Super tytuł wymyślamy lecz na razie torebkami się zachwycamy-etorebka cz.27 - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-29, 17:24   #4501
Iduś
Zakorzenienie

Dot.: Super tytuł wymyślamy lecz na razie torebkami się zachwycamy-etorebka cz.27

Cytat:
Napisane przez ankhax1 Pokaż wiadomość
hello

ha właśnie dzisiaj dostałam od niego przesylkę z 7 zawieszkami
wcześniej kupiłam u niego 7

ale nosiłam dopiero raz

ale mam leniaaaaa giganta, dobrze, że już weekend
i jak z jakością ? ładnie wyglądają ?

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 17:30   #4502
ankhax1
Zakorzenienie

GG do ankhax1
Dot.: Super tytuł wymyślamy lecz na razie torebkami się zachwycamy-etorebka cz.27

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
i jak z jakością ? ładnie wyglądają ?
tak, ładnie
jak będę robić fotki kryśce to mogę je sfotografować
Stary 2011-04-29, 17:31   #4503
harajuku-fish
Zakorzenienie

dzień dobry

harajuku-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 17:33   #4504
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
tak, ładnie
a kiedy będziesz robić ?

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 17:34   #4505
pudelkonakredki
Zadomowienie

GG do pudelkonakredki

Cytat:
tak, ładnie
dawaj

fisz
pudelkonakredki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 17:37   #4506
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fashionaddicted Pokaż wiadomość
hahaahahahahahahahahahah rozbrioiła mnie ich odpowiedz
Co nie

Cytat:
Napisane przez harajuku-fish Pokaż wiadomość
dzień dobry
O Ryba

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 17:43   #4507
harajuku-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pudelkonakredki Pokaż wiadomość
dawaj

fisz
heeej

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
Co nie

O Ryba
no Ryba ryba

harajuku-fish jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-29, 17:50   #4508
mm111111
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez NIKaP-n Pokaż wiadomość
Ok, ale ostrzegałam...

Byłam na zakupach w H&M z siostrą, która na kilka dni przyleciała do domu. Miałam fazę na ten sklep, nawet gacie nosiłam ichnie
No i wybrałam kilka biżu, a że to radykalne przeceny były, to bałam się, że mi je ktoś zwinie więc wchodzę z koszykiem do garderoby mierzyć ciuchy (zawsze tak robiłam)- na to za mną pracownica woła, że biżu się nie wnosi do przebieralni.
Zdziwiłam się, bo od lat tak robiłam, ale ok- podałam jej koszyczek i prosiłam, żeby przypilnowała. Ciuchy odwiesiłam, nie pasowały mi, poszłam do kasy zaplacić za biżu i idę do wyjścia. I cały czas, tak jak Rybka pisała- śledził mnie ochroniarz (ta lafirynda mu mnie pokazała).

mam wychodzić ze sklepu, a tu pi pi pi...
To mnie prosi na zaplecze. Siostra w szoku, ja mówię ok, ale szybko.
Zabrali mnie na zaplecze i ochroniarz mi torebkę bierze. No to ja mówię- hola, hola...
A on- dzwonię po policję. No to czekaliśmy, przyjechały młode szczony.
Przeryli mi torebkę, znaleźli dwie klamry, kupione kiedyś u nich, jednej już nawet nie było (często noszę gumki, klamry itd, później szukam po domu, a kilka mam w torebce).
Znaleźli opaskę, taką koronkową, kupioną rok wcześniej...

I na nic zdały sie moje tłumaczenia, że to stare, moje rzeczy...
Zapytałam, czy gacie mam też "ukradzione", bo też są z H&M?
Policjant nie znał się na żartach, kazali mi się szykować i zabrali na komendę...

Gdzie miałam kontrolę osobistą...
Kobieta kazała mi się rozebrać do naga!!!!!!!!!!!! i sprawdzała zakamarki ciała...

Mało tego, moja siostra musiała szybko organizować sobie transport na Ławicę, ja miałam mamy auto- na parkingu w Browarze, więc jechałam za policją do nich, na komendę...

Gdy kobieta mnie badała- była na tyle uczciwa, że kazała mi stanąć w rogu sali- bo gdzieś dalej były kamery i mówi- koledzy mieli by frajdę...

Przesłuchiwali mnie 2 h, spisali protokół i kazali się przyznać, że te stare rzeczy wyniosłam... Ja oczywiście szłam w zaparte. No i na koniec spotkałam kolegę mojego sąsiada i go pytam, co robić, bo mnie do sądu grodzkiego kierują- przyjechało to dziewcze, które na mnie doniosło, że chciałam z tym wejść do przymierzalni- a on- przyznaj się, załatwię, że dostaniesz mandat 100, bo sąd zawsze na rzecz sklepu przechyla szalę, a potem będzie nakichane w papierach no i z 1000 mandatu lub zawiasy

Tak się wystraszyłam, że się przyznałam, zapłaciłam 100 mandatu- choć uparł się prowadzący na 500, bo się na randkę przeze mnie rzekomo spóźnił, ale znajomy mi tą 100 wybronił.

Do dziś mam mega kaca, że się przyznałam do czegoś, czego nie zrobiłam, ale dodam na swoją obronę, że byłam chora, na antybiotyku, ledwo na nogach na końcu już stałam, chciałam do domu...
Cytat:
Ja nie lubię lata w busie, tramwaju...
Smród różnych antyperspirantów, wydechów, wdechów, wyziewów, stóp itp... No i w zeszłym roku latem byłam jeszcze w dwupaku i powiem Wam, że nigdy wcześniej w życiu nie byłam tak niewidzialna
Mdlałam raz, a nikt mi w MPK miejsca nie zrobił siedzącego...

Dodam, że tragicznie ciążę znosiłam i dopiero teraz wiem, że zawsze zaproponuję ciężarnej moje miejsce

Dokładnie Dziewczyny. Było, minęło.
czasem,. jak sobie to przypomnę, to ryczę ze złości, h&m nie cierpię!

A laska oddarła jakąś metkę (albo miała dyżurną ) i podała szybko ochroniarzowi, a on niby ją u mnie znalazl...
Cytat:
Dokładnie.
Były jeszcze komentarze pracowników- oooo ta Karolina (sprzedawczyni, co na mnie doniosła- imię strzelam) zawsze namierzy złodzieja! !!

Rybsonek
Kończę 2 serię i kocham Damona!!!! To jego spojrzenie, ciary na maksa
JEstem po prostu w szoku... uraz do końca życia. masakra!

Cytat:
Napisane przez 135nudziara Pokaż wiadomość
ale czy nie mozna na przykład sprawdzić monitoringu...? przecież od czegoś są kamery i widać, czy wnosi się do przymierzalni oprócz ciuchów
szkoda słów na to wszystko...

dobranoc
O tym samym pomyślałam...

Cytat:
No ja zażartowałam, policjant nie załapał...
Był zły, bo się spieszył.

A ja nic nie zabrałam, tylko jedna z tych rzeczy była jeszcze dostępna, ale nie w tym kolorze, serio gacie też ichnie miałam, stanik, all!

Ale czasem mnie najdzie i ryczę jak o tym sobie przypomnę, to mnie mąż prostuje, że byłam na dołku i dzięki Bogu nie za jakieś moje ekologiczne postępki, ale za prawdę i uczciwość

Rany Julek, ile???????
To co jeszcze masz?
Jutro foty?

Oj nie, miałaś mi dokończyć tam
Zgadza się, ja teraz noszę przy sobie wszystkie paragony, kiedyś wyrzucałam
Ale nic nie boli tak, jak kara za niewinność.
Gdyby nie to, że chciałam się z siorką pożegnać i musiałam jechać po lek, to w życiu bym nie uległa. Ale mogli mnie na 48 zatrzymać...

Cytat:
Napisane przez tenebris Pokaż wiadomość
A co do ustępowania miejsca ciężarnym i osobom starszym w środkach komunikacji...
Np ja jak gdzieś jadę/idę to bujam totalnie w obłokach i generalnie nie wiem co się dookoła mnie dzieje (kiedyś minęłam się z mamą na ulicy i jej nie zauważyłam ). I często jest tak że się budzę po 15min że nade mną ktoś stoi np A jak się zaczytam to już w ogóle...
Nie wiem, wg mnie jak ktoś chce usiąść to powinien przeprosić i spytać czy można mu ustąpić miejsca...
Ja się nie wgapiam w ludzi i nie patrzę kto jest w 4 miesiącu a kto je po prostu za dużo słodyczy. ;p
A jak jadę w długą tarsę, to nie ustępuję miejsca nawet jak kogoś zauważę, bo jak stoję za długo, to zaczyna mi sę robić słabo i niedobrze i muszę wysiąść. A przecież ja też chcę gdzieś dojechać! Nie raz pamiętam jak jeździłam do LO, to wychodziłam specjalnie wcześniej, bo wiedziałam że będę stać i że być może będę musiała wysiąść i poczekać na następny tramwaj... -.-

Albo innym razem jakaś kobieta mnie opieprzyła że nie ustąpiłam miejsca "tej biednej pani w ciąży" a ja ją widziałam, ale myślałam że to jakiś gruby facet!!!
Popieram

Cytat:
Napisane przez dor1kaaaa Pokaż wiadomość
O kurcze faktycznie nie ciekawy dzień miałaś wczoraj kochana
Ja kiedyś miałam też nie miłą niespodziankę w supermarkecie
Byłyśmy z koleżankami na mieście a ze akurat szła burza i był jakiś tam sklep to my tam schroniłyśmy się przed deszczem i może z godzinę spędziłyśmy w tym sklepie a kupiłyśmy tylko brelok na klucze i przy kasie nas zwinęli jaki wstyd
Kazali nam iść z nimi na zaplecze i wypakować wszystko z kieszeń i torebek i oczywiście nic nie znaleźli ale słowa przepraszam to ja nie usłyszałam

Ale gratulacje z kupna ciuszków za taką cenę
Zawinęli Was bo "Za długo" siedziałyscie w sklepie i było to podejrzane...? Mimo, że na dworze ulewa była....co za idioci!

Cytat:
miałą bukiet przedtem na pewno

---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ----------

ja tam wole transmisje z tego niż nasze polityczne kłotnie i gadanie w kółko o tych kłotniach i głupotach
ciesze sie ze moge spokojnie pooglądać
wzruszona jestem;]
ona mi sie strasznie podoba, natomiast William dla mnie teraz jest przeokropny:P
Dla mnie też. Bardzo nieatrakcyjny!

Cytat:
dzień dobry
Cytat:
Co nie

O Ryba
Witam wszystkich! Jakie plany na majówkę ?
mm111111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 17:50   #4509
Xtase
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez farfalla Pokaż wiadomość
ale ja nie gryzę przecież nie trzeba mnie udobruchać bo nie masz chyba nic na sumieniu ?
Jednakże ślicznie dziękuję za skorzystanie w takim razie nawet nie wiesz jak mi miło poznać kogoś kto skorzystał z kodu bo zwykle korzystający się nie przyznają

a już któraś z dziewczyn kiedyś pisała że wizażowa wyszukiwarka może zaprowadzić do nikąd i prędzej się znajdzie coś na wizażu przez google

Nie Ale rozumiem, że odpowiadanie na to samo pytanie może być nużące. Etorebka by ułatwiła sprawę, gdyby umieszczali taką informację na stronie. I przy okazji Różowa Vivien kosztuje teraz 79 zł, przepłaciłam
Stary 2011-04-29, 17:51   #4510
pudelkonakredki
Zadomowienie

GG do pudelkonakredki

co ja wyprawiam z tymi paznokciami na żółty nałożyłam pomarańczowy i z powrotem jedną warstwę żółtego, w efekcie mam na małym palcu łososia

AAA KAWOWA AIDA ZA 99! jak nie wygram aukcji to mmmmmmmmuszę ją wziąć, 103zł wychodzi po rabacie i z przesyłką

krycha fuksjowa za 89

Edytowane przez pudelkonakredki
Czas edycji: 2011-04-29 o 17:55
Stary 2011-04-29, 17:59   #4511
iza251
Zakorzenienie

Thumbs up Dot.: Super tytuł wymyślamy lecz na razie torebkami się zachwycamy-etorebka cz.27

DZIĘKUJĘ SERDECZNIE NASZEJ KOCHANEJ CHARAL, ŻE ODSPRZEDAŁA MI SWOJĄ PELAYKĘ

Jest bombowa, przeszła moje oczekiwania np.co wielkości i kolorek jest przepiękny. Jest idealna

KAROLINKA, DZIĘKI

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-29, 18:20   #4512
ankhax1
Zakorzenienie

GG do ankhax1

oto moja kryśka fuksjowa duża
piękny kolorrrrr
o samej torebce już dużo było, więc nie będę się rozpisywać

polecam mój kod

Edytowane przez ankhax1
Czas edycji: 2011-12-18 o 22:00
ankhax1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 18:23   #4513
moniuleczka
Zakorzenienie

Cytat:
9cm
ojj to za wysokie jak dla mnie, a szkoda, bo spodobały mi się

Cytat:
ja sie sfoszyłam bo ona ma góre sukni taką jak ja chce od zawsze i teraz bedzie że zmałpowałam od niej:P
góra suki śliczna w ogóle cała suknia piękna tylko osobiście te treny dłuuugie mi się w ogóle nie podobają

Cytat:
Pffff ale mi odpisali<hahaha>
W dniu 2011-04-29 12:15, "Urszula Napiórkowska - Sklep Internetowy FLEQ.PL" pisze:
> Dostałam dziś zamówione buty i zastanawia mnie jedna rzecz. Proszę mi
> powiedzieć jak się ma kolor przedstawiony w państwa sklepie i opisany
> jako różowy do tej pary z załącznika?(na pudełku jest opisany „nude”)
> Są to te buty http://fleq.pl/sklep/produkt,pokaz,21767. Także kolor
> drugich znacznie odbiega od tego na stronie państwa sklepu i nie
> wydaje mi się, żeby ustawienia monitora miały aż taki wpływ na zmianę
> koloru http://fleq.pl/sklep/produkt,pokaz,17531

Uprzejmie informuje, iż pierwszy model jest koloru różowego mimo że być może na pudełku znalazł się napis 'nude'.

--
Pozdrawiam,
Wojciech Górski
Sklep Internetowy FLEQ.PL

Normalnie żenua
o matko ale się wysilili w odpowiedzi, porażka, powinni bardziej dbać o klientów

Cytat:
a ten szczurek
http://www.fashionfreak.pl/shop/bizu...-szczurek.html

lecę szykować się do lekarki. Kobieta mi sporo pomogła, wiecie, co Jej sprezentuję, która zgadnie ??????
torebkę

Cytat:
Ok, ale ostrzegałam...

Byłam na zakupach w H&M z siostrą, która na kilka dni przyleciała do domu. Miałam fazę na ten sklep, nawet gacie nosiłam ichnie
No i wybrałam kilka biżu, a że to radykalne przeceny były, to bałam się, że mi je ktoś zwinie więc wchodzę z koszykiem do garderoby mierzyć ciuchy (zawsze tak robiłam)- na to za mną pracownica woła, że biżu się nie wnosi do przebieralni.
Zdziwiłam się, bo od lat tak robiłam, ale ok- podałam jej koszyczek i prosiłam, żeby przypilnowała. Ciuchy odwiesiłam, nie pasowały mi, poszłam do kasy zaplacić za biżu i idę do wyjścia. I cały czas, tak jak Rybka pisała- śledził mnie ochroniarz (ta lafirynda mu mnie pokazała).

mam wychodzić ze sklepu, a tu pi pi pi...
To mnie prosi na zaplecze. Siostra w szoku, ja mówię ok, ale szybko.
Zabrali mnie na zaplecze i ochroniarz mi torebkę bierze. No to ja mówię- hola, hola...
A on- dzwonię po policję. No to czekaliśmy, przyjechały młode szczony.
Przeryli mi torebkę, znaleźli dwie klamry, kupione kiedyś u nich, jednej już nawet nie było (często noszę gumki, klamry itd, później szukam po domu, a kilka mam w torebce).
Znaleźli opaskę, taką koronkową, kupioną rok wcześniej...

I na nic zdały sie moje tłumaczenia, że to stare, moje rzeczy...
Zapytałam, czy gacie mam też "ukradzione", bo też są z H&M?
Policjant nie znał się na żartach, kazali mi się szykować i zabrali na komendę...

Gdzie miałam kontrolę osobistą...
Kobieta kazała mi się rozebrać do naga!!!!!!!!!!!! i sprawdzała zakamarki ciała...

Mało tego, moja siostra musiała szybko organizować sobie transport na Ławicę, ja miałam mamy auto- na parkingu w Browarze, więc jechałam za policją do nich, na komendę...

Gdy kobieta mnie badała- była na tyle uczciwa, że kazała mi stanąć w rogu sali- bo gdzieś dalej były kamery i mówi- koledzy mieli by frajdę...

Przesłuchiwali mnie 2 h, spisali protokół i kazali się przyznać, że te stare rzeczy wyniosłam... Ja oczywiście szłam w zaparte. No i na koniec spotkałam kolegę mojego sąsiada i go pytam, co robić, bo mnie do sądu grodzkiego kierują- przyjechało to dziewcze, które na mnie doniosło, że chciałam z tym wejść do przymierzalni- a on- przyznaj się, załatwię, że dostaniesz mandat 100, bo sąd zawsze na rzecz sklepu przechyla szalę, a potem będzie nakichane w papierach no i z 1000 mandatu lub zawiasy

Tak się wystraszyłam, że się przyznałam, zapłaciłam 100 mandatu- choć uparł się prowadzący na 500, bo się na randkę przeze mnie rzekomo spóźnił, ale znajomy mi tą 100 wybronił.

Do dziś mam mega kaca, że się przyznałam do czegoś, czego nie zrobiłam, ale dodam na swoją obronę, że byłam chora, na antybiotyku, ledwo na nogach na końcu już stałam, chciałam do domu...
jestem w szoku po przeczytaniu tego trzeba uważać czy czasem nie ma się we włosach spinki z H&M jak się wchodzi do ich sklepu albo nosić ze sobą jakieś pudełko z wszystkimi paragonami chyba, które zresztą po kilku miesiącach blakną i nic nie widać na nich

---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ----------

Cytat:
piękny kolorrrrr

polecam mój kod
śliczna

moniuleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 18:26   #4514
monica80c
Zakorzenienie

Nudi, Nudi, Nudi oraz inne warszawiaczkówny - jestem w Złotych Tarasach/w przyszłości, nie teraźniejszości/ a chce być na Bielanach na Kolumbijskiej- co mam zrobić??????:prosi :

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
gdzie kupowałaś ?
kochana w sklepie YES prawie wszystko
Cytat:
Napisane przez DIABLICAorg Pokaż wiadomość
ech czyli czeka mnie zakup jeszcze jednego zoltego lakieru, bo chcialabym taki nasycony kolorek

niegrzeczna a te blyszczyki to przez Ciebie wypatrzylam, jak podsunelas aukcje z lakierami

Cytat:
hello

ha właśnie dzisiaj dostałam od niego przesylkę z 7 zawieszkami
wcześniej kupiłam u niego 7

ale nosiłam dopiero raz

ale mam leniaaaaa giganta, dobrze, że już weekend
uprzejmie dziękuję za link do lolity- właśnie dotarła
Cytat:
dzień dobry
och Feliiiiiiiiiiiiiiiiiiii:c mok: kawa wypita!
monica80c jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 18:27   #4515
ankhax1
Zakorzenienie

GG do ankhax1

wklejam foto zawieszek
wiem, że to nie to samo co "prawdziwe" srebrne od jubilera, ale zupełnie nie wiedziałam, czy będę umiała takie nosić to kupiłam sobie takie

Edytowane przez ankhax1
Czas edycji: 2011-12-18 o 22:00
ankhax1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 18:30   #4516
pudelkonakredki
Zadomowienie

GG do pudelkonakredki

wyglądają elegancko chcęjee... ale chyba po aidzie to już będzie przeginka, choociaż
Stary 2011-04-29, 18:30   #4517
ankhax1
Zakorzenienie

GG do ankhax1

Cytat:
Napisane przez monica80c Pokaż wiadomość
Nudi, Nudi, Nudi oraz inne warszawiaczkówny - jestem w Złotych Tarasach/w przyszłości, nie teraźniejszości/ a chce być na Bielanach na Kolumbijskiej- co mam zrobić??????:prosi :

kochana w sklepie YES prawie wszystko

uprzejmie dziękuję za link do lolity- właśnie dotarła

och Feliiiiiiiiiiiiiiiiiiii:c mok: kawa wypita!
nie ma za co

powiem Ci, że jednak bardziej lubię mont blanc
lolity wcale nie czuję na sobie, pomimo, że nie żałuję sobie psiknięć
czy to normalne? może tester ma to do siebie - kurcze nie miałam wcześniej testerów w używaniu
Stary 2011-04-29, 18:33   #4518
monica80c
Zakorzenienie

Cytat:
piękny kolorrrrr

polecam mój kod
piękna- ania i z tą kanapą tak ładnie kolorystycznie- jesteś zadowolona- nie sprzedasz zaraz?
Cytat:
wklejam foto zawieszek
wiem, że to nie to samo co "prawdziwe" srebrne od jubilera, ale zupełnie nie wiedziałam, czy będę umiała takie nosić to kupiłam sobie takie
bardzo ładne
i jak Ci się nosi?
Stary 2011-04-29, 18:36   #4519
fashionaddicted
Zakorzenienie

witam

NIKaP-n - wciąż jestem w szoku po Twoich problemach z H&M. nie wyobrażam sobie siebie w takiej sytuacji. Współczuje

SAmej zdażyło mi się pomyślęc w H&M ( bo tam najczesciej chodze i kupuje) że mam np kolczyki na uszach, któe są obecnie dostępne albo inną jakąs rzecz i co będzie jak sie mnie czepia... no ale nie wyobrazam sobie jak można przewidzieć zawsze że np będzie się w jakimś sklepie i nie mieć rzeczy z tego sklepu na sobie lub w torebce. przecież to chore:|

---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ----------

aaa - doszły moje butki z fleqa i ja w przeciwieństwie do Danuli jestem bardzo zadowolona są mega wygodne ( na pewno mnie obgryzą w strategicznych miejscach ale u mnie to normalne)
Stary 2011-04-29, 18:36   #4520
ankhax1
Zakorzenienie

GG do ankhax1

Cytat:
piękna- ania i z tą kanapą tak ładnie kolorystycznie- jesteś zadowolona- nie sprzedasz zaraz?

bardzo ładne
i jak Ci się nosi?

nie sprzedam tak szybko
bo to prezent od męża

dobrze całkiem, ale na lewej to ja lubię mieć zegarek - a one z zegarkiem się nie lubią by być tak blisko siebie
a na prawej jak miałam w pracy to mi tak dzwoniły w biurko i laptopa, że... skończyły w portfelu

Gdy nie zabiorę zegarka to będzie super
Stary 2011-04-29, 18:36   #4521
monica80c
Zakorzenienie

Cytat:
nie ma za co

powiem Ci, że jednak bardziej lubię mont blanc
lolity wcale nie czuję na sobie, pomimo, że nie żałuję sobie psiknięć
czy to normalne? może tester ma to do siebie - kurcze nie miałam wcześniej testerów w używaniu
ja sobie zrobiłam takie małe psik i cały czas czuję /chociaż w przypadku nowego zapach to norma chyba/
testery są podobno dużo lepsze i trwalsze od tych sprzedawalnych

ja mont blanca słabo czułam

sama nie wiem co o tym sądzić - gubimy się w zeznaniach
Stary 2011-04-29, 18:38   #4522
pudelkonakredki
Zadomowienie

GG do pudelkonakredki

Cytat:
witam

NIKaP-n - wciąż jestem w szoku po Twoich problemach z H&M. nie wyobrażam sobie siebie w takiej sytuacji. Współczuje

SAmej zdażyło mi się pomyślęc w H&M ( bo tam najczesciej chodze i kupuje) że mam np kolczyki na uszach, któe są obecnie dostępne albo inną jakąs rzecz i co będzie jak sie mnie czepia... no ale nie wyobrazam sobie jak można przewidzieć zawsze że np będzie się w jakimś sklepie i nie mieć rzeczy z tego sklepu na sobie lub w torebce. przecież to chore:|

---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ----------

aaa - doszły moje butki z fleqa i ja w przeciwieństwie do Danuli jestem bardzo zadowolona są mega wygodne ( na pewno mnie obgryzą w strategicznych miejscach ale u mnie to normalne)

właśnie, właśnie, idąc tym tokiem myślenia - można myśleć "o boże, idę na zakupy do galerii - czy aby nie mam nic z tamtych sklepów?", to co, na zakupy-w ryneczkowych rzeczach? niektórzy ludzie naprawdę a z tym, że ustawili pikanie i urwali metkę, że niby to Nika urwała - porażka totalna
Stary 2011-04-29, 18:39   #4523
monica80c
Zakorzenienie

Cytat:
nie sprzedam tak szybko
bo to prezent od męża

dobrze całkiem, ale na lewej to ja lubię mieć zegarek - a one z zegarkiem się nie lubią by być tak blisko siebie
a na prawej jak miałam w pracy to mi tak dzwoniły w biurko i laptopa, że... skończyły w portfelu

Gdy nie zabiorę zegarka to będzie super
a nancy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!

no patrz a ja noszę z zegarkiem i bardzo tak lubię- zegarek niezbyt duży i na pasku
Stary 2011-04-29, 18:39   #4524
ankhax1
Zakorzenienie

GG do ankhax1

Cytat:
witam

zrób proszę zdjęcia tych beżowych, proszę proszę proszę

Cytat:
ja sobie zrobiłam takie małe psik i cały czas czuję /chociaż w przypadku nowego zapach to norma chyba/
testery są podobno dużo lepsze i trwalsze od tych sprzedawalnych

ja mont blanca słabo czułam

sama nie wiem co o tym sądzić - gubimy się w zeznaniach
hahaha
znaczy czuję na początku, ale potem już nie tak bardzo, a chciałabym bardzo
Stary 2011-04-29, 18:40   #4525
kali765
Zakorzenienie

Rybkouzbierało się nam zamówienie na ELF ... ba nawet mamy darmową wysyłkę
Stary 2011-04-29, 18:42   #4526
ankhax1
Zakorzenienie

GG do ankhax1

Cytat:
a nancy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!

no patrz a ja noszę z zegarkiem i bardzo tak lubię- zegarek niezbyt duży i na pasku
patrzcie jaka pamiętliwa
z nancy sprzedaną, to ustaliliśmy, że kupiona niedługo później vivien II uznana została za prezent od niego

ja chwilowo noszę duży zegarek na bransolecie, bo 2 małe leżą z rozładowanymi bateryjkami, muszę z nimi spróbować
Stary 2011-04-29, 18:44   #4527
fashionaddicted
Zakorzenienie

Cytat:
zrób proszę zdjęcia tych beżowych, proszę proszę proszę

hahaha
znaczy czuję na początku, ale potem już nie tak bardzo, a chciałabym bardzo
moge zrobic ale tylko sama i teraz wyjdzie bardzo kiepska jakosc. moze lepiej jutro?

---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ----------

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
Rybkouzbierało się nam zamówienie na ELF ... ba nawet mamy darmową wysyłkę
a co to jest ten ELF ?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-29, 18:45   #4528
pudelkonakredki
Zadomowienie

GG do pudelkonakredki

Cytat:
moge zrobic ale tylko sama i teraz wyjdzie bardzo kiepska jakosc. moze lepiej jutro?

---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ----------

a co to jest ten ELF ?
http://www.elf-kosmetik.de/pl
Stary 2011-04-29, 18:47   #4529
fashionaddicted
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pudelkonakredki Pokaż wiadomość
dzięki popatrze sobie co to
Stary 2011-04-29, 18:50   #4530
roxana222
Zakorzenienie

Nika W głowie się nie mieści cała ta sytuacja Nie wiem co ja bym zrobiła, gdyby mi się to przytrafiło... Ale byłabym pewnie wkurzona na maksa

Danula Mi się obie pary butów bardzo podobają

Monia Świetne te charmsy
roxana222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości