Sierpniowe Panny Młode cz.II - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-29, 09:30   #4471
fitalasa
Raczkowanie

Dot.: Sierpniowe Panny Młode cz.II

z tego co wyczytałam to o 10:50 ma być transmisja na onecie
Stary 2011-04-29, 09:39   #4472
Michalina81
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Almariel Pokaż wiadomość
a to na noc poślubną w sam raz

Ja właśnie też szukam koniecznie stanika z tymi paskami

My pójdziemy pod koniec maja, chcielibyśmy usc i księdza załatwić w ten sam dzień,żeby nie latać tyle, zobaczymy, czy się uda.

Ja nie za bardzo się tym interesuje, ale też jestem ciekawa właśnie jak Kate będzie wyglądać.

Moja przyjaciółka po kilku tygodniach tej diety trafiła na pogotowie, z nerkami jej się coś porobiło. Ja myślę tak, jak dziewczyny, że najlepiej to pod okiem kogoś, kto się na tym zna, bo tak to jeszcze krzywdę można sobie zrobić. I na pewno też na każdego dana dieta działa nieco inaczej, tak mi się wydaje.
Robilam badania przed i mam zamiar tez robic morfologie i pare innych podstawowych badan teraz w trakcie wiec jak bedzie cos nie tak to od razu przerywam, chociaz nie powiem nastraszylyscie mnie strasznie! No ale i tak ciezko odstawic ta diete, za duzo kilogramkow sie gubi codziennie zeby ja adstawic. 2 dni 2kg mniej a chce okolo 5kg wiec nie sadze zebym byla na diecie dlugo.

Cytat:
Napisane przez linka123123 Pokaż wiadomość
Witaj Czasu coraz mniej, ale spokojnie, znam osoby, które w niecałe 3 miesiące wszystko pozałatwiali, ale latali z tak wywieszonymi językami, że ledwo im się to udało Osobiście radzę już załatwiać. A co macie załatwione? Mam nadzieję, że sala i fotograf/kamerzysta już jest? Bo u nich to nieraz się do 2-3 lat czeka, jak jacyś lepsi...

Eeee no nie jest ze mna jeszcz etak zle co pilniejsze mamy załatwione:
kamerzysta, zdjecia, zespół, sale, wódke, tort, wypieki, fryzjerka, nauki kościelne... wiec chyba nie jest tak zle Sukienke wybieram w przyszłym tygodniu..najbardziej przeraża mnie makijażystka! nie ma mi kto polecić kogoś z łańcuta;([/QUOTE]
To duzo macie juz zalatwione! Ja moze w ten weekend pojde na jakies zakupy - buty, bielizna i moze rozejrze sie za czyms na poprawiny.

Cytat:
Napisane przez fitalasa Pokaż wiadomość
z tego co wyczytałam to o 10:50 ma być transmisja na onecie
Juz niedlugo zobaczymy suknie i dodatki Tez macie nadzieje ze bedzie troche podobna do Waszej sukni
Michalina81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 10:12   #4473
jusztyska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Michalina81 Pokaż wiadomość
Robilam badania przed i mam zamiar tez robic morfologie i pare innych podstawowych badan teraz w trakcie wiec jak bedzie cos nie tak to od razu przerywam, chociaz nie powiem nastraszylyscie mnie strasznie! No ale i tak ciezko odstawic ta diete, za duzo kilogramkow sie gubi codziennie zeby ja adstawic. 2 dni 2kg mniej a chce okolo 5kg wiec nie sadze zebym byla na diecie dlugo.
z dietą Dukana to jest tak, że jak chce się mieć wymierne efekty i brak efektu jojo to wg zalecen samego Dukana należy być na tej diecie do końca życia, proteinowe czwartki itp
problem też w tym, że sama morfologia od stosowania tej diety tak szybko się nie zmieni
najgorsze są nerki, bo na prawdę diety wysokobiałkowe niesamowicie obciążają nerki, oczywiście nie będzie to dotyczyło każdej osoby, bo jak wiadomo każdy z nas jest inny i ma różny poziom tolerancji na różne rzeczy, poza tym genetyka ma też na to ogromny wpływ
Jeśli już chcesz być krótko na jakieś diecie to 2 tygodnie trwa SouthBeach, no ale po niej też łatwo przychodzi efekt jojo, dlatego ja do znudzenia wszystkim zawsze powtarzam, że najskuteczniejsze jest racjonalne żywienie, zmiana nawyków żywieniowych..
no o dietach mogłabym godzinami gadać

a propo dzisiejszego ślubu książęcego, to mnie naj interesuje kreacja Kate, fryzura i bukiet też, ale suknia najbardziej
jusztyska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 10:33   #4474
BebiBebi
Rozeznanie

GG do BebiBebi

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
a ja muszę przypomnieć mojemu, żeby nie jadł słodyczy i chipsów kilka dni przed ślubem, bo będzie miał plamki na twarzy

niebieska podwiązka prawda?
A czy podwiązkę można pożyczyć? Bratowa G powiedziała ze pozyczy mi swoją. Wtedy miałabym i cos pożyczonego i niebieskiego
Co do starego to kolezanka miałą mi zrobić biżu taka bardzo uniwersalną. POnosiłabym kilka razy i byłaby stara hehe

własnie mi też się wydaje, ze mam czas, ale zeby poźniej nie było za późno

białe?
Ja dziś byłam jescze w dwóch sklepach i nie ma na mnie stanika

a kiedy idziecie? My jakoś koło 20 maja. Tylko w kancelari powiedzieli, że mamy przyjść spisać protokół z księdzem, ale zaśw. z USC mozemy później doonieść.

u nas wymagają takie: http://www.petrus.olawa.pl/index.php?m=art&id=204

właśnie ja chciałam cieliste, ale bratowa G ostatnio powiedziała, że będe dziwnie wyglądała i koniecznie białe albo ecru. Jesli już to wybiore ecru, do sukni
Ja swoją podwiązkę dostaję od starszej siostry, która kilka lat temu wzięła ślub,czyli będzie coś "starego"

a poza tym koleżanko jutro w Oławie gram na weselu pozdrowienia

BebiBebi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 10:37   #4475
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Cytat:
Napisane przez lasoa Pokaż wiadomość
a ja białe, bo boję się że ecru będą się odznaczać przy białej sukni
mogłyby faktycznie.

Cytat:
Napisane przez Qdlatek Pokaż wiadomość
kochane, jesli moge doradzić, to z dobrego serca odradzam kabaretki w jakiejkolwiek postaci, czy to pończoch, czy rajstop.
sama miałam i strasznie odparzają sie stopy, wiec najlepiej zwykle, naprawde, nawet jesli bedzie gorąc, a pewnie bedzie, to goła noga też sie podobno srednio sprawdza;/

pozdrawiam.
ja bym nawet nie wpadła na pomysł kabatretek. Jakos nie pasują mi do sukni slubnej

Cytat:
Napisane przez Michalina81 Pokaż wiadomość
Ja wlasnie tez jak pomysle o sukni slubnej to tylko mi biale i ecru pasuja, jakos tak cieliste do sukni mi nie pasuja.

Kiedys zaczelam Dukana ale przerwalam po jakims czasie. Nie mialam zadnego uczulenia ani problemow. My i tak nie jemy chleba, ziemniakow itp tak wiec wielkich wyrzeczen i zmian nie ma. No a na Dukanie mozna duzo w krotkim czasie zgubic, szczegolnie pomaranczowa skorke, tydzien i nie ma! Przynajmniej tak ja mialam. Bede uwazac jednak i wypatrywac czerwonych plam i wysypki...
własnie miałam w domu jedne ecru i wczoraj zmierzyłam i wyglądają super. I takie kupie do slubu
Ja nie potrafie sobie odmówic własnie pieczywa i ziemniaków Muszę sie zawsze chlebem dopchac ehh

Cytat:
Napisane przez Almariel Pokaż wiadomość
My pójdziemy pod koniec maja, chcielibyśmy usc i księdza załatwić w ten sam dzień,żeby nie latać tyle, zobaczymy, czy się uda.
w sumie dobry pomysł.

Cytat:
Napisane przez jusztyska Pokaż wiadomość
a propo dzisiejszego ślubu książęcego, to mnie naj interesuje kreacja Kate, fryzura i bukiet też, ale suknia najbardziej
mnie ogólnie średnio interesuje slub. Ale suknie chętnie zobacze

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 10:41   #4476
linka123123
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez fitalasa Pokaż wiadomość
linka123123
witam koleżankę, która ślubuje tego samego dnia co ja
witam witam
linka123123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 11:06   #4477
jusztyska
Zadomowienie

właśnie dostałam welon mam nadzieje, że kolor będzie dobry w środę się okaże miałam kupować w salonie, ale oszczędność w granicach 130 zl mnie przekonała do kupna na all...:P
Stary 2011-04-29, 11:16   #4478
lasoa
Zakorzenienie

Cytat:

mnie ogólnie średnio interesuje slub. Ale suknie chętnie zobacze
moj TZ mocno sie bulwersuje tym, mowi że ślub jak każdy inny i dlaczego nasz nie będzie puszczany w TV

Cytat:
właśnie dostałam welon mam nadzieje, że kolor będzie dobry w środę się okaże miałam kupować w salonie, ale oszczędność w granicach 130 zl mnie przekonała do kupna na all...:P
Ja też mam już od tygodnia Szyła mi krawcowa i zapłaciłam za krótki 130 zł a za 2.5 metra 220 zł Jest on z cyrkoniami

---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ----------

dziewczyny w sumie to łezka w oku mi się kręci, bo też chciałabym juz ten wielki dzien a z drugiej strony mocno się stresuję
lasoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 12:12   #4479
fitalasa
Raczkowanie

Widziałyście już pannę młodą Kate? jak dla mnie to suknia nie za rewelacyjna fryzura to tez jak normalna, nic nadzwyczajnego.
Stary 2011-04-29, 12:21   #4480
Almariel
Zakorzenienie

No i make up taki delikatny, tak zwyczajnie wygląda. Suknia też mi się średnio podoba, ale mimo wszystko uważam, że ładnie
Almariel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 12:24   #4481
cynnamon
Zadomowienie

a mi się podoba bo moja suknie jest trochę podobna! i też będą miała długi welon - tylko transmisji na żywo z mojego ślubu nie będzie

cynnamon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 12:59   #4482
jusztyska
Zadomowienie

mnie się Kate bardzo podoba delikatnie i wdzięcznie wygląda
zresztą, cóż, ubrana jest zgodnie z etykietą królewską
Stary 2011-04-29, 13:48   #4483
Goyya
Raczkowanie

wypowiem sie w sprawie Dukana...bylam na diecie rok temu przez 3 miesiace,zrzucilam okolo 15 kg...czulam sie super,mialam energie i nawet troche cwiczylam,ale na poczatku nie bo sie organizm przestawial i nie mialam silyi ochoty. pilnowalam picia,1.5 litra wody to minimum absolutne!! w sumie pijalam ponad 2 litry dziennie..i zdrowotnie nie mialam zadnego problemu.jednak przeczytalam ksiazke i radze to kazdemu kto chce sie za ta diete zabrac-bo trzeba wszystko wiedziec-zeby bezpiecznie ja przeprowadzic. co do efektu jojo-nie stwierdzam,na dzien dzisiejszy jem wszystko i nie trzymam czwartkow proteinowych.wrocilo mi jakies 3 kg w sumie moze,ale jem naprawde wszystko.
Goyya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 13:55   #4484
sanderek5
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez blueberry88 Pokaż wiadomość
A co do stanika, to wystarczy mieć taki z silikonowymi paskami - ani drgnie.

Ja się zastanawiam - jak to będzie wyglądać bez sukni... Biała bielizna i cieliste pończochy...
Nie zgadzam się co do stanika... Ja mam taki duży i ciężki biust, że mimo silikonowych pasków wszystko mi się zszuwa... w sensie z przodu zsuwa a z tyłu podnosi... a mam tym razem dobrze dobrany biustonosz...

Cytat:
Mi też się podoba (tak całościowo), bo skromnie wygląda aczkolwiek jej bukiet mi się nie podoba, a suknia nie w moim stylu ale do niej pasuje!
Stary 2011-04-29, 15:01   #4485
blueberry88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sanderek5 Pokaż wiadomość
Nie zgadzam się co do stanika... Ja mam taki duży i ciężki biust, że mimo silikonowych pasków wszystko mi się zszuwa... w sensie z przodu zsuwa a z tyłu podnosi... a mam tym razem dobrze dobrany biustonosz...
Rozumiem, to w takim wypadku szlufki będą niezłym rozwiązaniem.

Co do pończoch, to byłam dziś zamówić buty i pani powiedziała, że już naście lat siedzi w tym fachu i faktycznie tylko cieliste wchodzą w grę, bo po prostu w białych noga wychodzi źle na zdjęciach. Przekonała mnie.
blueberry88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 17:22   #4486
Michalina81
Raczkowanie

Cytat:
Mi sie podoba jej podejscie. Podobno jej doradzali zeby upiela wlosy ale powiedziala ze ona zawsze nosi rozpuszczone i jak zepnie to TZ jej nie pozna a i podobno nie chciala zeby ktos ja malowal profesjonalnie i sama robila sobie makijaz!
A co do sukienki to mi sie bardziej podobala jej siostry suknia
Michalina81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 23:40   #4487
thea2
Zadomowienie

Cytat:
a ja muszę przypomnieć mojemu, żeby nie jadł słodyczy i chipsów kilka dni przed ślubem, bo będzie miał plamki na twarzy

niebieska podwiązka prawda?
A czy podwiązkę można pożyczyć? Bratowa G powiedziała ze pozyczy mi swoją. Wtedy miałabym i cos pożyczonego i niebieskiego
Co do starego to kolezanka miałą mi zrobić biżu taka bardzo uniwersalną. POnosiłabym kilka razy i byłaby stara hehe

właśnie ja chciałam cieliste, ale bratowa G ostatnio powiedziała, że będe dziwnie wyglądała i koniecznie białe albo ecru. Jesli już to wybiore ecru, do sukni
A ja się zbuntowałam przeciwko czemuś niebieskiemu i podwiązkę mam taką śliczną, ecru Naprawdę jest piękna, mogłabym nosić ją na nadgarstku Nie jestem przesądna, ale może jednak wszyję pod spód tej podwiązki jakiś niebieski paseczek wstążeczki albo kokardkę

Pończochy wybrałam ecru, kupowałam w Gatcie, były dwa kolory ecru (jaśniejszy i ciemniejszy), wybrałam jaśniejszy. Nawet fajnie wyglądają, mają bardzo ładną koronkę. Moim zdaniem lepiej pasują niż cieliste (choć nad cielistymi też się zastanawiałam )
Cytat:
a ja białe, bo boję się że ecru będą się odznaczać przy białej sukni
Wydaje mi się, że na pewno by się odznaczały, weź białe

Cytat:
Gratulacje !! Pochwal się welonikiem

A co do Kate i Williama to Kate ładnie wyglądała, ale szczerze mówiąc spodziewałam się większego szału, szczególnie z fryzurą i makijażem. Sukienka była w porządku, dość delikatna jak na rodzinę królewską i bardzo dobrze Jej siostra miała faktycznie fajną sukienkę, też zwróciłam na to uwagę A co do pana młodego to hmmm... rozumiem jego wybór (mam na myśli mundur), ale nie mogłam patrzeć na te spodnie Kojarzyły mi się z takimi spodniami dresowymi z lampasami. Jak to dobrze, że mój K. nie pójdzie do ślubu w żadnym mundurze

Pochwalę się... dziś kupiłam buty Ślubne oczywiście Jestem w szoku, bo pojechałam dziś tylko pooglądać, a udało mi się kupić. Nie są niestety przecudnej urody, baaaardzo odbiegają od mojego ideału, obcas ma 8 cm (zapewne podczas wesela docenię, że nie jest wyższy), ale są bardzo wygodne, nie spadają mi z nogi i to jest najważniejsze ! Zdjęcia pokażę jutro to ocenicie

Albo dziś pokażę, a co ! Moje są takie jak na zdjęciu, tylko wyższe o prawie 2 cm.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg buty.jpg (15,7 KB, 23 załadowań)

Edytowane przez thea2
Czas edycji: 2011-04-29 o 23:53
thea2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-30, 00:41   #4488
paula54
Zakorzenienie

Cytat:
Ja się zastanawiam - jak to będzie wyglądać bez sukni... Biała bielizna i cieliste pończochy...
Jak dla mnie normalnie - zawsze noszę cieliste pończochy (bardzo rzadko czarne) - zarówno do białej, jak i czarnej bielizny. mi tam pasuje, bo cieliste pończochy czy rajstopy (co kto woli) nie kłócą się nijak z resztą. ewentualnie takie ecru ale bardziej w cieliste ni w biel. Ale to mówię ja, której nie przeszkadza czarny stanik do różowych stringów

Cytat:
Napisane przez Goyya Pokaż wiadomość
wypowiem sie w sprawie Dukana...bylam na diecie rok temu przez 3 miesiace,zrzucilam okolo 15 kg
Nigdy nie stosowałam żadnych diet, ale wydaje mi się (po obserwacji stosujących), ze najważniejsze jest racjonalne podejście. Przy Duncanie kluczem jest woda w ilościach kolosalnych, przy South beach podobnie. Ja bym się nie mogła obejść bez czekolady, więc jak na razie w diety bawić się nie będę. po co organizm katować...

Cytat:
Napisane przez thea2 Pokaż wiadomość
Pochwalę się... dziś kupiłam buty Ślubne oczywiście

Co do Kate i Williama - dopiero Wy mi uświadomiłyście, że dziś się hajtają... nie mam telewizora, nie jestem na czasie. Przejrzałam pudelka i ogólnie muszę stwierdzić, że mi tam się nie podoba. Za bardzo klasycznie, może to jest jej wymarzony image, ale mi brakuje w nim jakiegoś wykrzyknika, podkreślacza charakteru, czegoklwiek innego niż nakazuje etykieta królewska i inne tego typu pierdoły. Chociażby jakiś kolorek w bukiecie. Jedyne co mi się podoba to bardzo delikatny welon (tyle że ja preferuję bezkoronkowe). Ale co gust to zdanie. Ogólnie wyglądała dobrze. bez przesadzania, bez przerysowania. Jak dla mnie tylko trochę za skromnie...
paula54 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-30, 13:34   #4489
blueberry88
Zakorzenienie

Cisza dziś... Świętujecie długi weekend?

Ja idę dziś na ślub i wesele do znajomych. Ślub w tym samym kościele, a i DJ na weselu ten sam Poobserwuje

---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ----------

thea2, ładniutke buciki.
Stary 2011-04-30, 14:11   #4490
martitaw
Raczkowanie

Cytat:
Cisza dziś... Świętujecie długi weekend?

Ja idę dziś na ślub i wesele do znajomych. Ślub w tym samym kościele, a i DJ na weselu ten sam Poobserwuje

---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ----------

thea2, ładniutke buciki.
to baw się dobrze dziewczyno i nie skupiaj zbytnio na detalach choć i jak od jakiegoś czasu, jak jestem w kościele, w którym będziemy brali ślub to obserwuję go pod kątem dekoracji.. liczenia ławek..

thea2 ładniutkie te buciki

a ja dziś zarezerwowałam sobie fryzjerkę.. drugą masakra jakaś ze mną.. jedna mnie kiedyś czesała ale nie widziałam entuzjazmu w oczach a ta u której się dziś zapisałam kiedyś cięła mi włosy i zawsze coś doradzi.. Hmm.. umówiłam się u niej na wstępne/próbne czesanie bo akurat mam komunię w maju więc pi razy oko przetestujemy pomysł, choć bladego pojęcia nie mam gdzie i jak powinnam mieć wpięty welon. To okaże się pewnie dopiero w lipcu na przymiarce..

Edytowane przez martitaw
Czas edycji: 2011-04-30 o 14:14
martitaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-30, 21:33   #4491
Kwiatuszek1604
Wtajemniczenie

HEJ
ostatnio tylko was podczytywalam bo nie mialam czasu na pisanie

thea2 jesli buty wygodne i dobrze sie w nich czujesz to najwazniejsze

ja dzis zaliczylam nauki przedmalzenskie z czego bardzo sie ciesze powiem szczerze ze nie bylo zle jeszcze poradnia zostala
Stary 2011-05-01, 10:20   #4492
thea2
Zadomowienie

Sierpnióweczki, dziękuję za miłe słowa na temat butów Jestem na etapie poszukiwania biżuterii i nic nie mogę znaleźć Myślałam wcześniej, że chcę Swarovskiego, ale chyba mi się już odwidziało. No i nie wiem przede wszystkim, czy kupić złotą czy srebrną biżuterię Złota by chyba lepiej pasowała, mam suknię ecru, kwiaty będą ecru i herbaciane. Jak myślicie?? Wszędzie są komplety naszyjnik + kolczyki, a ja chciałabym kolczyki i bransoletkę. Takie też są, ale niezbyt ciekawe Podobają mi się kolczyki Kate, nie wiem, czy nie kupię czegoś podobnego.

jusztyska, bardzo ciekawy blog

blueberry, jak tam po weselu?? Jak obserwacje ?Pogoda się chyba udała Przynajmniej u nas było ładnie

martitaw, super, że już masz fryzjerkę, a nawet dwie zobaczysz, która lepiej czesze i wybierzesz Ja też muszę w końcu moją zarezerwować, chyba za tydzień to zrobię.

kwiatuszek, brawo za zaliczone nauki Już z głowy

Edytowane przez thea2
Czas edycji: 2011-05-01 o 10:24
thea2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-01, 10:30   #4493
jusztyska
Zadomowienie

Cytat:
Pochwalę się... dziś kupiłam buty Ślubne oczywiście Jestem w szoku, bo pojechałam dziś tylko pooglądać, a udało mi się kupić. Nie są niestety przecudnej urody, baaaardzo odbiegają od mojego ideału, obcas ma 8 cm (zapewne podczas wesela docenię, że nie jest wyższy), ale są bardzo wygodne, nie spadają mi z nogi i to jest najważniejsze ! Zdjęcia pokażę jutro to ocenicie

Albo dziś pokażę, a co ! Moje są takie jak na zdjęciu, tylko wyższe o prawie 2 cm.
bardzo zacne buciki moje też mają obcas 8 cm i też odbiegają od ideału, ale tak jak piszesz najważniejsze, że są wygodne, masz w nich przetanczyć całą noc

Cytat:
Napisane przez paula54 Pokaż wiadomość
Jak dla mnie normalnie - zawsze noszę cieliste pończochy (bardzo rzadko czarne) - zarówno do białej, jak i czarnej bielizny. mi tam pasuje, bo cieliste pończochy czy rajstopy (co kto woli) nie kłócą się nijak z resztą. ewentualnie takie ecru ale bardziej w cieliste ni w biel. Ale to mówię ja, której nie przeszkadza czarny stanik do różowych stringów
ja mam podobne podejscie nijak mi się nie kłóci cielisty kolor rajstop z białą/ecru bielizną zresztą bardzo podoba mi się na zdjęciach jak dziewczyny mają naturalny kolor nogi ręce będę miała naturalne to i nogi w ponczochach cielistych
no ale to jest już kwestia gustu każdej z nas jakie ponczochy
Cytat:
Napisane przez Kwiatuszek1604 Pokaż wiadomość
ja dzis zaliczylam nauki przedmalzenskie z czego bardzo sie ciesze powiem szczerze ze nie bylo zle jeszcze poradnia zostala

my wczoraj kupiliśmy garnitur cudownie udało się nam nabyć odpowiedni rozmiar, bo już wisiała nad nami opcja szycia na miarę:P TŻ jest dość wysoki a baaaaaardzo szczuplutki ale udało się dobrać

no i nowa decyzja w sprawie 1 tanca (TŻ mówi, że już ostateczna) - "Słowo jedyne ty" Czerwonych Gitar to był mój faworyt:P i cieszę się, że ostatecznie zostało na tej piosence

---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ----------

Cytat:
Sierpnióweczki, dziękuję za miłe słowa na temat butów Jestem na etapie poszukiwania biżuterii i nic nie mogę znaleźć Myślałam wcześniej, że chcę Swarovskiego, ale chyba mi się już odwidziało. No i nie wiem przede wszystkim, czy kupić złotą czy srebrną biżuterię Złota by chyba lepiej pasowała, mam suknię ecru, kwiaty będą ecru i herbaciane. Jak myślicie?? Wszędzie są komplety naszyjnik + kolczyki, a ja chciałabym kolczyki i bransoletkę. Takie też są, ale niezbyt ciekawe Podobają mi się kolczyki Kate, nie wiem, czy nie kupię czegoś podobnego.

jusztyska, bardzo ciekawy blog

Dziękuję

ja też szukam biżuterii... i jakos na nic nie mogę się zdecydować, myślałam o czysto srebrnej, ale źle wygląda taka z suknią... najlepiej prezentują się jakieś kryształki... więc pewnie padnie na Swarowskiego..
Thea poszukaj może czegoś nie w kompletach? branzoletka przeciez nie musi być całkowicie identyczna jak kolczyki moze uda Ci się coś dobrać
Stary 2011-05-01, 11:27   #4494
blueberry88
Zakorzenienie

thea2, pogoda piękna, choć zawiewało welon na wszystkie strony
Celebracja Mszy - super, DJ też się sprawdzi - powiem mu tylko kilka moich sugestii i będzie perfect

Myślę, że w takim układzie kolorystycznym biżuteria złota
Stary 2011-05-01, 14:04   #4495
lasoa
Zakorzenienie

właśnie uczę się na maturę, ale rozmyślam o ślubie... I tak sobie myślę, co kupujecie rodzicom w podziekowaniu ? Bo kwiaty uschną i nic z tego...
Stary 2011-05-01, 14:21   #4496
jusztyska
Zadomowienie

Cytat:
właśnie uczę się na maturę, ale rozmyślam o ślubie... I tak sobie myślę, co kupujecie rodzicom w podziekowaniu ? Bo kwiaty uschną i nic z tego...
ech, też dziś o tym myślałam i jakoś nic sensownego mi nie wpadło do głowy, na pewno odpadają u nas wszelkie puchary, figurki itp, bo to będzie tylko kurz zbierało....
myślałam nad albumem z naszymi zdjęciami, takim "zbiorczym" od najmlodszych lat, przez dziecinstwo, lata szkolne, i na koniec nasze wspolne zdjecia od kiedy jestesmy razem... może w formie fotoksiązki... no nie wiem sama czy to dobry pomysł jest...
Stary 2011-05-01, 14:34   #4497
Kwiatuszek1604
Wtajemniczenie

ja tez sie zastanawiam co kupic badz zrobi i nic mi do glowy nie przychodzi u nas jest o tyle sytuacja skaplikowana ze moj tato nie zyje a mojego K. mama i nie wiem czy sie robi w takich sytaucjach podziekowania?
Stary 2011-05-01, 15:17   #4498
lasoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kwiatuszek1604 Pokaż wiadomość
ja tez sie zastanawiam co kupic badz zrobi i nic mi do glowy nie przychodzi u nas jest o tyle sytuacja skaplikowana ze moj tato nie zyje a mojego K. mama i nie wiem czy sie robi w takich sytaucjach podziekowania?
Myślę że się robi

Wlaśnie nie chce figurek itp, tylko pamiątkę. Album to bardzo fajny pomysł
Stary 2011-05-01, 15:27   #4499
Kwiatuszek1604
Wtajemniczenie

ja zawsze sie spotykalam z kwiatam dla rodzicow ale kwiaty zwiedna i nie zostanie slad po nich a ja bym chciala cos co beda mili przez wiele lat i bedzie przypominalo im ta chwile
Stary 2011-05-01, 15:47   #4500
lasoa
Zakorzenienie

również nie chcemy dawać kwiatów, tylko co dać w zamian ?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości