|
|
#1351 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXVII
zazdrościć, nie zazdrościć... jakby się kejt nie podobało, to by się na to nie pisała
Cytat:
u mnie by też Finowie grali
|
|
#1352 |
|
Zakorzenienie
|
Też bym nie chciała być "księżniczką"
Zero swobody, niezależności i życie prywatne w zaniku![]() Ale plusy soooom - choćby takie jakie wymieniła Red
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1353 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
dzie wy te pierdoł oglodacie? w tiviku to dajom? podeszły wiek ale tak serio to ona mi wyglada na 39 z paszczy a nie 29 no cusz taki tajp ma, łiliam sie posunal ostatnimi laty to fakt
|
|
|
#1354 |
|
Zakorzenienie
|
Polly - na TVN24 i chyba TVP 1.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1355 |
|
grozi wypollizowaniem
|
taaaaaaaaa byc ksiezniczkom fajna fucha
nawet na fintroli nie mozna by isc , nie muwiac o piciu pod mostem c zy ciastlu sex w miejscach publicznych tez odpada i wakacje pod namiotem i dziecko cza ubierac po krolewsku i siebie nie ubierac na corno ani w tuniki a kapala ani w gorsety i woalki nie chodzic w glanach , ani rurkach ani dzwonach ani kupowac na szmateksach nie folno ......niefajna fucha ![]() ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- a te plusy co wymieniła red to wystarczy miec w wooj kasy..nie cza byc ksienzniczkom
|
|
#1356 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Widzę, że na onecie tyż leci
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#1357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ave Maria by śpiewali?
|
|
|
|
|
#1358 | |
|
BAN stały
|
A ja mam już weekend
![]() Pewnie dziś znów nic pożytecznego nie zrobię i nagle się zorientuję, że już wieczór. A w niedzielę lub poniedziałek wybywam se na 2 dni do Poznania, o!Weszłam z zamiarem zapytania, gdzie można ślub pooglądać na żywo, ale sobie pomyślałam, że może lepiej nie, bo mnie wyśmiejecie Ale widzę, że i tu temat na tapecie Nie żebym się tym jarała, ale z ciekawości popatrzę I sukienka mnie interesuje ofkors. Co do bycia księżniczką - tak sobie ostatnio pomyślałam, że to musi być straszne dla normalnej dziewczyny nagle wejść do rodziny królewskiej. Niby jak bajka, ale.. ja bym się chyba do końca życia czuła jak jakiś Kopciuszek. Cytat:
|
|
|
|
|
#1359 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
ALE zamówiłabym dozgonną dostawę Mavrodaphne des Patras. I sushi. Skąd by tu tyle kasy wziąć, hm. No mogliby to zagrać i Toccate i fuge, Arię na G, Canon in D major i Adagio in G minor chociaż to takie typowo pogrzebowe A na weselisku własny repertuar, ha!
|
||
|
|
|
#1360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bym najpierw kupiła mieszkanie obok- które stoi puste. Potem szary Aoud Micallefa i Orange Star i Incense Rose Tauera I wakacje w Portugalii Guciowi samochód na pedały- Mercedes czerwony I Wojtkowi DSkę Citroena Rodzicom dom na Mazurach I wykupiłabym miejsce na wystawę w najbardziej prestiżowej galerii w NY- tylko nie wiem, co bym powiesiła to tak na szybko
|
|
#1361 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ju-jakby juz miejsce było wykupione w najbardziej prestizowej galeri to wydaje mi sie ze mogłabys namalowac na szybciora kilka obrazków z kółkiem albo krzyzykiem i wszyscy by mdleli z zachwytu
,moglabym jako support namalować kilka kwadratów ![]()
|
|
#1362 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i chlać by można było i w glanach biegać i śmierdzące niszowce kupować i towarzyszyć w trasach po całym świecie, eech... ![]() Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=0tN6_1dJveM ![]() I cała sala zapier***a!
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-04-29 o 11:30 |
||
|
|
|
#1363 |
|
grozi wypollizowaniem
|
włączyłam se onet i myslałam ze gostek nawija w jakims skandynawskim jezyku
|
|
#1364 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1365 | |
|
Nindżopesz
|
Ja bym se kupiła odrzutowiec coby dla przyjemności latać i domki: na Lofotach, na Islandii, Wyspach Owczych, Grenlandii i może jakiś skromny zamek w Szkocji, dla TŻta wielki czarny samochód terenowy i kierowcę, dla matki mieszkanko obok nas, dla nietopesza wykupiłabym dozgonne wakacje na drugim końcu świata albo jeszcze lepiej w odległej galaktyce, zatrudniłabym japońskiego kucharza od sushi, krawcową, opiekunkę coby bujała małe, załatwiłabym też wspomnianą dostawę wina. Tyle na szybko. ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1367 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
odrzutowiec w Polsce to kiepska impreza...pewnie musialabyc do nie go dojeżdzac i wiedziec pół roku wczesniej gdzie bedziesz leciec i po co
|
|
|
#1368 |
|
Nindżopesz
|
EDIT: och, i wielki ogród dla tysięcy zabiedzonych kotów... I drugi taki żeby pomieścić te furę kociego żarcia.
|
|
|
|
#1369 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ten gosciu co nawija na onecie pieprzy strasznie
|
|
#1370 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1371 |
|
BAN stały
|
a na tvn24 nie da się włączyć głosu?
|
|
|
|
#1372 |
|
grozi wypollizowaniem
|
to nie moja fina ze tak jezd w tym kraju
w ktorym prawie ze nie mozna latac prywatnymi samolotami projektowalismy kiedys osiedle z lądowiskiem...co okazało sie całkowicie bez sensu, bo nie ma praktycznej mozliwosci załatwic prywatnego przelotu nad centrum krakowa
|
|
#1373 |
|
Zakorzenienie
|
żebym to ja miała tak kasy jak nie mam...
![]() dom we Włoszech (ciepły klimat i taa kuchnia ), a przez resztę życia se jeździć po świecie tu i tam... do tego cała wielka kolekcja niszowców , (i własny dietetyk i trener fitness ), szafa pełna gotyckich ciuchów i wsje festiwale i koncerty, na których bym chciała być i zabierać znajomych ze sobą
|
#1374 |
|
grozi wypollizowaniem
|
przykład w gole niesmiesznego tekstu ksiacia filipa:
w chinach powiedział: -oni tu jedzą wszystko co ma 4 nogi i nie jest krzesłem ja oplułam monitor
|
|
#1375 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co? Jak już będę bogata, to kupię se szminkę. Za 10 zł. Różową.
|
|
|
|
#1376 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- Zarzuciłam TVP1, cza jej przyznać, że fajna kieca, fajny welon, fajny bukiet i fajny fryz. |
|
|
|
|
#1377 |
|
Konto usunięte
|
Póki co to są piszczące panienki i parka dopiero co jest w kościele
![]() Ja jakbym była bogata: duża kolekcja perfum niszowe (w tym zapas Gustawa, z trzy flaszki BdE Armaniego) ![]() kolekcja szminek czerwonych (z dużym zapasem ukochanych )dom w Skandynawii lub na Islandii kolekcja płyt tych co lubię ![]() wieża profesjonalna i system na cały dom ![]() Zero TV I wsio
|
|
|
|
#1378 |
|
grozi wypollizowaniem
|
nomnom..kiecka fajna..choc detali nie ficeu na kompie
, w welonie mi sie nie podoba obwódka taka obrusiana
|
|
#1379 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
rocznik 82, kurcze kiedyś był fajny, teraz coraz bardziej podobny do ojca a kate faktycznie wygląda na dużo starszą
|
|
#1380 |
|
grozi wypollizowaniem
|
a kiece diany pamietacie?
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:12.

Zero swobody, niezależności i życie prywatne w zaniku
no cusz taki tajp ma, łiliam sie posunal ostatnimi laty to fakt

Ale widzę, że i tu temat na tapecie 

), a przez resztę życia se jeździć po świecie tu i tam...