|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2671 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kwiecień plecień, bo przeplata - ta w dwupaku, ta - dzieciata! Mamy maj-czerwie
w ogóle nieźle
![]() ![]()
![]() |
#2672 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kwiecień plecień, bo przeplata - ta w dwupaku, ta - dzieciata! Mamy maj-czerwie
the_sania; hihi własnie to samo chciałam do Ciebie napisac
![]() Uzupełniamy się genialnie ![]() ![]() ![]() No to za ANTOSIA !!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() To ja zaczynam sie bac..... siedze sobie spokojnie u rodziców.. ze termin na 10.06... a tu taki zonk... Antoś ładnie długi jak na swój wiek ![]() ![]() ![]() ![]() Nic Aga nie pisała, ze ma jakies przeczucia... Napisałam do niej seska, to jak pewnie będzie miałą siłe to cosik więcej nam napisze.
#2673 |
Raczkowanie
|
Heja !! Już jesteśmy w domciu
![]() Opis porodu i zdjęcie Adrianka później, bo teraz mam mały problem z siedzeniem i będę pisać na raty. Dziękuję za gratulacje i my również gratulujemy rozpakowanym mamusiom ;*
#2674 |
Wtajemniczenie
|
Jakie słodkie maleństwo
![]() ![]() ![]() Ale Aga czerwcóweczkom stracha napędziła ![]()
![]() |
#2675 |
Zakorzenienie
|
SiLLee; zmobilizowała nas Aga
![]()
#2676 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() za Antosia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2677 |
Wtajemniczenie
|
spice trzymam kciuki za Ciebie i maleństwo
![]() mamaoptymistka ja tz lubie rampersiki ![]() ![]() ![]() Wszystkiego najlepszego kochana! Lekkiego porodu i szybkiego powrotu do formy! matallewar no to super! pozdrowionka dla tżta! teraz możesz spokojnie rodzić! ![]() andziot to widzę, że kolejne wyzwanie z Zosią sie szykuje ? ![]() ![]() eweska Super, że juz w domku! Wszyscy na ciebie tu czekają! ![]() listopadowa a Ty sie nie ociągaj ![]() ![]() Eve1603 ![]() ![]() the_sania mój tż tez dzisiaj sie popisał ![]() ![]() ![]() ![]() ddaaiissyy a ja mam taką ochotę na piwo ![]() ![]() ja tez jestem taki cykor jak Ty...jak czytałam o Twoich lękach to jakbym siebie widziała! ![]() Atiz to trzymam kciuki za szybki rozwój akcji ![]() ![]() Lolka1212 ja nie śpię na plecach, bo mnie dusić zaczyna zaraz.... czuje, że nie mogę oddychać....ale jak ci wygodnie jeszcze to czemu nie...ja leżałam na plecach dopóki nie zaczęło mnie dusić... anula_81 jak ja bym chciała na grila ![]() ![]() SiLLee to super, że szpital sprawił wrażenie przyjaznego ![]() ![]() AgA.M GRATULACJE KOCHANA!!! Ale sie maleństwo pośpieszyło! Gratki ![]() ![]() no to nadrobiłam ![]() a mnie dalej boli ucho... będę dziś prasować dzidziowe rzeczy ![]() tż w pracy do wieczora :/ ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- kurcze ale Aga.M rzeczywiście na czerwiec miała termin ![]() teraz dopiero zajarzyłam! Boję się! ![]()
#2678 |
Zakorzenienie
|
Odpisała Aga.M
ale miała przygody !! Uryczałam sie czytając jej eska !!! Ja miałam poród jak w filmie. o 3,40 odeszły wody, potem wielki czop. Zadzwoniłam do mojego lekarz, powiedział, ze skoro CC to mam pędzić do szpitala. Zadzwoniłam do męża, przyjechał z pracy i pędem do Katowic. W szpitalu bylismy 4,20, moj lekarz podjechał na parking równo z nami i zaczęli mnie przygotowywac do CC, w tym czasie zrobiło mi się rozwarcie 8cm i lekarz własnie mi wytłumaczył , że dla płuc małego lepiej będzie SN i spytał czy sie zgadzam. Zgodziłam się a on przez cały poród był przy mnie, bo gdyby coś było nie tak to wtedy szybkie cięcie. o 6,55 weszłam do wanny, zapalili pachnące świece, włączyli muzykę, mąż polewał mi brzuch wodą. KRzyczałam strasznie, układali mnie w różnych pozycjach ze względu na biodro i o 7,30 mały już był z nami. Była przy mnie pani anestezjolog, ale nie skorzystałam ze znieczulenia. Ból jest do wytrzymania.
#2679 |
Raczkowanie
|
♥ Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cie , zanim się urodziłaś - kochałam Cię , nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... ♥ Moje Maleństwo ♥ Pusta miska - napełnij miske |
![]() ![]() |
![]() |
#2680 |
Zakorzenienie
|
nowy esek od Agi M
Lekarz stwierdził, ze Antoś wie co robi, bo moje biodro dłuzej by już nie wytrzymało. Położne się smiały, że bardzo mu się spieszyło na świat. Mam tylko 1 szew na śluzówce (cokolwiek to znaczy) A zasłabnięcie chybna po tych emocjach, bo jednak nieźle zaskoczyła nas ta szybka akcja. Dla mnie ból po zejściu znieczulenia po operacji stopy był silniejszy niż ten ból porodowy. Także chyba nie jest źle. Trzymam kciuki za pozostałe dziewczyny ![]()
#2681 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() wzruszające ! i weź tu bądź przygotowany ! Z rodzeniem dzieci to się nie da jak widać, nawet jak masz cesarkę zaplanowaną ! Gratulacje jeszcze raz! ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2682 |
Wtajemniczenie
|
powiem szczerze, że zazdroszczę Adze. bardzo fajny poród miała
![]()
![]() |
#2683 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wydaje mi sie ze przez to ze wszystko tak szybko, glownie szok to nawet sie chyba na bolu skupic nie idzie az tak i chyba lepiej przed terminem ![]() Cytat:
![]() Jeszcze raz Gratuluje ![]() ![]()
♥ Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cie , zanim się urodziłaś - kochałam Cię , nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... ♥ Moje Maleństwo ♥ Pusta miska - napełnij miske |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2684 | |||||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
![]() Cytat:
![]() matallewar Super, że u Tż wszystko dobrze i jesteście znów razem ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja śpię tylko na prawym, inaczej nie potrafię. W dzień sobie czasem leżę na lewym ale spać nie umiem. Cytat:
![]() Cytat:
Zdrówka dla Maluszka. A jaki on fajniusi jest ![]() ![]() W strasznym szoku jestem, że tak szybko ją złapało i tak szybko poszło. Ale Maluszek ładnie waży ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez gusiagatko Czas edycji: 2011-04-30 o 11:25 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2685 |
Zakorzenienie
|
czesc Martulka
![]() ![]() ![]() Opowiadaj w wolnej chwili co u Was !!! Gusia, no widzisz... my czerwcowe dziewczyny siedzimy sobie na luzie a tu takie numery ![]() A ja wlasnie pokojarzyłam, ze to juz 3 dzidzius w ostatnim czasie urodzony na Śląsku !!! Eweska, Moniqac, Aga.M........ Czy to znaczy, ze tez mam sie na poród szykowac ; ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- hihi Moniqac i Aga.M rodziły w tym samym szpitalu ![]() ![]() Już je ze sobą skontakciłam ![]() ![]() Nawet miały tego samego lekarza prowadzącego ![]()
Kiedyś byłaś jak kropelka, czułaś serca mego bicie i już wtedy wiedziałaś jak jest wielka miłość, która daje życie Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10 ![]() ![]() Edytowane przez ddaaiissyy Czas edycji: 2011-04-30 o 11:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#2686 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ja też ze sląska, nie strasz ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2687 |
Zakorzenienie
|
O, kurde! Nasza dzielna Agnieszka.M! Gratulacje i milion uścisków dla Agi i Antosia!
Po takich opisach mniej boję się porodu ![]() Trzymam kciuki za wszystkie będące jeszcze w szpitalach, aby szybko wychodziły ![]() ![]() Anula, może być problem ze zgraniem się, bo u mnie zero objawów, tylko skurcze mam częstsze i boleśniejsze, a tak plaża i driny z palemką ![]() Dobra, zmywam się. Uciekam do Rodziców na obiad, kawę i polenię się na słońcu ![]() Zamelduję się wieczorem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2688 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale Antoś zrobił niespodziankę ![]() A jaki sprawny poród! Wow! Tylko pozazdrościć ![]() Cytat:
![]() Daisy, z rycynką jeszcze poczekam ![]() No może coś się wykluje ![]() ![]() Antropia, jakoś nie mogę się wbić w kolejkę ![]() ![]() Znowu ogarnęłam w mieszkaniu, już chyba częściej się nie da ![]() ![]() A teraz do sklepu, coś na szybko ugotować, a potem może do Tesco podjadę ![]() Jak zacznę rodzić to dam znać Daisy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2689 |
Zadomowienie
|
o kurcze, jeszcze Agnieszka.m URODZIŁA GRATULACJE
![]() ![]() ![]() MATALL, super, że tż ma się już lepiej i że jest w domciu mamaoptymistka ![]() ![]() i jeszcze atiz może urodzić ? ale sie dzieje, to będzie udana majówka ![]() ja się przyznam, że na majówke wyjechalismy ze ślunska i uciekam zaraz zwiedzać miasto, Mały się rozpycha niemiłosiernie, ale mysle, że będzie grzecznie do końca maja siedział w brzuszku
#2690 | |
Wtajemniczenie
|
O Mamo
![]() AgnieszkaM. i cudny Antosiu gratulacje!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!! Ale jazda... 35 tydzien Aga miala i wczoraj na usg maly niby wazyl cos kolo 3200 wiec usg przeklamuje ![]() ![]() Moj Antos ma za to mnie gleboko gdzies ![]() Przyszly moje nakladki na sutki z Medeli ![]() ![]() Atiz mocne ![]() Daisunia ciesze sie, ze udalo sie w miare bezstresowo przezyc noc!!! ![]() przez 4 najblizsze dni bede czesciej ![]() Eve bidulko ![]() ![]() Grazin jak tam akcja wozek? ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- Cytat:
![]() Anulko ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2691 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie mam sumienia dziecku przeszkadzac bo musi duuuzo rosnac i duzo spac i jesc ![]() dzien dobry kochane ![]() ja dzisiaj na pelnmych obrotach sprzatam, pracuuje, prasuje malutka troche dala popalic w nocy i dzisiaj rano teraz odsypia ale zaraz ja wybudzam na jedzonko ja tylklo przelotem SPICE gratuluje lepszych wynikow ![]() ATIZ 3mam kciuki za rozwoj akcji ![]() EWESKO 3mam kciuki by szybko was wypuscili do domu ![]() AGNIESZKO M. gratuluje syneczka! ![]() ![]() ![]() strasznie sie ciesze, ze dlugi weekend nadszedl troche wiecej pobedziemy we 3 ale nie macie pojecia jaki to cud i szczescie jak mam tz przy sobie pracuje 2 pietra nizej co najmniej raz na godzinke wpada do nas czesto mi pomoze przy malej a wieczorami sam by wszystko chcial robic w nocy sam sie budzi, karmi przewija, 3ma niunie do odbicia na spacerek pierwszy chcial isc ze mna, bron boze ja sama a dzisiaj wygania mnie a zakupy do marketu bo mi sie troche rzeczy pokonczylo i mam sobie do rodzicow na chwilke jechac bo on chce z Oluchną pobyc tez ![]() normalnie ryczec mi sie chce ze szczescia glupi baby bluzesp rzechodzi ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2692 |
Wtajemniczenie
|
obniżył mi się brzuch?
zdjęcie z ostatniego dnia 35tygodnia i z dziś, a jutro zaczynam 38tydzień
![]() |
#2693 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() super, że masz go tak bliziutko po ręką! Wsparcie nieocenione ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2694 |
Zadomowienie
|
Ojejciu.. ale emocje, łzy, wzruszenie.. wszystko na raz jak czytam o Agnieszce i patrzę na Antosia..!!
Agnieszka.M ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Stresik i mnie dopadł, bo Aga.M miała dokładnie ten sam termin co ja - 2 czerwiec ![]() ![]() ![]() Ale Aga cos przeczuwała, że akcje wcześniej się rozkręci.. bo pamiętam jak w święta pisała, że coś ją przeczucie łapie, że mąż w pogotowiu.. Pisałam wtedy do niej, że niech nie żartuje, bo mamy ten sam termin, a mi jeszcze do głowy nie przychodzi, że mogłabym teraz zacząć rodzić.. |
![]() ![]() |
![]() |
#2695 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale bardzo ładniutki, zgrabniutki i okrąglutki ![]() ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- aaaaaaaaaaaa!!! i dziękuję za wszystkie miłe komentarze albumie ![]()
![]() |
#2696 |
Wtajemniczenie
|
Agus a dużo powiększają się piersi po porodzie? właśnie zamawiam staniki na allegro....
w ogóle to jest reguła, że cycki będą większe?
![]() |
#2697 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() listopadowa ![]() ![]() agus ![]() ![]() Cytat:
![]() Idę smażyć naleśniki. Nie chce mi się dłużej nad obiadem myśleć ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2698 |
Zadomowienie
|
Listopadowa, Ddaaiissyy, Grazin, Zosiaa, Gusiagatko dzięki ze o napisałyście o spanku
![]() ![]() ![]() Saniu według mnie brzuszek nie obnizył sie ![]() ![]() Paulizia Karaiby i figura laseczki.. ołłł jeee..!! ja chce w realu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2699 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja mówiłam ostatnio, że jestem tu niewidzialna ![]()
![]() |
#2700 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przeciez wczoraj wieczorem z nami pisała ![]() jezu jakbym chciała miec taka szybką akcję ![]() i dobrze ze pisze ze ból do zniesienia! ![]() Cytat:
antoś jesty taki drobniutki i śliczny!!! ![]() ale mamysie zaskoczył ![]() Cytat:
![]() dalej nie zdecydowalismy sie na wózek... nie wiem ktory tż stwierdził ze jak mały sie urodzi to pójdziemy do sklepu i weźmiemy ten ktorego mały dotknie ![]() ![]() ![]() wracam do sprzatania ![]() tż kosi trawe ![]() a później wezme sie wreszcie za uszycie kapy ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:09.