|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Sierpniowe Panny Młode cz.II
z tego co wyczytałam to o 10:50 ma być transmisja na onecie
|
#4472 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Eeee no nie jest ze mna jeszcz etak zle co pilniejsze mamy załatwione:kamerzysta, zdjecia, zespół, sale, wódke , tort, wypieki, fryzjerka, nauki kościelne... wiec chyba nie jest tak zle Sukienke wybieram w przyszłym tygodniu..najbardziej przeraża mnie makijażystka! nie ma mi kto polecić kogoś z łańcuta;([/QUOTE]To duzo macie juz zalatwione! Ja moze w ten weekend pojde na jakies zakupy - buty, bielizna i moze rozejrze sie za czyms na poprawiny. Juz niedlugo zobaczymy suknie i dodatki Tez macie nadzieje ze bedzie troche podobna do Waszej sukni
|
||
|
|
|
#4473 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
problem też w tym, że sama morfologia od stosowania tej diety tak szybko się nie zmieni ![]() najgorsze są nerki, bo na prawdę diety wysokobiałkowe niesamowicie obciążają nerki, oczywiście nie będzie to dotyczyło każdej osoby, bo jak wiadomo każdy z nas jest inny i ma różny poziom tolerancji na różne rzeczy, poza tym genetyka ma też na to ogromny wpływ ![]() Jeśli już chcesz być krótko na jakieś diecie to 2 tygodnie trwa SouthBeach, no ale po niej też łatwo przychodzi efekt jojo, dlatego ja do znudzenia wszystkim zawsze powtarzam, że najskuteczniejsze jest racjonalne żywienie, zmiana nawyków żywieniowych.. no o dietach mogłabym godzinami gadać ![]() a propo dzisiejszego ślubu książęcego, to mnie naj interesuje kreacja Kate, fryzura i bukiet też, ale suknia najbardziej
|
|
|
|
|
#4474 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a poza tym koleżanko jutro w Oławie gram na weselu pozdrowienia
|
|
#4475 | ||||
|
Zakorzenienie
|
mogłyby faktycznie.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja nie potrafie sobie odmówic własnie pieczywa i ziemniaków Muszę sie zawsze chlebem dopchac ehhCytat:
Cytat:
|
|
#4476 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4477 |
|
Zadomowienie
|
właśnie dostałam welon
mam nadzieje, że kolor będzie dobry w środę się okaże miałam kupować w salonie, ale oszczędność w granicach 130 zl mnie przekonała do kupna na all...:P
|
|
|
|
#4478 | |
|
Zakorzenienie
|
moj TZ mocno sie bulwersuje tym, mowi że ślub jak każdy inny i dlaczego nasz nie będzie puszczany w TV
Cytat:
Jest on z cyrkoniami ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- dziewczyny w sumie to łezka w oku mi się kręci, bo też chciałabym juz ten wielki dzien a z drugiej strony mocno się stresuję
|
|
|
|
|
#4479 |
|
Raczkowanie
|
Widziałyście już pannę młodą Kate? jak dla mnie to suknia nie za rewelacyjna fryzura to tez jak normalna, nic nadzwyczajnego.
|
#4480 |
|
Zakorzenienie
|
No i make up taki delikatny, tak zwyczajnie wygląda. Suknia też mi się średnio podoba, ale mimo wszystko uważam, że ładnie
|
|
|
|
#4481 |
|
Zadomowienie
|
a mi się podoba bo moja suknie jest trochę podobna! i też będą miała długi welon - tylko transmisji na żywo z mojego ślubu nie będzie
|
|
#4482 |
|
Zadomowienie
|
mnie się Kate bardzo podoba
delikatnie i wdzięcznie wygląda ![]() zresztą, cóż, ubrana jest zgodnie z etykietą królewską
|
|
|
|
#4483 |
|
Raczkowanie
|
wypowiem sie w sprawie Dukana...bylam na diecie rok temu przez 3 miesiace,zrzucilam okolo 15 kg...czulam sie super,mialam energie i nawet troche cwiczylam,ale na poczatku nie bo sie organizm przestawial i nie mialam silyi ochoty. pilnowalam picia,1.5 litra wody to minimum absolutne!! w sumie pijalam ponad 2 litry dziennie..i zdrowotnie nie mialam zadnego problemu.jednak przeczytalam ksiazke i radze to kazdemu kto chce sie za ta diete zabrac-bo trzeba wszystko wiedziec-zeby bezpiecznie ja przeprowadzic. co do efektu jojo-nie stwierdzam,na dzien dzisiejszy jem wszystko i nie trzymam czwartkow proteinowych.wrocilo mi jakies 3 kg w sumie moze,ale jem naprawde wszystko.
|
|
|
|
#4484 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
aczkolwiek jej bukiet mi się nie podoba, a suknia nie w moim stylu ale do niej pasuje!
|
||
|
|
|
#4485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do pończoch, to byłam dziś zamówić buty i pani powiedziała, że już naście lat siedzi w tym fachu i faktycznie tylko cieliste wchodzą w grę, bo po prostu w białych noga wychodzi źle na zdjęciach. Przekonała mnie. |
|
|
|
|
#4486 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jej nie pozna a i podobno nie chciala zeby ktos ja malowal profesjonalnie i sama robila sobie makijaz! A co do sukienki to mi sie bardziej podobala jej siostry suknia
|
|
|
|
|
#4487 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Naprawdę jest piękna, mogłabym nosić ją na nadgarstku Nie jestem przesądna, ale może jednak wszyję pod spód tej podwiązki jakiś niebieski paseczek wstążeczki albo kokardkę ![]() Pończochy wybrałam ecru, kupowałam w Gatcie, były dwa kolory ecru (jaśniejszy i ciemniejszy), wybrałam jaśniejszy. Nawet fajnie wyglądają, mają bardzo ładną koronkę. Moim zdaniem lepiej pasują niż cieliste (choć nad cielistymi też się zastanawiałam )Wydaje mi się, że na pewno by się odznaczały, weź białe ![]() Cytat:
![]() A co do Kate i Williama to Kate ładnie wyglądała, ale szczerze mówiąc spodziewałam się większego szału, szczególnie z fryzurą i makijażem. Sukienka była w porządku, dość delikatna jak na rodzinę królewską i bardzo dobrze Jej siostra miała faktycznie fajną sukienkę, też zwróciłam na to uwagę Kojarzyły mi się z takimi spodniami dresowymi z lampasami. Jak to dobrze, że mój K. nie pójdzie do ślubu w żadnym mundurze ![]() Pochwalę się... dziś kupiłam buty Jestem w szoku, bo pojechałam dziś tylko pooglądać, a udało mi się kupić. Nie są niestety przecudnej urody, baaaardzo odbiegają od mojego ideału, obcas ma 8 cm (zapewne podczas wesela docenię, że nie jest wyższy), ale są bardzo wygodne, nie spadają mi z nogi i to jest najważniejsze ! Zdjęcia pokażę jutro to ocenicie ![]() Albo dziś pokażę, a co ! Moje są takie jak na zdjęciu, tylko wyższe o prawie 2 cm.
Edytowane przez thea2 Czas edycji: 2011-04-29 o 23:53 |
||
|
|
|
#4488 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Co do Kate i Williama - dopiero Wy mi uświadomiłyście, że dziś się hajtają... nie mam telewizora, nie jestem na czasie. Przejrzałam pudelka i ogólnie muszę stwierdzić, że mi tam się nie podoba. Za bardzo klasycznie, może to jest jej wymarzony image, ale mi brakuje w nim jakiegoś wykrzyknika, podkreślacza charakteru, czegoklwiek innego niż nakazuje etykieta królewska i inne tego typu pierdoły. Chociażby jakiś kolorek w bukiecie. Jedyne co mi się podoba to bardzo delikatny welon (tyle że ja preferuję bezkoronkowe). Ale co gust to zdanie. Ogólnie wyglądała dobrze. bez przesadzania, bez przerysowania. Jak dla mnie tylko trochę za skromnie... |
||
|
|
|
#4489 |
|
Zakorzenienie
|
Cisza dziś... Świętujecie długi weekend?
![]() Ja idę dziś na ślub i wesele do znajomych. Ślub w tym samym kościele, a i DJ na weselu ten sam Poobserwuje![]() ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- thea2, ładniutke buciki. |
|
|
|
#4490 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
choć i jak od jakiegoś czasu, jak jestem w kościele, w którym będziemy brali ślub to obserwuję go pod kątem dekoracji.. liczenia ławek.. ![]() thea2 ładniutkie te buciki a ja dziś zarezerwowałam sobie fryzjerkę.. drugą masakra jakaś ze mną.. jedna mnie kiedyś czesała ale nie widziałam entuzjazmu w oczach a ta u której się dziś zapisałam kiedyś cięła mi włosy i zawsze coś doradzi.. Hmm.. umówiłam się u niej na wstępne/próbne czesanie bo akurat mam komunię w maju więc pi razy oko przetestujemy pomysł, choć bladego pojęcia nie mam gdzie i jak powinnam mieć wpięty welon. To okaże się pewnie dopiero w lipcu na przymiarce..
Edytowane przez martitaw Czas edycji: 2011-04-30 o 14:14 |
|
|
|
|
#4491 |
|
Wtajemniczenie
|
HEJ
ostatnio tylko was podczytywalam bo nie mialam czasu na pisanie ![]() thea2 jesli buty wygodne i dobrze sie w nich czujesz to najwazniejsze ja dzis zaliczylam nauki przedmalzenskie z czego bardzo sie ciesze powiem szczerze ze nie bylo zle jeszcze poradnia zostala
|
#4492 |
|
Zadomowienie
|
Sierpnióweczki, dziękuję za miłe słowa na temat butów
Jestem na etapie poszukiwania biżuterii i nic nie mogę znaleźć Myślałam wcześniej, że chcę Swarovskiego, ale chyba mi się już odwidziało. No i nie wiem przede wszystkim, czy kupić złotą czy srebrną biżuterię Złota by chyba lepiej pasowała, mam suknię ecru, kwiaty będą ecru i herbaciane. Jak myślicie?? Wszędzie są komplety naszyjnik + kolczyki, a ja chciałabym kolczyki i bransoletkę. Takie też są, ale niezbyt ciekawe Podobają mi się kolczyki Kate, nie wiem, czy nie kupię czegoś podobnego. jusztyska, bardzo ciekawy blog blueberry, jak tam po weselu?? Jak obserwacje ?Pogoda się chyba udała Przynajmniej u nas było ładnie ![]() martitaw, super, że już masz fryzjerkę, a nawet dwie zobaczysz, która lepiej czesze i wybierzesz Ja też muszę w końcu moją zarezerwować, chyba za tydzień to zrobię. kwiatuszek, brawo za zaliczone nauki Już z głowy
Edytowane przez thea2 Czas edycji: 2011-05-01 o 10:24 |
|
|
|
#4493 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
moje też mają obcas 8 cm i też odbiegają od ideału, ale tak jak piszesz najważniejsze, że są wygodne, masz w nich przetanczyć całą noc ![]() Cytat:
nijak mi się nie kłóci cielisty kolor rajstop z białą/ecru bielizną zresztą bardzo podoba mi się na zdjęciach jak dziewczyny mają naturalny kolor nogi ręce będę miała naturalne to i nogi w ponczochach cielistych ![]() no ale to jest już kwestia gustu każdej z nas jakie ponczochy ![]() Cytat:
![]() my wczoraj kupiliśmy garnitur cudownie udało się nam nabyć odpowiedni rozmiar, bo już wisiała nad nami opcja szycia na miarę:P TŻ jest dość wysoki a baaaaaardzo szczuplutki ale udało się dobrać ![]() no i nowa decyzja w sprawie 1 tanca (TŻ mówi, że już ostateczna) - "Słowo jedyne ty" Czerwonych Gitar to był mój faworyt:P i cieszę się, że ostatecznie zostało na tej piosence ![]() ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- Cytat:
Dziękuję ![]() ja też szukam biżuterii... i jakos na nic nie mogę się zdecydować, myślałam o czysto srebrnej, ale źle wygląda taka z suknią... najlepiej prezentują się jakieś kryształki... więc pewnie padnie na Swarowskiego.. Thea poszukaj może czegoś nie w kompletach? branzoletka przeciez nie musi być całkowicie identyczna jak kolczyki moze uda Ci się coś dobrać
|
||||
|
|
|
#4494 |
|
Zakorzenienie
|
thea2, pogoda piękna, choć zawiewało welon na wszystkie strony
![]() Celebracja Mszy - super, DJ też się sprawdzi - powiem mu tylko kilka moich sugestii i będzie perfect ![]() Myślę, że w takim układzie kolorystycznym biżuteria złota
|
|
|
|
#4495 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie uczę się na maturę, ale rozmyślam o ślubie... I tak sobie myślę, co kupujecie rodzicom w podziekowaniu ? Bo kwiaty uschną i nic z tego...
|
|
|
|
#4496 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
myślałam nad albumem z naszymi zdjęciami, takim "zbiorczym" od najmlodszych lat, przez dziecinstwo, lata szkolne, i na koniec nasze wspolne zdjecia od kiedy jestesmy razem... może w formie fotoksiązki... no nie wiem sama czy to dobry pomysł jest...
|
|
|
|
|
#4497 |
|
Wtajemniczenie
|
ja tez sie zastanawiam co kupic badz zrobi i nic mi do glowy nie przychodzi
u nas jest o tyle sytuacja skaplikowana ze moj tato nie zyje a mojego K. mama i nie wiem czy sie robi w takich sytaucjach podziekowania?
|
#4498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wlaśnie nie chce figurek itp, tylko pamiątkę. Album to bardzo fajny pomysł
|
|
|
|
|
#4499 |
|
Wtajemniczenie
|
ja zawsze sie spotykalam z kwiatam dla rodzicow ale kwiaty zwiedna i nie zostanie slad po nich a ja bym chciala cos co beda mili przez wiele lat i bedzie przypominalo im ta chwile
|
#4500 |
|
Zakorzenienie
|
również nie chcemy dawać kwiatów, tylko co dać w zamian ?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:10.

Osobiście radzę już załatwiać. A co macie załatwione? Mam nadzieję, że sala i fotograf/kamerzysta już jest? Bo u nich to nieraz się do 2-3 lat czeka, jak jacyś lepsi...