|
|
#2401 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 876
|
Dot.: Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek - cz. VI
ja ju¿ te¿ po akcji terenowej. sza³u nie by³o, ale na koniec pad³o, ze super. To niech tak bêdzie. Teraz wooolne, potem popracujê jeden dzieñ i wolne
|
#2402 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 829
|
Grzebie w tym necie, grzebie i za cholere nie wiem jak mam sie jutro uczesac
|
#2403 |
|
Zakorzenienie
|
Gosia, ju¿ nie nie mów o fryzjerach. wiecie ile chcao ode mnie za wyprostowanie wlosów i podpiêcie ich z przodu, tak ¿eby mi gryzwka w oczy nie w³azila? W³osy do ramion. 100-120z³. Przerazilo mnie to.
|
#2404 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
niech sobie w buty wsadza. mnie fryzjerka powiedziala 45 zl a mam wlosy do polowy plecow
|
|
#2405 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 650
|
Dziewczyny, jakie dokladnie badania musze zrobic zanim zaczne jazdy? Instruktor mi mowil przez tel o jakichs badaniach, mowilam,ze to ogarne, ale tak naprawde to nie wiem co dokladnie mam zrobic
Jomic- moj tata byl dzis w szpitalu, ma polipy na strunie glosowej i za 3 tygodnie bedzie mial operacje wyciecia ich. Pojda tez do badania czy to tylko polipy i czy nic innego sie nie dzieje..takze choc troszke jestem spokojniejsza
|
|
#2406 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 916
|
HEJ!![]() Jestem po zdanym egzaminie... teoretycznym 0 b³êdów.... chocia¿ testy mam z g³owy.No i dzi¶ mia³am jazdy po mie¶cie... ogólnie nie by³o ¼le, nawet ok, muszê tylko popracowaæ nad wiêkszym opanowaniem podczas skrzy¿owañ, niby wiem komu ust±piæ pierwszeñstwa itp, a jednak czasem siê denerwuje, niepotrzebnie gazu czasem dodaje. A ruch dzi¶ w mie¶cie niesamowity.... Instruktor mi powiedzia³, ¿e je¿d¿e ogólnie dobrze, tylko czasem na skrzy¿owaniach panikuje itp, trochê mnie to podbudowa³o. Chocia¿ mam pewne wnioski z dzisiejszej jazdy...¿e ka¿dy instruktor t³umaczy sposób jazdy w indywidualny sposób, ... z poprzednim gdy mia³am jazdy, to trochê inaczej reagowa³ na sprzêg³o itp.... Denerwuje mnie czasem to, ¿e I. gada ci±gle, ci±gle co¶, ci±gle co¶, kiedy np ja wiem, ¿e co¶ robie dobrze, to on wszystko komentuje...a to tutaj sprzêg³o do koñca, a to teraz trzeci bieg przy 35 km/h (kiedy ja od samego pocz±tku wiedzia³am, ¿e 3 bieg w³±cza siê po osi±gniêciu 30 km/h)., w ogóle sprzêg³o bardzo ma³o czujne, w autku T¯ hamulec sprzêg³o idealnie chodzi ...a tutaj:/ Aha i mam wyznaczony egz na 12 maja, godzina 9 ![]() (Czy ka¿dy I. musi byæ takim babiarzem? Teksty nie z tej ziemi... " hm a za karê bêdzie kolacja ze ¶niadaniem z instruktorem", " a chcesz porysowaæ trochê, mhm" )
Wymianka kosmeyczna: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=30110072 #post30110072 _________________________ __________________ Edytowane przez Wizazanka492 Czas edycji: 2011-04-29 o 19:39 |
|
|
|
#2407 |
|
Zakorzenienie
|
Mój nie byl babiarzem. Pozwoli³ sobie na 2 " teksty" (piszê w "" bo to waga lekka) w ci±gu tych ponad 40h - ze mna zawsze mo¿na siê umowiæ (na pyt czy mozemy sie umowic na jakis dzien) i jak powiedzialam, ze wsi±dê jak siê rozbiorê (z kurtki) to powiedzia³ "no, rozbieraj siê". Koniec.
Gosia, mi tutaj tez mowia ze ok 30, 50 to max. ale niestety fryzjer w warszawie. Rêce mi opdaly. Czasu coraz mniej, musze co¶ znale¼æ.
|
#2408 |
|
Rozeznanie
|
Jomic nie rozumiem w jakies Warszawie ten fryzjer?
|
#2409 |
|
Zakorzenienie
|
no fryzxjer w Warszawie bo tam ¶lub
|
#2410 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 733
|
ja te¿ nie mogê powiedzieæ, ¿e mój instruktor by³ babiarzem
czasami jak rozmawiali¶my, to sz³o siê po¶miaæ z naszych odpowiedzi. Ale wydaje mi siê tematy dot. jazdy czêsto mog± brzmieæ dwojako![]() znowu widzia³am moj± El¿unie |
|
|
|
#2411 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ogolnie to wpisz sobie w Internecie "Badania kierowcow" i Twoje maisto i Ci wyskoczy. Umawiasz sie, pytasz o ksoztt i tyle. Ja na miejscu wypelnialam szczegolowa karte (wzrok, przebyte przewlekle choroby, operacje, schorzenia, czy gdzies sie lecze), na miejscu zbadali mi cukier w krwi, cisnienie, rownowage (na takiej rownowazni) i odruchy, wszystko trwalo okolo 15 minut. Ale slyszalam, ze niektorzy lekarze po prostu patrza na CIebie i Ci wypisuja.
|
|
#2412 |
|
Zakorzenienie
|
mi spr oczy, uwierzyl ze mówiê prawdê, powiedzia³, ze musi mi wpisac ograniczenie (zapyta³ mnie czy chce tylko na soczewki czy tylko na okulary, a moze na to i na to), ale da mi bezterminowe. wazne zeby to by³ lekarz medycyny pracy (chyba).
|
#2413 |
|
Zakorzenienie
|
a siê kiedy¶ zastanawia³am co by by³o gdyby wprowadzili obowi±zkowe badania psychotechniczne, tak po kursie, przed egzaminem
|
|
|
|
#2414 |
|
Zakorzenienie
|
albo po nieudanym egz... nie dopu¶ciliby mnie do kierowania
|
#2415 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 649
|
Cytat:
Mój by³ babiarzem i jest do tej pory z reszt± ![]() Jak mia³o w nocy spa¶æ 20cm ¶niegu to siê mnie pyta czy 20cm to du¿o ale nie chodzi o ¶nieg ![]() Hahaha a ja jeszcze roczek, dobrze ¿e nie posz³am do liceum Jestem w lokalnej gazecie. Taka trochê przyæmiona bo to by³o wtedy jak nie s³ysza³am na jedno ucho i bola³o mnie... Miesi±c praktyk przede mn±-cudownie! Co¶ czujê, ¿e praca w banku mi siê spodoba
|
|
#2416 |
|
Zakorzenienie
|
padam na pyszczek.
dzisiaj wykorzystalam brata - chciaz zebym go zawiozla na dworzec to sam sie zawióz³. Moim autkiem. sta³ siê kierowc± jednego samochodu. wy³o, szarpa³, stwierdzi³, ze nie czuje siê bezpiecznie w nim. ¶mia³am siê ca³± drogê z niego. W razie kryzysu zaprosze go do samochodu i przejdzie mi bardzo szybko. A dziwil siê, za jak siê przesiadam z mojego maleñstwa to jego reni i to jeszcze w obcym miesæie to mam stresa.
|
#2417 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 217
|
Moj jest strasznym,ale ja tez czasem lubie po¿artowac wiêc jest fajna zabawa
![]() Pyatm gdzie skreciæ ja: daje tu czy tu? on: na ulicy nie proponowalbym dawaæ ![]() albo... padaloniemilosciernie,god zina 21, pasow nie widzialam i ja ja: dobrze, ze w takie wrunki ucze sie przy instruktorze zycia kierowcy i: przy mnie dobrze sie uczyc zycia ![]() i zawsze jak w radiu leci pisoenka wiem ze jestes sam i tam jest taki motyw ''...nie pamietasz juz co znaczy dobry sen, to u nas zawsze wtedy spiewa i zamienia na SEX'' albo na swiatlach : pa jakie ta ma nogi,normlanie do nieba mmmm! ale mamy tez chwile totalnego skupienia i do tego bardzo dobrze tlumaczy, wiec takie zarciki na rozluznienie sytuacji lec±. 11 maja mam ostatnie 2 godziny zapisane i praktyczny wewnetrzny, bedzie sie dzialooo a potem na 2w1 i zobaczymy...czas pokaze
Edytowane przez kate3388 Czas edycji: 2011-04-30 o 00:01 |
|
|
|
#2418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a w niedziele bratowa siê wygada³a jak to by³o "piêknie" gdy on siê przesiad³ z gracika do reni. |
|
|
|
|
#2419 |
|
Zakorzenienie
|
Najlepszyu by³ tata - trzeba by³o mu zabraæ ten samochód!!
agatka, mozesz przypomnieæ czym jest gracik?
|
#2420 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 400
|
Czêsto siê przewija dyskusja o butach do samochodu, a dzisiaj trafi³am na artyku³ o tym:
http://kobieta.wp.pl/kat,26249,title...wiadomosc.html Sportowe buty o dziwo nie przewa¿aj±
|
|
|
|
#2421 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 389
|
hej dziewczêta
wróci³am do Was po kilkudniowej przerwie, ech jaki¶ zalatany ten tydzieñ mia³am na szczê¶cie ju¿ weekendpustki jakie¶ na w±tku widze ![]() moja kole¿anka mia³a wczoraj egzamin (5 podej¶cie) i nie zda³a, wiosna przysz³a to i na egzamin trzeba sobie poczekaæ, bo termin ma dopiero na 31 maja, szkoda mi jej trochê bo siê za³ama³a ![]() w sumie to siê jej nie dziwiê, bo na kurs posz³a w lipcu i nadal siê to za Ni± ci±gnie... w dodatku wyje¼dzi³a ju¿ ponad 60 godzin to i kasy tyle posz³o.
|
#2422 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a czym jest gracik siê nie chwali³am, bo nie ma czym ![]() http://www.autogaleria.pl/tapety/img..._1985_01_s.jpg co¶ takiego nawet kolor taki sam uda³o mi siê znale¼æ, tylko ¿e to 20 letni staruszek ![]() ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- my¶la³am ¿e wiêcej nas je¼dzi w sportowych butach. W czwartek by³am w urzêdzie skarbowym...widzia³am jak na parkingu pani wysiada³a z autka i zmieni³a adidaski na szpilki, pó¼niej widzia³am w urzêdzie jak dzielnie pracuje w szpileczkach. To mi siê podoba. |
|
|
|
|
#2423 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 29
|
Witajcie dziewczynki
![]() Dawno nie pisa³am, trochê czyta³am, ale pisaæ przy dzieciach jako¶ nie da³o rady, za bardzo chcia³y mi pomagaæ Skoñczy³am ju¿ kurs (1h zostawiona na dzieñ ostateczny ).A teraz po d³ugim weekendzie 04 maja - egzamin teoretyczny Kciukasy zaci¶niête bêd± mile widziane
|
|
|
|
#2424 |
|
Zakorzenienie
|
agata, szczerze to my¶la³am ze zaraz po wyje¼dzie na drogê powie - a jed¼ sobie sama. Ale jechal. Dzielnie.
co do gracika to chcia³am zobaczyæ jak siê na do renault. I te¿ wo¿ê szpilki pod przednim siedzeniem pasa¿era. Zmieniam pod prac± Spróbowa³am w szpilkach i mimo ze nie s± wysokie to musia³abym wywaliæ wycieraczkê spod stóp, zeby mi w dolki nie wpada³y. W ci±gu 2 tyg (jeszcze dzis i jutro zeby by³y pelne) przejechalam 500km. Tylko do pracy i moze ze 3 razy tak ot po miescie. Ale to byly specjalne wycieczki. Bo normalnie po pracy wraca³am do domku. A wczorja wpakowalam siê w korek na wiadukcie, pod górkê. Ze 5 razy musia³am siê zatrzymywac i ruszac.
|
#2425 |
|
Zakorzenienie
|
eezee oczywi¶cie kciuki bêd± zaci¶niête
![]() a ja nie mam problemu ze szpilkami bo w ogóle ich nie noszê zawsze baleriny, adidasy a zim± na p³askim spodzie kozaczki renia jest d³u¿sza i ciut szersza ma wspomaganie i du¿ego wiêkszego kopa ni¿ gracik wiêc jak braciszek j± dosiad³ to podobno chcia³ komu¶ hakiem przywaliæ i kilka razy zdarzy³o mu siê wjechaæ/odbiæ od krawê¿nika no i w reni nie ma mowy o przepisowej je¼dzie bez patrzenia na licznik, tam prêdko¶ci w ogóle siê nie czuje ---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- i jeszcze jedna kwesta to ABS gracik bez ABS wiêc ko³a siê blokuj± a renia sunie dalej |
|
|
|
#2426 |
|
Zakorzenienie
|
Oj nie czuæ, nie czuæ. Mialam to samo jak wsiadlam do peugota. tiku¶ mialby moze ze 40 a tam 70. Nie czuæ i moc c±³kiem inna.
Czemu tak tu pusto?? sprz±tam, sprz±tam i mi siê nie chce. Chyba "sprzatnê" siebie. Albo przeniosê siê na balkon i s³onko ![]() ---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- w³asnie przez ten ABS to nie wyhamowa³am przed skrêtem na stacjê. A tam wyje¿d¿a³ samochod. Dobrze ze siê toczyl, a nie jechal. Niby takie peirdo³u a calkiem inna bajka. Jak jecha³am reni± noc± i nie widzialam jak w³aczyæ d³ugie a potem jak wy³aczyc to by³o "no wiesz co? przeciez to jasne". Wsiadl do mojego autka (którym je¼dzi³ ju¿) i by³o, a jak w³aczyæ ¶wiatla?? Dobrze ze nie padalo, bo wycieraczki te¿ s± inaczej, o tylnej nie wspomnê.
Edytowane przez jomic Czas edycji: 2011-04-30 o 15:05 |
|
|
|
#2427 |
|
Zakorzenienie
|
jak jecha³am wtedy do dziadka to nawet przy ruszaniu renia w mig nabiera³a prêdko¶ci
my¶lê, ¿e gracik na 3 biegu dopiero osi±gn±³by to co renia mo¿e na 1 (takie to trochê nie bezpieczne je¶li przyzwyczajasz siê do ci¶niêcia gazu a tu samochód zasuwa "trochê" szybciej ni¿ poprzedni) no ca³kiem inna bajka z hamowaniem, zgadzam siê. kursowa Elka te¿ by³a mia³a ABS wiêc by³a przyzwyczajona, ¿e jak hamujê to mogê krêciæ kierownic± a jak siê przesiad³am w gracika to od razu mnie u¶wiadomili jak mam hamowaæ, ¿e wtedy blokuj± siê ko³a i jak bêdzie potrzeba odbiæ kierownicê to mam odpu¶ciæ hamulec inaczej ze cholerê nie odbijê ---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- maturzystki pewnie kuj± mala zmiana szykuje siê na weselicho a reszta hmm weekenduje ![]() ja uciekam na rower
|
|
|
|
#2428 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 400
|
Cytat:
Ja przechodzê za³amanie nerwowe chyba. |
|
|
|
|
#2429 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 124
|
Do mnie dalej nie dociera, ¿e w ¶rodê zaczynam pisaæ matury. W ogóle tego nie czuje
|
#2430 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 916
|
Matura w stosunku do sesji to piku¶, nie martwcie siê maturzystki, najgorsze przed wami
Nowe w±tki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:09.

niech sobie w buty wsadza. mnie fryzjerka powiedziala 45 zl a mam wlosy do polowy plecow

HEJ!
0 b³êdów.... chocia¿ testy mam z g³owy.
)

na szczê¶cie ju¿ weekend