|
|
#1681 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Essence cz. IX
Właśnie wyrysowałam sobie piękną kreskę moim nowym duetem czarny eyeliner+ pędzelek z essence
jestem zachwycona, to mój "pierwszy raz" z żelami, a raczej kremami, bo faktycznie eyeliner ma bardziej konsystencję kremu niż żelu. ![]() Mam do Was takie pytanko- co sądzicie o tym zestawie pędzelków z essence? Widziałam że któraś z Was wstawiła niedawno zdjęcie łupów i jednym z nich był ten zestaw. Opłaca się kupować? Są takie malutkie, że pomyślałam sobie iż byłyby fajnym gadżetem do torebki... z góry dziękuję za odp
|
|
|
|
#1682 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1683 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Póki co zachwycił mnie pyłek rozświetlający z SC bo wygląda na naprawdę delikatny i przyjemny produkt... Właśnie się zorientowałam, że de facto mam 4 żelowe linery, z czego 3 z Essence...
KAT-TUN <- so proud to be HYPHEN!!! /Girigiri de itsumo ikite itai kara.../ /Bo zawsze chciałam żyć na krawędzi.../ <Real Face by KAT-TUN> 1. Oszczędzam 2. Nie wydaję 3. Odkładam 4. I pojadę, zobaczycie! |
|
|
|
|
#1684 |
|
Zadomowienie
|
WARSZAWA tesco Gocław
stan na 19;30- Panie powoli wystawiają nowości. Pudrów z Blossoms, o ile były, brak. |
|
|
|
#1685 |
|
Konto usunięte
|
A ja się nie obkupiłam w essence, bo zakupiłam jedynie pomadkę cupcake. Chciałam jeszcze pędzelek i puder rozświetlający, ale nie było... I na początku byłam wściekła, jak każdy, ale odpuściłam, jak w poniedziałek będę w GŁ i będzie to kupię, a jak nie to trudno.
Mój portfel jest mi wdzięczny, bo udało mi się zaoszczędzić chociaż stówkę |
|
|
|
#1686 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1687 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
lakiery xxl dimension sa cudne .. pudry byly.. wzielam ostatni ale ze dwa dni temu
|
|
#1688 |
|
Zakorzenienie
|
gdyby ktoś był zainteresowany przedwiekową limitką
to mam na wymiane puder diamentowy z eclipse nowy i te kuleczki brazujace,ktore byly wycofywane rok temu tez nowe ![]() doszłam też do wniosku, że mam za mało lakierów i,że musze sobie to odbić jak sie dorwe do nowości wkońcu
|
#1689 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mam pedzelek smokey i jestem z niego b. zadowolona
swietny do rozcieramia, choc do nakladamia tez niezle sie nadaje, choc ja go uzywam glownie do rozcierania w zalamaniu powieki. A co do perfum to psiknelam sie raz na nadgarstku ok 14 i do teraz zapach sie trzyma i z czasem pachnie coraz ladniej, kusi mnie czy po nia nie wrocic, ale nie wiem czy bede miala kiedy bo w Krosnie jestem tymczasowo...
|
|
|
|
#1690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1691 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale faktycznie trochę im się schodzi, jeszcze nie było eyelinerów w żelu a na nie się czaiłam
|
|
|
|
|
#1692 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam w Douglasie i pani wykładała nowości w drugiej szafie, już miałam coś capnąć ale pomyślałam, że przyjdę na spokojnie jutro albo w poniedziałek i pobuszuję
Poza tym byłam z TŻ'em, dla którego 2 minuty w sklepie z kosmetykami to za długo ![]() Okazuje się, że panie w Douglasie miały nowości już jakiś czas tylko im się wyłożyć nie chciało - pani sama się zdradziła mówiąc, że już koniec miesiąca i wypadało wreszcie się za to zabrać
|
|
|
|
#1693 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cześć dziewczyny
![]() Udało mi się dziś kupić z limitowanki puder rozświetlający oraz żółty lakier do paznokci kupiłam też pędzelek do smooky eye jestem baaardzo zadowolona
|
|
|
|
#1694 |
|
Raczkowanie
|
Lublinianki, jakieś wieści z placu boju? Dołożyli w Olimpie nowości do drugiej szafy? Uzupełnili ją gdzieś jeszcze?
Też jestem ciekawa jak się sprawują te małe pędzelki. Byłabym wdzięczna za opinię. ![]() No i moje odwieczne pytanie, czy ktoś jeszcze widział nowe lakiery SYF? Czy majeczek jest wybrańcem i tylko ona je widzi?
![]() Catrice: nowości, CruiseCouture, Cucuba, UpperWILDSide, wycofywane produkty, Essence: nowości, ReadyForBoarding, CherryBlossomGirl, WildCraft, wycofywane i nowe c&g, przegląd kredek na linię wodną Jak ja lubię się śmiać... to takie ciekawe doświadczenie |
|
|
|
#1695 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczęta znalazłam dzisiaj kosmetyki Essence w niesieciowej drogerii w Bochni (niestety nie pamiętam jak się nazywa ale następnym razem na pewno sprawdzę). Z tego co się dowiedziałam od pań sprzedających nie mają tam szafy ani nie będą mieli ale będą do nich trafiać, co niektóre limitki. Obecnie jako pierwszą mają Eclipse - widziałam puder i błyszczyki ale co dalej nie wiadomo.
Skoro już zostałam przyłapana to się pochwalę ![]() Mam bloga: http://sexiprzygodazwizazem.blogspot.com/ |
|
|
|
#1696 |
|
Zakorzenienie
|
Nigdy do tej pory nie zwracałam szczególnej uwagi na cienie Essence ale odkąd kupiłam nr 46 strasznie mi się spodobał nr 40 i 26 - kupię przy najbliższej okazji i znowu wydam majątek (ale jak pójdę w poniedziałek to już będzie na nowy miesiąc)
|
|
|
|
#1697 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sexi, se poobserwuję ![]() A z cieni kupiłam sobie dzisiaj skuszona kolorem Blue Mission. Zobaczymy jutro jak zda pierwsze testy...
Serialowo: Obsesyjnie powtarzając: Sherlock Na bieżąco: AHS, VD, Boardwalk Empire, Dexter, OUaT, Arrow, Elementary, TBBT, Merlin, Downton Abbey, Fringe, Hunted. Nadrabiając: The Hour, The Prisoner Edytowane przez Maqda Czas edycji: 2011-04-29 o 22:15 |
||
|
|
|
#1698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A obserwuj, obserwuj
|
|
|
|
|
#1699 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1700 |
|
Zakorzenienie
|
Magnolia update.
![]() Byłam przed samym zamknięciem-nowości takie same jak w Marino,czyli tylko 1 szafa i to bez eyelinerów i korektorów.Z Blossom po jednym lakierze z każdego koloru,wody toaletowe i cienie,pudrów kwiatuszkowych brak.I pędzli do Smoka również. |
|
|
|
#1701 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1702 |
|
Wtajemniczenie
|
obie..
|
#1703 | |
|
keep calm and contour on
|
Cytat:
pędzelek do Smokey jest boski, mówiłam już ? tylko na moich oczach niewiele można nim wyczarować..
|
|
|
#1704 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ---------- Ja dziś kupiłam następny cień z E. Chciałam zachwalany przez ciebie 46,a le nie mogłam znaleźć . Jaki on ma odcień?
Muzyka i taniec to dwie rzeczy, które w jedną sekundę potrafią pochłonąć całą moją duszę i ciało ![]() wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post23505256 Nowe dorzuty ![]() Blogujemy ![]() http://kosmetyczny-bzik.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#1705 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Taki jasny, beżowo-zielono-złoty, dość nijaki kolor, ale bardzo ładny połysk
|
|
|
#1706 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1707 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Następnym razem się rozejrzę. Strasznie urzekły mnie nowe maty z E. I mają taką fajną strukturę, aż nie mogłam sie oderwać od miziania testera
Muzyka i taniec to dwie rzeczy, które w jedną sekundę potrafią pochłonąć całą moją duszę i ciało ![]() wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post23505256 Nowe dorzuty ![]() Blogujemy ![]() http://kosmetyczny-bzik.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#1708 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1709 | |
|
keep calm and contour on
|
Cytat:
|
|
|
#1710 |
|
Wtajemniczenie
|
ja też mam małe i opadające powieki
![]() da się z tym żyć.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:31.

jestem zachwycona, to mój "pierwszy raz" z żelami, a raczej kremami, bo faktycznie eyeliner ma bardziej konsystencję kremu niż żelu. 

to mam na wymiane puder diamentowy z eclipse nowy i te kuleczki brazujace,ktore byly wycofywane rok temu tez nowe 
kupiłam parę szminek
a pani przy szafie Ess powiedziała,że będzie dostawa pudrów i wszystkiego z Blossoms w tygodniu