Żony, matki, wizażanki - wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVII - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-29, 10:33   #1681
śliweńka
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVII

mi się podoba ten bengalski

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 10:35   #1682
Gucia0987
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVII

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Nie ma co, ustawiła się dziewucha na całe życie
nie da się ukryć!

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość

wiecie że siostra Kate ma na imie PIPAAAA buhahaha aż się posmarkałam
ja przez Ciebie też!

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
mój mąż też jeszcze nie dostał...

biedna Ty! Trzymaj się! Może wysmaruj jakąś maścią, żeby Ci popuściło.

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 10:37   #1683
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Oj tam oj tam, Pipa to Pipa - kto się Pipą urodził Pipą zostanie
UWIELBIAM CIE

ale ja w ciązy też się zrobiłam jeszcze bardziej prześmiewcza i potrafiłam powiedzieć żeby w pięty poszło, a wcześniej się hamowałam.. nawet awanturze ma pół mcdonalda zrobiłam o złą polewe hahahah nie ma się czym chwalić
hormony
ale mąż mi mówi że mi trochę więcej zostało uszczypliwości po ciązy niż przed
Stary 2011-04-29, 10:37   #1684
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 10:38   #1685
śliweńka
Zakorzenienie

sądzę że u nich w Anglii Pipa nie jest śmieszna

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2011-04-29, 10:39   #1686
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
tez tak myśle, ona jest dużo starsza niż Diana, ma większą świadomość tego co się dzieje.. no i trochę na niego polowała (bo tak to trzeba nazwać... bądźmy szczerzy) no i czekała cierpliwie jak się rozstawali.. nic mediom nie mówiła... myślę że jej takie życie pasuje.. i będzie jej tam dobrze

---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ----------

wiecie że siostra Kate ma na imie PIPAAAA buhahaha aż się posmarkałam
hahaha to przypomniało mi się jak mi ciocia ostatnio mówiła , że byli na imprezie w Niemczech a lokal się nazywał "H*j wie" tylko, że dla nich to było normalne, a nie bluźnierstwo
jak ktoś do Niej zadzwonił się pyta gdzie ona jest to mówi, że nie powie bo i tak jej nie uwierzy a ten ktoś, no mów a ona "h*j wie"

prawie się posikałam za śmiechu jak to opowiadała
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 10:40   #1687
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
UWIELBIAM CIE

ale ja w ciązy też się zrobiłam jeszcze bardziej prześmiewcza i potrafiłam powiedzieć żeby w pięty poszło, a wcześniej się hamowałam.. nawet awanturze ma pół mcdonalda zrobiłam o złą polewe hahahah nie ma się czym chwalić
hormony
ale mąż mi mówi że mi trochę więcej zostało uszczypliwości po ciązy niż przed
Pocieszyłaś mnie, bo już naprawdę zaczęłam się zastanawiać, kto mnie skrzywdził

---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ----------

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
sądzę że u nich w Anglii Pipa nie jest śmieszna
Grunt, że u nas jest

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
hahaha to przypomniało mi się jak mi ciocia ostatnio mówiła , że byli na imprezie w Niemczech a lokal się nazywał "H*j wie" tylko, że dla nich to było normalne, a nie bluźnierstwo
jak ktoś do Niej zadzwonił się pyta gdzie ona jest to mówi, że nie powie bo i tak jej nie uwierzy a ten ktoś, no mów a ona "h*j wie"

prawie się posikałam za śmiechu jak to opowiadała
Stary 2011-04-29, 10:40   #1688
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-04-29, 10:52   #1689
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez celi25 Pokaż wiadomość
Cześć dziewuszki
Zabcia widzę że będzie się u Was działo czekam z niecierpliwością na efekty

Wy się dziewczynki śmiejecie z książęcego ślubu, a moja kuzynka mieszka w Anglii i ma męża Angola i oni mają dzisiaj wolne i z tej okazji się do nich znajomi i rodzina schodzą i przynoszą jedzonko i siadają przed tv i będą oglądać i i i mi wyszło hehe
Mam nadzieję, że nie skończą jak jego rodzice
Dzień wolnego fajna sprawa

A ja myślę ,że Kate będzie miała przesrane,ale widocznie chce takiego życia

A propos tej intercyzy to Diana chyba też to podpisywała...

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2011-04-29 o 10:54
atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 10:58   #1690
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Grunt, że u nas jest
i to nawet bardzo śmieszne

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
Dzień wolnego fajna sprawa

A ja myślę ,że Kate będzie miała przesrane,ale widocznie chce takiego życia

A propos tej intercyzy to Diana chyba też to podpisywała...
właśnie chyba nie podpisywała.. bo coś mówili że nie chcą tego co było z DIaną, ale pewna nie jestem, choć jak podpisywała to pewnie nie tak rozbudowaną ja ta..
no i też myślę że będzie miała przesrane - ale przesrane z naszego punktu widzenia bo czuję że dla niej to takie złe nie jest bynajmniej ja odnosze wrażenie że choć młodzieżowa jest i ma więcej "werwy" i takiego podejścia bardziej nowoczesnego do życia to jednak usposobienie i "stawianie na swoim" to ona ma podobne do Elżbiety... da se rade...
Stary 2011-04-29, 11:05   #1691
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

czesc

Cytat:
anika Katunia strasznieee mylą mi się wasze avatarki jestem przyzwyczajona że to katunia i tak mi nie pasuje muszę się przyglądać mam bynajmniej super test na spostrzeżenia
aj podobne podobne

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
mnie też się mylą ich avatarki, ale nie wiem jak to jest, jak czytam wiadomości to zawsze wiem czy pisze Anika czy Katunia

A ja jutro mam wieczór panieński. Rano o 10:00 mam spotkanie z prezesami, później jadę do osw. I kurcze... zła jestem na siebie, bo wcześniej o tym nie pomyślałam, a okazało się, że przyszła Panna Młoda sama z siostrą organizuje sobie panieński. Jej świadkowa chyba jakaś niekumata jest! No jak tak można.

No i chyba Gucia organizator wszech czasów weźmie sprawy w swoje ręce.... dzisiaj będę dzwonić do jej siostry, może uda się coś jeszcze wykombinować. Bo nie chce, żeby było tak,. że pójdziemy do klubu, wypijemy piwo i impreza siądzie... ech...
Gucia Ty guru organizowania imprez pewnie cos super wymyslisz

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Klion właśnie słyszałam o tej pogodzie ech... długi weekend i brzydka pogoda.

Ja dziś co chwila sprawdzam pocztę, bo dziś tens kan obrazu dla mamy ma przyjść
ooo tez jestem ciakawa jak wyjdzie ten obraz dla mamy!

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
To teraz mam dylemat iść do pracy, czy oglądąc ślub??
Madzia jak moglas jednak pojsc do pracy mam nadzieje ze przenosny tv zabralas

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
na BBC od rana transmisja z pod pałacu
jak ja wczoraj powiedziałam mojemu TŻ że kiedyś był przystojniejszy tzn. jakieś 10lat temu gdy nie miał końskich zębów, łysizny i nosa jak jego tata to był przystojny a TŻ popatrzył na mnie jakby ducha zobaczył
noooo ladnie mu powiedzialas nie wkurzyl sie ?

Cytat:
już to widze PIPA do odpowiedzi hahahah bosko

a mi sie przypomniala scena z Lejdis jak Olszowka dzieciom w szkole opwiadala o tym owadzie i na tablicy pisala pipa pipa pipa

Moja mala biedronka-czyli wykropkowany Tomus dzis troche lepiej, czesc krostek zeszla ale apetetu dalej nie ma. Dzis sama jestem do wieczora wiec teraz jak spi to chwila relaksu.

wybieram to krzeselko do karmienia dla maluca i nie umiem sie zdecydowac jakie kupic.....
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 11:07   #1692
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
No my chcieliśmy kanapowca, przytulaka - a mamy wredotę...
To tak jak my

Cytat:
I to jeszcze jak! Podejrzewam, że nie będziesz umiała sobie tego wyobrazić Ale prawda jest taka, że: jest niesamowicie humorzasta i ma dni, że bez kija nie podchodź. Wtedy wszystko jest źle, że głaskasz, że nie głaskasz, że dajesz jeść, nie dajesz. Oczywiście zdarza jej się gryźć i drapać - przede wszystkim mnie.

Ale ma też dzień przytulanek i wtedy sama wskakuje na kolana i czeka aż ją będziesz głaskać. No i przesadza, jak siedzi na kolanach, Ty ją chcesz pogłaskać, a ona z zębami do Ciebie... I generalnie ma tak, że jak chce być głaskana to tylko wtedy możesz jej dotknąć w innym przypadku nie ma szans!

I mogłabym tak wymieniać i wymieniać..,

aaa ostatnio kupiliśmy jej drapak. No i Pani w sklepie nam doradziła żebyśmy wzięli kocią miętkę, żeby kot się nauczył. I co się okazało? Że na niewielki procent kotów kocia miętka nie działa i oczywiście na naszego nie działa....
Może kociaki są z jednego miotu
Nasza tez nie jest przytulasta, tylko wtedy jak ma ochote, obcym w ogóle nie da się ruszyć, teściowej też nie. Psa terroryzuje.

Uśmiałam się od rana

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 11:12   #1693
Zakorzenienie

aaa pamietacie jak pytalam ile na roczej wypada dac kasy ? 4
zagadnelam szwagierke czy ma jakies zyczenia konktne, bo sama juz cos wymyslilam ale moze chca cos. Pamietacie ze wymyslilam tego pcacza drewnianego-zasiegnelam nawet rady mamusiek na odchowalni ktore maja takie wieksze dzieciaki i powiedzialy ze to fajny pomysl. No ale moja szwagierka wymyslila ze chcialaby ze mala miala takie wiellllllkiego pluszowego misia! takie moze nawet wiekszego od niej, zeby sie mogla na nim pomlozy czy usciasc.... Jak tam chce, ale ja bym takiego prezentu nie chciala a na bank bym sama tego nie wymyslila. Jak dla mnie to zbieracz kurzu, nie da sie takiegi wielkiego miska wyprac i tylko miejsce zajmuje. No coz jak chce....
Stary 2011-04-29, 11:17   #1694
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
czesc

aj podobne podobne

Gucia Ty guru organizowania imprez pewnie cos super wymyslisz

ooo tez jestem ciakawa jak wyjdzie ten obraz dla mamy!

Madzia jak moglas jednak pojsc do pracy mam nadzieje ze przenosny tv zabralas

noooo ladnie mu powiedzialas nie wkurzyl sie ?

a mi sie przypomniala scena z Lejdis jak Olszowka dzieciom w szkole opwiadala o tym owadzie i na tablicy pisala pipa pipa pipa

Moja mala biedronka-czyli wykropkowany Tomus dzis troche lepiej, czesc krostek zeszla ale apetetu dalej nie ma. Dzis sama jestem do wieczora wiec teraz jak spi to chwila relaksu.

wybieram to krzeselko do karmienia dla maluca i nie umiem sie zdecydowac jakie kupic.....
nie
nie wkurzył się hi hi
tylko zdziwił

pamiętam tą scenę z pipą

dziś rani w ddtvn zniesmaczyli mnie jak to się zastanawiali czy William będzie w czapce czy nie bo będzie jego łysizne widać normalnie już sami afery rozkręcają

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018

Edytowane przez śliweńka
Czas edycji: 2011-04-29 o 11:18
Stary 2011-04-29, 11:24   #1695
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-04-29, 11:42   #1696
ktosia86
Zakorzenienie

Pragnę wyrazić swoje oburzenie - goście, te wszystkie koronowane głowy, siedzą od dwóch godzin jak te ciecie w kościele i czekają aż dziumdzia się wyszykuje No litości... A jakby im się (co dla mnie aktualnie jest kwestią priorytetową) zachciało siku No chyba, że te wyższe warstwy społeczne nie odczuwają takich plebejskich potrzeb

Edytowane przez ktosia86
Czas edycji: 2011-04-29 o 11:44
ktosia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 11:46   #1697
kliwia
Zakorzenienie

katunia to kup taka mate z glowa, kiedy s wbiedornce byly takie
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 11:56   #1698
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
katunia to kup taka mate z glowa, kiedy s wbiedornce byly takie
kliwia wiem o czym mowisz, widzialam je wtedy w biedronce
znalazlam cos takiego np.
http://allegro.pl/spiwor-mis-spiosze...575725354.html
ale ze wzgledu na cene nie kupimy
i chyba w takim razie miska takiego:
http://allegro.pl/bialy-mis-60-cm-du...581303291.html

Ona chciala zeby byl taki mis przy ktorym moze sobie mala usiasc, a znalazlam cps takiegi-ala fotel ale jakos mi sie za bardzo nie podoba...
http://allegro.pl/pluszowy-fotelik-k...569595059.html

---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ----------

Cytat:
Pragnę wyrazić swoje oburzenie - goście, te wszystkie koronowane głowy, siedzą od dwóch godzin jak te ciecie w kościele i czekają aż dziumdzia się wyszykuje No litości... A jakby im się (co dla mnie aktualnie jest kwestią priorytetową) zachciało siku No chyba, że te wyższe warstwy społeczne nie odczuwają takich plebejskich potrzeb
moze przy wejsci jakiej papmpersy rozdawali
albo maja w krzeslach takie specjalne dzwignie i jak naciska to z krzes;a robie sie ubikacja

no aleee juz jada Młodzi
Kate cos z koronkami widze ma suknie
Stary 2011-04-29, 12:02   #1699
martucha84
Zakorzenienie

Katunia uwielbiam ten film, scenie pamietam a prezent no co jak chce trudno..

śliweńka a twój komentarz dotyczył twojego męża czy Księcia bo ja skumałam że ksiecia ale teraz już nie wiem..

ktosia86 onie siedzą w pamperach

---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ----------

no i widziałam co chciałam
suknia dla mnie ładna skromna nie zaszalała ale bardzo ładna welon miażdży a suknia siostry też piękna
Stary 2011-04-29, 12:03   #1700
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Biedaczku!

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
To tak jak my

Może kociaki są z jednego miotu
Nasza tez nie jest przytulasta, tylko wtedy jak ma ochote, obcym w ogóle nie da się ruszyć, teściowej też nie. Psa terroryzuje.

Uśmiałam się od rana
no obcych to nieznosi. A jak mój tato do niej podchodzi to warczy i syczy...

Cytat:
aaa pamietacie jak pytalam ile na roczej wypada dac kasy ? 4
zagadnelam szwagierke czy ma jakies zyczenia konktne, bo sama juz cos wymyslilam ale moze chca cos. Pamietacie ze wymyslilam tego pcacza drewnianego-zasiegnelam nawet rady mamusiek na odchowalni ktore maja takie wieksze dzieciaki i powiedzialy ze to fajny pomysl. No ale moja szwagierka wymyslila ze chcialaby ze mala miala takie wiellllllkiego pluszowego misia! takie moze nawet wiekszego od niej, zeby sie mogla na nim pomlozy czy usciasc.... Jak tam chce, ale ja bym takiego prezentu nie chciala a na bank bym sama tego nie wymyslila. Jak dla mnie to zbieracz kurzu, nie da sie takiegi wielkiego miska wyprac i tylko miejsce zajmuje. No coz jak chce....
zbieracz kurzu i tyle. Mój kuzyn dostał na chrzciny, a później nei mieli gdzie tego trzymać i trafiło do nas do domu...

Cytat:
haha, o tym samym pomyślałam.

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 12:06   #1701
Zakorzenienie

Marta, Gucia - no zbieracz kurzu jak sie patrzy. Jak gadalam z tesciowa to mowie ze takie cos sobie zazyczyli i zastrzeglam ze ja takiego czegos bron boze bym nie chciala-bo dla tesciowej to super prezent!

no i jak no jak wrazenia z sukni Kate ??
Jak dla mnie ladna, ale bez szału. Klasyka górą i koronki
Stary 2011-04-29, 12:07   #1702
atomufka
Zakorzenienie

I co laski jak wrażenia?Skromna ta jej suknia ,ale bardzo to do niej pasuje .

szafa

Stary 2011-04-29, 12:07   #1703
kliwia
Zakorzenienie

katunia ja bym w zyciu takiego miska nie chciala, bo dla mnie to kurzolap jest. wiec dziwne ma zyczenie ta laska ale jak chce to bedzie miec
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 12:10   #1704
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
katunia ja bym w zyciu takiego miska nie chciala, bo dla mnie to kurzolap jest. wiec dziwne ma zyczenie ta laska ale jak chce to bedzie miec
dokladnie !
Stary 2011-04-29, 12:17   #1705
martucha84
Zakorzenienie

to mamy podobne wrazenia co do sukni :

był u mnie kurier z telefonem dla męża... i wszedł do domu patrzy na telewizor - akurat wchodziła do kościoła - i pyta i co jaką ma suknie i śmiech buhahahahahaha chyba mnie wyrył
Stary 2011-04-29, 12:23   #1706
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
no i jak no jak wrazenia z sukni Kate ??
Jak dla mnie ladna, ale bez szału. Klasyka górą i koronki
dla mnie super - takie skromne lubię
i koronki i welon i rozpuszczone włosy
Stary 2011-04-29, 12:35   #1707
celi25
Rozeznanie

no i widziałam - w necie (ale musiałam bez głosu żeby koledzy nie słyszeli ) bardzo ładna panna młoda

celi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 12:36   #1708
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
dla mnie super - takie skromne lubię
i koronki i welon i rozpuszczone włosy
Super,że pozostała sobą nawet w takim dniu

szafa

Stary 2011-04-29, 12:44   #1709
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-04-29, 12:46   #1710
kolanka
Zadomowienie

Przyszłam z Wami poplotkować o sukience. Powiem szczerze, ze nie wiem, dlaczego tak o niej cała prasa wczesniej debatowała. Oczywiste było dla mnie, ze sukienka nie bedzie zaskakująca, bo po prostu ona nie moze sobie na taką pozwolic. Jest bardzo tradycyjna i ... szkoda, ze nie biała, bo byłaby bardziej elegancka. Jak dla mnie, to szału nie ma , chociaż z zbliska moze być naparwdę piekna, bo ma mnustwo malych detali. A bukiet ... w ogole mi nie przypadł do gustu.

Edytowane przez kolanka
Czas edycji: 2011-04-29 o 12:59
kolanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości