Śląskie Panny Młode cz.II - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-29, 12:54   #931
amandi84
Zadomowienie

Dot.: Śląskie Panny Młode cz.II

Cytat:
Napisane przez izabla Pokaż wiadomość
Zgadzam się w pełni- one w sumie mają służyć od szybkiego rozebrania i obawiam się, że pończocha będzie się na takim pasie średnio trzymała, bo z tego co widać są chyba tylko dwa paski

---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ----------

Spróbuj sobie wcześniej założyć całość. Mnie np. był strasznie niewygodnie w pasie, i zrezygnowałam
Aż poleciałam kupić pończochy do pasa i popróbowac. I moim zdaniem wszystko gra. Co prawda nie chodziłam zbyt długo, ale pończochy się trzymały. Ktoś też mówił,. że dobrze jeśli sa metalowe końcówki, a te właśnie takie są. Jestem zadowolona. Tylko wcześniej chciałąm cielsite, a teraz myślę czy jednak nie białe.. Zobaczę, chyba 8din sa najcieńsze. Musze popytać w sklepach.
http://www.pmiska.pl
amandi84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 13:17   #932
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez amandi84 Pokaż wiadomość
Aż poleciałam kupić pończochy do pasa i popróbowac. I moim zdaniem wszystko gra. Co prawda nie chodziłam zbyt długo, ale pończochy się trzymały. Ktoś też mówił,. że dobrze jeśli sa metalowe końcówki, a te właśnie takie są. Jestem zadowolona. Tylko wcześniej chciałąm cielsite, a teraz myślę czy jednak nie białe.. Zobaczę, chyba 8din sa najcieńsze. Musze popytać w sklepach.
spróbuj może porobić w nich "normalne " czynności - siadać, klękać, tańczyć itd. bo chyba nie będzie nic gorszego jeśli Ci się pas zsunie np. przy klękaniu w kościele Nie straszę Cię ale lepiej takie rzeczy wcześniej przepróbować

Ja chciałabym taki a'la babciny (ale nie na ślub) - te to się świetnie trzymały muszę poszukać takiego

Edytowane przez dottta
Czas edycji: 2011-04-29 o 13:21
dottta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 14:09   #933
Senseds
Raczkowanie

Damianowa no Moze byc ktos z Rybnika ,bo widze Twój podpis - Rybnik , Tz by mial blisko po kwiaty .. Badz w okolicach .Ale poprosze Dobrą Florystkę tzn sprawdzoną Dzięki

Senseds jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 14:30   #934
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez damianowa Pokaż wiadomość
Nie wiem czy zauważyłaś to jest tafta i to nie jest pogniecione
W sobotę robi ślub wkleję Wam zdjęcia z tego kościoła hehe jak nie zapomnę aparatu
Mhm. Ale i tak widać zgięcia materiału (tak gdzie wcześniej był poskładany). Wiem, że tafta jest taka trochę pognieciona jakby ale to wygląda moim zdaniem jak psu z gardła

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 14:38   #935
olka_222
Zakorzenienie

czy ktoś przewiduje u siebie na slubie w kosciele skrzypaczke?
Stary 2011-04-29, 14:54   #936
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olka_222 Pokaż wiadomość
u nas będzie trio smyczkowe
Stary 2011-04-29, 14:57   #937
amandi84
Zadomowienie

U mnie będzie skrzypaczka i skrzypek.
Gdzieś nawet na którymś wątku wklejałam repertuar jaki zagrają.

"spróbuj może porobić w nich "normalne " czynności - siadać, klękać, tańczyć itd. bo chyba nie będzie nic gorszego jeśli Ci się pas zsunie np. przy klękaniu w kościele "

hah, oj nie chciałabym... rotfl.. jasne, popróbuję

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-29, 15:10   #938
olka_222
Zakorzenienie

ooo z nieba mi spadłyście Macie kogos sprawdzonego? Ile placicie?
Stary 2011-04-29, 15:14   #939
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie będzie skrzypaczka i skrzypek.
Gdzieś nawet na którymś wątku wklejałam repertuar jaki zagrają.

"spróbuj może porobić w nich "normalne " czynności - siadać, klękać, tańczyć itd. bo chyba nie będzie nic gorszego jeśli Ci się pas zsunie np. przy klękaniu w kościele "

hah, oj nie chciałabym... rotfl.. jasne, popróbuję
a my musimy dogadać się z organistą co gra on a co trio bo ksiądz koniecznie chce dać zarobić organiście i musi grac "by ludzie śpiewali" - to nic, że pewnie NIKT prócz mojej mamy i teścia śpiewac nie będzie

---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ----------

Cytat:
My mamy Akoladę - to jest kwartet ale grają w różnych konfiguracjach. My mamy akurat trio (skrzypce*2 i wiolonczelę) - płacimy 600zł.
Stary 2011-04-29, 15:40   #940
olka_222
Zakorzenienie

dotta wydaj sie ze dziewczyny calkiem ladnie graja..

nie rozumiem tego myslenia ksiedza, ze musi dac zarobic organiscie przeciez to od pary mlodej organizujacej wesele nalezy podjecie decyzji czy chce czy nie. Nie ma takiego przymusu przeciez....

amandi podeslij prosze swoj repertuar

Edytowane przez olka_222
Czas edycji: 2011-04-29 o 15:44
olka_222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 15:44   #941
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
dotta wydaj sie ze dziewczyny calkiem ladnie graja..

nie rozumiem tego myslenia ksiedza, ze musi dac zarobic organiscie przeciez to od pary mlodej organizujacej wesele nalezy podjecie decyzji czy chce czy nie. Nie ma takiego przymusu przeciez....
ładnie grają słyszeliśmy na targach

No u nas w parafii jest przymus i organista musi być

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-29, 16:04   #942
amandi84
Zadomowienie

u mnie oprócz skrzypców będzie też grał organista, mam podesłać numer i skrzypaczka się z nim dogada co razem, a co tylko skrzypce, a ost. marsz tylko organista, bo chcę , żeby skrzypce od razu po wyjściu na zewnątzr grały...

ojej gdzie ja ten repertuar wklejałam... poszukam.
Ok, znalazłam:

U mnie będzie tak:

wejście "Marsz weselny" Wagnera
http://www.youtube.com/watch?v=PIMpLFSARHM

podpisywanie dokumentów
Kanon d-dur Pachelbel - super utwór, najbardziej mi się podoba
http://www.youtube.com/watch?v=Y-hNkMlcLLo

ofiarowanie
Aria z III suity orkiestrowej D-dur Bacha
http://www.youtube.com/watch?v=lwrr_-8qogY

komunia
Ave Maria Bach/Gounod - nie podoba mi się, ale zrobić tzreba radość rodzinie, niektórzy bez tego sobei nei wyobrażają ślubu

dziękczynienie
Jesus Bleibt meine freunde Bacha albo Largo Pastorale z Concerto Grosso Corelli nie umiem tu wywnioskowac z kartki an co się zdecydowaliśmy w końcu

wyjście
oczywiście Marsz Mendelssona

Będą jeszcze grać przy składaniu życzeń (ostatni utwór tylk organista, a jak wyjdziemy to już tylko skrzypce).
Organista plus dwóch skrzypków.
Ogólnie chciałam bardziej wesołe utwory, a nie jakies smęty.. No jedynie ta Ave maria została, ale trudno ;p

Lista była wybierana wraz ze skrzypkami. Najpierw posłuchaliśmy w domu i wybraliśmy co nam się podoba, potem skrzypek i skrzypaczka grali i wybieraliśmy wspólnie. I ogromnie jestem zadowolona z tej listy.

Edytowane przez amandi84
Czas edycji: 2011-04-29 o 16:15
Stary 2011-04-29, 17:09   #943
sweetbe
Raczkowanie

Cytat:
A ja po pierwszej przymiarce sukni (zamawiana była na rozmiar). W sumie w pasie idealnie, mocno mnie ściskało, lekko zwęzić tzreba w biodrach i w biuście, doszyć push-up'y, zmienić aplikację na bardziej wyrazistą. I wybrałam welon - długi, ale z takiego bardzo lejącego się tiulu. Zwykle welony są sztywne, ale wybrałam taki mięciutki, dużo lepiej się układał. Po prostu piękny. Szkoda, ze nie mam foty w welonie, tylko tyle dało się zrobić ukradkiem i tak są kiepskie. Zaraz po nich moja maam została skarcona, grzecznie choć stanowczo ;p

I kupiłam bieliznę Już wcześneij o niej pisałam, ale dziś się zdecydowałam. Piękny pas.

Kupiłam jeszcze jeden komplet biały, jak szaleć to szaleć, zostaje odłożony na podróż poślubną. Firma polska Nipplex, nie miaąłm nigdy wcześneij, ale pięknie leży i śliczne majteczki są w tym komplecie (komplet nazywa się Magda)

A moja mama wreszcie kupiła sukienkę w Monnari Jest piękna. Też Wam załączam

Udany zakupowy dzień

Oczywiście jak teraz patrze na neta, to tą drugą białą bieliznę mogłam przez neta kupić ciut taniej, eh ale chciałam już. Ogólnei wiele rzeczy opłaca się przymierzyć w sklepie,ale kupić w sklepach internetowych, ostatnio kupowałam 2 stroje z feby przez ich sklep internetowy, za jeden z nich zapłaciłam 125 zł, dziś widziałam go w sklepie za 179zł.

Widze, że nie tylko ja nie będę miała welonu po Kościele, ale planuję z nim zatańczyć pierwszy taniec.. Jeszcze zoabczę, ale ładnei nawet wyglądało jak go miałam przewieszony przez rękę.. Przeanalizuję jak będę go miała w domu.

(pierwsze zdjęcia bielizny zes trony triumpha)
ja czasem kupie bieliznę Nipplex, jest bardzo dobra i stosunkowo dostępne ceny. kurcze szkoda , że nie masz zdjęcia welonu
ja cche miec dlugi, bedzie leżał ok 10cm na ziemi, i potem chyba 2 albo 3 stopnie, albo 1 długi i drugi któtki nie wiem, gdzie kupiłas welon??

---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ----------

Cytat:
Napisane przez dottta Pokaż wiadomość
u nas będzie trio smyczkowe
byłam na slubie z takim triem a w innym poza 3 skrzypcami był jeszcze kontrabas i az gęsią skórę się miało, tak pięknie to brzmi

21.08.2011 Nasz ślub

sweetbe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 17:43   #944
amandi84
Zadomowienie

Wiesz co, ja kupowałam w salonie Madonny, bo tam tez kupowałam sukienkę, troche poszłam na łatwiznę, gdzie indziej dostałabym na pewno taniej, ale nei chciało mi się szukać. Cały prosty bez żadnych zdobień. Foty nie mam, bo został w salonie, maja dopasować do długości trenu.
Nie wiem jak wyglądaja takie stopnie welonów.. że je można odpiąć?

U mnie będzie to wyglądać podobnie jak na tej focie, będe miała b. podobną fryzurę tylko ciut niżej. Wyski kok, ale taki, że jak się patrzy na wprost to trochę tylko wystaje czubek tej kopki. No i welon długi, ale też tylko taka prosta mgiełka, nad kokiem, nie podobaja misię zbytnio welony wpięte pod kokiem.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg mmmm.jpg (11,9 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 6209_2.jpg (19,4 KB, 33 załadowań)

Edytowane przez amandi84
Czas edycji: 2011-04-29 o 18:29
Stary 2011-04-29, 21:23   #945
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
Mhm. Ale i tak widać zgięcia materiału (tak gdzie wcześniej był poskładany). Wiem, że tafta jest taka trochę pognieciona jakby ale to wygląda moim zdaniem jak psu z gardła
Ja bym nawet powiedział ze z innej części ciała niż gardło
Cytat:
Ja
Cytat:
Ja znalazłam dziewczynę z akademii muzycznej w K-ach za 100 zł

regeneruję włosy - start 11.11.11
Ewka i nie tylko 22.10.12
- 25 kg
the rock jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-29, 22:11   #946
olka_222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez the rock Pokaż wiadomość
Ja znalazłam dziewczynę z akademii muzycznej w K-ach za 100 zł
sama szukałaś czy ktoś ci polecił? rozumiem gdybym miala zapłacić za 100 zł od osoby za 1 h grania, ale te 600 zł za 4 czy 5 piosenek to troche przesada, to jest przeciez nieco mniej niz polowa ceny za wynajecie zespolu na cala noc!!

Mi welony dlugie tez sie podobaja I koniecznie te wpiete u gory nad kokiem a nie pod! Te pod kojarza mi sie ze skrytymi i skromnymmi dziewczynami
Stary 2011-04-29, 22:15   #947
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
sama szukałaś czy ktoś ci polecił? rozumiem gdybym miala zapłacić za 100 zł od osoby za 1 h grania, ale te 600 zł za 4 czy 5 piosenek to troche przesada, to jest przeciez nieco mniej niz polowa ceny za wynajecie zespolu na cala noc!!

Mi welony dlugie tez sie podobaja I koniecznie te wpiete u gory nad kokiem a nie pod! Te pod kojarza mi sie ze skrytymi i skromnymmi dziewczynami
haha, a to dlaczego?
prędzej bym powiedziała, że na odwrót - o ile ktoś ma zamiar zakryć się welonem, to mogłoby się kojarzyć ze skromną dziewczyną - ale myślę tutaj to też raczej kwestia gustu, nie charakteru

Edytowane przez niut0
Czas edycji: 2011-04-29 o 22:19
niut0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 22:29   #948
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:

Sama znalazłam, jak chcesz to ci wyśle na PW maila do tej dziewczyny. Zawsze mozesz sie z nią spotkać o zobaczyć co i jak

- 25 kg
Stary 2011-04-30, 10:01   #949
olka_222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
haha, a to dlaczego?
prędzej bym powiedziała, że na odwrót - o ile ktoś ma zamiar zakryć się welonem, to mogłoby się kojarzyć ze skromną dziewczyną - ale myślę tutaj to też raczej kwestia gustu, nie charakteru
żeby zakryć się welonem właśnie trzeba mieć odwagę niezbyt wiele dziewczyn decyduje się na taki welon bo nie jest on popularny w PL.....

Cytat:
Sama znalazłam, jak chcesz to ci wyśle na PW maila do tej dziewczyny. Zawsze mozesz sie z nią spotkać o zobaczyć co i jak
możesz podesłać, dziękuję bardzo.... Tak jeszcze skromnie zapytam: jak sama znalazłas? Poszłaś na uczelnię czy gdzieś na internecie?

Z umówieniem się będzie ciężko bo nie mieszkam na stałe w Polsce więc większość rzeczy załatwiam mailowo

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-30, 10:24   #950
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:

możesz podesłać, dziękuję bardzo.... Tak jeszcze skromnie zapytam: jak sama znalazłas? Poszłaś na uczelnię czy gdzieś na internecie?

Z umówieniem się będzie ciężko bo nie mieszkam na stałe w Polsce więc większość rzeczy załatwiam mailowo
A przepraszam, nie spojrzałam na twoje miasto
Nie no, na uczelnie nie poszłam Znalazłam w ogłoszeniach na gumtree.

- 25 kg
Stary 2011-04-30, 13:31   #951
Africa_Sun
Raczkowanie

Cytat:
Ja wziełam swoja z polecenia bo malowała do slubu 2 moje koleżanki.
Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość
ja mam z polecenia
Ja nie mam żadnej z polecenia, nasz fotograf współpracuje ze świetną makijażystką ale nie wiem czy zdecydujemy się na sesję w dniu ślubu. Mam mieć w maju sesję próbną to może ustalimy coś konkretnego.

Cytat:
Napisane przez pinkoosia Pokaż wiadomość
Hala Zalęże w Katowicach
Dzięki pinkoosia nie pomyślałam o Załężu, mieszkam ze 3 km od tej hali od 5 lat a jeszcze nigdy tam nie byłam

Cytat:
Napisane przez dottta Pokaż wiadomość
ja będę rzucać prawdopodobnie bukietem

ja we fiolecie na oczach wyglądam jak ofiara przemocy domowej - trzeba barć jeszcze pod uwagę odcień cery, cienie pod oczami, naczynka itd.

Ja mam makijażystkę z przypadku, inne miały zajęty termin.

Na początku chciałam tą z Kato http://www.makeupslubny.pl/galeria/ maluje i czesze ale mój termin miała zajęty
Ja mam zielone oczy i genetycznie jestem obciążona sińcami pod oczami, jednak w fioletach wyglądam dobrze i czuję się najlepiej. Oczywiście nie w każdym odcieniu, pasują mi te zimne wręcz zmrożone wpadające w granat a nie róż.
Też będę na weselu rzucała bukietem, a o tej makijażystce też myślałam ale cały czas mi się wydawało, że mam mnóstwo czasu a teraz pewnie będzie za późno

Cytat:
A ja po pierwszej przymiarce sukni (zamawiana była na rozmiar). W sumie w pasie idealnie, mocno mnie ściskało, lekko zwęzić tzreba w biodrach i w biuście, doszyć push-up'y, zmienić aplikację na bardziej wyrazistą. I wybrałam welon - długi, ale z takiego bardzo lejącego się tiulu. Zwykle welony są sztywne, ale wybrałam taki mięciutki, dużo lepiej się układał. Po prostu piękny. Szkoda, ze nie mam foty w welonie, tylko tyle dało się zrobić ukradkiem i tak są kiepskie. Zaraz po nich moja maam została skarcona, grzecznie choć stanowczo ;p

I kupiłam bieliznę Już wcześneij o niej pisałam, ale dziś się zdecydowałam. Piękny pas.

Kupiłam jeszcze jeden komplet biały, jak szaleć to szaleć, zostaje odłożony na podróż poślubną. Firma polska Nipplex, nie miaąłm nigdy wcześneij, ale pięknie leży i śliczne majteczki są w tym komplecie (komplet nazywa się Magda)

A moja mama wreszcie kupiła sukienkę w Monnari Jest piękna. Też Wam załączam

Udany zakupowy dzień

Oczywiście jak teraz patrze na neta, to tą drugą białą bieliznę mogłam przez neta kupić ciut taniej, eh ale chciałam już. Ogólnei wiele rzeczy opłaca się przymierzyć w sklepie,ale kupić w sklepach internetowych, ostatnio kupowałam 2 stroje z feby przez ich sklep internetowy, za jeden z nich zapłaciłam 125 zł, dziś widziałam go w sklepie za 179zł.

Widze, że nie tylko ja nie będę miała welonu po Kościele, ale planuję z nim zatańczyć pierwszy taniec.. Jeszcze zoabczę, ale ładnei nawet wyglądało jak go miałam przewieszony przez rękę.. Przeanalizuję jak będę go miała w domu.

(pierwsze zdjęcia bielizny zes trony triumpha)
Amandi, śliczną masz suknię, bielizna piękna, ja też planuję pas ale żeby czuć się pewniej pewnie wybiorę pończochy samonośne mimo pasa, on ma raczej działać na moją psychę (i Tża)

Suknia z Monnari jest cudna, sama jej szukałam, jaką ona ma długość przed czy za kolanko?
Africa_Sun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-30, 14:40   #952
Mediona
Zadomowienie

Dziewczyny mały problem czy wiecie juz ile bedziecie miały kolorowej wódki (chodzi mi o wiśniówkę likier jajeczny i zołądkową gorzką) na około 100 osób niewiem ile mam kupić
Jezeli sie juz ktos pytał to sorki
Pomocy
Mediona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-30, 14:57   #953
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mediona Pokaż wiadomość
Dziewczyny mały problem czy wiecie juz ile bedziecie miały kolorowej wódki (chodzi mi o wiśniówkę likier jajeczny i zołądkową gorzką) na około 100 osób niewiem ile mam kupić
Jezeli sie juz ktos pytał to sorki
Pomocy
my liczymy tak, zakładając że będzie ok 50 osób
- po 0.5 l wódki na osobę + na bramy, konkursy - chyba kupimy 70 butelek
- 20 butelek wina - 10 czerwonego, 10 białego
- 1 szampan chyba na 7 osób
- po 2 piwa na osobę
- a z kolorowych alko będziemy mieć: 1-2 butelki advocata, jakieś Martini, może butelka whisky, jakiś likier.

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-30, 18:41   #954
sweetbe
Raczkowanie

Cytat:
Wiesz co, ja kupowałam w salonie Madonny, bo tam tez kupowałam sukienkę, troche poszłam na łatwiznę, gdzie indziej dostałabym na pewno taniej, ale nei chciało mi się szukać. Cały prosty bez żadnych zdobień. Foty nie mam, bo został w salonie, maja dopasować do długości trenu.
Nie wiem jak wyglądaja takie stopnie welonów.. że je można odpiąć?

U mnie będzie to wyglądać podobnie jak na tej focie, będe miała b. podobną fryzurę tylko ciut niżej. Wyski kok, ale taki, że jak się patrzy na wprost to trochę tylko wystaje czubek tej kopki. No i welon długi, ale też tylko taka prosta mgiełka, nad kokiem, nie podobaja misię zbytnio welony wpięte pod kokiem.
wiec tak, ja bede miec 2 welony. 1 najdłuzszy i drugi 1 lub 2 stopniowy. fryzjerka powiedziała ze jeden musi byc na grzebieniu a drugi z jakimis wsuwkami czy jakimis drucikiami, w kazdym badz razie maja miec 2 rozne mozliwosci zaczepienia ich, by to dobrze wygladało,
po obiedzie jedziemy na zdjecia i jak wrócę z nich odepniemy ten długi i zostanę z krótkim
też bede je miec nad kok tak jak Ty, kok nie za wysoki, i tez myśle o welonie bez wzorów

ciekawe jak sie muminek bawi-zapewne bardzo dobrze! i kiedy załączy zdjęcia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1443651988_6.jpg (22,8 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1443651988_7.jpg (52,7 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg dalila_1.jpg (12,1 KB, 25 załadowań)

21.08.2011 Nasz ślub

Edytowane przez sweetbe
Czas edycji: 2011-04-30 o 19:12
sweetbe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-30, 18:52   #955
Jamee
Zakorzenienie

Witajcie

Dawno mnie nie było. Pochwalę się że wczoraj podpisaliśmy umowę z fotografem. Jutro zaczynamy pierwsze nauki. Jestem ciekawa czy ksiądz będzie miał coś przeciwko, że ślubujemy dopiero w przyszłym roku a na nauki chodzimy już teraz.

I znalazłam TĄ JEDYNĄ! Jeszcze nie mierzyłam ale idę w przyszłym tygodniu. Na jesień będą wyprzedawać kolekcję i zamierzam skorzystać z przecen a co
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg patty.jpg (59,5 KB, 46 załadowań)

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-30, 18:56   #956
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Witajcie

Dawno mnie nie było. Pochwalę się że wczoraj podpisaliśmy umowę z fotografem. Jutro zaczynamy pierwsze nauki. Jestem ciekawa czy ksiądz będzie miał coś przeciwko, że ślubujemy dopiero w przyszłym roku a na nauki chodzimy już teraz.

I znalazłam TĄ JEDYNĄ! Jeszcze nie mierzyłam ale idę w przyszłym tygodniu. Na jesień będą wyprzedawać kolekcję i zamierzam skorzystać z przecen a co
na kogo się zdecydowaliście ?

ksiądz nie powinien nic mówić, nauki są ważne bezterminowo

ładna suknia

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-30, 19:08   #957
Jamee
Zakorzenienie

Oto on http://www.nowyfotoart.pl/

Najbardziej obawiam się spotkania z panią z poradni.

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-30, 21:23   #958
amandi84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Africa_Sun Pokaż wiadomość

Suknia z Monnari jest cudna, sama jej szukałam, jaką ona ma długość przed czy za kolanko?
Sukienka na żywo jest rzeczywiście przepiękna. Odpowiem tak - na mojej mamie - 160cm, jest za kolana i niezbyt dobrze to wygląda, będzie skracać do kolan. Pewnei na osobę ok 170cm byłaby do kolan w sam raz. Ale na pewno nie jest przed kolano.
Stary 2011-05-01, 11:15   #959
damianowa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość

No to zobacz jak psu z gardła wyglądało wczoraj
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1000911.jpg (43,8 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1000906.jpg (89,5 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1000907.jpg (58,6 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1000909.jpg (49,4 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1000913.jpg (69,8 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1000904.jpg (43,9 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1000903.jpg (38,7 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1000899.jpg (53,6 KB, 27 załadowań)

Edytowane przez damianowa
Czas edycji: 2011-05-01 o 11:25 Powód: nie wyskoczyła buźka
damianowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-01, 11:19   #960
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
Napisane przez damianowa Pokaż wiadomość
No to zobacz jak psu z gardła wyglądało wczoraj
To jest po prostu taki rodzaj materiału.
Mi sie bardzo podoba.
A te świeczniki wysokie są prześliczne

- 25 kg
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości