|
|
#4741 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Krakowianki po dziesięciokroć ;)
A Victoria B. bardzo ponuro wyglądała.
|
|
|
|
#4742 |
|
Konto usunięte
|
ville u nas się przeszkody podaje po tym jak zostaną ogłoszone zapowiedzi, ksiądz zawsze mówi formułkę"dnia tego i tego pai i pani ... biorą ślub jeśli ktoś zna przeszkody niech je zgłosi do kancelary parafialnej"
też to mnie przeraża bo mogą ludzie przez zawiść i złośliwość podać jakieś wymyślone przeszkody i komus życie spaprać |
|
|
|
#4743 |
|
Zakorzenienie
|
Natomiast księżniczka Beatrycze strasznie :| Nie wiem, czy dobrze je odróżniam, ale wydaje mi się, że to ta w różowym. Wielkie, dziwne nakrycie głowy i ciemny makijaż oczu. Przy jej rudym wygląda to "pandowato". Już Eugenia mi się bardziej podoba.
Tak, to one. Ale poprawka, Eugenia ma brzydką suknię. Muszę zobaczyć je jeszcze raz i przekonać się, czy mam dobre odczucia. A jeżeli dobrze wyhaczyłam Zarę, to ta znowu bardzo mi się podoba. Też skromnie ubrana. Edytowane przez ville Czas edycji: 2011-04-29 o 12:36 |
|
|
|
#4744 | ||||
|
Zakorzenienie
|
nadrabiam:
co do wiśni- widzę że chętnych jest więcej niż słoiczków, a po jednej Wam nie będę wydzielać, więc przyniosę na spotkanie i zjecie ze smakiem. ciekawe czy ich popularność wynika z faktu, że to wiśnie czy że są alkoholizowane ![]() Cytat:
czytałam kilka dobrych opinii, pewnie że wszystko zależy od lekarza i tego co oczekuje pacjent. a ja oczekuję zero bólu więc pewnie i tak zadowolona nie będę![]() a jeśli chodzi o kwotę wyrwania, którą wczoraj napisałam (599zł) to jest jest to normalne chirurgiczne wyrywanie zęba, nie w uśpieniu. Generalnie taka średnia kwota to 200-400zł i zależy od gabinetu. Cytat:
![]() najczęściej jem placek czasem piekę ciasto. witamy świętokrzyskie![]() Cytat:
pamiętam jak było w Krk, to co Ty opisywałaś. Poszłam na nie z P. na jak największą i najbardziej kręcącą się machinę to ja śmiałam się do rozpuchu i machałam rękami, a P. z zamkniętymi oczami krzyczał " będę już grzeczny tylko proszę postawcie mnie!" Cytat:
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||||
|
|
|
#4745 | |
|
Wtajemniczenie
|
kurcze, nie widziałam jej
Cytat:
spotkałyście się kiedyś albo słyszałyście, żeby ktoś taki przekręt parze młodej zrobił?
|
|
#4746 |
|
Nie depcze krokusów
|
gg22 - i wiśnie, i alkohol
|
|
#4747 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#4748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiście wpływ amerykańskich filmów na mnie jest, więc zawsze sobie wyobrażam, że ktoś otwiera drzwi do kościoła i krzyczy "stop" albo coś równie dramatycznego ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- Ja ją widziałam o wiele wcześniej, jeszcze na dworze, ale teraz przed chwilą też ją pokazali. Wybrała suknię i toczek granatowe, depresyjne wrażenie sprawia. Edytowane przez ville Czas edycji: 2011-04-29 o 12:47 |
|
|
|
|
#4749 |
|
Matka Smoka
|
jejuu jakim cudem znacie imiona tych wszystkich królewskich?
![]() Podobno w intercyzie ma, że jak się rozwiodą to dzieci przechodzą pod jego opiekę i nie ma żadnego wpłuwu na ich wychowanie. Jak można coś takiego podpisać??? gg - bo mnie nastraszyli, że dwa tyg. zwolnienia, że będę nie do życia, że jak będę mieć infekcję to to, a jak coś to to...itp. |
|
|
|
#4750 |
|
Zadomowienie
|
Ja też od rana siedzę z nosem w TVN24
![]() Kate... jak ona mi się podoba. Naprawdę niewiele dziewczyn ma tak arystokratyczną urodę jak ona. Wizualnie świetnie się nadaje do pełnienia nowej roli W ogóle to chyba z 5 razy mi łzy popłynęły... przecież to jak prawdziwa bajka, o których tyle razy opowiadano mi w dzieciństwie
|
#4751 |
|
Konto usunięte
|
baja w miejscowości z której pochodzę a z nazwy nie wymienię to mogły by takie babony księdzu jakąś bujdę zadenucjować. o tak
|
|
|
|
#4753 |
|
Konto usunięte
|
gratuluję kochana
i co wygrywasz???
|
|
|
|
#4755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja znam tylko tych podstawowych, chociaż i tak mam duże trudności z odróżnieniem, bo wszyscy tak samo wyglądają No cóż, to nie jest zwykłe małżeństwo; to rodzina królewska, wiadome było, że dzieci jej za cholerę nie oddadzą, w końcu ich syn będzie 3 w kolejce do tronu. ---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- Ja nigdy nie miałam marzeń o poślubieniu księcia itp; zawsze chciałam zostać księżniczką/księżną przez urodzenie - no cóż, trudno, już po filipku ![]() Ale jeżeli ona kiedykolwiek śniła o historii Kopciuszka - wow, no cóż, spełniło się. I to tak spektakularnie. Nie wyobrażam sobie - jeszcze! - mieć spełnione jakieś moje główne marzenie.
Edytowane przez ville Czas edycji: 2011-04-29 o 13:05 |
|
|
|
|
#4756 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a widziałyście Beatrycze i Eugenie? http://www.flickr.com/photos/british...4994/lightbox/ ?Cytat:
|
|
#4757 |
|
Konto usunięte
|
ja tam chcę normalnego faceta, nie zadnego księcia ani szlachcica :/ nawet nie chcę żeby miał za dużo kasy bo po to bym musiała prawo skończyć niczym zona Fibaka
![]() baja taka jedna już mi groziła tym w liceum i teraz też chodzi i o tym gada że to zrobi jak tylko się dowie że ja będe brała ślub
|
|
|
|
#4758 |
|
Nie depcze krokusów
|
Ecrulo - gratulacje, należy Ci się!
Nie myślałaś o kursie instruktorskim? Za parę lat, jak studia pokończysz jedne, drugie i trzecie
|
|
#4759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Eugenia ma brzydką suknię, natomiast Beatrycze wygląda jak Meduza z mitologii greckiej :|O, i Harry się rozkręcił w tej karocy, bo w kościele dość sztywny i pogarbiony był
|
|
|
|
|
#4760 |
|
Konto usunięte
|
a tak swoja drogą to fajna jest ta reklama allegro na wątku "na komunie chciałabym barbie video girl"
żenada
|
|
|
|
#4761 | |
|
moderatorka też wizażanka
|
Cytat:
Właśnie, ostatnio o tym myślałam... Może nawet od przyszłego roku? Kurcze byłoby świetnie |
|
|
|
|
#4762 |
|
Konto usunięte
|
no, wiedzy nigdy za duzo
|
|
|
|
#4763 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mogliby tam chociaż usadzić też siostrę Kate ![]() Ja też nigdy nie marzyłam o poślubieniu księcia, ale chyba w każdej dziewczynie, która wychowywana była na bajkach o wszelakich Królewnach robi wrażenie ta historia...
|
|
#4764 |
|
Konto usunięte
|
na mnie ta historia wrażenia nie robi
|
|
|
|
#4765 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio próbowałam go użyć pod oczami ale nawet w połączeniu z kremem pod oczy strasznie mnie wysusza i jest widoczny. Kupiłam sobie ten korektor z nowości Essence, muszę go sprawdzić ![]() Cytat:
![]() Brawo!!! ![]() Ślub jest naprawdę super, jestem pod wrażeniem relacji w tvp1
|
|
#4766 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w gębie to każdy jest mocny ;pbędziesz brała ślub w innym kościele i już ;p Cytat:
ja do dzisiaj jeszcze myślałam, że nie będzie transmisji w tv i pozostanie mi tylko ten rojal czanel ;p a teraz na tvn24 mówią o prezentach [kasa na fundacje]
|
|
#4767 |
|
Nie depcze krokusów
|
Na mnie nie robi. Ślub jak każdy inny.
|
|
#4768 |
|
Zakorzenienie
|
Na mnie też nie robi. W ogóle nie rozumiem porównywania tego do Kopciuszka... No bez przesady
. A sukienkę miała taką sobie - co najmniej .
|
|
|
|
#4769 |
|
Konto usunięte
|
baja pewnie że w innym, u mnie parafii w rodzinnej miejscowości wykluczone!!! nawet z uwagi na fakt że mi się polichromia nie podoba!!!
|
|
|
|
#4770 |
|
Zakorzenienie
|
A na mnie robi, bo mam słabość do monarchii. Gdyby Polska byłaby bogatszym krajem, z przyjemnością widziałabym u nas króla i królową. Ok., nie wymagam, żebym ja była królową, chociaż, gdyby się dało...
Ale bardziej podobał mi się, chociaż nie oglądałam całego, ślub księżniczki Wiktorii ze Szwecji, bo było mniej szumu. Edytowane przez ville Czas edycji: 2011-04-29 o 13:58 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:17.

i co wygrywasz???