|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2581 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zlituj się mój książę drogi i z pierścieniem padnij pod nogi! cz. 35
Cytat:
![]() masakra!! |
|
|
|
|
#2582 |
|
Polka Ogarniaczka
|
Cześć Dziewczyny - z chęcią dołączam do tego wątku. W październiku stuknie mi 5 lat z moim Księciem, ale z każdym miesiącem wydaje mi się, że się zaręczynowego nigdy nie doczekam (pewnie zaraz od Was usłyszę, że jak mam teraz 20, to żebym sobie dała na wstrzymanie i że to za długo jak na tak młodą dziewczynę, no ale podejmę ryzyko) :|
A Kate miała śliczną swoją sukienkę - ja też taką bym chciała, w takim fasonie ;(
|
#2583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2584 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej. Trochę nie pisałam, bo mam małe zawirowania związane z pracą, jak wszystko już będzie pewne to dam znać o co dokładnie chodzi
![]() Byłam dzisiaj na ma,łych zakupach kosmetycznych i kupiłam szampon z Ziaji, podobno jest dobry. Tylko nie piszcie mi tu o składach, bo średnio się w tym orientuję ![]() Dostałam dzisiaj kupon na 20% do Orsaya, więc chyba jutro wyruszam na łowy, chociaż nie wiem czego potrzebuję ![]() Któraś pytała o dobry krem nawilżający. Ja mam teraz eucerin na dzień i na noc. Nie uczulają mnie i to jedyne ich zalety. Poza tym choć miały nawilżać, nawilżania brak. Zastanawiam się teraz nad Cetaphilem, bo podobno dobry z niego nawilżacz. |
|
|
|
#2585 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Antonina
Ale napływ nowych Zazdrośnic |
|
|
|
#2586 |
|
Polka Ogarniaczka
|
Cóż, związałam się z nim mając 15 lat, on jest 2 lata starszy (jakby się uprzeć to ponad 1,5 roku).
Jest nam ogólnie ze sobą bardzo dobre, ostatnio tż odłożył zdawanie licencjatu na rzecz pracy i studiowania zaocznie coby stanąć na nogi (u niego w domu się nie przelewa). Moi rodzice mają firmę i nawet nieźle prosperują. Ja studiuję obecnie, wybór studiowania w rodzinnym mieście nie był ode mnie zależny, byliśmy nastawieni na ewentualną rozłąkę. Nieekonomicznie byłoby gdybyśmy razem zamieszkali, ale są dni kiedy bardzo tego potrzebuję - jestem ogólnie typem takiej matki polki, więc z pewnością bym sobie poradziła, a on o tym wie. Wszyscy nasi znajomi zachowują się jak wścibskie ciotki i pytają "a kiedy ślub?" O ile ja umiem to przekuć w żart, o tyle on wiecznie zmieszany, choć rozmawiając ze mną, deklaruje, że ogólnie jest za. Problem tkwi w tym, że mnie naprawdę zależy na tym, żeby jego rodzice przestali na nas krzywo patrzeć (nie mogę nawet u niego nocować), on też ma dni takie, że mówi - chciałbym już mieć swoją rodzinę i mniej kontroli nad głową i boję się panicznie, że do 30-tki tej rodziny z nim mieć nie będę (może dlatego, że mój tata był po 30 jak się hajtał z mamą, a mama u progu 30-tki?) Co ze mną jest nie tak?
|
#2587 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam wszystkie nowe zazdrośnice, nasze grono jest coraz większe i razem zawojujemy świat
![]() ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- Był dzisiaj u mnie rachmistrz. Zbierałyśmy się z mamą do wypełnienia ankiety przez neta i wyszło jak wyszło. Zostaliśmy wylosowani, nie wiem czy jako jedyni z bloku, ale na pewno z klatki
|
|
|
|
#2588 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2589 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc wszystkim
|
|
|
|
#2590 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uwielbiam Cię, będziesz moją przyjaciółką? ![]() ![]() ![]() Poza tym, postanowiłam być dziś niegrzeczną dziewczynką i "przemycić" TŻta na noc, bo pan z recepcji zszedł na dół do nas na drina i jak nie patrzył to my z TŻtem czmychnęliśmy do góry Także trzymajcie kciuki żeby nas nie złapali rano jak będziemy wychodzili :P Lecę do TŻta bo już czeka w łóżeczku...;>
|
|
#2591 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
capriolka Ty mistrzyni nadrabiania i intrygi Ja chciałam dziś odespać cały tydzień i co? obudziłam się o 7 i ni kija dalej zasnąć ![]() Jeszcze dzisiaj muszę wszystko popakować i doprowadzić siebie do porządku, bo o 16. wyjeżdzamy Pozdrawiam dziewczynki życząc udanej majówki (oby pogoda była ciut lepsza niż zapowiadają )
|
|
|
|
|
#2592 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć,
Nadrobiłam, ale jakoś nie mam weny do pisania. Korni mam szampon z Ziaji do włosów przetłuszczających sie i faktycznie działa. Capri Ty zła kobieto ![]() W pracy sajgon. Nie została dopilnowana jedna rzecz i teraz są tego konsekwencje. Nie wiem kto nie dopilnował, brały w tym udział 3 osoby, w tym ja Najwyżej mnie zwolnią
|
|
|
|
#2593 |
|
Zakorzenienie
|
witaj antonina
capri - osz Ty!!!! zgłoszę Was ![]() carmelku - Ciebie zwolnią???????????????? nie żartu nawet bo w to nie uwierzę na pewno wszystko się dobrze ułoży i wyjaśni... bardzo poważny błąd się pojawił?zaraz wychodzę do fryzjera ![]() być może jeśli powie mi, że będę dobrze wyglądała to ścinam grzywką (na bok)
|
|
|
|
#2594 |
|
Zakorzenienie
|
WOLNE!!!! weekend bez kwaitkow
![]() jak sie ogarniemy to idziemy na miasto zobacyzc co tu w sklepach maja
|
|
#2595 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Carmi, na pewno Cię nie zwolnią, odetchnij głęboko U nas świat się wali, kolesie, którzy robią nam trawnik (tacy moi znajomi, pracowali na stacji paliw, na której firmowo tankujemy, zwolnili się, bo za mała kasa, a robili tam ładnych parę lat, brat ich zatrudnił na zlecenie przy budowie nowego placu na bazie i teraz do zrobienia naszego trawnika, a to dużo roboty, bo opryskać, przekopać, położyć siatkę itd.), nie przyjechali dzisiaj. Koleżanka z biura zadzwoniła do nich, to jej powiedzieli, że dzisiaj nie przyjdą, no i w poniedziałek chyba też nie. Mama na nogach od 7, pies zamknięty. Wpada do mnie do sypialni w spazmach, rozhisteryzowana (moja mama strasznie reaguje na wszystkie przeszkody) i wykrzykuje na mnie w ogóle
|
|
#2596 |
|
Zakorzenienie
|
Helloł!
Jedziemy dziś z TŻtem na 2 dni do Słowenii, w poniedziałek rano już wraca, więc znów będę cała dla Was Trzymajcie się cieplutko i fajnej majóweczki! Buziaki!
|
#2597 |
|
Zakorzenienie
|
Witam zazdrośnicę
![]() Frezyjka będzie dobrze ![]() Dziewczynki udanych długich weekendów ![]() Ja będę w niedziele wieczorkiem muszę się ogarnąć
|
#2598 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak tak można?? oj jak dobrze że ja na takich ludzi nie trafiam ![]() Justyna zadzwoń i zrób z nimi porządek a jak nie to Ci pomogę
|
|
|
#2600 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
tak to jest, jak się jest dla ludzi zbyt miłym: "oj biedaku, nie masz pracy? porób u nas, jesli masz ochotę ", a potem taki się opieprza, bo pracodawca zaangażował się emocjonalnie i przecież biednego człowieka nie zwolni Trzeba z nimi krótko - moje zdanie. Britnej, udanego wypoczynku zasłużyłaś Witam Antośkę nam też w październiku stuknie pięć lat ![]() Dzień dobry. Spadam na zakupy i posprzątać chatę. Dziś rozmrażam lodówkę Aha, nie chwaliłam się - zasadziliśmy roślinki, ale szczerze wątpię, że coś z tych ziaren wyrośnie biorąc pod uwagę, że umarł nam bluszcz, a wcześniej wszystkie kaktusy, to chyba drygu do roślin nie mamy trudno, najwyżej pojedziemy na giełdę kwiatową po sadzonki P. dziś jest na paintballu - zazdroszczę mu, zwłaszcza że tam grill będzie, a ja odkąd jest ciepło fantazjuję o grillu ![]() I tego - ciągle śni mi się kuzynka P. ta od zaręczyn. Masakrejszyn
Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2011-04-30 o 10:23 |
||||
|
|
|
#2601 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2602 |
|
Zakorzenienie
|
Justyna a nie możecie ich zwolnić i zatrudnić kogoś innego? Widać, że im się naprawdę nie chce pracować :/ Ewentualnie może lepiej umówić się na cenę za pracę a nie na dniówki, to szybciej skończą.
---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- Najka powiadasz, że masz fantazje o grillu? ![]() Dzięki wszystkim za pocieszenie. Zobaczymy co z tego wyjdzie... |
|
|
|
#2603 |
|
Zakorzenienie
|
Zajrzałam sobie na wątek o pierścionkach zaręczynowych i zobaczyłam, jak jedna forowiczka po nas jedzie - brakowało mi tego
Carmi, mam chlebek z grilla, skrzydełka z kuraka... ![]() ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- ten post mam na myśli: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3056 choć mówiąc szczerze, niewiele z fragmentu o nas zrozumiałam OK, spadam do sklepu i sprzątnąć, miłego dnia |
|
|
|
#2604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przeczytałam jej "historię" i po prostu...... lasce w życiu nie wyszło więc teraz nawraca wszystkich co by nie popełnili jej błędów a sama się zaręczyła z obecnym partnerem bo on nalegał a ona go bardzo lubi..... czy jakoś tak ![]() skoro nie miała siły żeby przeczytać choć kilka postów i zobaczyć o co kaman no to cóż.... szkoda mi było klawiatury
|
|
|
#2605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda tylko że ona twierdzi, że czyta nasz wątek (bo z jej wypowiedzi wynika, że chyba tylko tytuł przeczytała) i robi nam czarny PR ![]() PAAAAAA!
Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2011-04-30 o 10:58 |
|
|
|
|
#2606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() paaaaaaa edit: zresztą nie ważne co gadają byle by gadali, nie
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2011-04-30 o 11:01 |
|
|
|
|
#2607 |
|
Zakorzenienie
|
otoz to...
![]() jestesmy slawne na wizazu
|
|
#2608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2609 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, sytuacja z kolesiami od trawnika trochę opanowana. Brat ich bronił do mamy, ale podejrzewam, że jak ich spotka, to będzie piekiełko. On ich zna, ale nie jest ich kolegą na tyle, żeby być bardziej pobłażliwym pracodawcą. Eniłej, zrobiło się luźniej w domu
![]() Idę do magisterki ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- A jak chcę sprzedać nowe BMW, to co, nie jestem desperatką?
|
|
#2610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do BMW - chcieć sprzedać to dopiero desperacja ![]() Peach, jedyne, co mnie rozbraja, to to, że ludzie biorą nasz wątek na serio zobaczą tytuł i myślą, że my tę sprawę z zaręczynami bez przymrużenia oka traktujemy a swoją drogą np. z Waity Katy nikt się nie śmiał
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:42.

Uwielbiam Cię, będziesz moją przyjaciółką? 

Najwyżej mnie zwolnią
jak tak można?? oj jak dobrze że ja na takich ludzi nie trafiam

", a potem taki się opieprza, bo pracodawca zaangażował się emocjonalnie i przecież biednego człowieka nie zwolni
biorąc pod uwagę, że umarł nam bluszcz, a wcześniej wszystkie kaktusy, to chyba drygu do roślin nie mamy
trudno, najwyżej pojedziemy na giełdę kwiatową po sadzonki