|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1561 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVII
A to gapa ze mnie
przepraszam za niedociągnięcie Marto P. ![]()
|
|
|
|
#1562 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVII
no fajnie ale żeby kilogramów nie przybywało z obżarstwa
|
#1563 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1564 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ROOOSSSIIII, samych szczęśliwych dni, spełnienia wszystkich marzeń (a przede wszystkim tych najskrytszych), dużo radości, zdrówka i samych dobrych ludzi w okół siebie! Sto lat laleczko!
|
|
#1565 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1566 |
|
Zakorzenienie
|
Rosi kochana moja, z całego serducha życzę Ci zdrówka, optymizmu, dużo słońca i uśmiechu, zeby wszytsko co sobie pomyślisz się spełniało
|
|
|
|
#1567 |
|
Zakorzenienie
|
Rosi najlepszego
Aby wszystko układało się tak jak chcesz![]() |
|
|
|
#1568 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1569 |
|
Zakorzenienie
|
Rosette zdrówka przede wszystkim
Nie wiem czy już pisałam...chyba odnalazłam śruby od łóżeczka ![]() ![]() I na poprawę humoru http://kotburger.pl/uploads/201104/1...ulka73_500.jpg http://kotburger.pl/33289/Zemsta-bedzie-slodka http://kotburger.pl/32950/Aha-chcesz...c-I-co-jeszcze <--- tak na mnie spojrzała dzisiaj kocica gdy jej powtarzałam że fotelik nie dla niej naszykowałam
Nasz skarb ![]() Edytowane przez bzyczka1 Czas edycji: 2011-04-28 o 13:50 |
|
|
|
#1570 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1571 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1572 |
|
Wtajemniczenie
|
Rossi wszystkiego naj!
|
#1573 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wowwwwwwwwwwwww ale szybcior z niej ![]() telefon mój znasz więc daj znać do soboty czy kawa aktualna czy nie i przede wszystkim dużooooooo zdrówka uśmiechu radości spełnienia wszystkich marzeń i żeby w życiu zaczęło ci się układać dokładnie tak jak chcesz... ![]() ale się wkurzyłam jestem zła sama na siebie bo dałam się podkusić "tańszemu" mianowicie chcieliśmy kupić fotelik samochodowy dla Pata bo z tego wyrósł no i wybieraliśmy i koleżanka nam zaopiniowała ten co ma jej córa czyli caretero- a my z dupy nawet go nie obejrzeliśmy - kupiliśmy na necie zadwoleni że tani dobry bo poleciła no i "duży przedział kg" i przyszedł dziś - super bo na wyjazd będzie - a okazał się tandetą kawałek plastiku obity materiałem zero wygody do tego osłonki na pasły podbite gumą nie dość że brudzi obicie (i ciuchy) to jeszcze będzie gorąco.. Pat w tym lata no tragedia... nasza wina mogliśmy sprawdzić to że komuś się podoba nie znaczy że nam też musi.. no nic.. odsyłamy go bo jest tragiczny na szczęście do 10 dni można.. i kupimy maxi cosi podobał nam się od początku wybierania ten co teraz mamy też jest maxi cosi i jesteśmy zadowoleni jest bezpieczny no i wygodny.... tyle że droższy no i na mniejszy przedział kg ale logiczne że dziecko 10 kg będzie bezpieczniejsze w foteliki 9-18 niż 9-35 w którym lata... połasiliśmy się na 300 zł i mamy za swoje... Pat będzie jechał w starym foteliku, ten odeślemy jeszcze jutro, a po długim weekendzie kupimy nowy..
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2011-04-28 o 14:17 |
||
|
|
|
#1574 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#1575 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki
my juz dzis po szczepieniu, malenka dzielnie zniosla chwilke popłakała ale tato ja utulił i zasneła momentalnie, obudziła sie tylko na jedzenie i dalej spi
|
|
#1576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- dzielna dziewczynka! Super!
|
|
#1577 |
|
Zakorzenienie
|
Rosi ode mnie też najlepsze życzenia
|
#1578 | ||
|
Zakorzenienie
|
hahahah idealnie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
|
|
|
#1579 | |
|
Zakorzenienie
|
Marta - dobrze ze mozecie oddac ten fotelik jak wam nie pasuje. Z bezpieczenstwem nie ma zartow! a jak byl niewygodny to pewnie Pat by sie jeszcze niepotrzebnie denerwowal siedzac w nim. My tez sie po malu rozgladamy za nowym fotelikiem.
Rosi - wszystkiego naj najlepszego! zdrowka i spełnienia marzen Cytat:
![]() Bylismy u lekarki i okazalo sie ze Tomus ma cos jeszcze wiecej nic trzydniowke! ma rumien ale nie rumien nagly(tak tez jest nazywana trzydniowka) ma jakis rumien wielopostaciowy czy cus takiego. Ma wysypke na calym ciele, nie chce za bardzi jesc. A lekarka powiedziala ze moze mu to przeszkadzac a nwet bolec ta wysypka mamy inny antybiotyk-bo tamten tak jak myslelismy byl bez sensu podany. No coz trzeba to przetrwac i wyleczyc.
Edytowane przez Katunia:) Czas edycji: 2011-04-28 o 17:01 |
|
|
|
|
#1580 |
|
Zakorzenienie
|
ROSI STO LAT!!!!
czesc lasunie! |
|
|
|
#1581 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć wam
troszkę dlugo nie pisałam , ale wiecie spacery i mnóstwo spraw do załatwienia , ale czytam was prawie codziennie aguś przedewszytkim gratulacje, dzielna mama , córeczka urocza i bardzo do ciebie podobna , teraz niech się chowa zdrowo i daje mnóstwo uśmiechu rodzicom lustereczko tobie również gratuluje , super się wszystko udało katunia widziałam twój post ... ty szpiegu spokojnie rumien to nic strasznego , Dominik też miał tylko pospolity wędrujący trzymał go dwa tygodnie ale nie miał żadnego antybiotyku , to mnie dziwi właśnie , ale spokojnie najważniejsze że więsz co mu dolega a teraz tylko odpowiednio działać gucia ty pieronie czasami pluje laptopa jak czytam twoje posty, zakręcona wariatki martucha widzę że wymiana fotelika , najważniejsza wygoda dziecka i bezpieczęństwo , my chcemy kupić recaro , narazie mamy taki pożyczony ale jest bez sensu , a jak tam synuś , plastry pomagają ? anika super pierwsze szczepienie za wami tak? bo to chyba pierwsze było... Nataśka chyba dobrze się chowa , moja Nataśka ( chrześnica) też taka pieronek że hoho , ale za to bardzo kochany madzia jak tam u ciebie , już w porządku , mam nadzieje że już jesteś wyluzowana kliwia jak tam Zuza ana obrona coraz bliżej , już mniej więcej wiadomo kiedy ? rosi sto lat kochana , żeby wszystko w końcu się ułożyło bzyczka tuż to prawie na wylocie jesteś, trzymaj się , wiem że ciężko ale już nie długo będziesz miało to za sobą ![]() a u mnie hhhmmmm.... kłóce się z mężem cosik ostatnio , ale jakoś daje radę wkurza mnie , ale taki uroki małżeństwa , Dominik dzisiaj był na szczepieniu, już w miarę ładnie chodzi, sam się podnosi z podłogi i idzie gdzie chce, jeszcze raczkuje ale to zapiernicza a nie raczkuje i mu wygodnie ale chodzi nawet po schodach , dzisiaj dostaliśmy steryd na ten jego policzek non stop czerwony skóra popękana i swędzi go to mam nadzieje że przejdzie mu z dobrych wieści wiem że na 99.99% dostał się do żłobka , od września rusza , ja chcę już wrócić do pracy więc będę musiał pomyśleć nad opieką albo prywatnym żłobkiem , ale to muszę jeszcze dokładnie przemyśleć bo to nie taka prosta sprawa , kurcze nie wiem czy czekać do września bo nawet jak załatwię Dominikowi opiekę to w pracy tak szybko urlopu nie dostanę szkoda mi troszkę lata , ale siła wyższa muszę to przemyśleć , brak kasy bardziej mnie nakręca , więc myślę w niedziele mamy komunię akurat u teściowej jest tzn. u jej rodziny a chrzestnej Dominika i kurcze znowu muszę do niej jechać , ale raczej nie odpoczniemy bo teściowa zbytnio się nie kwapi do opieki żeby rodzice odpoczęli więc czeka mnie chodzenie z Dominikiem i użeranie się pewnie jeszcze z wypitym mężem echhh...
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#1582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myslalam ze bedzie gorzej ale nie było tak zle dobrze ze maz był z nami a co do Natulki to raczej dobrze sie chowa, nie narzekam, nocki daje przespac tak ze w dzien nie musze podsypiać, raz ma lepszy raz gorszy dzien te prezenia z kupkami sa coraz mniejsze takze nie jest źle tfu tfu odpukać w niemalowane
|
|
|
#1583 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() wróciłam padam normalnie.ja to i tak miałam szczęście, bo moja świadectwa od razu były do podpisu dyrekcji (choć czytali jeszcze raz dokładnie) a koleżanki biedne musiały poprawiać, prawie wszystko, bo a to czczcionka nie ta a to coś. iii dałam podanie z prośbą o przedłużenie umowy akurat miała dobry humor . Powiedziała, że jak wcześnie i kazała złożyć w sekretariacie ![]() Ana koleżanki skonczyły pisać po 6. Umyły się i od razu na 7 poszły do pracy. Gold hm... a jakie masz inne sprzęty?? Katunia zdrówka dla Tomusia
|
|
|
|
#1584 |
|
Zakorzenienie
|
Katunia
od samego początku mówiliśmy że wózek moze być używany ciuchy też ale fotelik ma być dobry bo na tym oszczędzać nie będziemy i sami się wpakowaliśmy no ale pani ze sklepu milutka od razu kazała wymienić jak nie spełnia oczekiwań - weźniemy ten co od razu nam się podobał a daliśmy się namówić.. ojjj zmartwiłaś mnie tą wysypką... mam nadzieję że pomogą leki kasiaher plasterki pomagają, nie wykrzywia już tak stópek no i moze wstawać spacerować za ręce więc jest super, trzymam kciuki za sytuacji z mężem no i ten żłobek - dużo sił na wizytę u teściowej ![]() uciekam do kina miłego wieczoru!
|
|
#1585 |
|
Zakorzenienie
|
Sto lat Rosiii
![]()
|
|
|
|
#1586 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1587 |
|
Zakorzenienie
|
Gold mnie się najbardziej podoba ta ze środkowego zdjęcia.
Rosi wszystkiego najlepszego Kochana! Dużo dużo szczęścia i miłości Marta kiszka z tym fotelikiem, dobrze jednak, że bez problemu możecie oddać. I przyszłam się pochwalić, że mój mąż wreszcie dzisiaj obronił dyplom i skończył studia |
|
|
|
#1588 |
|
Zakorzenienie
|
sama nie wiem... zalezy jakby sie potoczylo zycie i czy bylibysmy zadowoleni.... ja obecnie nie narzekam, bo znalazlam fajna prace, ktora sprawia mi przyjemnosc i jak na polskie warunki nawet niezle zarabiam.... no ale moj tz caly czas narzeka ze jest inzynierem mechanikiem, ktorych to niby jak trabia w tv wszedzie potrzeba i jest niedobor na rynku pracy a zarabia troszke ponad 2 tys.... w niektorych krajach czlowiek z jego zawodem zarabia nawet 10 x tyle... teraz to jeszcze luz bo (pomijajac budowe domu) nie mamy jakis strasznych wydatkow, bo mieszkamy z tesciem i kupujemy jedynie jedzenie, ale jak kiedys przyjdzie oplacic wszystkie oplaty, kupic jedzenie, dac dziecku na ksiazki itd to prawda jest taka ze np wakacje beda dla nas luksusem na ktory bedziemy sobie mogli pozwolic raz na 5 lat... nie chcemy tak zyc... dlatego szukamy lepszych perspektyw
no ale poki co budujemy tu dom (jakby co mozna sprzedac) no i sie rozgladamy... a co wyjdzie to sie zobaczychciejstwa brak ale dalej musze walczyc bo cos ciezko widze ten egzamin a czasu coraz mniej...
|
|
|
|
#1589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1590 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:12.

przepraszam za niedociągnięcie Marto P. 

Aby wszystko układało się tak jak chcesz

mamy inny antybiotyk-bo tamten tak jak myslelismy byl bez sensu podany. No coz trzeba to przetrwac i wyleczyc.