|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1741 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VIII
Cytat:
|
|
#1742 |
|
Zakorzenienie
|
Snow mnie też się wydaje, że ten pędzel do podkładu się nie sprawdzi... Lepszy flat top albo ten kabuki, który podała Buahhot
A najlepiej kupmy sobie razem ten komplet, który pokazywała Soph i Ty weźmiesz ten do podkładu, a ja te dwa pozostałe ![]() Teraz mam trochę gęstszą grzywkę to bym Wam pokazała jak wyglądam w takiej prostej, ale nie mogę zdjęć na kompa wrzucić
|
|
|
|
#1743 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuje
Ja uciekam do łazienki, muszę coś z twarzą zrobić
|
|
#1744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja to bym ten wolała niż flat top http://allegro.pl/long-handled-kabuk...576306912.html
|
|
#1745 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() dziewczyny jakie macie ulubione produkty z Ziaji? |
|
|
|
|
#1746 |
|
Zakorzenienie
|
masło kakaowe, krem herbika plant z białą herbatą
mydełka blubel
|
#1747 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny co myślicie o tej grzywce doa mnie? http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...t:429,r:11,s:0
I jak ją zrobić? |
|
|
|
#1748 |
|
Zadomowienie
|
nie mam , ale używam teraz mleczka do demakijażu i toniku z górka . Kosmetki z Zijaji mają dziwną konsystencje , albo są za tłuste , albo wysuszają mi skórę . Mam taki krem do ciała oliwkowy w dużej butli z dozownikiem , porażka dosłownie . Śmierdzę po nim jak stara babka , nie chce wcale wejść w skórę .
Ogólnie nie przepadam za tymi kosmetykami , ale z powodu niskiej ceny czasem się skuszę , oprócz kremów i kosmetyków do demakijażu ( tego nigdy więcej nie kupię ) Jedynie jestem zadowolona z maseczek , nie kosztują za wiele , jakoś dla mnie zadowalająca i jeszcze jedno co mi się podoba to , że jedna saszetka wystarcza na raz , a nie jak inne na 2 . Zużyć wyrzucić i już , a nie trzymać ( i potem o niej na ogół zapominam :P) Ostatnio jestem zadowolona z Garniera
|
#1749 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale po dłuższym czasie jak kolor już się bardzo wypłukał to wtedy były takie brązowiutkie ale z poświatą rudego. ![]() Cytat:
i właśnie oprawki też w panterkę i szkiełka nie są bardzo ciemne, co jest dla mnie plusem bo nadają się dobrze do jazdy samochodem no jasne lubię też tonic z ziaji ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- Dobranoc Laseczki
PM 2013 zapuszczam włosy ... 51cm cel-> 70 cm Edytowane przez 91moniaa161 Czas edycji: 2011-04-28 o 21:26 |
||
|
|
|
#1750 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Planowaliśmy jechać na wycieczkę do Niemiec, ale nie wyszło. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mam ten sam problem co ty, czyli wysokie czoło. Od dziecka mam grzywkę właśnie prostą i gęstą. Niestety przez to moje włosy wydają się być bez objętości i w czasie deszczu mam loczki z tej grzywki. ![]() Cytat:
Ta cudna. Może zapuszczę swoją obecną i spróbuje taką. Choć znając mnie i tak wrócę do starej wersji. ![]() Cytat:
![]() Ja widziałam się dzisiaj jednak z Tż. Odebrałam olej lniany i termin ważności mam do sierpnia.
|
|
|
#1751 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Pobieżnie nadrobiłam bo padam ze zmeczenia, a jutro o 5 muszę wstać bo na 7 do pracy ![]() Wiem, że macie racje z tym, że źle trafiłam z bogatymi osobami ale tak jakoś się złożyło ![]() Też zapuszczam grzywkę i już mnie wkurza tak, że szok ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
No nic, spadam się wykąpać i spać, nie wiem jak ja o tak nocnej porze wstanę ![]() Dobrej nocy Piękne ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- O to super
|
|
|
#1752 | |||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- Masło kakaowe do ciała i żel pod prysznic kozie mleko (moim zdaniem mniej przesusza niż inne żele) ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Cytat:
)---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Cytat:
soph: Ty w bb mieszkasz?
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2011-04-28 o 22:19 |
|||
|
|
|
#1753 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
dzieki dziewczyny, musze sie rozejrzec- chcialabym kupic sobie jakies fajne pielegnacyjne kosmetyki, tzn zrobic wieksze zamowienie za jednym razem
|
|
|
|
#1754 | ||
|
CABIN CREW
|
Cytat:
własnie niewiem... na początku , po pierwszych użyciach było lepiej a po jakiś trzech zrobiła mi się masakra na twarzy.. więc odstawiłam... nie wiem czy to do końca jej wina ale... wolę nie próbować drugi raz... Cytat:
dziękuję wróciłam z kolacji z TŻ, chwalił włoski, jeszcze użyłam dziś pudru brązującego avon ( tych kulek) i był zachwycony- dawno nie słyszałam komplementów, bo on to raczej często ich nie mówi ale dziś lubi jak mam ciemne włosy i cerę...loluska świetne okulary, musze jutro do mojej biedrony się przejśc , może jeszcze coś bedzie ![]() pisałyście o ziaji... ja uwielbiam wszystke ich mydła pod prysznic- te owocowe najbardziej, serię masło kakaowe, krem do twarzy lekki oliwkowy...a i jeszcze produkty rebuilt
|
|
|
#1756 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
a co do TŻ- on mnie jako czarnulkę najbardziej lubi
|
|
|
#1757 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() no wlosy wygladaja pieknie, widac ze o nie dbasz |
|
|
|
|
#1759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobranoc.
|
|
|
#1760 |
|
BAN stały
|
Hej, przyszlam sie pozegnac, wyjezdzam za 3 godziny. Kurde masa nauki a ja sobie na majówkę jadę
|
|
|
|
#1761 |
|
Raczkowanie
|
mnie kosmetyki z ziaji przewaznie uczulaja, ale mydla pod prysznic (lubie sopot spa) i maseczki w saszetkach sa rewelacyjne.
![]() Kalpana chcesz sobie robic grzywke przed slubem?? ja w sumie miesiac przed swoim zrobilam sobie boba i niewiedzialam co zrobic z tymi wlosami na slub, wiec nawet nie szlam do fryzjera tylko sama sie uczesalam. troche z mama poklocilam sie bo stwierdzilam, ze welon nie pasuje do krotkich wlosow . to ta wziela i mi sie poplakala, no to zalozylam . i tak musiala przebolec, ze nie ide w snieznobialej sukni to niechcialam jej wiecej dokladac.Kitka marzy mi sie taka dlugosc wlosow jak twoja.troszke mi jeszcze brakuje i w dodatku nachodzi mnie ostatnio mysl, zeby zrobic sobie taka fryzure jak ma teraz j. aniston. no moze ciut dluzsza. i nie moge wybic sobie tego z glowy. dzielnie wiec walcze ![]() aa przypomnialo mi sie, ze wczoraj kupilam przeciez przyspieszac ziaja maslo kakaowe, ktory nakladam na nozki. pachnie apetycznie.
|
|
#1762 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() Ja z Ziaji bardzo lubię masło kakaowe, płyn do demakijażu uniwersalny, ostatnio kupiłam szampon, nie jest zły nawet, lubię też maseczki i peelingi PRO, ogólnie Ziaja bardzo mi pasuje;p) |
|
|
|
#1763 |
|
Zakorzenienie
|
masło kakaowe, płyny do higieny intymnej, ten zielony krem oliwkowy i czarna oliwka rebuilt, która ma cudowny zapach, dobrze nawilża skórę ale niestety mi nic nie redukuje
![]() Ogólnie jak dla mnie, to nie są to najgorsze kosmetyki, najwazniejsze że mnie nie wysuszają. A, i jeszcze ten balsam kokosowy, cudowny zapach
|
|
#1764 |
|
Zakorzenienie
|
Anusik bo mnie moja grzywka wkurza, szczególnie na zdjęciach wychodzi beznadziejnie i jak to będzie na ślubnej sesji...
Muszę teraz coś zrobić, żeby ewentualnie przed ślubem dało się zmienić ![]() Denerwuje mnie takie wtrącanie się innych do ślubu... Przecież to jest nasz ślub i to my powinnyśmy decydować o tym co założymy, jak się uczeszemy itd. Ale czasem chyba jednak lepiej ustąpić dla świętego spokoju..... :/ Dobrze że u mnie jak na razie tak nie ma.... A tak w ogóle to dzień dobry Ja się lecę szykować na zakończenie roku szkolnego |
|
|
|
#1765 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() Loluska- kupiłam takie same okularki ogólnie w Biedronie było ich mnóstwoja z Zjaji używam masła kakaowego, teraz sprayu przyspieszającego opalanie na nogi, płynu do higieny intymnej w tej dużej butli, kremu do rąk oliwkowego/kokosowego i mysełek pod prysznic ogólnie lubię Ziaję, nie wysypuje mnie po niej a to dla mnnie najważniejszeja mam już dzisiaj urlopik więc pospałam dłużej ![]() jutro idziemy na weselicho i powiem szczerze że nie bardzo mi się chce bo Tż siostra od wczoraj ma do nas jakieś wątpy, tzn wtrąca się w nasze życie czego bardzo nie lubię i pewnie na weselu usiądzie koło nas i będzie gadać swoje
|
|
|
|
#1766 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ta dużo lepsza dla Ciebie Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1767 |
|
Raczkowanie
|
Kalpana ja postawilam na swoim nie byl to o taki standardowy slub. w ktoryms momencie moja mama ze lzami w oczach powiedziala "nie tego dla ciebie chcialam" bo ona miala jakakas tam wizje. no wlasnie ona miala a ja nie, powiedzialam jej ze ona swoj slub miala, a to jest moja uroczysotsc i ja mam byc szczesliwa.
|
|
#1768 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
![]() dzień dobry już nie ma takiej cudownej pogody u nas....
|
|
|
#1769 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzień dobry ![]() Oglądałam wczoraj te okulary w biedronce i nawet chciałam przymierzyć, ale miałam zakupy w ręce i nie miałam jak. Chyba dziś jeszcze raz pójdę ![]() Ale narazie muszę popracować
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:48.

ja to bym ten wolała niż flat top 

ja to jednak na wiosce mieszkam
Szczególnie lubię jak wyjeżdżamy w nocy tak w godzinach 2-3
Od dziecka mam grzywkę właśnie prostą i gęstą. Niestety przez to moje włosy wydają się być bez objętości i w czasie deszczu mam loczki z tej grzywki.