|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#151 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy.Część IX
czeeeść
![]() ![]() ![]() heh, no nie wiem ![]() ![]() ![]() Bunny, ja po prostu czytam uważnie ![]() ![]() ![]() a swoją drogą sposób super ![]() Cytat:
![]() ![]() Goldwellem zrobiłam z wodą 12%, bo 9% próbowałam na pasemku i było lekko żółtawe. Jakoś mam wrażenie, że krótkich włosów mniej żal i większe ryzyko można podjąć ![]() ![]() ![]() A w brzuchu facet siedzi ![]() ![]() ![]() Muszę Wam powiedzieć, że strasznie fajnie jest na blond wątku. Tak normalnie, fajnie. Mimo, że większość z Was jest młodsza ode mnie to jakoś dobrze się tu odnajduję ![]() ![]() Edytowane przez asia_102 Czas edycji: 2011-04-28 o 15:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#152 | |||
Zakorzenienie
|
ja korzystam jak jestem sama z Tżtem albo całkiem sama
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#153 | ||
Zakorzenienie
|
mogę zrobić paczkę i Ci wysłać, bo Ty biedna leżysz!
![]() Cytat:
![]() zazdroszczę tych beretów ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#154 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wszystko zależy od atmosfery na wątku ![]() a u nas można o wszystkim popisać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ---------- Cytat:
![]() mnie boli gardło muszę powiedzieć żeby mnie Tż poleczył ![]() Bunny co polecasz? oral działa? ![]() ![]() ![]() Edytowane przez xLADYx Czas edycji: 2011-04-28 o 15:19 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#155 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() JA na tym zdjęciu w tej fioletowej sukience (tym pierwszym w krótkich włosach) to mam właśnie push up taki, że prawie sama gąbka ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A co do łażenia - to podziwiam Cię, że taki kawał zrobiłaś ja pierwsze dni to leżałam na wznak a pójście do łazienki to był wyczyn jak nie wiem ![]() Aha no i super avek ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Faktycznie jakość kiepska ale widać, że ładnie równo jest ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co chcesz robić ? ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#156 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzięki starałam sie ![]() aaa właśnie nigdzie nie moge znaleść nabłyszczacza z esense ![]() ![]()
![]() |
#157 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#158 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jadę zaraz zobaczyć te buty one more time ![]() ale znowu nie wiem co kupić: spódniczkę czy buty ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#159 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny napisałam dzisiaj do naszej Moderatorki Kasi
![]() odnośnie zakładania wątków i kontynuacji naszego ![]() jest tak jak pisałam - możemy same zakładać nowy, tylko żebyśmy dały znać, kiedy zamknąć poprzedni ![]() to takie info na przyszłość, bo pewnie za miesiąc będzie kolejny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#160 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() mój tż-cik ma problemy naczynkowe na buzi bo kiedyś przemroził ![]()
![]() |
#161 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#162 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- dobra girls ![]() ![]() lecę do sklepu, pewnie będę jak głupek łazić z jednego do drugiego i myśleć czy spódnica czy buty ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#163 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
poziom 6-7? nie bedziesz fatalna mama- dla mnie wazne jest tez pamietac o sobie pomimo potomstwa ![]() najgorsze sa mlode zaniedbane sfrustrowane mamy, ktore zyja tylko dzidziusiem, ile tak mozna? Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#164 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak właśnie myślałam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- Cytat:
![]() ![]() właśnie wydaję mi się że jak posmakuję magicznej różdżki to mi minie ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#165 | ||||
Wtajemniczenie
|
zazdroszczę latania w bieliźnie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a oral pomaga, tylko niech Ci Tż nie wmówi, że tylko jak Ty jemu! musi on Tobie, to wtedy zaczynasz głęboko oddychać i jest taka jakby no... inhalacja ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a co do operacji, ja robiłam nos i szczerze POLECAM ![]() ![]() Cytat:
![]() Ostatnio usłyszałam (z ust kobiety zresztą) taką opinię, że jak się rodzi dziecko to umiera kobieta. Trochę się zagrzałam szczerze mówiąc... Edytowane przez asia_102 Czas edycji: 2011-04-28 o 16:07 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#166 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziś widziałam dziewczynę/kobietę (w moim wieku myślę) z córeczką, dziewczynka pomykała na rowerku a ona szła za nią ładnie ubrana w spódniczusie i bluzkę, buciki na obcasie włoski ładnie zrobione bez kilometrowego odrostu, pazurki zadbane - i tak być powinno wg mnie.. a kawałek dalej następna matka z dzieckiem tłuste włosy związane w kucyk żeby nie było widać, bluzka jak worek na kartofle - poznać jaką ma figurę to chyba musiałabym być wróżką, spodnie dresowe.. A już tekst że umiera kobieta jak dziecko się rodzi to już mnie zabił.. Ja rozumiem, że dzieckiem trzeba się zająć itd ale to nie znaczy, że mam przestać dbać o siebie ![]() A no i jeszcze : http://jaramsie.pl/2kknka1_dh76rq#postbox |
|
![]() ![]() |
![]() |
#167 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dokładnie z tą nk to ja też jak wejdę obejrzeć znajomych to mają konto na siebie a na zdjęciach same dzieci albo cała rodzina jedno konto i pełno zdjęć ![]() ![]() nos polecasz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Głupia opinia ![]() Tż na przeprowadzenie "inhalacji" się na pewno zgodzi bo lubi ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#168 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() najs tu mit ju
![]() |
#169 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z tym nk to przesada.. jeszcze, że mają w profilu obok swoich zdjęć zdjęcia dzieci to ok - no wiadomo pochwalić się maluchem.. ale ustawić sobie malca w zdjęciu głównym to już głupota i jak tu poznać po takim zdjęciu czy to koleżanka z podstawówki czy nie (jeśli są na przykład dwie o tym samym imieniu i nazwisku, a ta druga nie ma zdjęcia, albo tez ma zdjęcie dziecka)? ![]() Też zastanawiałam się ostatnio nad nosem ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#170 |
Zakorzenienie
|
nadrabiam sobie nadrabiam, a wy znowu o cyckach
![]() degeneruchy xD
#171 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mój lubi wszystko bez jakiś tam chorych wybryków żebyście nie myślały ![]() a ja swego czasu miałam problemy z przegrodą ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#172 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja właśnie powiem Ci nie przypominam sobie, żebym od kogoś zarobiła w nos ![]() ![]() Chociaż ostatnio tak od kilku może 2-3 lat wstecz mam problemy z oddychaniem przez nos jak mocno wieje, albo jak jest dużo na minusie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#173 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- Przepraszam jeśli kogoś uraziłam ![]() ---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- a Yatta co do nosa zarobiłam ale druga panna też bez szwanku nie wyszła ![]() ja nie zaczynam ja się tylko bronię ![]() Edytowane przez xLADYx Czas edycji: 2011-04-28 o 16:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#174 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() będę Wam wklejać zdjęcia jak wyglądam, a Wy mnie ![]() Cytat:
![]() ![]() nos polecam, bo mnie nic nie bolało i efekt bardzo fajny ![]() ![]() najs tu mit ju tu ![]() lubię Twoje posty, taka krejzolka z Ciebie ![]() Cytat:
![]() Yatta, uważam, że żeby zrobić operację musisz być zdeterminowana i przekonana w 100% ![]() ![]() oj tam oj tam ![]() Edytowane przez asia_102 Czas edycji: 2011-04-28 o 17:10 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#175 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, wróciłaaam z ZOO
![]() koniec straszenia małp ![]() ehh nie wiem, te spotkania mi strasznie mącą w głowie, chyba bede musiała sie zebrac i naskrobac coś w klubie to poradzicie... ![]() ![]() ![]() ale narazie nadrabiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#176 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#177 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A z tym nosem to nie ważne kto komu tylko efekt się liczy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#178 |
Zakorzenienie
|
Asiu- witamy
![]() i gratuluje maluszka, no i super blond włosków ![]() ![]() Kotka-grzyweczka śliczna Ci wyszła, zdolniacha ![]() Bunny-moj faworyt to ostatni staniczek, idealnie wygląda ![]() Agatko-zaskoczyłaś mnie tą operacją, wydawało mi się, że nie mozna Twoim nic zarzucic.. ![]() Tak a propos tego tematu operacji, ja generalnie chciałabym miec o rozmiar większe, no ale cykam się..tak samo jak Yatta. Poza tym kurcze jak się nasłucham od faceta komplementow od gory do dołu, to jakos te mysli mi przechodzą ![]() Lady-noo spotykamy się juz jakis czas.. ![]() Yattamanka- taak, dzis postaram się napisać w koncu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#179 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mi te myśli nie przechodzą mimo komplementów - fajnie, że one się pojawiają i od TŻ i od obcych ludzi ale ja bym to chciała zrobić wyłącznie dla siebie żeby we własnej skórze się lepiej poczuć ![]() Ale jest tyle "ale..." już nawet nie o strach przed operacja chodzi, dużo by wymieniać ![]() Nareszcie się doczekamy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#180 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie mam na szczęście takich upodobań ani mój więc problemów z seksem w związku nie ma zresztą rozmawiamy otwarcie ![]() ---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- Cytat:
![]() idę się zaraz smażyć na solarium tzn nie tak zaraz bo na 19:30 mam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:19.