|
|
#1021 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tytuł prrrawie narzeczonych - część 10!
zamiast obrączki będzie nosił sygnet, taka jest podobno tradycja
ja tam bym widziała na jego palcu obrączkę,ale co ja będę z królową Elżbietą dyskutować:Brzydal:
|
#1022 | |
|
Zakorzenienie
|
Ano kocha
obydwoje widac, ze sie bardzo kochaja ![]() ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- Cytat:
Ale z drugiej strony obraczka to symbol slubu, a sygnet to raczej kwestie rodzinne, przodkowie itd.
|
|
#1023 |
|
Raczkowanie
|
Widać takie mają tradycje
|
#1024 |
|
Zakorzenienie
|
Niektóre tradycje same, aż sie prosza o to, zeby je lamac
|
#1025 |
|
Zakorzenienie
|
i tak kilka złamali
np.to mieszkanie przed ślubem
|
#1026 |
|
Zakorzenienie
|
No wlasnie i bardzo dobrze
I podobno tez to, ze do Palacu nie jechali bryczka tylko autem, a dopiero z powrotem w bryczke wsiedli i jeszcze cos bylo, ale nie pamietam
|
#1027 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sukienka mi się nie podoba ja nie przepadam za koronkami mimo wszystko (chociaż jak dobrze pamiętam, w tym sezonie koronki są trendy, więc Kate sie modnie ubrała )będziemy jeść z misek? ![]() Buty całkiem fajne ja się jakoś nie mogę przemóc do butów na płaskim obcasie od razu takim kardyplem się czuję ![]() Cytat:
pozdro dla teściowej ![]() Zdecydowanie nie! z resztą William też mi się nie podoba ![]() Co tam dziewczynki?? u mnie nic ciekawego dzisiaj
|
|
|
#1028 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam
dzisiaj miałam w pracy tyle do zrobienia, że nie miałam kiedy wejść na wizaż poza tym oglądałam slub Williama w ogóle mam tak ustawiony komputer, że laska siedząca obok mnie widzi ci robię na kompie i tak jakoś się krępuję pisać różne rzeczy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
niestety było bez dźwięku, więc nie wiem, czy powiedzieli "tak", czy "nie" ![]() Nieeeeeeeeeeeeeeeeee zresztą William też nie
|
|
#1029 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mowili w tv ze teraz to jest ich powinnosc bo przyszly nastepca tronu powinien miec potomstwo:P teraz jej broszka jest urodzenie dzieciakaD: Cytat:
![]() a co do obraczki to coz. szkoda ze chociaz na ceremoni nie wlozyl jej pozniej moglby sobie nie nosic ale to symbol zwiazania dwoch osob a tak to dupaaaaawrocilam wlasnie do domu, kumpela sie pytala co tam robilismy z tztem w sylwestra(TŻ przy tym byl).. i tz mowi "nie pamietam" a ja wymownie "nie pamietasz? w domu bylismy" a pozniej w aucie pytam sie "naprawde nie pamietasz co sie dzialo w sylwestra?" a on na to "widocznie chcalem o tym zapomniec" a ja " ano widzisz. ja ciagle pamietam" . dogryzlam mu.. niech sobie nie mysli ze tak łatwo zapomne ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- a mnei na tym slubie najbardziej urzeklo to ze jak kate podeszla do oltarza to will spojrzal na nia i powiedzial ze jest piekna.. to bylo takie takie.. takie ahhh |
||
|
|
|
#1030 |
|
Wtajemniczenie
|
jestem
![]() Tż już lula od 21.40, a ja sobie siedzę z Wami i film oglądam ![]() ee no tam na dziecko to nie ma co faceta "łapać"-bo jak tylko z tego powodu miały sie oświadczać i brać ślub to ja dziękuję ![]() Alunia ale by był skandal jakby wyszło, że Harry ma innego ojca teraz to się będą wszystkiego czepiać mnie tam się jej makijaż podobał co do obraczki to tłumaczyli na N czemu nie będzie nosił, ale za późno przyszłam...Jlys biedna jutro do pracy ![]() Kinia tylko grzecznie Sylvi na Ciebie też przyjdzie czas i dobrze-dogryzaj dogryzaj-niech ma za swoje![]() Studi oo widzisz-to już wiem czemu obrączki nie będzie nosił ![]() Mutny u mnie też nic ciekawego ![]() jakie plany na majówkę macie?
|
#1031 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1032 |
|
Wtajemniczenie
|
pewnie, że napiszesz-zdolna jesteś
|
#1033 |
|
Zakorzenienie
|
To trzymam kciuki za mobilizację
|
#1034 |
|
Zakorzenienie
|
siostra mojej kolezanki jutro slubik koscielny bierze... 7 lat po cywilnym. do cywilnego szła juz z duzym brzuszkiem
|
|
|
|
#1035 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() Sylvi, ambitne postanowienie ![]() A Kate ładnie wyglądała, ale bez wyjątkowego szału. Za to zbulwersował mnie moment, w którym ojciec młodej podał jej rękę kapłanowi,który z kolei oddał ją księciu. Skojarzyło mi się z urzeczowianiem, fuj! MAmy już potwierdzony termin spotkania z fotografem, no a jutro kiecki. Plan na majówkę: nadrobić zaległości i odpoczać. Czas start ![]() Oglądaliśmy dziś z J. "niepokonanych". Polecam
|
|
|
|
#1036 |
|
Wtajemniczenie
|
Sylvi łoo to długo czekali z kościelnym
![]() Gaja super że już się umówiliście i koniecznie pokaż zdjęcia w sukienkach
|
#1037 |
|
Zakorzenienie
|
łooł, to im się chce jeszcze drugi raz ślub brać po tylu latach? podziw. ja bym znając siebie odpuściła
![]() pokażę
|
|
|
|
#1038 |
|
Wtajemniczenie
|
to czekam z niecierpliwością
![]() byłam po napój na górze-Tżcik śpi jak dziecko
Pączuś pracuje nad mgr.. ![]() Paulo Coelho Edytowane przez paczek1990 Czas edycji: 2011-04-29 o 22:57 |
|
|
|
#1039 |
|
Zakorzenienie
|
spioch
Mój dziś zaspał sierota. Nawet nie zauważył kiedy wyłączyl budzik |
|
|
|
#1040 |
|
Wtajemniczenie
|
haha
![]() a mój śpioch, śpioch on zawsze koło 23max pada, ale jutro do pracy i o 4pobudka to się wyspać musi
|
#1041 |
|
Zakorzenienie
|
Biedny śpioch! Jak tak ma co dzień to nie dziwota, że pada.
Ta. Jakąś godzinę. Juz nie poszedł na ten wykład
|
|
|
|
#1042 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sie dzisiaj tzn jutro nie wyspie bo jade z mama od rana na zakupy..no i musze te tulipany kupic w koncu. od tygodnia sie zbieram...ale jutro bedzie full ludzi na miescie.. gdzie ja zaparkuje?
|
|
|
|
#1043 |
|
Wtajemniczenie
|
Gaja oj biedny
cały tydzień tak ma, potem tydz na noc i tydz na popołudnie więc nie ma źle. Normalnie jak na rano ma wstaje o 4.40/50 i jedzie z kolegami autem, a w soboty im się nie chce iść do pracy to Tż busem jedzie-pracuś![]() ee tam godzinka w tą, godzinka w tamtą ![]() Sylvi ee jak na zakupy to można wstawać rekompensują niewyspanie![]() idę się położyć bo mi oczy lecą dobranoc
Pączuś pracuje nad mgr.. ![]() Paulo Coelho Edytowane przez paczek1990 Czas edycji: 2011-04-29 o 23:29 |
|
|
|
#1044 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1045 |
|
Zakorzenienie
|
będziemy Cie motywować
Ponoć ma się pogoda popsuć, to nie będzie Cie rozpraszać ![]() jak kupisz żelki to też Ci zrekompensują niewyspanie
|
|
#1046 |
|
Zakorzenienie
|
Gaja a ja jestem zła na tego fotografa , bo gdy dzowniliśmy żeby umówić sie na spotkanie to powiedział , że najlepiej bedzie droga mailowa. Napisałam do niego maila wczoraj i przyszło ,że przeczytane chyba o 17 , a nie odpisał w dalszym ciągu... wiec co dzownić dziś nie będę , sobota , wiadomo może ma jaks prace ale 4 dzownie i albo sie umawia albo niech spada..choć nie ukrywam na nim mi zalezy ze wzgledu na cene, nastepna tania babke jaka znalazlam to bierze 1200:/
Paczek moje plany na majówkę to niestety dziś i 2 maja praca :P. Ale jutro jak będzie ładnie to wybierzemy się z tżtem na starówkę albo do Łazienek ![]() jeszcze ledwo zdązyłam wejść a tu zbiegowisko po kredyt. a i tka odesłać musiałam ich z kwitkiem :P ja to nie wiem jak ktoś kto ma zasiłek dla bezrobotynych myśli , że na to można kredyt wziąć..
Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-04-30 o 09:30 |
|
|
|
#1047 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pisac prace Cytat:
) tlumacz gadal, ze bylo cos w stylu: "kto oddaje te kobiete" i wtedy takie przekazanie ręki... Dziwne, fakt - w ogole glupie bylo to, ze ojciec stal kolo niej, a nie swiadkowa bo kolo Williamia to Hary stal ![]() Dzien dobry! Trzymajcie kciuki za dzisiejsze spotkanie powiedzialam tacie: ale wiesz, ze to impreza raczej bez auta? A tata: no domyslam sie, dobrze ze sa taksówki
|
|
#1048 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Zbulwersowałam się z rana - chciałam iść sobie na koncert, nauczona wrocławskiej tradycji majówki w plenerze, a tu się okazało, że w Poznaniu nie ma żadnego koncertu w ciągu najbliższych 4 dni no k***a co za wieś!!! ja chcę do Wrocka ![]() chyba na jakąś wycieczkę się wybierzemy z T.
|
#1049 |
|
Zakorzenienie
|
Sylvi a po co Ci tulipany,że się tak spytam
![]() Kamea chodź do Wrocławia, chodź ja cię zabiorę na jakiś koncert ![]() Hmmm plany na majówkę-hmmm-nie wiem pisać pracy na bank nie będę ale mogę pogonić te które są w trakcie pisania
|
#1050 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Pobudka o 4 mnie wybiła ze snu i do 5 się wywracałam...Wstałam o 10 i zabrałam się za gotowanie obiadu![]() Sylvi to nic zawsze można sobie jakieś ciacho kupić i już człowiekowi lepiej oo albo jak Mutny kupisz żelki i już![]() Jlys też bym była zła-bo facet przeczy sam sobie-dzwonisz-źle, piszesz mail-nie odpisuje;/ oo widzisz to sobie zrekompensujesz dzisiejszą pracę ![]() Alunia ![]() Kamea łoo to się zdziwić musiałaś u Nas teraz bieda będzie bo mamy nowego burmistrza i obeicywał że dużo imprez będzie itd-a już zrezygnował z 2 któe od 3lat byłyStudi oo no widzisz-pogonimy je, że napiszą raz dwa
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:30.

ja tam bym widziała na jego palcu obrączkę,ale co ja będę z królową Elżbietą dyskutować:Brzydal:

np.to mieszkanie przed ślubem
i 4 miski (bedzie na zlot)
)

zresztą William też nie 
teraz to się będą wszystkiego czepiać
i dobrze-dogryzaj dogryzaj-niech ma za swoje