|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Walczymy o nasze marzenia! cz.3
Mam za duzo wolnego czasu na myslenie, ostatnio w pracy. w domu mam co robic, dzis chyba kupie kwiatki na balkon i zajme sie aranzacja zieleni
![]() temperatura bez zmiany ale jest jeszcze za wczesnie na jakies spadki...
|
#3632 |
|
Wtajemniczenie
|
hejka dziewcyznki
u mnie nudy ....tez sie zastanawiam gdzie ta nasz nadia??hm....
|
#3633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oliwka rosnie i coraz wiecej potrafi ponoc troszke za malo wazy bedzie chudzinka po mamusi ![]() a ty jak sie czujesz kochana? masz n-k ?
|
|
#3634 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam dziewczyny
Ale piękna pogoda dziś a w niedzielę ten chrzest ![]() Cytat:
![]() Super Kochana, że wymioty odpuściły i wkońcu możesz się cieszyć z tego cudownego stanu Rób fotki i pokazuj nam ![]() Cytat:
Śliczna jest to niech się oprzyzwyczaja do komplementów - całę życie będzie je otrzymywać ![]() Zdrowo rośnie niunia Właśnie dawno się nie pokazywała mam nadzieję, że u niej wszystko ok
|
||
|
|
|
#3635 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, nie martwić się o mnie
U nas wszystko dobrze, chłopcy rosną i rozkopują mój brzuch ![]() Przesyłają też wszystkim ciociom 30-tygodniowe wiruski Ostatnio mam mieszane humorki (chyba przez hormony) i różne samopoczucie, czasami nie mam siły i natchnienia by pisać, nawet czytanie kiepsko mi idzie ![]() ---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Dostrzegłam że paulę @ zrobiła w jajo, a już szukałam wzrokiem pozytywów, ale wierzę że się uda. Cora Lileczka ślczna, oglądaliśmy z TZ z zachwytem Dochodzisz do siebie po cc? ![]() za wszystkie staraczki i nie mogę się doczekać kiedy pochwalicie się testami i brzuszkami Edytowane przez nadiazloto1 Czas edycji: 2011-04-28 o 19:21 |
|
|
|
#3636 |
|
Wtajemniczenie
|
Hi
A my właśnie wróciliśmy od pani doktor z pomiarów maleństwa I wszystko dobrze, maleństwo fika, nawet nie można było zrobić ładnego zdjęcia Pomiary w porządku, a moja torbiel w końcu zaczęła się zmniejszać Także zostawiam od naszej 5,74cm kruszynki fluidki Paulinko- a już kurka myslałam, że ot tak z zaskoczenia @ nie przylezie :/ No to łap.... na nowy cykl karolcka- tylko spokój Cie uratuje Chociaż wiem, że czas potrafi się dłużyć.Cora- fajno, że Lilka dobrzeje Mała Królewna.magdulec- który u Was tydz? Zazdraszczam zakończonych rozmów porcelanowych... ehhh... czekam na ten czas Wziełam na 2 tyg zwolnienie, mam nadzieje, że jak porządnie wejdę w II trymestr to będę bardziej do życia. Nadia- fajowo, że chłopaki rozkopują Cieszę się, że wszystko dobrze.
14 sierpnia 2010 4 listopada 2011 Edytowane przez Tincia Czas edycji: 2011-04-28 o 19:31 |
|
|
|
#3637 |
|
Zakorzenienie
|
Nadia
PorywamZ uwagi na to, że podczytuję inne wątki, donoszę, że Bella urodziła już swoje córeczki Bella serdeczne gratulacje!!! Niech Maleńkie zdrowo rosną
Leoś http://www.suwaczki.com/tickers/j5rb2n0a3th34quw.png Franio http://www.suwaczki.com/tickers/j5rb2n0a3h9hdz85.png Edytowane przez Irmusia81 Czas edycji: 2011-04-28 o 19:56 |
|
|
|
#3638 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak się czujesz Kochana?? oprócz humorków mam nadzieję, że wszystko gra no zrobiła ale kiedyś i ja ją zrobię ![]() Cytat:
i torbielka sie zmniejsza porywam fluidki od niuni No i dobrze, należy Ci się ![]() Cytat:
czekamy na Was dziewczyny ![]() Tacca Kochana odezwij się co tam u Ciebie ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- Uwaga! W związku z szybkim rozwojem naszego wątku, a co za tym idzie z dużą liczbą postów,proszę o pisanie do mnie na priv wiadomości dotyczącej zmiany danych, rotacji na liście oraz chęci zapisania się na nasz wątek Pozdrawiam Paulinaizabela. Niech wiosenny dobry duszek zafasolkuje każdej brzuszek Na liście mamy 15 staraczek paulinaizabela (Paulina,26 lat, Irlandia) staranka zawieszone Tacca (Maryla, 30 lat) staranka zawieszone KALWI23 (Magda, 27 lat, Cieszyn) staranka zawieszone LadyMK (Magda, 24lata, łódzkie)staranka zawieszone Atila (Natalia, 25 lat, Sandomierz) cykl 3, last @ 21,01 Kobra913 (Agnieszka, 23 lata, Szczecin) cykl 18,last @ 22,01 Ewakol (Ewa, 22 lata, Poznań) cykl 17, last @ 13,02 Becik_4 (Beata, 28 lat, Kielce)cykl 7, last @ 13,02 Agawaaa (Agnieszka, 28 lat, lubelskie)cykl 11, last @ 22,02 Malami82 Agnieszka, 29 lat, Lubuskie) cykl 21, last @ 15,03 Cherubinka (Aga,28 lat, Podlasie) cykl 29, last @ 25,03 Pacierp (Marta, 27 lat, Wrocław) cykl 25, last @ 25,03 Zafrine (Dorota, 23 lata, pomorskie) cykl 35, last @ 26,03 Baby29 (Edyta, 30 lat, Radom) cykl 26, last @ 3,04 Karolca (Karolina, 25 lata, kuj - pom) cykl 5, last @ 6,04 Irmusia81 (Aneta, 30 lat okolice Krakowa) cykl 25, last @ 14,04 Nina_k ( Maria, 30 lat, Centrum) cykl 28, last @ 16,04 Mezaga (Agnieszka, 29 lat, Gorlice) cykl 42, last @ 23,04 alexa83 (Ola, 27 lat, Bielsko) cykl 12, last @ 25,04 Więc teraz serca mam dwa (II kreseczki) Mamy 11 zafasolkowanych: Edzia - (Edyta, 32 lat, Roma) gratulujemy!dwie kreseczki w 25 cyklu (t.p 28 czerwca 2011) Malinka123108 -(Marlena, 21 lat, Lublin) gratulujemy! dwie kreseczki w 12 cyklu (t.p 29 czerwca 2011) Scio - (Paulina, 23 lata, Góry Świętokrzyskie) gratulujemy! dwie kreseczki w 15 cyklu (t.p 7 lipca 2011) Nadiazloto1 - (Agata, 27 lat, Zielona Góra) gratulujemy! dwa serduszka (t.p 12 lipca 2011) DAnia - (Ania, 34 lata,dolnośląskie)gratulujemy! dwie kreseczki w 11 cyklu (t.p 14 sierpnia 2011) xhankax(Hania,28lat,Śląsk) gratulujemy!dwie kreseczki w 56cyklu (t.p 23 sierpnia 2011) Danika (Ewa, 27 lat, małopolskie)gratulujemy!dwie kreseczki w 16 cyklu (t.p 29 września 2011) Caroline_1988(Karolina, 22 lata, kuj - pom) gratulujemy! dwie kreseczki w 3 cyklu (t.p 30 września 2011) Magdulec - (Magda, 29 lat, Lubelskie) gratulujemy! dwie kreseczki w 22 cyklu (t.p 7 października 2011) Egwene6 - (Dorota, 33lata, Lublin) gratulujemy! dwie kreseczki w 16cyklu (t.p 10 października 2011) Tincia (Justyna, 28 lat, Zielona Góra)gratulujemy! dwie kreseczki w 2 cyklu (t.p 10 listopada 2011) Na liście występuje kolor biały: dra - Aniołek[*] PatkaM84- Aniołki dwa [*] [*] Nika1980 - Aniołek [*] agagmm23 - Aniołek [*] gooha3 - Aniołek [*] celka2000 - Aniołek [*] ankamb - Aniołek [*] pomarnczka - Aniołek [*] NPerelka1987 - Aniołek [*] nayhde - Aniołek[*] ola_k11 - Aniołek [*] karolcia228 - Aniołek [*] sylfiaaa - Aniołek [*] DAnia - Aniołek [*] serduszkowata - Aniołek [*] Pamela86 - Aniołek [*] bella7 - Aniołek [*] evelina.00 - Aniołek[*] Daget -Aniołek[*] alexa83 - Aniołek[*] Mam nadzieję, że wszystko ok z córeczkami Belli, bo termin miała dopiero na 1 lipca Edytowane przez paulinaizabela Czas edycji: 2011-04-28 o 20:27 |
|||
|
|
|
#3639 |
|
Zakorzenienie
|
![]() czuję się jak na @ mam humorki, rozpiera mnie energia, ale z drugiej strony nic mi się nie chce. w ogóle PMS pełną gębą zawitało do mnie :/
|
#3640 |
|
Zadomowienie
|
Tincia, super, że wszystko w porządku
![]() Nadia, fajnie, że się odezwałaś ...nie wierzę ... już 30 tydzień ...już lada moment i chłopcy będą przy Tobie ![]() Magdulec, w końcu opuściły Cię mdłości ...oby samopoczucie do końca było dobre ...i tak nie szalej, kochana ![]() Cora, Lilusia to prawdziwa księżniczka Irmusia, nie mogło być inaczej ...dobrze, że jesteś spokojniejsza po wizycie u lekarza ![]() Karolca, oby @ ominęła Cię szerokim łukiem może Tobie uda się zołzę przechytrzyć ...niech posypią się w końcu jakieś fasolki Paulinko, chciałam Cię prosić o zmianę terminu @ na 29.04.2011, cykl 30 ![]() ...ciekawe jak tam Pacierpek ...pewnie dalej odpoczywa od forum ...Martuś, pamiętaj, że ja cały czas myślę co u Ciebie i trzymam wyjątkowe ![]() Miłego dnia wszystkim życzę
|
#3641 |
|
Zakorzenienie
|
Cherubinko, tak, @ moglaby zapomniec gdzie mieszkam
![]() dzis rano bylo mi niedobrze... bardzo niedobrze, ale przeszlo, ufff ale tak sobie pomyslalam, ze to zdecydowanie za szybko mialabym taki objaw, bo to dopiero 8 dzien wyzszych temp. dobra, przestaje marudzic
|
|
#3642 |
|
Rozeznanie
|
Cherubinuś, kochana moja
Nie piszę, bo...bo nie mam za bardzo o czym, bo jest mi jakoś cały czas ciężko to wszystko ogarnąć. Crio cały czas odkładamy z miesiąca na miesiąc, co mnie niesamowicie frustruje. Cały czas coś wypada nam i muszę zagryzać zęby i znowu czekać. Już mieliśmy zabrać dzieciaczki w marcu, miałam porobione badania, ale mieliśmy niespodziewane wydatki i szlag wszystko trafił. Teraz mój K. zaczął nową pracę i nie ma wogóle urlopu, więc do Wawy będę musiała pojechać sama i sama przyjmę na klatę info jak dzieci przeżyły rozmrażanie i jeśli będzie wsio ok to nie będzie miał mnie kto za rękę potrzymac i otrzeć łez z emocji. Nie wiem jak to będzie. Muszę jednak zebrać w sobie siłę i wziąć moje śnieżynki z tej zimnej lodówki, a co potem to nie wie nikt. No i widzicie Kochane, że ze mną nie da się normalnie pogadać, więc siedzę cicho i nie zamulam. Cora Lilka jest przecudna Paulinko jest mi przykro bardzo. Wierzę nadal w Twój cud Dania gratuluję Zosieńki, piękne imię Edziu pogłaszcz Kamcię od ciotki Ninuś myślę o Tobie, czekam na dobre wieści od Ciebie. Dra Rafcio to kawał chłopa Śliczny jest a Ty pwenie babo z dumy pękasz, co?! Karolca humorki w ciąży też są, więc kciuki zaciska cały wąteczek za Ciebie Nadia 30 tydzień o mamo jak to szybko zleciało. Już coraz bliżej...![]() KALWI no pewnie, że pamiętamy, no coś Ty magdulczyk życzę Ci, zebyś już do końca ciąży czuła się rewelacyjnie Tincia super, że wszystko ok Irmusia nieustające kciuki ![]() egwene jak tam mamusiu? Brzuszek już widać Scio gotowi jesteście już na nowego lokatora a raczej lokatorkę ![]() Mezaga u mnie mijają w maju 2 lata od laparo, więc nie jesteś sama jak wam idzie dietkowanie? Ja tez walcze ze zbędnymi kilogramami i wiem ile pokus czeka na bezbronnego głodomora jak ja![]() Alexa coś czuję, że niedługo przeczytamy o Twoim szczęściu Malinko przytulam brzuszek Dla wszystkich staraczek ogromne kciuki, a dla mamuś i przyszłych mamuś buziaki Lecę |
|
|
|
#3643 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Okaże się w swoim czasie ...niestety trzeba czekać, a to czasami bywa trudne Powiem Ci, że ja kiedyś też strasznie wsłuchiwałam się w swój organizm z nadzieją, że każdy objaw to "to", ale jak przychodziło kolejne rozczarowanie, to bolało mocniej. Z czasem zaczęłam patrzeć na wszystko z dystansem, chociaż teraz momentami też mam dołki i bywa, że potrzebuję "wyłączyć myślenie", ale to chyba jak każdy. Tak czy inaczej zaciskam , żeby to jednak było "to" ...naprawdę przydałyby się na wątku dobre wieści ![]() Pacierpku ![]() P.s. Coś mi się zacięło i nie mogłam edytować
laparo, PCO 52 cykl starań ... cud Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. JP II Edytowane przez cherubinka Czas edycji: 2011-04-29 o 09:55 |
|
|
|
|
#3644 |
|
Wtajemniczenie
|
czesc laski
my dzis zaczynamy 31 tc![]() pacierpku naprawde ci sie uda zobaczysz....nie zalamuj sie i nie poddawaj!!! ciekawa jestem jak tam coreczki belli mam nadzieje ze wszystko ok! milego dnia dziewczynki ![]() karolcajeszcze pare dni i sie dowiemy! spokojnie;D
|
#3645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A moja waga się zbuntowała. Stoję w miejscu już od miesiąca. Ale nie poddaję się - walczę dalej. Na razie jest 6 kg na minusie. Mało ale dobre i to. Od poniedziałku zaczynam spacery. Mam zrobić dziennie 10000 kroków.
|
|
|
#3646 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czuję się różnie, wczoraj fatalnie-tak że myślałam że na dniach urodzę, ale dziś już jest lepiej. Najbliższe tygodnie mogą być ciężkie, a zostało ich 6-7 i chciałabym wytrwać, bo jeszcze nawet nie zacząliśmy robić pokoju dla chłopców i nie wszystko dla nich mam. Bella urodziła Lenkę i Liliankę w 30t4d przez cc -26 kwietnia o 21:40 i 21:41, małe są w inkubatorach, bo mają problemy z oddychaniem, jadna jest intubowana, a druga oddycha samodzielnie z małą pomocą. Co się stało to nie wiem, ale może bella się odezwie. Dziewczynki dostały 7pkt w skali Apgar, więc rzadnego zagrożenia ne powinno być, a problemy z oddychaniem to norma u wcześniaków, dlatego my na początku maja idziemy do szpitala w celu podania mi kroplówki ze sterydami, które pobudzą produkcję specjalnej substancji w płucach chłopców i jakby zachciało im się wyjść szybciej to już nic im nie będzie groziło ![]() Cytat:
Nie mogę się już ch doczekać ![]() Cytat:
Aga widzę Twoją determinację i jestem pełna podziwu Trzymam za Ciebie kciuki
|
|||
|
|
|
#3647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- bardziej elegancko (ale bez przesady), zrobiłam sobie pazury, bardziej zaczęłam zwracać uwagę na to jak wyglądam, robię pełny makijaż. I wydaje mi się, że w tych ciuchach co teraz noszę wyglądam nieco szczuplej hehe. Wczoraj polowałam na jedną aukcję z letnią sukienką, której w życiu wcześniej bym nie kupiła I wygrałam
|
|
|
#3648 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
6 kg to ładny wynik ja nawet nie wiem ile mi zleciało, bo się nie ważę tylko na ciuchach widzę, ze jest luźniej. Ostatnio kumpela mi powiedziała, że schudłam, bo na sylwestra jak mnie widziała to podobno straszna "pucułka" byłam. Nie odchudzam się jakoś strasznie radykalnie, bo grzeszki to mam na sumieniu ale nie przyznaję się głośno, bo z silną wolą to u mnie tak se ale damy radę!
|
|
|
|
|
#3649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
świetne podejście, samo ładniejsze odbicie w lusterku dodaje skrzydeł, a jak lepiej czujesz się we własnym ciele to i inni lepiej Cię odbierają, a to z kolei napędza Ciebie do działania Tak trzymaj ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Martuś a jak w pracy? Zmieniałaś ją na nową? |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3650 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dla Ciebie ...nie ma nowy wizerunek i lepsze samopoczucie z tym związane ![]() Pacierpku, dziewczyny mają rację ...razem łatwiej przez to przejść
|
|
#3651 |
|
Zakorzenienie
|
cherubinko zołza miała nie przychodzić,ah co za tupet,ale kiedyś zniknie na bardzo bardzo długo
![]() Martusia no dumna jestem ale każda mamusia jest dumna ze swojego dzieciaczka i dla każdej jest dziecko najpiekniejsze i najcudowniejsze.Do dziś nieraz mam wrażenie,że snie,że mi się udało,że już tyle ma mój kawaler i ,że jest ze mną.Kochana w końcu musi się udać,no szkoda,ze tyle musisz czekać,ale no jak inne wydatki spotkały to nie ma innej rady,a takie zabiegi powinny być refundowane lub chociaż o połowe mniej płacic.A nie masz z kim pojechać,aby mieć kogoś przy sobie? mam nadzieje,że tylko dobre wieści usłyszysz ![]() Nadia o to już 30tc ale ten czas leci,niedługo syneczków będziesz tulić,ale jeszcze trochę.Ale wiadomo nieraz bliźniaki rodzą się wcześniej.A imiona wybrane czy jeszcze nie? malinka to juz 31tc no czas zasuwa i zobaczysz jak szybko zleci i córcie utulisz ![]() mezaga 6kg to ładny wynik i nie ma co szybko chudnąć,lepiej wolniej
|
#3652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do imion ja mam typy Amadeusz i Sergiusz, a TZ Amadeusz się podoba ale Sergiusz nie bardzo i może jeszcze coś wymyśli, a jak nie to zostaną takie
|
|
|
|
|
#3653 |
|
Wtajemniczenie
|
Nadia ale to zleciało 30 tygodni.Wow!Wiem,że nie możesz sie juz doczekac chłopaków,ale jeszcze trochę i będą z wami!Mam nadzieję,że będziesz miec pomoc na poczatku,bo nie ukrywam,że z jednym dzieckiem jest czasem ciężko,a co dopiero z dwoma
.Później musiałam mame wzywać,żeby posiedziała z Mała,bo bym nieumyta i śmierdząca po domu sie snuła ![]() Pacierpku nieustannie myślę i trzymam za was kciuki!Odzywaj sie,wiesz że ten wątek nie jednej pomógł w chwilach zwątpienia i smutku Cherubinko fajnie,że się odzywasz.Mam nadzieje,że będziesz częśćiej.Również tęsknimy!!! Mezaga jednym słowem wylaszczyłas sie na wiosne,co ?Ja jeszcze trochę i może zmieszczę się w swoje ciuchy przed ciążą Wybrałabym sie na zakupy,ale nie chcę tej mojej biedulinki taskać po galeriach,gdzie duzo zarazków.Raz byłam,na chwile i Mała ma biegunke,a ja wyrzuty sumienia,że to moze przeze mnie cos złapałaDania przegapiłam,że będziesz mieć córeczkę Zosię Pozdrawiamy was ciepło z Lilką
8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy! 28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi ![]() Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. Fiodor Dostojewski
Edytowane przez coralady Czas edycji: 2011-04-29 o 13:32 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Będzie z nami w szpitalu przez cały pobyt, późnej jakieś 3 tygodnie w domu z nami, a później się zobaczy, mama ma urlop, ale może już wtedy nie będę potrzebowała pomocy ![]() Jak idzie karmienie? |
|
|
|
|
#3655 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie co...
przy jednej piersi, pod pachą wyczułam lekko powiększony węzeł chłonny ![]() jak dostanę @ idę do gina po skierowanie na badanie hormonów i USG (w poprzednim cyklu przed okresem też miałam wrażenie, że jest powiększony, ale przeszło, w dodatku powiązałam to z lekkim przeziębieniem). Przy samobadaniu piersi (po okresie, w 6 dc) nic nie wyczułam. Najdłużej czeka się w mojej przychodni na wizytę u lekarza, ale póki nie ma @ nie chcę się rejestrować. Bo USG to jest jeden, góra dwa dni, w dodatku mogę zapisać się telefonicznie. A na pewno badanie będę musiała zrobić tak jak teraz - jak będę czuła, że jest powiększony. Mam nadzieję, że to wyłącznie sprawa hormonów, które wpływają na moje samopoczucie...
|
#3656 |
|
Raczkowanie
|
Witam w sobotni poranek
![]() Proszę o zmianę @ na 30. 04 przylazła jak w zegarku![]() Cały czas was Dziewczynki podczytuje i trzymam za wszystkie kciuki Nadia imiona dla chłopców bardzo mi się podobają Pozdrawiam cieplutko i życzę miłego przedłużonego weekendu
|
|
|
|
#3657 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc.
Pacierpku im bliżej na spotkanie z Agatą tym bardziej się boje, czy podołam.Unas wczoraj zaczął się 31 tydzień i niestety robi się coraz mniej przyjemnie. Mam mega bolesne skurce łydek w nocy, a od wczoraj drętwieje mi lewa ręka, od palcy do łokcia, okropnie boli Aga gratuluje przemian stosujesz jakąś specjalną dietę? Ściska mocno wszystkie staraczki i przesyłam Agatowego fluidka |
|
|
|
#3658 |
|
Zakorzenienie
|
Żadna specjalna
Mniej jem, więcej się ruszam, piję dużo wody.
|
|
#3659 |
|
Zakorzenienie
|
I takie diety są najlepsze
Dziewczyny mam pytanie. Po ilu dniach od kuracji globulkami (skończyłam Macmiror a dziś zaczynam Gynoflor) mogę zrobić posiew z kanału szyjki macicy? Myślicie, że 3 dni po kuracjiwystarczą?
|
#3660 |
|
Zakorzenienie
|
no to super, pytam, bo gdzies wyczytałam, ze przy pco to trudn zbić wagę
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:31.

?
i
dobrze ze chociaż pogoda piekna na zewnatrz wiec moge na dworze przebywać. 

mam nadzieję, że u niej wszystko ok 

czekamy na Was dziewczyny
...już lada moment i chłopcy będą przy Tobie
i sama przyjmę na klatę info jak dzieci przeżyły rozmrażanie i jeśli będzie wsio ok to nie będzie miał mnie kto za rękę potrzymac i otrzeć łez z emocji. Nie wiem jak to będzie. Muszę jednak zebrać w sobie siłę i wziąć moje śnieżynki z tej zimnej lodówki, a co potem
nie przyznaję się głośno, bo z silną wolą to u mnie tak se

im bliżej na spotkanie z Agatą tym bardziej się boje, czy podołam.