|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4321 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Super tytuł wymyślamy lecz na razie torebkami się zachwycamy-etorebka cz.27
Cytat:
![]() Cytat:
nie znoszę takich sytuacji.szczerze mówiąc ja bym się ostro wkurzyła i nie dałabym się przeszukać, tylko kazała wezwać kogoś kto ma uprawnienia do przeszukiwania, czyli chyba policję. tak, jestem wredna, ale coś takiego jest dla mnie nie do pomyślenia!
|
|
#4322 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Super tytuł wymyślamy lecz na razie torebkami się zachwycamy-etorebka cz.27
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#4323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
:mdleje : - powiedziałam, ze mowy nie ma- mieli wzywać policję, ale pękli- jak już mogłam wyjść- pokazałam co mam w torebce- ale ogólnie bardzo niefajnie byłoale co tam ochrona ten szpital mnie zmartwił ![]() ![]() ![]() ale nie zrobią Ci nic strasznego ??????
|
|
|
|
|
#4324 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ogólnie miałam dobry nastrój więc miał szczęście kazał otworzyć aidę to mu tak otwarłam że machałam mu podpaskami i zrezygnował;]potem musiałam pokazać metki rzeczy które miałam w przeźroczystej reklamówce....a miałam tam swoją kurtkę bo ciepło było i ten komplet ze szperaka;] i tu mnie nie denerwował bo jakoś tak dzisiaj... ale jak zapytał z czego mam apaszkę to mi się krew zagotowała.... odpowiedziałam że z silesii city center z tally weil....i że tu takich ładnych nie mają co za buc.....ale już rachunku za pierścionki nie chciał oglądać-a mogłam biżuterii wynieść tyle że chyba nie zdaje sobie sprawy z tego jak łatwo im zwijają takie rzeczy............. chciałam się wrócić potem po torebkę ale stwierdziłam że niech się wypchają ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() będzie okej-poza tym ja się nei wybieram do szpitala;] tylko na kontroli byłam
|
|
#4325 | |||||||
|
BAN stały
|
Kalinka, jak Ty mnie z tymi lodami osłabiasz, kobito!
Ja przez Ciebie nigdy nie schudnę, już któryś raz mi smaka narobiłaś, i co? może znów zielona budka ? ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() I jakoś nawet egzamin z epoki zdałam ![]() Cytat:
![]() Teraz są jedne pyszne, krewetkowe Cytat:
Ja chcę kliknąć mojej pandorkę bazę srebrną, ale nie oryginalną, ofkors bo mnie na takową nie stać, a Jej na późniejsze koraliki. Ja mam póki co charmsy Yes-owe, srebrne, bardzo lubię![]() Ale mam chyba tylko 7 sztuk, z czego dwie torebki (z jednej schodzi emalia, któraś kiedyś pytała). Mądra kobieta ![]() Rybson ![]() Cytat:
![]() Mam "lepszą" przygodę z h&m-u... Rzadko teraz tam kupuję, nie lubię ich! Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#4326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4327 |
|
BAN stały
|
A tak w ogóle, dobry wieczór
![]() Żrę szparagi i piję wino ![]() Kocham wiosnę |
|
|
|
#4328 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no za mną chodzą te krewetkowe, ale dawałam radę - po tym co napisałaś chyba już nie dam i kupię ja pytałam ![]() które torebki masz? obstawiam czerwoną z krateczką i filetową w kwiatki! wygrałam ![]() a ja dałam radę z Nad Niemnem- poległam tylko na Potopie- no za nic nie byłam i nie jestem w stanie.... chociaż film lubię
|
|
|
|
|
#4330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I co? Do sklepu!! ![]() Nie, nie tym razem jakieś z Auchana ( )
|
|
|
#4331 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tam jest za dużo tajnych/poufnych pozycji ![]() Cytat:
dobrze że chociaż coś na poprawę humorku kupiłaś
|
|
|
#4332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jaka przygoda? ![]() DObrze, że piszesz o tej złażącej emalii Pamiętajcie dziewuszki, że nawet jak kupicie coś w sklepie jubilerskim za ciężką kasę to nie znaczy, że wyrób jest warty tej kasy Płaci się za markę i sklep nie za jakość i przykładowo te niby perełki to są takie same plastiki (w 90% przypadków) jak w sieciówkach czy japan style Jakbyście wiedziały jaki szajs sprzedają niektóre "renomowane" firmy jubilerskie za 700zł i więcej to
|
|
|
#4333 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() A srebro ciemnieje, bo reaguje - z powietrzem, z potem, itd. ale łatwo jest je wyczyścić ![]() Rybko, jak ja nienawidzę takich sytuacji a w ogóle rzeczy z C&A mają w spodniach np.takie plastikowe cosie. i po jakimś czasie to własnie może zacząć pikać . dobrze, że mialaś dobry humor, bo najgorzej to jak cały dzień cos człowieka trafia, a potem jeszcze jakie chamstwo w sklepie ![]() |
|
|
|
|
#4334 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oglądałam ![]() Cytat:
![]() Kontroli współczuję, że też im się chce ![]() A tak w ogóle, to zapomniałaś mnie wycałować i będzie kara Szybko to napraw Ale mam lenia. A muszę artykuł napisać
|
|
#4335 |
|
BAN stały
|
Ok, ale ostrzegałam...
Byłam na zakupach w H&M z siostrą, która na kilka dni przyleciała do domu. Miałam fazę na ten sklep, nawet gacie nosiłam ichnie ![]() No i wybrałam kilka biżu, a że to radykalne przeceny były, to bałam się, że mi je ktoś zwinie więc wchodzę z koszykiem do garderoby mierzyć ciuchy (zawsze tak robiłam)- na to za mną pracownica woła, że biżu się nie wnosi do przebieralni.Zdziwiłam się, bo od lat tak robiłam, ale ok- podałam jej koszyczek i prosiłam, żeby przypilnowała. Ciuchy odwiesiłam, nie pasowały mi, poszłam do kasy zaplacić za biżu i idę do wyjścia. I cały czas, tak jak Rybka pisała- śledził mnie ochroniarz (ta lafirynda mu mnie pokazała). mam wychodzić ze sklepu, a tu pi pi pi... To mnie prosi na zaplecze. Siostra w szoku, ja mówię ok, ale szybko. Zabrali mnie na zaplecze i ochroniarz mi torebkę bierze. No to ja mówię- hola, hola... A on- dzwonię po policję. No to czekaliśmy, przyjechały młode szczony. Przeryli mi torebkę, znaleźli dwie klamry, kupione kiedyś u nich, jednej już nawet nie było (często noszę gumki, klamry itd, później szukam po domu, a kilka mam w torebce). Znaleźli opaskę, taką koronkową, kupioną rok wcześniej... I na nic zdały sie moje tłumaczenia, że to stare, moje rzeczy... Zapytałam, czy gacie mam też "ukradzione", bo też są z H&M? Policjant nie znał się na żartach, kazali mi się szykować i zabrali na komendę... Gdzie miałam kontrolę osobistą... Kobieta kazała mi się rozebrać do naga!!!!!!!!!!!! i sprawdzała zakamarki ciała... Mało tego, moja siostra musiała szybko organizować sobie transport na Ławicę, ja miałam mamy auto- na parkingu w Browarze, więc jechałam za policją do nich, na komendę... Gdy kobieta mnie badała- była na tyle uczciwa, że kazała mi stanąć w rogu sali- bo gdzieś dalej były kamery i mówi- koledzy mieli by frajdę... Przesłuchiwali mnie 2 h, spisali protokół i kazali się przyznać, że te stare rzeczy wyniosłam... Ja oczywiście szłam w zaparte. No i na koniec spotkałam kolegę mojego sąsiada i go pytam, co robić, bo mnie do sądu grodzkiego kierują- przyjechało to dziewcze, które na mnie doniosło, że chciałam z tym wejść do przymierzalni- a on- przyznaj się, załatwię, że dostaniesz mandat 100, bo sąd zawsze na rzecz sklepu przechyla szalę, a potem będzie nakichane w papierach no i z 1000 mandatu lub zawiasy ![]() Tak się wystraszyłam, że się przyznałam, zapłaciłam 100 mandatu- choć uparł się prowadzący na 500, bo się na randkę przeze mnie rzekomo spóźnił, ale znajomy mi tą 100 wybronił. Do dziś mam mega kaca, że się przyznałam do czegoś, czego nie zrobiłam, ale dodam na swoją obronę, że byłam chora, na antybiotyku, ledwo na nogach na końcu już stałam, chciałam do domu... |
|
|
|
#4336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dawaj przygodę ![]() nom ![]() napiszę pw ![]() ![]() smacznego !! a ja nie kocham wiosny w autobusie ![]() dzisiaj mnie przypiekło jak siedziałam i jechałam do domu aż mi niedobrze było już od tego słońca
|
|
#4337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż trzeba zaznaczyć ze my nie kupujemy w prawdziwych sklepach jubilerskich tylko sieciówkach jubilerskich reklamujących się w serialach |
|
|
|
|
#4338 |
|
BAN stały
|
Nika, rany, nie do wiary... że też takie rzeczy się dzieją. i wszystko przez babszyla, która przecież nic do Ciebie nie miała!!! paranoja
![]() tym ludziom naprawdę się nudzi. niektóre "akcje" policji mnie dziwią, chyba wszystko robią, byleby tylko nie zająć się prawdziwymi złodziejami i zabójcami. jak jest taka poważna sprawa, to nagle wszyyyystko potrzebuje czasu
|
|
|
|
#4339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gziczku I to jeszcze nie obyło się bez znajomości co za kraj
|
|
|
#4340 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Masakra, a nie przygoda ![]() Już patrzę, bo nie pamiętam ![]() mam błękitną w czerwone kwiatuszki- taka wysoka- z niej schodzi emalia i czerwoną szeroką, a niską obie od męża![]() Oprócz tego: Podkówkę z cyrkoniami, dzwoneczek z cyrkoniami, zieloną Rybkę od mamci anioła żółtego z cyrkoniami, słonika gładkiego i rozgwiazdę z cyrkoniami- od męża i serduszka swarka sama sobie kupiłam ![]() Cytat:
Nie, już dzisiaj nie kupię, szparagi starczą i winko ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Hej Misiek *********************** **************Co to za art ?Ja dziś zostawiłam znów 80zł w aptece, wczoraj 60 i 60 u lekarza, parę dni temu 50 w aptece... koszmar |
||||
|
|
|
#4341 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.... głupia ta dziewucha ... skoro jej dałaś tą biżu uczciwie do pilnowania to jak mogłaś coś jeszcze wnieść ... no bezczel jak nic .... współczuję "przygody" ... tak serio ... nie wyobrażam sobie siebie w takiej sytuacji .... i bądź tu człowieku uczciwy .....
|
|
|
#4342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tiffany?
|
|
|
#4343 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Smród różnych antyperspirantów, wydechów, wdechów, wyziewów, stóp itp... No i w zeszłym roku latem byłam jeszcze w dwupaku i powiem Wam, że nigdy wcześniej w życiu nie byłam tak niewidzialna ![]() Mdlałam raz, a nikt mi w MPK miejsca nie zrobił siedzącego... Dodam, że tragicznie ciążę znosiłam i dopiero teraz wiem, że zawsze zaproponuję ciężarnej moje miejsce ![]() Cytat:
Cytat:
czasem,. jak sobie to przypomnę, to ryczę ze złości, h&m nie cierpię! A laska oddarła jakąś metkę (albo miała dyżurną ) i podała szybko ochroniarzowi, a on niby ją u mnie znalazl... |
|||
|
|
|
#4344 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
jestem w szoku aż się we mnie gotuje........ najbardziej mnie przeraziła ta kontrola osobista...i to że musiałaś się przyznać ........ ehhh pech że miałaś te rzeczy ..... a mi dzisaij przeszło przez myśl że miałam szczęście bo są takie dni kiedy mam wszystko z h&mu...i ciekawe jakbym się z majtek np tłumaczyła..............: mur:
|
|
#4345 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
brak mi słów po prostu ![]() Cytat:
podkówka mi się wciąż zaczepialapoliczyłam .....mam24 zawieszki jestem nienormalna |
||
|
|
|
#4346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masakra, leki i lekarze koszmar. Nie zazdroszczę przejść Ja się właśnie czasem zastanawiam, co jak np. wchodzę do rossmana, a mam ze sobą wypełnioną kosmetyczkę ze sobą. Czy jakieś gumy czy ciuch nawet w odzieżowym. Co za głupota.
|
|
#4347 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Dokładnie. Były jeszcze komentarze pracowników- oooo ta Karolina (sprzedawczyni, co na mnie doniosła- imię strzelam ) zawsze namierzy złodzieja! !!Rybsonek ![]() Kończę 2 serię i kocham Damona!!!! To jego spojrzenie, ciary na maksa
|
|
|
|
|
#4348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co za pinda![]() Ja chyba tam nie będę chodzić Co prawda mało rzeczy stamtąd mam ale i tak
|
|
|
#4349 |
|
Zakorzenienie
|
NIKaP-n, masakra :O
Ja bym się nie przyznała. A to któraś z tych rzeczy zaczęła pikać przy wyjściu? A przy wejściu nie pikały? O.o Ja się zawsze stresuję jak wchodzę ubrana w coś z danego sklepu że właśnie zacznie pikać... -.-
|
#4350 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:03.

nie znoszę takich sytuacji.

za 29 zł bo na wagę.............i buty na koturnie w zwykłym sklepie..... chociaż tyle dobrego w ten dzień
:mdleje :

??????

? 

bo mnie na takową nie stać, a Jej na późniejsze koraliki. Ja mam póki co charmsy Yes-owe, srebrne, bardzo lubię

podkówka mi się wciąż zaczepiala
co za pinda