Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 2011. - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku
Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpień 2011. 23 37,10%
Maluszki w brzuszkach fikają, ale na świat się jeszcze nie pchają. Mamusie lipiec-sierpień 2011. 6 9,68%
W trzeci trymestr wkroczyłyśmy - szykujemy już kołyski... 4 6,45%
Przed nami już tylko dwa miesiące, później posypią się wakacyjne brzdące. 6 9,68%
Rosną w brzuchach nasze brzdące, przywitamy się z nimi za dwa miesiące. 5 8,06%
Studniówka odbyta,czekamy aż dzidzia na zewnątrz zawita. 0 0%
Koniec się zbliża dużymi krokami, będziemy lada chwilę wspaniałymi mamami ( rodzicami)! 3 4,84%
Brzuszek tu, brzuszek tam pogaduchy lipcowo-sierpniowych mam. 6 9,68%
Wiosna mija, lato czeka już niedługo przywitamy nowego człowieka. 0 0%
Już coraz bliżej na porodówki – plotkują lipcówki i sierpniówki. 9 14,52%
Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-29, 09:56   #2671
agulaaabar
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 201

Dzień dobry
Matko ile nastukałyście!

Bella kochana gratulacje!! duzo zdrowia dla całej trójki i czekamy na Was! :*

To czyli do kiedy akcja "Nerolka" ? bo i ja się chętnie dorzucę, spadam zaraz do klubu poczytać

Ale miałam noc...... normalnie już miałam męża budzić, że trzeba na szpital, albo szukać w googlach co to jest! otóż.... miała takie dziwne drętwienia brzucha, ale na wysokości żeber, nie tak na dole i to nie był silny skurcz czy coś, tylko co chwile na pół minuty mi drętwiał brzuch, już miałam mega stracha....... miała któraś coś takiego??

Mój mężuś pół wieczora gada do brzucha i rano jak wstaje to albo Lilkę budzi jak ja już nie spie, ale slysze jak jej mówi, żeby dala mamusi jeszcze pospać i też sobie drzemała jeszcze słodziak jeden

Ja już po śniadanku, czekam a kuriera i później do pracy..... wiecie jak to komicznie wygląda? ciężarna pracuje przy wieszaniu firan i zasłon (musiałam męża do tego zgarnąć, żeby wieszał a ja tylko nadzoruje i poprawiam - a kasa leci podwójnie)

Cytat:
Napisane przez karolinee1983 Pokaż wiadomość
A ślubu Kate i Williama oglądać nie mam zamiaru, rzygam już tym tematem szczerze mówiąc, boję się, że jak otworzę lodówkę to oni tam będą
Jak ja Cię dobrze kochana rozumiem.........

Czas na zmiany !
25:0
30:12
Zakończone: 2
agulaaabar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 09:58   #2672
dziubek79
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 201

dzień dobry
ja już na nogach od 7 40 ale spędzałam poranek z mężusiem, a teraz pojechał grzecznie pieniążki zarabiać więc mogę posiedzieć z Wami
dziś aktywny dzień bo SR potem zakupy na grila i jeszcze do teściów na chwilę musimy wpaść więc jak wyjdę ok 16 to wrócę pewnie po 20 no ale cóż jak mus to mus

gratuluję kolejnych tygodni i trzymam kciuki za wizyty
ja już się swojej nie mogę doczekać a to dopiero 11 maja, muszę wcześniej robić badania bo nie podobają mi się moje spuchnięte po nocy stopy oby nic złego nie wyszło ...
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 10:04   #2673
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

a ja się zastanawiam czy się nie wybrać do gina dziś.. bo w sumie byłam 8 kwietnia i kazał przyjść kontrolnie za 3lub 4 tygodnie, dzisiaj mijają 3 tyg. i dla spokoju poszłabym skontrolować jak tam szyjka, bo ostatnio częściej napina mi się brzuch i chyba mi się znowu jakiś grzybolek przyplątał więc by mi coś dał na niego żeby wyleczyć. I tak nie płacę bo na NFZ więc możnaby się przejść.. tylko jak ja się "tam" wydepiluje??

Dwa serca po raz drugi :heart:

Edytowane przez beata_1988
Czas edycji: 2011-04-29 o 10:07
beata_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 10:05   #2674
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Natka_ Pokaż wiadomość
Czyli zdecydowaliście się na niego, super Mam nadzieje, że będziemy zadowolone! A jaki kolor bierzecie pod uwagę?

My chcemy 4kołowca, a Wy?

co do kolorku to własnie mamy dylemat...
Chcemy taki, ktory w miałe łatwo utrzymać w czystości, a tu albo bardzo jasne, alebo bardzo ciemne, brakuje czegoś pośredniego.
Czarny- napewno odpada, ciemny brąz- boje sie ze latem bedzie grzało za bardzo i bedzie płowiał, czerwony i niebieski jakis taki za zwyczajny no i te 2 jasne kolorki beżowy i fioletowo-różowy, Pan w sklepie MAMA I JA obiecał sprowadzić ten różowy zebym mogla na zywo sobie wybrac
A widziałaś spiworki wycięte w kroku, na ta barierke?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg purpleblossom.jpg (70,0 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg denimfield.jpg (68,4 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg intensered.jpg (67,5 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg deepblue.jpg (66,8 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg brownearth.jpg (67,6 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg totalblack.jpg (66,2 KB, 2 załadowań)

Moja szczęśliwa liczba to czterysta miliardów.
Tak, wiem, nie jest zbyt poręczna w życiu codziennym.
CarmelaSoprano jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 10:06   #2675
agulaaabar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beata_1988 Pokaż wiadomość
a ja się zastanawiam czy się nie wybrać do gina dziś.. bo w sumie byłam 8 kwietnia i kazał przyjść kontrolnie za 3lub 4 tygodnie, dzisiaj mijają 3 tyg. i dla spokoju poszłabym skontrolować jak tam szyjka, bo ostatnio częściej napina mi się brzuch i chyba mi się znowu jakiś grzybolek przyplątał więc by mi coś dał na niego żeby wyleczyć. I tak nie płacę bo na NFZ więc możnaby się przejść.. tylko jak ja się "tam" wydepiluje??
Ze mnie mąż miał niezły ubaw bo sapałam przy tym jakbym co najmniej ciężary podnosiła..... i to kurde nic łatwego nie było, chociaż brzusio nie jest taki jeszcze ogromny, co będzie później! W końcu się zlitował i zrobił to za mnie wiecie jak mi już ciężko skarpetki ubrać.....

Czas na zmiany !
Stary 2011-04-29, 10:07   #2676
kmat
Rozeznanie

beata pozazdrościć też bym tak chciała buuu... ja mam d... wielkie brzuch wielki i wogóle załamka, a lekarz nie zwraca Ci uwagi że to trochę ze mało? Bo to rzeczywiście bardzo mało
kmat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 10:14   #2677
Natka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CarmelaSoprano Pokaż wiadomość
My chcemy 4kołowca, a Wy?

co do kolorku to własnie mamy dylemat...
Chcemy taki, ktory w miałe łatwo utrzymać w czystości, a tu albo bardzo jasne, alebo bardzo ciemne, brakuje czegoś pośredniego.
Czarny- napewno odpada, ciemny brąz- boje sie ze latem bedzie grzało za bardzo i bedzie płowiał, czerwony i niebieski jakis taki za zwyczajny no i te 2 jasne kolorki beżowy i fioletowo-różowy, Pan w sklepie MAMA I JA obiecał sprowadzić ten różowy zebym mogla na zywo sobie wybrac
A widziałaś spiworki wycięte w kroku, na ta barierke?
My też 4, jakis taki stabilniejszy jest
No własnie my z kolorem też mamy problem... Nie ma zbyt dużego wyboru. Ale my zastanawiamy się nad czarnym albo na faggy dawn(to jest taki dziwny kolor, bo na zdjęciach jest ciemny a na żywo całkiem inny, bo jasny). Najlepeij te kolorki na żywo sobie pooglądajcie, bo naprawde się różnią od tych z katalogu Ten beżowy i fioletowy też bardzo ładny, ale my będziemy mieli synka więc fiolet odapada, bo taki pod róż wpada A ten beżowy chętnie bym zobaczyła własnie na żywo. Dzisiaj jadę do jeszcze jednego sklepu zapytac o cenę kompletu, jak bedzie jakiś inny kolor niż czerwony i czarny (bo te królują na wystawach) to zrobię zdjęcia i wrzucę pokazać
Te śpiworki są właśnie śmieszne, w ogóle ta barierka taka dziwna, na początku jakoś nie mogłam się przekonać, ale znajoma która ma ten wózek mówila, że niby super sprawa, jedynie co ten śpiworek dziwny
Natka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 10:17   #2678
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez agulaaabar Pokaż wiadomość
Ze mnie mąż miał niezły ubaw bo sapałam przy tym jakbym co najmniej ciężary podnosiła..... i to kurde nic łatwego nie było, chociaż brzusio nie jest taki jeszcze ogromny, co będzie później! W końcu się zlitował i zrobił to za mnie wiecie jak mi już ciężko skarpetki ubrać.....
mojego tż-ta w tej roli sobie jakoś nie wyobrażam musze mu to chyba zaproponować i zobaczyć jego mine

---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ----------

Cytat:
Napisane przez kmat Pokaż wiadomość
beata pozazdrościć też bym tak chciała buuu... ja mam d... wielkie brzuch wielki i wogóle załamka, a lekarz nie zwraca Ci uwagi że to trochę ze mało? Bo to rzeczywiście bardzo mało
tylko ze ja przed ciążą ważyłam 76kg przy wzroście 170cm i twierdził że jest ok bo "zabiedzona to ja nie jestem" - jego słowa a dzidzia ładnie przybiera, wzorcowo mozna powiedzieć, wyniki krwi też mam super, anemii brak, mam zdrowo się odżywiać, owoce i warzywka, w sumie niczego sobie jakoś nie odmawiam, ale teraz w ciąży mam znacznie szybsza przemianę materii niż wcześniej, i żadnych problemów z zaparciami chociaż zaparć to ja nigdy nie miałam, ale w ciąży się ich obawiałam że mnie dopadną w końcu

a moja waga w ciąży kształtowała się tak:
start 76-77kg, - 170cm

po kolei - na początku każdego tygodnia ciąży:
początek 6tc - 73kg
9tc 73,5kg
14tc 74kg
18tc 74kg
21tc 74,5kg
23tc 75kg
25tc 76,2 kg
początek 29tc ---->>> 78,3kg

Czas edycji: 2011-04-29 o 10:20
Stary 2011-04-29, 10:23   #2679
youyou
Zakorzenienie

Cytat:
D
Ale miałam noc...... normalnie już miałam męża budzić, że trzeba na szpital, albo szukać w googlach co to jest! otóż.... miała takie dziwne drętwienia brzucha, ale na wysokości żeber, nie tak na dole i to nie był silny skurcz czy coś, tylko co chwile na pół minuty mi drętwiał brzuch, już miałam mega stracha....... miała któraś coś takiego??
Mnie tak czasem mocno kłuje w żebrach - ale to chyba mała mi się tak wbija

No tak William i Kate to już z lodówki wyskakują..... ale dla mnie to przynajmniej jakaś atrakcja dnia jak ja muszę leżeć cały dzień
youyou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 10:31   #2680
Vaniliova11
Zadomowienie

Witam Mamusie
Oczywiście za dzisiejsze wizyty
Dziekuje za komplementy dotyczące mojego pokaźnego brzuszka w 9mc to już nie wystawie żadnego zdjęcia bo nie będe mieściła sie w kadrze
Zaraz jade na zakupy tylko musze obudzić Tża
Vaniliova11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 10:31   #2681
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Cytat:
Te śpiworki są właśnie śmieszne, w ogóle ta barierka taka dziwna, na początku jakoś nie mogłam się przekonać, ale znajoma która ma ten wózek mówila, że niby super sprawa, jedynie co ten śpiworek dziwny
Tez w sklepie maja nam sprowadzic na pokaz ten śpiworek, jak to wyglada w spacerówce, to tez zrobie fotki jak przywioza

Cene za gondole i spacerówke bede negocjowała na 2300, fotelik chyba z allegro kupimy.

Stary 2011-04-29, 10:33   #2682
Lilkaa82
Rozeznanie

patik87 za wizyte czekamy na dobre wiesci

My z mezem juz po sniadanku ja juz leze a on prasuje ciuszki do pracy dzis na obiadek barszczyk czerwony milego dnia

Karolinka ur. 19.06.2011r. - 52cm i 2700g szczęścia

24 tyg - 6770g

Jestem żoną mojego męża
Mamo, Tato ! - A ja rosnę i rosnę...
Lilkaa82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 10:35   #2683
Vaniliova11
Zadomowienie

Cytat:
mojego tż-ta w tej roli sobie jakoś nie wyobrażam musze mu to chyba zaproponować i zobaczyć jego mine

---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ----------

tylko ze ja przed ciążą ważyłam 76kg przy wzroście 170cm i twierdził że jest ok bo "zabiedzona to ja nie jestem" - jego słowa a dzidzia ładnie przybiera, wzorcowo mozna powiedzieć, wyniki krwi też mam super, anemii brak, mam zdrowo się odżywiać, owoce i warzywka, w sumie niczego sobie jakoś nie odmawiam, ale teraz w ciąży mam znacznie szybsza przemianę materii niż wcześniej, i żadnych problemów z zaparciami chociaż zaparć to ja nigdy nie miałam, ale w ciąży się ich obawiałam że mnie dopadną w końcu

start 76-77kg, - 170cm

początek 6tc - 73kg
9tc 73,5kg
14tc 74kg
18tc 74kg
21tc 74,5kg
23tc 75kg
25tc 76,2 kg
Nie masz zaparć ale Ci zazdroszcze ja od początku mam ten problem a przed ciążą miałam taką dobrą przemiane materi normalnie jak w zegarku
Vaniliova11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 10:42   #2684
jacieeeee
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość
O 18 mam wizytę, więc trzymajcie kciuki bo trochę się niepokoję.

Dzień doberek dziewczynki.

Słoneczko świeci, ja już po śniadaniu i kawce. Mam mnóstwo prania, prasowania i sprzątania bo jutro jedziemy na ten wymarzony weekend a zapału brak Jeszcze w między czasie trzeba obiad zrobić, ale skąd wziąć czas jak się dzień od wizażu zaczyna

Dominik 29.07.2011r
jacieeeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 10:43   #2685
Lilkaa82
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Vaniliova11 Pokaż wiadomość
Nie masz zaparć ale Ci zazdroszcze ja od początku mam ten problem a przed ciążą miałam taką dobrą przemiane materi normalnie jak w zegarku
Vaniliova11 statnio bylam u ginki i pytala czy mam zaparcia, ja ze tak i kazala mi pilnowac zeby zaparc nie było. Ja codziennie rano na czczo jem 3 sliwki suszone a pozniej w ciagu dnia syrop Laclulose (lub Lactulosum) tak jak pisze w ulotce zaparcia sa o wiele mniejsze a najwazniejsze ze codziennie chodze do wc Pytalam ginki o ten syrop i sliwki i jak najbardziej mozna moze i Tobie Kochana pomoze pamietam ze chyba Brumek tez pije ten syrop i zadowolona z dzialania

Karolinka ur. 19.06.2011r. - 52cm i 2700g szczęścia

24 tyg - 6770g

Jestem żoną mojego męża
Mamo, Tato ! - A ja rosnę i rosnę...

Edytowane przez Lilkaa82
Czas edycji: 2011-04-29 o 10:46
Lilkaa82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 10:46   #2686
youyou
Zakorzenienie

Ja się cieszę bo mój TŻ ma w poniedziałek wolne więc będzie w domu 4 dni z nami

Kurka oglądam ten ślub i podpatruje suknie
youyou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 10:47   #2687
karolinee1983
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
To zapraszam do Świdnika po drodze
Z przyjemnością bym zajechała,ale musimy pędzić bezpośrednio do Zamościa, bo po południu mam tam wizytę u dentysty i leczenie kanałowe a zanim się przez Wawę przebijemy to z 4h na pewno nam zejdzie cała podróż....

Cytat:
Herbatka z cytryną, mleko z miodem i czosnkiem. Mi też pomogła inhalacja z szałwią.
Dużo zdrówka
Kup sobie też w aptece tantum verde-dla mnie rewelacja.
A ten tantum verde to w jakiej postaci jest, tzn. mam kupić syrop czy to może tabletki są? Bo ja nie wiem

MAJA 06.08.2011 r.

karolinee1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 10:49   #2688
Bartessa
BAN stały

Cytat:
Dzień dobry udało mi się dziś pospać do 8.30 choć jak wstałam to taki ból gardła poczułam, jakby mi ktoś tysiące ostrzy tam wbijał

macie może jakieś naturalne sposoby na ból gardła???

Ja wpadam tylko na chwilę, bo muszę się szybko ogarniać, gdyż na weekend jedziemy do Zamościa, do rodziców tża, nie piszcie za dużo

A ślubu Kate i Williama oglądać nie mam zamiaru, rzygam już tym tematem szczerze mówiąc, boję się, że jak otworzę lodówkę to oni tam będą
Naturalne sposoby?? plukanka rumiankiem, i plukanka ze soli.

Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość
hej. Aktywne już jesteście z rana

Zczynamy dzisiaj 30 t.c.

O 18 mam wizytę, więc trzymajcie kciuki bo trochę się niepokoję.
Ale zanim wizyta to trochę do zrobienia w domu, a tak mi się nie chce.
Mała mi tak w brzuchu szaleje, ze szok. Miałam sen ze zaczęłam krwawić.
Dzisiaj ten słynny ślub.
Nie piszcie nic o rozmiarach w biodrach, boczkach itp. !!

Brunetka ja chętna na spotkanie, a jak
gratulacje 30 tc!
Cytat:

start 76-77kg, - 170cm

początek 6tc - 73kg
9tc 73,5kg
14tc 74kg
18tc 74kg
21tc 74,5kg
23tc 75kg
25tc 76,2 kg
to ty podobnie jak ja masz, tez podobie tyjesz. Ja jak wieczorem cos zjem po godzinie 20 to mam murowany efekt przeczyszczenia
Bartessa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 10:50   #2689
brunetka2000
Zakorzenienie

Cytat:

A ten tantum verde to w jakiej postaci jest, tzn. mam kupić syrop czy to może tabletki są? Bo ja nie wiem
Do psikania
brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 10:50   #2690
agulaaabar
Zakorzenienie

A ja się obudziałam z bólem gardła i mega zatkanym nosem.... muszę sie wybrać do apteki po Prenalen

Czy Wy też macie takie trudności z oddychaniem??

Czas na zmiany !
Stary 2011-04-29, 10:51   #2691
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

u nas 28 tydzień

Stary 2011-04-29, 10:54   #2692
Natka_
Zakorzenienie

Cytat:
Tez w sklepie maja nam sprowadzic na pokaz ten śpiworek, jak to wyglada w spacerówce, to tez zrobie fotki jak przywioza

Cene za gondole i spacerówke bede negocjowała na 2300, fotelik chyba z allegro kupimy.
Nam w jednym sklepie za komplet zaśpiewali 3200 Bez przesady!
W innym za gondole i spoacerówkę jakoś 2500-tez mam zamiar negocjować jeszcze coś. Dzisiaj jeszcze podjade wypytac do jednego sklepu-ciekawe ile tam mi powiedzą. Trzeba szukać, bo w niektórych to daja takie ceny, że głowa boli.
A fotelik też zamówimy przez allegro bo taniej wychodzą niż w sklepie

Cytat:
Jest a areozolu i w tabletkach, ja wolę w areozolu, ale to chyba juz bez różnicy. Smak maja taki mikętowo-ziołowy

Ja już uciekam po to L4 i na zkupki Miłego dnia, zajrzę później do Was

Edytowane przez Natka_
Czas edycji: 2011-04-29 o 10:55
Stary 2011-04-29, 10:54   #2693
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

ja muszę powystawiać buty letnie po małym już chyba od 2 tyg się zabieram
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 10:56   #2694
Natka_
Zakorzenienie

Cytat:
u nas 28 tydzień
Stary 2011-04-29, 11:00   #2695
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Nataka, Carmel
tutaj macie Mure za cene ponizej 2500zł ja zamawiałam tam wózek i przesyłka była gratis

Carmel już 28tc ale leci
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 11:02   #2696
marzena_S
Zadomowienie

Bella, szkoda, że dziewczynkom tak się już spieszyło na świat, ale na pewno będzie z nimi wszystko dobrze i już niebawem weźmiecie je do domu- za to trzymam mocno kciuki.

Bardzo podoba mi się "akcja Nerola" i melduję, że się przyłączam.
marzena_S jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 11:04   #2697
jacieeeee
Wtajemniczenie

CarmelaSoprano 28 tydzień to już nie przelewki Gratulcje

Youyou też mam włączoną transmisję i baardzo mnie ciekawi jak ta cała Kate będzie wyglądać. Co poniektóre kapelusze mnie rozbrajają.

Swędzi mnie pierś jak ... Mam kolejne 4 rozstępy. Normalnie przez noc mi wyszły. Wcześniej miałam tylko z boku, a teraz od góry mi wyskoczyły. Prawa jeszcze wygląda w miarę, ale lewa jest już tragiczna Chyba się już TŻtowi nie pokarzę

Dominik 29.07.2011r
jacieeeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 11:08   #2698
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
A ja się obudziałam z bólem gardła i mega zatkanym nosem.... muszę sie wybrać do apteki po Prenalen

Czy Wy też macie takie trudności z oddychaniem??
no już ciężej się oddycha... jak siedzę i chce głębiej odetchnąć to musze się do tyłu odchylić bo czuje jakbym płuca miała ściśniete.

Czas edycji: 2011-04-29 o 11:09
Stary 2011-04-29, 11:14   #2699
agulaaabar
Zakorzenienie

Cytat:
no już ciężej się oddycha... jak siedzę i chce głębiej odetchnąć to musze się do tyłu odchylić bo czuje jakbym płuca miała ściśniete.
kurcze odrana mialam tyyyle zrobic no to d... blada bo się nie da....tak mi sie ciezko oddycha jakby mi cos na klatce lezalo........

Czas na zmiany !
Stary 2011-04-29, 11:29   #2700
Bartessa
BAN stały

A ja się martwię o mojego synka

Do wczoraj myslalam ze mu przejdzie choróbsko, bo gorączke mial ale 38, i troche aby kaszek no i powiekszone migdaly. Katar tez tylko jak na dwor go na chwile wzielam. Zresztą sądzilam ze kaszel/katar to od alergii a goraczka od migdałków. No i leczenie syropkami.

Wnocy zacząl szczekac jak pies, chrypa masakryczna i gorączka zamiast spadac to 39 o 4 rano, spadla ale znow teraz ma 39 i lek nie dziala, za chwile bede musiala mu czopa dac.... gardlo czerwone tak ze masakra a migdaly to niedlugo przelyk zatkają...

a wizyta dopiero 0 17.
Bartessa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości