|
|
#1621 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Scent Bar XXVII
Ja mam zapalenie bakteryjne gardła
Dodatkowo ssać tabletkę to jest strach, bo się zaksztuszę. Najgorsze jest to, że ja flegmy całkowicie nie mogę usunąć - znaczy się - nie odrywa się. Mam antybiotyk, ale to tygodniowe już męczenie mnie wykończy. Praktycznie apetytu nie mam.
|
|
|
|
#1622 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to od jutra sobie weź ACC MAX żeby nie na noc.... no chyba że przepisano CI już ACC
|
|
#1623 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1624 |
|
never say no to panda
|
walnij se Tussipect - też nie będziesz mogła spać, ale przez efedrynkę
|
|
#1625 |
|
Konto usunięte
|
O nie
Środek, którym katują się modelki by schudnąć ile się da? Nigdy w życiu. Nie chcę zniknąć z tej planety.
|
|
|
|
#1626 |
|
Zakorzenienie
|
A co się z Rejcz naszą dzieje, że Jej nie ma? Mówiła, że wyjeżdża? Chyba nie?
|
#1627 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc .
|
|
#1628 |
|
Konto usunięte
|
Swoim nadal ochrypłym gardłem otwieram bar
|
|
|
|
#1629 |
|
Zakorzenienie
|
Ale masz cudny av
Winterro,zła kobieto, chyba trza jakoś dopracować strategię ![]() ![]()
|
#1630 |
|
grozi wypollizowaniem
|
|
|
#1631 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Oh yes
Co najlepsze,chora na gardło jestem ![]() ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ----------
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1632 | |
|
Zakorzenienie
|
wybywam do miasta
![]() w planach zakupy i Thor 3D ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- ![]() Cytat:
A już byłam prawie zdrowa ![]() potrzymam ci kciuka, chcesz?
|
|
#1633 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#1634 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
![]() idem łeb w czarnej farbie zanurzać
|
|
|
#1635 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
To klątfa W.
|
|
|
#1636 |
|
Konto usunięte
|
Nie zrzucać mi tu winy na mnie panie drogie
W. Dobra dziewczyna, tylko, obecnie jest chora i jestem z tym sama, więc klątwy nie ma.
|
|
|
|
#1637 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Wczoraj, wracając do chałupy o 23:00 z lasera, postanowiłam sobie odświeżyć wiadomości z zakresu demonologii. Po lekturze nasunęło mi się kilka wniosków, z myślą o Red. Myślę, że są sposoby, żeby uwolnić się od nietoperza! Oto co proponuje lud: 1. Do domu może wejść przez najmniejszą szczelinę w drzwiach, oknie, ścianie lub powale; 2. Lubi dręczyć szczególnie położnice, dziewczęta i młodych chłopców; 3. Bronić się przed nią można przez: 3.1. Zmianę miejsca snu, co może doprowadzić ją do ataku dzikiej wściekłości - pewien parobek prześladowany przez nią położył w miejscu w którym zwykle sypiał snop słomy. Następnego dnia znalazł wbity w niego nóż.; 3.2. Ustawienie miotły, siekiery na sztorc lub gałęzi cierniowych w kącie izby lub przy łóżku; 3.3. Złożenie obietnicy ofiarowania chleba, masła etc.; 3.4. Przybicie gwoździem, szydłem lub widłami do ściany; 3.5. Zasypianie z nogą założoną na nogę (lewą na prawą, prawą na lewą, zależy jak leży); 3.6. Włożenie palca w d**ę, kiedy poczuje przykry dla niej zapach, ucieknie; 3.7. Odstraszająco działa tatarak, siano z bagiennych łąk, słoma pszenna z kwiatami chabru, woda święcona, medaliki; 3.8. Skorzystanie z usług znachorki, kościelnego lub organisty; Tak więc, Red, pokaż jej d**ę albo daj masła i będziesz mieć spokój |
|
|
|
#1638 |
|
Zakorzenienie
|
wytopiłam 7 kilo szmalcu ![]() zazdraszczam ![]() powiesz, czy dobry ![]() poranna dawka leśnego wiosennego grania ![]() http://www.youtube.com/watch?v=j8vFgIbQz-M grają nawet niźle, tylko kto im te obciachowe ciuchy dał?
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-04-30 o 10:15 |
|
|
|
#1639 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1640 | |
|
Zakorzenienie
|
I nutella i gofry
![]() Fajny avek, kto to? ![]() Cytat:
Ale Ci dobrze U mnie cały czas tylko nadal - 3, po tych świętach nie mogę się pozbierać I bondzioł cały czas jest, chyba muszę jeszcze mniej jeść, ale bondzioł i tak nie spada
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#1641 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja nie mam w czym nurzać, a mam już odrost na rudziele ![]() ![]() pyszny smalczyk ![]() z kina zdam relację Tylko trzym za mnie kciuka,żeby klontfa Polly nie spowodowała,że zamkną kino ![]() ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- Cytat:
![]() Ciekawe czy tylko na niewpuperza to działa ![]() Winterra, myj podłogi, zmieniaj pościel! Po kinie zgarniam Flo, wbijamy Ci się na chatę i będziemy zasypiać z nogą założoną na nogę, w wiadomej intencji ![]() Mogę się poświęcić i przynieść masło i trochę słomy
|
|
#1642 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#1643 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1644 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ile już się schudasz? u mię zaczęło spalac dopiro po 4 tyg. i cfficzeu dużo na bebzon i reśtę ![]() a jak tam Gryxilepek i jego dieta? bo miał się ffażyć na koniec kffietnia ![]() Cytat:
film wycoffają
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-04-30 o 11:31 |
||
|
|
|
#1645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1646 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Drogi Gryxiu Nie wiem czy nadal narzekasz na swój wygląd i czy źle czujesz się na chwilę obecną, ale wyglądasz po prostu "mrrrr..." i moim skromnym zdaniem nie powinieneś niczego zmieniać. Nie wiem czy jestem dobrze zorientowana, ale chyba gdzieś, kiedyś widziałam jakąś fotkę na której byłeś szczuplejszy i powiem ci, że zdecydowanie korzystniej wyglądasz teraz. I to wspomniane już wcześniej "spojrzenie"... [...echhh... ] - nie będę zalewała cie falą słodyczy, ani obsypywała komplementami Cytat:
Hmmm... ale to taki mały nałóg... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ładnie powiedziane ![]()
|
|
|
#1647 | ||||||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Że na schudnięcie działa, to nie wiedziałam - ale na (nie)spanie jest świetny ![]() Cytat:
![]() A tak poza tym - sezon na bzy uważam za rozpoczęty ![]() ![]()
|
||||||
|
|
|
#1648 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
wpadłam zameldować, że gardło mnie już prawie nie boli (ale jutro prawdopodobnie znowu zacznie) i zapytać, czy naprawdę się Wam to jeszcze nie znudziło?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#1649 |
|
Zakorzenienie
|
Korplikaani
![]() SpanishMyszka
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#1650 |
|
Zakorzenienie
|
to tak długoweekendowo...
http://www.youtube.com/watch?v=e7kJRGPgvRQ ![]()
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:47.

Dodatkowo ssać tabletkę to jest strach, bo się zaksztuszę. Najgorsze jest to, że ja flegmy całkowicie nie mogę usunąć - znaczy się - nie odrywa się. Mam antybiotyk, ale to tygodniowe już męczenie mnie wykończy. Praktycznie apetytu nie mam.

Mama chyba flegaminę mi kupi, to może się oderwie w końcu urojostwo, bo ja o 3 - 4 w nocy potrafię wstać z kaszlem, co mi nie daje spać 
Środek, którym katują się modelki by schudnąć ile się da? Nigdy w życiu. Nie chcę zniknąć z tej planety.

Co najlepsze,chora na gardło jestem 

U mnie cały czas tylko nadal - 3, po tych świętach nie mogę się pozbierać
I bondzioł cały czas jest, chyba muszę jeszcze mniej jeść, ale bondzioł i tak nie spada 

ładnie powiedziane