zdrowia
mam jadê w ¶rodê na rano ![]() S³ysza³y¶cie o tym wypadku co poci±g wjecha³ w samochód ciê¿arowy? Kurczê to pod moim miastem... kurczê a¿ mi siê smutno zrobi³o
|
|
|
|
#2392 | |||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 649
|
Cytat:
Mam nadziejê, ¿e sprawy siê u³o¿± pomy¶lnie... A co to MSD? ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Cytat:
Pilnuj siê na tym weselu, nie wychod¼ na dwór ¿eby siê przewietrzyæ ![]() Mo¿e trudno Wam w to uwierzyæ, ale i mi po zimie zaczê³y siê rozdwajaæ, chocia¿ siê dwojê i trojê Muszê obci±æ oko³o 2 cm
Edytowane przez catttt Czas edycji: 2011-04-28 o 21:16 |
|||
|
|
|
#2393 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A u mnie zapisy na jazdy odbywa³y siê za po¶rednictwem pañ w biurze. Mia³y taki ogroooomny zeszyt. |
|
|
|
|
#2394 |
|
Zakorzenienie
|
prawdopodobnie teraz ju¿ mi nic nie grozi. Nie "dochorujê" bardziej.
Kalendarz mojego instr to by³ uporz±dkowany, jeden pod drugim pieknie zapisane. Kalendarz kosmity to by³a tajemna ksiêga. Jak siê zapisywalam na jazdê to powiedzia³, ze mam sobie otworzyc, znale¼æ termin i siê wpisac. Nie potrafilam sie polapac jakie godizny ma zajête. Dopisa³am siê gdzies z boczku i dotar³. Szoking
|
#2395 |
|
Konto usuniête
|
A u moich I. zeszyt le¿y w domu, bo oboje zapisuj± i ¿eby nie by³o zamieszania zawsze le¿y w domu, chyba ¿e który¶ z nich we¼mie ze sob± do eLki
|
|
|
|
#2396 |
|
Zakorzenienie
|
To taki zwi±zek instruktorów?
|
#2397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszystko przejrzyste ---------- Dopisano o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 07:57 ---------- u mnie z niedzieli na poniedzia³ek dosz³o do bójki pod klubem- ofiara walczy o ¿ycie i raczej nie prze¿yje widzia³am zdjêcia, ocenzurowane ale mimo tego rozpozna³am jednego sprawcê. Teraz dziêki wujkowi google jest pewna, ¿e to mój typ i nie wierzê...¿e ludzie potrafi± siê do tego posun±æ |
|
|
|
|
#2398 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 829
|
No a my jutro balujemy. na 11 ide do fryzjera, dzisiaj autko zesmy wysprzatali a swieci sie...
|
#2399 |
|
Wtajemniczenie
|
Wróci³am ze ¶wiadectwem
![]() Zwracam honor mojej szkole. Czê¶æ artystyczna by³a tak fajna, ¿e ³zy mi lecia³y ze ¶miechu. Ach, nie wierzê, ¿e to ju¿ koniec. |
|
|
|
#2400 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 400
|
Cytat:
I minê³y tak sobie o 3 lata...
|
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:28.

godzin, nie jazd ;P

a co Ci w³a¶ciwie jest ¿e tak d³ugo Ciê trzyma?
mia³am mega tremê ale no jako¶ sz³o.Na nastêpne jazdy idê w sb