Żony, matki, wizażanki - wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVII - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-29, 12:48   #1711
martucha84
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVII

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
Super,że pozostała sobą nawet w takim dniu
dokladnie tak..

no nic czas wrócić do codzienności idę zrobić obiad pakować się itd...
Stary 2011-04-29, 12:55   #1712
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVII

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
dla mnie super - takie skromne lubię
i koronki i welon i rozpuszczone włosy
ja tez lubie takie skromne i klasyczne

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
dokladnie tak..

no nic czas wrócić do codzienności idę zrobić obiad pakować się itd...
fajnie macie z tym wyjazdem-zazdroszcze! pakuj pakuj o niczym nie zapomnij
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 12:58   #1713
Ana***
Zakorzenienie

Co do maskotek to ja akurat jest misiomaniaczka , więc się nie wypowiadam

A co do Kate, to suknia śliczna skromna, ale bardzo ładna.
Welon natomiast kompletnie mi nie przypadł do gustu, szczególnie widok "od przodu"
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 13:23   #1714
Gucia0987
Zakorzenienie

Ja jeszcze nie widziałam... w domu ją oblukam

A ja walczę z tym wieczorem panieńskim. Jesteśmy z siostrą PM wściekłe na świadkową! Noż po prostu jak tak można! No i żeby nei było to księżniczka stwierdziła, że ona na panieński przyjedzie. A niech się ugryzie!

No mamy już tort, kupimy pierdoły dużo wina, fajne zabawy i będzie... może bez strażaków, policjantów i tym podobnych... ale i bez tego damy sobie radę! Dzisiaj ok. 18:00 jeszcze wszystko z sis PM ustalimy. Ulżyło mi

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 13:34   #1715
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość

Patrzcie co sie u nas dzieje przed domem .. wyjezdzalam do pracy i bylo tak czysciutko .. wracam a tu przed domem 30 tonowa koparka .. ziemia zryta jak po wojnie juz sienie moge doczekac efektu koncowego
ja też czekamy

Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
Co do dzisiejszego ślubu, to uważam, że przesadą jest iż polska telewizja będzie go transmitować na żywo. Aż się dziwię że nie dali nam z tej okazji dnia wolnego od pracy Owszem, chętnie zobaczę jak wyglądali, ale żeby śledzić całą uroczystość w TV ...
A ja bardzo żałuję, że siedze w pracy i punktem oboewiązkowym będzie dzisiaj dziennik no i moze będą powtarzać dla nich to w pewnym sensie świeto narodowe następny taki dzień będzie za jakieś 20-30 lat

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
właśnie czytałam jaką inetercyzę podpisali jak coś to kate traci prawo do opieki nad dziećmi
nie podpisałabym takiej umowy i mój przyszły maż straciły wieeele w moich oczach, że mi to proponuje (on i jego rodzina)

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
jak ktoś do Niej zadzwonił się pyta gdzie ona jest to mówi, że nie powie bo i tak jej nie uwierzy a ten ktoś, no mów a ona "h*j wie"
przesada

Suknia mi się podoba- idealna na późna wiosnę pewnie ta koronka jest jakoś zdejmowana gdyby było za gorąco i teraz taki fason to będzie hit nadchodzącego roku
Czytałam że podobno kate jak jakiś dziennikarz powiedział, że ma szczeście że poslubi księcia odpowiedziała mu, że to on ma szczęscie że ją poślubi myślę, że jest to właściwa osoba na właściwym miejscu i trzymam za nich kciuki

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 13:34   #1716
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Mamusie roczniakow naszych!
Czy moglabym prosic o zmierzenie glowki waszych maluchow - chodzi mi o taki obwod na czapeczke!
Chce naszej malej u sasiadki zamowic taka na szydelku robiona ala kapelusik i musze podac mniej wiecej obwod glowki.
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 13:46   #1717
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 14:00   #1718
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Pragnę wyrazić swoje oburzenie - goście, te wszystkie koronowane głowy, siedzą od dwóch godzin jak te ciecie w kościele i czekają aż dziumdzia się wyszykuje No litości... A jakby im się (co dla mnie aktualnie jest kwestią priorytetową) zachciało siku No chyba, że te wyższe warstwy społeczne nie odczuwają takich plebejskich potrzeb

Cytat:
Katunia uwielbiam ten film, scenie pamietam a prezent no co jak chce trudno..

śliweńka a twój komentarz dotyczył twojego męża czy Księcia bo ja skumałam że ksiecia ale teraz już nie wiem..

ktosia86 onie siedzą w pamperach

---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ----------

no i widziałam co chciałam
suknia dla mnie ładna skromna nie zaszalała ale bardzo ładna welon miażdży a suknia siostry też piękna
tzn.?

Cytat:
I co laski jak wrażenia?Skromna ta jej suknia ,ale bardzo to do niej pasuje .
no skromna
ale szczerze mówiąc sądzę że królowa by nie pozwoliła na jakąś wymyślną jak słuchałam co do przygotowań albo życia Williama to o wszystko pytali królowej czy można czy ją zaakceptuje, co mogą a co nie wszystko babcia ma pod kontrolą, jak mówili że uczuć nie mogą publicznie wyrażać

Cytat:
to mamy podobne wrazenia co do sukni :

był u mnie kurier z telefonem dla męża... i wszedł do domu patrzy na telewizor - akurat wchodziła do kościoła - i pyta i co jaką ma suknie i śmiech buhahahahahaha chyba mnie wyrył

przypomniał mi się ksiądz który u teściów na kolędzie pytał jaki wynik meczu w siatkówce

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png

Edytowane przez śliweńka
Czas edycji: 2011-04-29 o 14:03
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 14:03   #1719
dzialenka
Raczkowanie

GG do dzialenka

suknia bardzo do niej pasowała z niecierpliwością oczekuję zdjęć z sesji ślubnej
dzialenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 14:04   #1720
Gucia0987
Zakorzenienie

Oblukałam na pudelku... ja tylko za koronkami nie przepadam... ale ogólnie bardzo ładna! i bukiecik mi się podobał, tylko troszkę za delikatny do tej sukni. Bo suknia skromna, ale treeeeen długaśny!

No i Pipa świetnie się prezentowała

Edytowane przez Gucia0987
Czas edycji: 2011-04-29 o 14:32
Stary 2011-04-29, 14:40   #1721
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
(...)
moze przy wejsci jakiej papmpersy rozdawali
albo maja w krzeslach takie specjalne dzwignie i jak naciska to z krzes;a robie sie ubikacja

no aleee juz jada Młodzi
Kate cos z koronkami widze ma suknie
Cytat:
(...)

ktosia86 onie siedzą w pamperach

---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ----------

no i widziałam co chciałam
suknia dla mnie ładna skromna nie zaszalała ale bardzo ładna welon miażdży a suknia siostry też piękna
Myślicie o tym samym dziewczyny
Stwierdzam, ze to strasznie ciężko być kimś "ważnym", tyle czasu siedzieć na mokrym pampku albo co gorsza z pełnym pęcherzem I dlatego nigdy nie miałam lotów do zadnego księcia
Suknia jak dla mnie średnia (ja miałam ładniejszą ) ale rozumiem, że u nich inne wymogi panują. Welon przepiękny

Cytat:
Napisane przez kolanka Pokaż wiadomość
Przyszłam z Wami poplotkować o sukience. Powiem szczerze, ze nie wiem, dlaczego tak o niej cała prasa wczesniej debatowała. Oczywiste było dla mnie, ze sukienka nie bedzie zaskakująca, bo po prostu ona nie moze sobie na taką pozwolic. Jest bardzo tradycyjna i ... szkoda, ze nie biała, bo byłaby bardziej elegancka. Jak dla mnie, to szału nie ma , chociaż z zbliska moze być naparwdę piekna, bo ma mnustwo malych detali. A bukiet ... w ogole mi nie przypadł do gustu.
Mówili w tv, że biała jest symbolem dziewictwa, a po 10 latach ich "chodzenia ze sobą" nikt w to dziewictwo nie uwierzy W tych kręgach widocznie hipokryzja jest niedopuszczalna
Stary 2011-04-29, 15:12   #1722
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
ja też czekamy

A ja bardzo żałuję, że siedze w pracy i punktem oboewiązkowym będzie dzisiaj dziennik no i moze będą powtarzać dla nich to w pewnym sensie świeto narodowe następny taki dzień będzie za jakieś 20-30 lat

nie podpisałabym takiej umowy i mój przyszły maż straciły wieeele w moich oczach, że mi to proponuje (on i jego rodzina)

przesada

Suknia mi się podoba- idealna na późna wiosnę pewnie ta koronka jest jakoś zdejmowana gdyby było za gorąco i teraz taki fason to będzie hit nadchodzącego roku
Czytałam że podobno kate jak jakiś dziennikarz powiedział, że ma szczeście że poslubi księcia odpowiedziała mu, że to on ma szczęscie że ją poślubi myślę, że jest to właściwa osoba na właściwym miejscu i trzymam za nich kciuki
Jakbyś wchodziła do rodziny królewskiej to pewnie nie miałabyś zbyt wiele do gadania
Moja kumpela była "zmuszona "do podpisania intercyzy...szczerze mówiąc to ja chyba też nie wyszłabym za kogoś kto mnie zmusza to takiej rzeczy....

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość

tzn.?

no skromna
ale szczerze mówiąc sądzę że królowa by nie pozwoliła na jakąś wymyślną jak słuchałam co do przygotowań albo życia Williama to o wszystko pytali królowej czy można czy ją zaakceptuje, co mogą a co nie wszystko babcia ma pod kontrolą, jak mówili że uczuć nie mogą publicznie wyrażać

przypomniał mi się ksiądz który u teściów na kolędzie pytał jaki wynik meczu w siatkówce
Dokładnie,jej suknia musiała być uszyta wg jakichś tam wytycznych.Dlatego była taka zabudowana ,bo przecież nie mogła świecić golizną

rosi
widzę ,że całkowicie jesteś na nie jeśli chodzi o to wydarzenie

Wczoraj byłam u fryzjera ,wydałam kupę kasy i nie jestem zadowolona po wyjściu od fryzjera układały się super,ale jak je umyłam to już nie...więc cięcie do d...

Zaczęliśmy przygodę z naszym ogródkiem i postanowiliśmy tylko w połowie posiać trawę ,a resztę będzie zajmował drewnaniy podest i roślinki.Coś w tym stylu nam się marzy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg imagesCAK1R7JP.jpg (16,7 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ogród podest.jpg (43,5 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Modern_sm_164172118.jpg (39,2 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg modern-garden.jpg (44,4 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg imagesCA39R4V3.jpg (18,2 KB, 15 załadowań)

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2011-04-29 o 15:25
atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 15:30   #1723
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
W tych kręgach widocznie hipokryzja jest niedopuszczalna
szkoda, że cała reszta nie bierze przykładu
Stary 2011-04-29, 15:32   #1724
śliweńka
Zakorzenienie

no tak a pocałunek myślałam że będzie z języczkiem no ale nie wypada hi hi

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 15:35   #1725
kliwia
Zakorzenienie

atomufka naogladalam sie tych podestow w tym brytyjskim programie 'Mijeski ogrodnik' fajna sprawa. bo nie trzeba zbytnio sie martwic ze trzeba trawe podlac, bo w lato to trzeba codziennie lac duuuzo wody by byla ciagle zielona.
A co do fryzjera, ja bym poszla tam po umyciu z reklamacja a jak sie ciachenelas?

Meble juz dawno skrecone. Teraz musze je umyc. Na razie zdazylam umyc komode i polowe szafy. a gdzie jeszcze do konca wieczorem chyba to zorbie. bo zaraz chce isc z zuilla na zakupy jeszcze, bo przeciez jutro pierwszy, a ja nie mam nic na obiad
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 16:00   #1726
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Zabcia ooo to się u Was dzieje

Mąż dziś idzie na pępkowe na 20, to muszę sobie jakieś zajęcie znaleźć hm....
no sajgon normalnie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
haha, bliźniaki dają popalić! Mam nadzieje, że nauczą się, że z Żabcią lepiej nie zaczynać!

No i u Was to się dzieje! wow! rozumiem, że jak osiągniecie efekt końcowy to fotki będą?
Gorzej bo ich matka nie ma czegos takiego jak "time out" ze liczy sie do 3 i jak sie nie uspokuja to siedza w pokoju wiec ciezko troche ale daje rade

pewnie ze dodam .. ale kiedy to bedzie

Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
Co do dzisiejszego ślubu, to uważam, że przesadą jest iż polska telewizja będzie go transmitować na żywo. Aż się dziwię że nie dali nam z tej okazji dnia wolnego od pracy Owszem, chętnie zobaczę jak wyglądali, ale żeby śledzić całą uroczystość w TV ...

A tak w ogóle trochę martwią mnie prognozy, że pogoda na weekend ma się psuć i psuć
dokladnie ja tak samo

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość

Gratulacje dla męża

Ale jestem ciekawa efektu końcowego
ja teeeeeeez

Cytat:
Napisane przez celi25 Pokaż wiadomość
Zabcia widzę że będzie się u Was działo czekam z niecierpliwością na efekty

Wy się dziewczynki śmiejecie z książęcego ślubu, a moja kuzynka mieszka w Anglii i ma męża Angola i oni mają dzisiaj wolne i z tej okazji się do nich znajomi i rodzina schodzą i przynoszą jedzonko i siadają przed tv i będą oglądać i i i mi wyszło hehe
Mam nadzieję, że nie skończą jak jego rodzice
jak bedzie juz po to wrzuce fotki

hehe to mowisz ze w Angli imprezuja

Sysunia - tez mi wlasnie pisala ze maja 4 dni wolne

Cytat:
właśnie czytałam jaką inetercyzę podpisali jak coś to kate traci prawo do opieki nad dziećmi
no porazka ....

Cytat:
no i jak no jak wrazenia z sukni Kate ??
Jak dla mnie ladna, ale bez szału. Klasyka górą i koronki
Cytat:
Napisane przez kolanka Pokaż wiadomość
Przyszłam z Wami poplotkować o sukience. Powiem szczerze, ze nie wiem, dlaczego tak o niej cała prasa wczesniej debatowała. Oczywiste było dla mnie, ze sukienka nie bedzie zaskakująca, bo po prostu ona nie moze sobie na taką pozwolic. Jest bardzo tradycyjna i ... szkoda, ze nie biała, bo byłaby bardziej elegancka. Jak dla mnie, to szału nie ma , chociaż z zbliska moze być naparwdę piekna, bo ma mnustwo malych detali. A bukiet ... w ogole mi nie przypadł do gustu.
dokladnie mam takie samo zdanie

Cytat:

Zaczęliśmy przygodę z naszym ogródkiem i postanowiliśmy tylko w połowie posiać trawę ,a resztę będzie zajmował drewnaniy podest i roślinki.Coś w tym stylu nam się marzy
slicznie

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 16:38   #1727
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

cześć

Katunia dobrze, ze to Tomeczkiem już lepiej

Atomufka ładnie wasz ogórdek zaczyna wyglądać.

Co do wizerunku Kate , bardzo mi się podobało. Została sobą, była bardzo skromnie ubrana, włosy rozpuszczone, delikatny makijaz, góra sukni bardzo ładna.

Dziś przyszła Pani dyrektor i na 2 maja jedna z nas musiała wziąć sobie dyżur. Ja się zgłosiłam (bo jak kiedyś będzie znowu jakiś dużyr to wtedy koleżanki będą miały itp, wiecie o co chodzi). I dyr powiedziała, że jak dzieci nie będzie to po 2 godz mogę sobie iść do domu a mam na 7 rano do 9.00 więc spoko. Chyba, ze ktoś przyjdzie, ale nie sądze, bo nikt sie nie zadeklarował.

teraz doczytałam, ze William nie będzie nosił obrączki hm....

Edytowane przez Madzialenka12344321
Czas edycji: 2011-04-29 o 17:00
Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 17:02   #1728
kliwia
Zakorzenienie

moj maz zgolil brode i wasy i jest do siebie niepodobny
zrobil probe na dluuugi weekend - z atydzien juz troche odrosnie
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 17:05   #1729
mona_ja
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
atomufka naogladalam sie tych podestow w tym brytyjskim programie 'Mijeski ogrodnik' fajna sprawa. bo nie trzeba zbytnio sie martwic ze trzeba trawe podlac, bo w lato to trzeba codziennie lac duuuzo wody by byla ciagle zielona.
A co do fryzjera, ja bym poszla tam po umyciu z reklamacja a jak sie ciachenelas?

Meble juz dawno skrecone. Teraz musze je umyc. Na razie zdazylam umyc komode i polowe szafy. a gdzie jeszcze do konca wieczorem chyba to zorbie. bo zaraz chce isc z zuilla na zakupy jeszcze, bo przeciez jutro pierwszy, a ja nie mam nic na obiad
Kliwia z tego co wiem to jutro jest 30-ego

Co do sukni Kate to ładna ale bez szału, góra mi sie podobała ale dół taki sobie. Ale ona jest ładna i ma super figurę, a ładnemu we wszystkim do twarzy. Natomist zauważyłam że pan młody ma już małą łysinke kiedyś uważałam że jest przystojny ale teraz moim zdaniem sie zestarzał

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 17:08   #1730
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Mona dla mnie też kiedyś William był przystojny a teraz?? nie

Stary 2011-04-29, 17:12   #1731
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Super pomysł! Wow! Ale będzie pięknie i nie trzeba będzie kosić aż tak duzo jestem zdecydowanie za!

Cytat:
wow! to musiał być szok! Mój tato całe życie z wąsem i może zgolił 2 razy w życiu - no jak nie on!

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość

Co do sukni Kate to ładna ale bez szału, góra mi sie podobała ale dół taki sobie. Ale ona jest ładna i ma super figurę, a ładnemu we wszystkim do twarzy. Natomist zauważyłam że pan młody ma już małą łysinke kiedyś uważałam że jest przystojny ale teraz moim zdaniem sie zestarzał
to mnie właśnie góra się mniej podobała, może ze względu na koronkę... ale suknia generalnie ok.

A wiliam... no cóż do ojca robi się podobny coraz bardziej. mnie tez nie kręci!

Stary 2011-04-29, 17:22   #1732
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
j
fajnie macie z tym wyjazdem-zazdroszcze! pakuj pakuj o niczym nie zapomnij
pakuje się z listą hahah

Cytat:
Mamusie roczniakow naszych!
Czy moglabym prosic o zmierzenie glowki waszych maluchow - chodzi mi o taki obwod na czapeczke!
Chce naszej malej u sasiadki zamowic taka na szydelku robiona ala kapelusik i musze podac mniej wiecej obwod glowki.
pat ma 9 mce a czapeczke jedną 46 a kapelusz 48

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
ja widzę że koleżanka nie w humorze..

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
u moich rodziców ksiądź zapytał czy mu teleexpress włączą

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
No i Pipa świetnie się prezentowała
bo Pipi z reguły się świetnie prezentują!!!!

Cytat:
Myślicie o tym samym dziewczyny
Stwierdzam, ze to strasznie ciężko być kimś "ważnym", tyle czasu siedzieć na mokrym pampku albo co gorsza z pełnym pęcherzem I dlatego nigdy nie miałam lotów do zadnego księcia
Suknia jak dla mnie średnia (ja miałam ładniejszą ) ale rozumiem, że u nich inne wymogi panują. Welon przepiękny

MOJA TEZ BYŁA ŁADNIEJSZA HAHAHAH mimo że ta mi sie podobałą

Mówili w tv, że biała jest symbolem dziewictwa, a po 10 latach ich "chodzenia ze sobą" nikt w to dziewictwo nie uwierzy W tych kręgach widocznie hipokryzja jest niedopuszczalna
i prawidłowo

Cytat:
a ja już się podnieciłam że to wasze.... ale pomysł super

Cytat:
a zuuuu go poznała?

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość

bo kiedyś Harry był brzydki a Will super a teraz role się odmieniły Will brzydnie a Harry zaczyna mieć coś w oczach takiego... : fajnego

---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ----------

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
pięknie powiedziała
i też myślę że to odpowiednia osoba.. ona się tam nadaje
Stary 2011-04-29, 17:27   #1733
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
i też myślę że to odpowiednia osoba.. ona się tam nadaje
zgadzam się

Stary 2011-04-29, 17:27   #1734
Maja102
Zakorzenienie

Harry and the half-bald prince
Stary 2011-04-29, 17:33   #1735
mona_ja
Wtajemniczenie

Gucia, Marta bo on kiedyś był takim ciachem...blondynek, ładny uśmiech, a teraz szkoda gadać, wcale nie jest taki stary a wygląda jakby miała mu stuknąć 40-tka. No i zgadzam sie, Harry ma coś w sobie nooo i jeszcze jest wolny, szkoda że my zajęte

Nasz Ślub 30.05.2009

Edytowane przez mona_ja
Czas edycji: 2011-04-29 o 17:38
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 18:34   #1736
baja_86
Zakorzenienie

Cześć
Widzę, że plotkujecie o "wielkim" ślubie. Kate w sukni wyglądała pięknie, skromnie, z klasą, no i fajnie, że nie w białej William masakra, rzeczywiście zbrzydł na stare lata, strach się bać co będzie dalej.

Cytat:
aa z Dianą tak też było, coś mi się kojarzy, że po rozstaniu Z Karolem też nie mogła być z synami, od czasu do czasu tylko się z nimi widywała i to było dla niej straszne i nie do przyjęcia, ale większego wyboru nie miała

Mam długi weekend Myslalam, ze będę miała dyżur, ale udało się i nie mam

Patrzcie na to http://www.youtube.com/watch?v=3rmVfTuNVJQ

Edytowane przez baja_86
Czas edycji: 2011-04-29 o 18:36
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 18:39   #1737
ktosia86
Zakorzenienie

Kliwia jutro dopiero 30-ty Pochwal się meblami

Zgadzam się, że William tak jakby spierniczał trochę i ta łysina Harry lepsze ciacho, ale już nie taka partia, bo on nie ma szans na tron
Stary 2011-04-29, 19:07   #1738
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-04-29, 19:11   #1739
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
masakra, taki ból to pierwszy raz czy masz problemy z kręgosłupem od jakiegoś czasu?
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 19:20   #1740
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości