A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012, czIV - Strona 111 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-29, 13:13   #3301
jagodzia133
Zakorzenienie

Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

tu widać że dół był zdobiony w tv to było prawie niewidoczne. I zobaczcie jak dół sukni "spódnica" jest połączona z górą. Mi się te takie zakładki nie podobają mogli to jakoś inaczej rozwiązać. Ale ogólnie pięknie

a Kate mi się wydaje że schudła ze stresu a nie przez Dukana to już jest głupota tak mówić.
Kolejna sprawa to kilka dziewczyn pisało że chciało by bukiet z konwalii. Ja kiedyś pisałam że z niego się super bukietu nie da zrobić. On wychodzi właśnie taki skromny.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Slub_ksiecia_Williama_5220303.jpg (57,6 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Slub_ksiecia_Williama_5220434.jpg (57,5 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Slub_ksiecia_Williama_5220473.jpg (58,5 KB, 28 załadowań)
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 13:19   #3302
D0tk4
Zadomowienie

Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość
Mnie to tylko razi fakt, że ona przyjęła obrączkę, a William nie chce tego symbolu nosić na ręce :| dziwne, czyżby jakieś elementy charakteru po swoim ojcu odziedziczył, bo jak wiemy Diana i ojciec Williama nie byli najlepszym małżeństwem
Ja bym tak daleko w domyslach nie szla. W koncu wszyscy wiedza, ze Karol i Diana, to bylo ustawiane malzenstwo, a Kate i William pobrali sie z milosci Mi sie troche smiac chcialo, jak jej niemogl zalozyc obraczki :P Niemal ja wcisnal :P
D0tk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 13:22   #3303
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Dzień dobry dziewczyneczki Kurna... a ja włączyłam transmisję jak już było po "I do" bububu No ale trudno - gdzieś pewnie będą powtórki ^^ Suknia Kate faktycznie - też nie jest w moim guście i rzeczywiście mogli ją jakoś lepiej dopasować, no ale niewiadomo - może musiała być tak nie za bardzo obcisła (bo nie wypada?) no a tiara z tym welonem przypomina mi ten, który miała Disney'owska Arielka w dniu ślubu Ogólnie bardzo pięknie, skromnie i elegancko wygląda I siostrzyczka też śliczna dziewczyna... tylko nie podoba mi się, że również na biało (małe druhenki to co innego) ale może u nich nie obowiązują takie niepisane zasady jak u nas

A teraz z innej beczki (choć w sumie ciągle z tej samej - ślubnej ):

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Ja tak sobie dziewczyny wyobrażam jak już będziecie pisać wasze wrażenia po już wiem że przed moim ślubem czytając to będę płakać. Bo ja się szybko wzruszan czytając takie rzeczy
Oj bankowo mnie też łezka poleci... Pewnie niektóre z Was teraz strasznie rozśmieszę (do łez ?), ale ja np. do tego stopnia jestem wrażliwa, że jak tydzień temu poszłam kupić wędlinkę na święta i zobaczyłam kiełbasę "bieszczadzką" to miałam mokre oczy (nawet wczoraj wspominałam, że to w Bieszczadach TŻ mi się oświadczył i tam chcemy wrócić w podróż poślubną - cokolwiek mi o tym przypomina bardzo się wzruszam ) Także niezła jestem, c'nie ;p?

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Cudne miałaś Kochana zaręczyny Piękna ta polana jest, potwierdzam
I my byliśmy w Domu Wschodzącego Słońca w zeszłym roku (dzięki poleceniu tenebrosy zresztą), cudne miejsce, choć dla nas było trochę za daleko do szlaków, więc spędziliśmy tam tylko weekend, a dalej pojechaliśmy do Strzebowisk bliżej Wetliny My akurat mieliśmy pokój z tą malutką łazienką, ale za to widokiem z balkonu na jezioro i zaporę Ale Solina piękna jest, jeszcze z dzieciństwa pamiętam, jak w zimie po niej na łyżwach jeździłam
Dziękuję Kochana - nieskromnie muszę przyznać, że naprawdę były przepiękne i bardzo często ze wzruszeniem je sobie wspominam (eee... kiełbaska ?)... Hehe to super, że też byliście w DWS Dla mnie to miejsce już zawsze będzie tym MOIM ...a gospodarze są supcio, prawda ? My jak raz z jakiegoś dłuższego spacerku wróciliśmy to czekał na nas talerzyk pełen domowych rogalików z pysznym nadzieniem No i do Sanoka nas podwozili (bo tylko tam była otwarta w niedzielę apteka ) także sweetaśni są... W 2oo9 na Świeta Bożego Narodzenia wysłaliśmy im list z podziękowaniami i naszym zdjęciem (zrobionym chwilę po oświadczynach) - także musiało im być miło Planujemy na terenie DWS i w ogóle w okolicach (na zaporze też bankowo ) zrobić sobie sesję fotograficzną (wynajmiemy na tę okazję jakiegoś sympatycznego fotociarza z pobliskiej miejscowości) - to chyba będzie jeszcze piękniejsza pamiątka niż mega plener (z filmem video) jaki planujemy w ogrodzie dendrologicznym w Przelewicach aaach
No, to znowu się rozpisałam Wybaczcie
sztuczka_magiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 13:23   #3304
magdziaS
Podróżniczka

Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość
Ja bym tak daleko w domyslach nie szla. W koncu wszyscy wiedza, ze Karol i Diana, to bylo ustawiane malzenstwo, a Kate i William pobrali sie z milosci Mi sie troche smiac chcialo, jak jej niemogl zalozyc obraczki :P Niemal ja wcisnal :P
To było rzeczywiście dobre. Już myślałam, że jej nie wciśnie
Też zastanawia mnie sprawa obrączki Williama
A bukiet z knowali na prawdę może wyglądać dużo lepiej. ten bukiet Kate wyglądał jak zwiędły

magdziaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 13:30   #3305
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

mnie tam takie wesela osobistości mało interesują ...wlączyłam na chwilę na czas przysięgi i takie jakies przygnębione miny mieli ...ja to znając mnie będę płakać jak bóbr ...

a co do bukieciku ...to ja uwielbiam proste....sama bym chciała mieć z tulipanów ... taki zwykły z samych tulipanów i tak, żeby ich było duuuużo

iskierka zgasła...
sikoreczka111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 13:32   #3306
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Ale się pocałowali...
Swoją drogą nie wytrzymałabym tak długo czekać na pocałunek kochanego męża...

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 13:32   #3307
magdziaS
Podróżniczka

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Ale się pocałowali...
Swoją drogą nie wytrzymałabym tak długo czekać na pocałunek kochanego męża...
Pewnie pocałowali się gdzieś w międzyczasie

Edit: Znikam wreszcie zrobić jakiś obiad, bo od rana wiszę na Wizażu i przy TV. TŻ wróci z pracy to mi się oberwie

magdziaS jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-29, 13:49   #3308
Magdzia0108
Zadomowienie

Cytat:
No w sumie tak, z tym się zgadzam, ale takie dziwne, że on nie chce obrączki
Sytuacja z nakładaniem obrączki Kate była sympatycznie zabawna

Filcowo, biżutowo:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=365901&p age=12

06.07.2004r razem
01.01.2010r zaręczyny
23.06.2012r Żonka
Magdzia0108 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 13:52   #3309
melod_y
Zakorzenienie

Siostra gdzies przeczytała że fachowcy *czytający z ruchu warg* wiedzą już co powiedziała W. na widok K.
"wyglądasz cudownie" czy coś w tym stylu
Jakie to słooodkie
Mi się śmiać chciało jak Harry oglądnął się wcześniej (kiedy szła Kate) i coś mówił Williamowi

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 13:58   #3310
jagodzia133
Zakorzenienie

William nie chciał obrączki. Powiedział że nie chce jej nosić jako symbolu. Dziwne ale lepiej nie wnikać tak chciał i tak ma.
a jak jechali powozem to Kate powiedziała żeby pomachał i żeby się zrelaksował czy odprężył
Lili & Gabryś

Edytowane przez jagodzia133
Czas edycji: 2011-04-29 o 14:00
Stary 2011-04-29, 14:14   #3311
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość
Pewnie pocałowali się gdzieś w międzyczasie

Edit: Znikam wreszcie zrobić jakiś obiad, bo od rana wiszę na Wizażu i przy TV. TŻ wróci z pracy to mi się oberwie
Zanim wyszli na balkon

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
Siostra gdzies przeczytała że fachowcy *czytający z ruchu warg* wiedzą już co powiedziała W. na widok K.
Jakie to słooodkie
Mi się śmiać chciało jak Harry oglądnął się wcześniej (kiedy szła Kate) i coś mówił Williamowi
Momentami bardzo śmiesznie było
A co do Harrego- koleżanka stwierdziła, że się za niego bierze i tez chce mieć taki ślub... ta na bank marzy o tym by cały świat ją oglądał podczas przysięgi i marzy o tym by z Harrym spać w jednym łóżku... co to to nie!!!!

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-29, 14:17   #3312
czwartkowa
Raczkowanie

witam,

kurcze chyba mnie ze 2 tyg nie bylo tutaj jak nie dłużej, nie zzłozyłam wam zyczeń swiatecznych ale może teraz od razu na weekend majowy ( jakby mnie znowu nie było) miłego spędzania z ukochanym majówki dzis wypoczywam wziełam sobie wolne, i czuje sie rewalacyjnie chciałabym wypocząć przez ten weekend
macie może jakieś plany na długi weekend - ja nic nie planuje, ale jak będzie pogoda to napewno gdzieś TŻ wyciągnę,
uwielbiam wiosnę : love:

pozatym swieta mi nie sprzyjają odchudzaniu przybyło mnie 2 kg, a jak wam idzie ?????? od poniedzialku zabieram sie na dukana
czwartkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 14:21   #3313
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
Jakie to słooodkie
ojeju jakie to słodkie

ja ślubu nie oglądałam bo byłam cały dzień na mieście ale moim zdaniem Kate wyglądała cudownie suknia specyficzna ale naprawdę pięknie wyglądała

nie podoba mi się jedynie ten tył te zakładki tren i dekolt. klasyczne serduszko było by ładniejsze
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 14:26   #3314
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Zanim wyszli na balkon

A co do Harrego- koleżanka stwierdziła, że się za niego bierze i tez chce mieć taki ślub... ta na bank marzy o tym by cały świat ją oglądał podczas przysięgi i marzy o tym by z Harrym spać w jednym łóżku... co to to nie!!!!
taaaa. Haremu pewnie już się odwidziało, jak zobaczył tak zestresowanego brata Ja z siostrą obstawiałam że pewnie zgubi obraczki lub coś wykombinuje na tym ślubie (bo On to lubi coś wywinąć) no ale stety/niestety, nic takiego się nie stało

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 14:34   #3315
paulinka009
Zadomowienie

Suknia Kate też mi sie podobała, wiadomo ze oni tam mają inne zwyczaje i pewnie nie mogła sobie zbytnio pozwolić na inny krój
Dziewczyny a co myślicie o tej spisanej przez nich intercyzie? Moja teściowa też w o niej wspomina nie żeby do nas ale domyślam się co jej po głowie chodzi. Dla mnie spisanie intercyzy oznacza brak zaufania małżonków, a skoro sobie nie ufają i nie chcą dzielić wszystkiego to takie....ah nie wiem jak to nazwać

Wczoraj się załamałam bo Dj którego miałam juz od dawna upatrzonego miał zajęty nasz termin i klapa trzeba szukać drugiego ( poprawiny) ewentualnie z płyty puścimy sami coś hehe...

paulinka009 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-29, 14:39   #3316
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez paulinka009 Pokaż wiadomość
Suknia Kate też mi sie podobała, wiadomo ze oni tam mają inne zwyczaje i pewnie nie mogła sobie zbytnio pozwolić na inny krój
Dziewczyny a co myślicie o tej spisanej przez nich intercyzie? Moja teściowa też w o niej wspomina nie żeby do nas ale domyślam się co jej po głowie chodzi. Dla mnie spisanie intercyzy oznacza brak zaufania małżonków, a skoro sobie nie ufają i nie chcą dzielić wszystkiego to takie....ah nie wiem jak to nazwać

Wczoraj się załamałam bo Dj którego miałam juz od dawna upatrzonego miał zajęty nasz termin i klapa trzeba szukać drugiego ( poprawiny) ewentualnie z płyty puścimy sami coś hehe...
Paulinko! No, to szkoda, że nie upolowaliście tego upatrzonego DJa... a przypomnij mi? W końcu zdecydowaliście się na chłopaków z SM foto? Bo to, że Pawła-kamerzystę obie mamy to akurat doskonale pamiętam

Edytowane przez sztuczka_magiczka
Czas edycji: 2011-04-29 o 14:40
sztuczka_magiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 14:45   #3317
libelle
Zadomowienie

Widzę że na każdym forum teraz mowa tylko i wyłącznie o ślubie
Można do was dołączyć ? Ja także szykuję się do ślubu w przyszłym roku
libelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 15:04   #3318
(kicia)
Zakorzenienie

libelleZapraszamy
Dla mnie ten wpis w intercyzie o dzieciach jest okropny. Wiadomo co do majątku i tytułu no to ok.

Stary 2011-04-29, 15:07   #3319
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
libelleZapraszamy
Dla mnie ten wpis w intercyzie o dzieciach jest okropny. Wiadomo co do majątku i tytułu no to ok.
O co dokładnie chodzi z tą intercyza o dzieciach?
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 15:09   #3320
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
chociaż wydaje mi się, że 55kg przy 175cm to już jest dosyć malo

edit: i podobno sama wykonala sobie makijaż
ja mam dokladnie takie parametry wzrosotowo/wagowe i nie zamierzam się odchudzać, przeciwnie...a wiadomo że dukan nie jest zbyt zdrowy
co do makijażu, to nie chce mi się w to wierzyć, mi by ręka drżała na maxa a nad nią jeszcze wisiała groźba tego że będzie ją oglądać przed tv 2 mld ludzi

Cytat:
Napisane przez paulinka009 Pokaż wiadomość
Dla mnie spisanie intercyzy oznacza brak zaufania małżonków, a skoro sobie nie ufają i nie chcą dzielić wszystkiego to takie....ah nie wiem jak to nazwać
My nie zamierzamy jej podpisywać, ale jakbym miała taki majątek jak william, to bym się zastanawiala. Niestety statystyki rozwodowe są zastraszające a dość się w sądach naoglądałam spraw rozwodowych i walczenia o czajnik bezprzewodowy. W pewnym momencie takich sporów to nawet już nie o kasę chodzi tylko o zasady. Ale najgorsze w tej intercyzje willa i kate jest to, że po ich rozwodzie, kate straci prawo do wychowywania ich wspólnych dzieci, choć na szczęscie będzie mogła je widywać...szok!!

och jak ja bym chciala żeby istniały kwiaty "sweet konstanty" i żeby na mój widok w sukni ślubnej, Tż też powiedział że wyglądam przepieknie

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 15:11   #3321
paulinka009
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość
Paulinko! No, to szkoda, że nie upolowaliście tego upatrzonego DJa... a przypomnij mi? W końcu zdecydowaliście się na chłopaków z SM foto? Bo to, że Pawła-kamerzystę obie mamy to akurat doskonale pamiętam
No tak na 80% sie zdecydowaliśmy mi i tz jest juz to w sumie obojętne bo nie chce nam sie szukać dalej no i generalnie podoba nam sie oferta ale rodzinka coś nosem kręci żeby wziąć juz sprawdzonego fotografa, tylko mi sie wydaje że będzie droższy ale to najprawdopodobniej sprawdzimy w przyszłym tygodniu. I wtedy juz ostatecznie podejmiemy decyzję....

.... a propo z beczki pod tytułem " " napisałam do jednego fotografa emaila z zapytaniem o cene reportażu oraz pleneru w innym dniu i odpisał mi 2500. Umówiliśmy się na spotkanie a on do nas że plener w innym dniu dodatkowo 500 czyli 3000. na płycie jest tylko 300zdjęć a pozostałe można wykupić za kolejne 500. to już 3500 no i dojazd. Pan nas przekonywał że do czerwca jescze ma stara cene a potem na pewno ulegnie zmianie, bo ma dużo ofert z Polski. Po kilku dniach dostaje emaila od tego pana czy juz sie zdecydowaliśmy bo jakaś para pytała o nasz termin ale chciał nas poinformowac o tym i zachęcał ze agencja z którą współpracuje organizuje konkurs i można wygrac suknie blablabla... ja odpisałam że źle zrozumiałam emaila i że myślałam że pakiet cały będzie 2500 nas kosztował i raczej poszukamy tańszej oferty. No to pan odpisał że jak podejmiemy decyzje do konca tygodnia to będzie promocja 500zł

Nie no bardzo miło z jego strony, ale po takich przekrętach straciliśmy z miejsca do niego zaufanie

Stary 2011-04-29, 15:13   #3322
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez libelle Pokaż wiadomość
witaj witaj napisz coś o was jaką macie datę albo nad jaką myślicie co macie załatwione itd ;p
Lili & Gabryś

Stary 2011-04-29, 15:16   #3323
paulinka009
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość

My nie zamierzamy jej podpisywać, ale jakbym miała taki majątek jak william, to bym się zastanawiala. Niestety statystyki rozwodowe są zastraszające a dość się w sądach naoglądałam spraw rozwodowych i walczenia o czajnik bezprzewodowy. W pewnym momencie takich sporów to nawet już nie o kasę chodzi tylko o zasady. Ale najgorsze w tej intercyzje willa i kate jest to, że po ich rozwodzie, kate straci prawo do wychowywania ich wspólnych dzieci, choć na szczęscie będzie mogła je widywać...szok!!
Faktycznie w sumie biorąc pod uwagę taki majątek no to można sie zastanowić.

Stary 2011-04-29, 15:20   #3324
(kicia)
Zakorzenienie

Z dziećmi chodzi o to że jak by się rozstali dzieci zostają z nim a ona może je tylko odwiedzać i wakacje z nimi spędzać

Stary 2011-04-29, 15:26   #3325
jagodzia133
Zakorzenienie

faktycznie porażka ja bym na coś takiego nie poszła. No bo nawet jak rozwód będzie z jego winy to konsekwencje są takie same. Chore
Podobno następca tronu dziedziczy po Elżbiecie II około 290mln funtów ładnie co nie? A w razie rozwodu Kate liczyła by na taką samą kasę jaką dostała Diana czyli coś koło 17mln i do tego comiesięczne alimenty. A jak by zdradziła jakieś sekrety ze związku z Williamem już po rozwodzie to traci wszystko. Widzicie jak dbają o dobre imię swojej monarchii.
Lili & Gabryś

Stary 2011-04-29, 15:48   #3326
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Witam po pracce Witaj długi WEEKENDZIKU

Udało mi się dotrzeć do domku przed burzą. Niebo nad Wrocławiem czarne i się błyska.

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
William nie chciał obrączki. Powiedział że nie chce jej nosić jako symbolu. Dziwne ale lepiej nie wnikać tak chciał i tak ma.
a jak jechali powozem to Kate powiedziała żeby pomachał i żeby się zrelaksował czy odprężył
Dziwne to dla mnie z tymi obrączkami To już obydwoje mogli ich nie zakładać, a nie Will sobie Kate zaobrączkował, ale siebie nie pozwolił... Naciągane to wszystko.

Cytat:
Zanim wyszli na balkon

Harry jaki jest każdy widzi... Jestem na nie

Cytat:
Napisane przez czwartkowa Pokaż wiadomość
witam,

kurcze chyba mnie ze 2 tyg nie bylo tutaj jak nie dłużej, nie zzłozyłam wam zyczeń swiatecznych ale może teraz od razu na weekend majowy ( jakby mnie znowu nie było) miłego spędzania z ukochanym majówki dzis wypoczywam wziełam sobie wolne, i czuje sie rewalacyjnie chciałabym wypocząć przez ten weekend
macie może jakieś plany na długi weekend - ja nic nie planuje, ale jak będzie pogoda to napewno gdzieś TŻ wyciągnę,
uwielbiam wiosnę : love:

pozatym swieta mi nie sprzyjają odchudzaniu przybyło mnie 2 kg, a jak wam idzie ?????? od poniedzialku zabieram sie na dukana
Musimy się zabrać za zaklinanie pogody, żeby dopisała w weekend, bo inaczej przyjdzie nam się ukisić w domach

Cytat:
Napisane przez libelle Pokaż wiadomość
Witaj! Czuj się jak u siebie i opowiadaj, opowiadaj, opowiadaj

Cytat:
libelleZapraszamy
Dla mnie intercyza wchodzi w grę tylko w przypadkach wielkiego majątku. Jeśli podpisują ją zwyczajni ludzie, to jest to dla mnie przejaw braku zaufania. Nie chciałabym tak budować związku
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 15:54   #3327
nena1984
Zakorzenienie

niutku widzę że dziś okrągłe 400 dni wam zostało

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 16:34   #3328
martusia15cc
Raczkowanie

Witam!
Wczoraj byliśmy z TŻtem u ksiedza. Nie zapisał nam godziny bo jeszcze nie ma kalendarza Ale powiedział nam co mamy załatwić i wogole spedziliśmy u niego 3 godz. Było bardzo sympatycznie i fajnie sie z nim gadało, nie wiem kiedy ten czas zlecial... Musimy zapisć się na konferencje przedmałżeńskie, dziewczyny z Warszawy wiecie gdzie warto isc?
Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
tu widać że dół był zdobiony w tv to było prawie niewidoczne. I zobaczcie jak dół sukni "spódnica" jest połączona z górą. Mi się te takie zakładki nie podobają mogli to jakoś inaczej rozwiązać. Ale ogólnie pięknie

a Kate mi się wydaje że schudła ze stresu a nie przez Dukana to już jest głupota tak mówić.
Kolejna sprawa to kilka dziewczyn pisało że chciało by bukiet z konwalii. Ja kiedyś pisałam że z niego się super bukietu nie da zrobić. On wychodzi właśnie taki skromny.
Moim zdaniem Kate pięknie wyglądala. Suknia nie w moim stylu i sama napewno takiej bym nie ubrala, ale jak dla księżniczki bylo ślicznie.
Cytat:
Ja byłam przerażona jak zobaczylam obroczke, myslam ze Will nie da rady jej wepchnąc i bedzie kwas
martusia15cc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 16:48   #3329
ibyza
Wtajemniczenie

a ja nie oglądałam ślubu ;p
ibyza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 16:48   #3330
a_sydney
Raczkowanie

Witam
Dołączam i ja
Nasz ślub 01.09.2012

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości