|
|
#1321 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXVII
myślisz?
![]() Cytat:
tak bez okazania w Barze?![]() szatan ![]() Truskawy mi nie zacytowało ![]() Zapraszam , zapraszam
|
|
#1322 |
|
Zakorzenienie
|
O której wstałaś, szanowna?
![]() No co poradzę? Wysłałam wczoraj mms do przyjaciółki i kazała zarezerwować - a wysłałam Jej dlatego, że napisała do mnie, że właśnie kupiła sobie wczoraj czerwone szpilki! no to, mówię, kochana, zobacz, co namalowałam niesamowite, co? I niestety, potwierdziły się wczorajsze obawy- ja i Gucio jesteśmy lekko niebiescy ![]() Byliśmy wczoraj w kąpieli i uzyliśmy tabletek jagodowych do barwienia wody na lazurowo- tyle, że Gustaw przechylił mi rekę i zamiast jednej tabletki wyleciało 7 ![]() Jedna tabletka nawet moc ma straszną- gorszą niż skoncentrowany atrament- no więc siedem razy większa siła spowodowała, że - na szczęście bez głowy- jesteśmy lekko sinawi. ![]() Szczególnie wzięło mi świeżo wypielęgnowane i wypilingowane pięty
|
#1323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sałać zaraz tu będzie
|
|
|
|
|
#1324 |
|
Zakorzenienie
|
No dobra. Oto obrazek:
obrazek szpilki.jpg
|
#1325 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1326 |
|
Zakorzenienie
|
Jak widzicie, tytuł jest przewrotny
![]() Nie bez powodu pytałam Rejcz, czy nosi związane włosy ![]() Tak Ją odbieram
|
#1327 |
|
Zakorzenienie
|
Ju - o 7.30
![]() Poszłam spać o 2.00, bo oglądałam "Oczy Szeroko Zamknięte" Kubricka
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1328 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ves gratuluję romantycznych zaręczyn cieszę się Spo trzymam kciuki żeby z mieszkankiem było ok Cytat:
Cytat:
Jestem w niedoczasie. Muszę się spakować. Następnie iść na zakupy bo TŻ nie ma kurtki. Następnie wymienić kasę (nie wiem ile ) I jeszcze zrobić milion innych rzeczy.A dopiero kawę piję
|
|||
|
|
|
#1329 | ||
|
Zakorzenienie
|
Uff Flo też to słyszy
![]() Nie, że w sensie, że jak macie wpaść to można tego chcieć lub nie chcieć ![]() ![]() Cytat:
![]() Ps Ja bym się bała kupić dżinsy na all, bo bym się bała że się w nie nie zmieszczę, w skrajnych przypadkach jak przeholuję, to że będą za duże ![]() Wszystkie? ![]() Może jakiś tak koło 4 czy 5 wstanie ![]() gryxiu rozumiem Cię Cytat:
Bo na razie nie wiem jakie chcem
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#1330 | ||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
a jakie ma chude nogi Ładna laska
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#1331 |
|
Zakorzenienie
|
Gryksiu -
![]() Wczoraj, pomimo wewnętrznego wkórfa na przyjaciółkę, o której tu kiedyś pisałam, napisałam do niej życzenia urodzinowe ( jestem zła na jej zachowania, ale mimo tego życzę jej jak najlepiej we wszystkich dziedzinach życia). Oddzwoniła, podziękowała i przyznała,że byłam jedną z dwóch osób, z grona przyjaciół, która pamiętała o tym fakcie. Dziwnie mi z tym - nie umiem tego dokładnie określić słowami, ale czuję się trochę tak jakby bycie fair wyszło mi trochę przez przypadek Tzn. gdybym naprawdę nie chciała wysyłać jej życzeń, to bym nie wysłała. Chciałam - ale zrobiłam to tak jakoś machinalnie, nie wkładając w to tyle uczuć, ile np. w zeszłym roku. Po prostu jej wdzięczność była niewspółmierna do mojego "wkładu". I jakoś tak mi głupio...
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2011-04-29 o 10:08 |
|
|
|
#1333 |
|
Zakorzenienie
|
Najważniejsze, że Skarbek żyje
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1334 | ||
|
Zakorzenienie
|
żyje...ale co to za życie.... bez mojego lapka....
![]() jak zaśmierdziało to wiedziałam że nie jest dobrze.. wlazłam pod stół a tam... zwłoki zasilacza...ofajczone i smętne.... wsadziłam lapku baterię ale leżała długo i rozładowana... mam nadzieje.... mam nadzieję że mi zasilacz nie zabił lapka ![]() Ju świetny jest
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2011-04-29 o 10:17 |
||
|
|
|
#1335 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
o ładny , ale ta pani na obrazku nie wyglada jak dziwka pewnie dlatego ze zdjęła szpilki
|
|
|
#1336 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Ja kcem moją wypłatę
|
|
|
#1338 |
|
Zakorzenienie
|
No fiesh
Bez wacików chcesz mnie zostawić?
|
|
|
#1340 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1341 |
|
Zakorzenienie
|
a Wy co - nie oglądacie bajki o kopciuszku live? ![]() (żonki jarają się tym ślubem od rana
|
#1342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja moją Podziel się madzikową wypłatą z mną, potrzebuję na farby
|
|
|
|
#1343 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja też- ale nie moją ![]() Słowa nie powie, a już się śmieje złośliwie
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2011-04-29 o 10:44 |
||
|
|
|
#1344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Podglądam sobie relację ze ślubu W & K. Jak jeszcze raz usłyszę, że 29-letnia kobieta to już podeszły wiek i zegar biologiczny tyka, to kogoś kopnę
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2011-04-29 o 10:45 |
|
|
|
|
#1345 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
Obraz piękny, taki delikaty Cytat:
|
|||
|
|
|
#1346 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no musi że on bo jedzie spalenizna ![]() Cytat:
![]() łooo kurde.... to co zrobimy ![]() no nie?pierniczo ż Łylijam i Kejt będą szybciochem produkować potomka bo ona jest już posunięta
|
|
#1347 |
|
Konto usunięte
|
Ech, sis ogląda "księżniczkowy" ślub jakby był nie powiem jaki
Chyba sama by chciałaby być księżniczką, ale coś chłopa nie umie znlaleźć ![]() Ja się tym nie jaram, a dwa, że mnie do szału doprowadza TVN24 pokazując co ci Anglicy jeszcze wymyślili z wizerunkiem pary księżniczki z swoim księciuniem... ostatnio były torebki na problemy żołądkowe - to chyba coś dla mnie, bo ja szczerze to rzygam, a lasce nie zazdroszczę, bo życia mieć normalnego nie będzie. |
|
|
|
#1349 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
A co mam pisać?
Ta szata graficzna działa tak na mnie I te emotki,nuuuudaaaa
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1350 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
I już zazdroszczę. A Łiliam ile ma lat? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:51.

tak bez okazania w Barze?

gryxiu rozumiem Cię 

Chyba sama by chciałaby być księżniczką, ale coś chłopa nie umie znlaleźć