Wymienię Bobbi Brown, Body Shop, OCC, SkinFood BB, L'occitane, Carcharel, Alpecin i inne - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: kosmetyki

Notka

Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj!

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-04-28, 20:39   #181
_Kari_
Zakorzenienie

Przekupka: 98 pkt / 98% pozyt.
Dot.: Bobbi Brown, Body Shop, OCC, SkinFood BB, L'occitane, Carcharel, Alpecin i inne

Bede nudzić i sie dopominać Daj znać .. co i jak
_Kari_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-28, 21:07   #182
canela
Zadomowienie

Przekupka: 12 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Bobbi Brown, Body Shop, OCC, SkinFood BB, L'occitane, Carcharel, Alpecin i inne

Cytat:
Napisane przez MissScareAll Pokaż wiadomość
Wiesz co, Beyonce Heat mam nową, zafoliowaną 50ml, więc chciałabym za nią podobną pojemność - u Ciebie podobają mi się Chanel Chance EDP i Dior Hypnotic Poison - wychodzi razem 40ml, ale te zapachy są trochę droższe, więc chętnie je za Heat przygarnę. Co o tym myślisz?
"Trochę" droższe powiadasz?
Myślę, że za 20ml Chance kupiłabym setkę Beyonce, więc raczej mi się to nie opłaca

próbki i odlewki
canela jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-28, 22:36   #183
MissScareAll
Zakorzenienie

Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez canela Pokaż wiadomość
"Trochę" droższe powiadasz?
Myślę, że za 20ml Chance kupiłabym setkę Beyonce, więc raczej mi się to nie opłaca
Może tak Ci się wydaje, ale 100ml Beyonce wcale nie są tanimi perfumami, kosztują w Dougu 189zł za 100ml. 50ml Chance 260zł. Proporcjonalnie wychodzi za 20ml Chance 104zł, możesz sama przeliczyć... A Beyonce 50ml 128zł. Plus Beyonce są nowiutkie.
To perfumy sprezentowane mojej mamie, więc zapytam się jej jeszcze, co sądzi o takiej wymianie i dam znać Ewentualnie zgodziłabyś się na Chance + małą odlewkę Hypnotic Poison?

---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ----------

Cytat:
Napisane przez _Kari_ Pokaż wiadomość
Bede nudzić i sie dopominać Daj znać .. co i jak
Już, już Jeśli chodzi o kremik TBS to czekam na potwierdzenie wymiany na niego od Ofelii. Odlewki BB kremów jak najbardziej mogę zrobić Chciałabym w zamian kwas mlekowy - 10ml, kwas salicynowy - pół woreczka-10g i panthenol, jeśli chcesz oddać, to nawet cały. Nie masz może jeszcze alantoniny?
Tylko teraz nie wiem, jak to przeliczyć na odlewki kremów BB Kosztowały mnie mniej więcej 70zł za 50ml każdego. Może uda się nam jakoś zgrać koszty, żeby wyszło po równo i opłacalnie dla nas obydwu
Ile max mogłabyś zrobić odlewki Coco Mademoiselle? Załóżmy za kremy Chanel (30ml) i 10 kulek meteorytków?
Stary 2011-04-28, 22:37   #184
Basiulek
Zakorzenienie

Przekupka: 63 pkt / 100% pozyt.
GG do Basiulek

Nie ma sprawy
Basiulek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-28, 22:59   #185
_Kari_
Zakorzenienie

Cytat:
Może tak Ci się wydaje, ale 100ml Beyonce wcale nie są tanimi perfumami, kosztują w Dougu 189zł za 100ml. 50ml Chance 260zł. Proporcjonalnie wychodzi za 20ml Chance 104zł, możesz sama przeliczyć... A Beyonce 50ml 128zł. Plus Beyonce są nowiutkie.
To perfumy sprezentowane mojej mamie, więc zapytam się jej jeszcze, co sądzi o takiej wymianie i dam znać Ewentualnie zgodziłabyś się na Chance + małą odlewkę Hypnotic Poison?

---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ----------

Już, już Jeśli chodzi o kremik TBS to czekam na potwierdzenie wymiany na niego od Ofelii. Odlewki BB kremów jak najbardziej mogę zrobić Chciałabym w zamian kwas mlekowy - 10ml, kwas salicynowy - pół woreczka-10g i panthenol, jeśli chcesz oddać, to nawet cały. Nie masz może jeszcze alantoniny?
Tylko teraz nie wiem, jak to przeliczyć na odlewki kremów BB Kosztowały mnie mniej więcej 70zł za 50ml każdego. Może uda się nam jakoś zgrać koszty, żeby wyszło po równo i opłacalnie dla nas obydwu
Ile max mogłabyś zrobić odlewki Coco Mademoiselle? Załóżmy za kremy Chanel (30ml) i 10 kulek meteorytków?
No TBS to w sumie mnie najbardziej interesuje
Co do BB creamów to właściwie najchętniej wypróbowałabym oba Skin79 które masz i Misshe 13... pozostałe jakoś mnie nie przekonują I może tak ok. 10ml każdy (nie wiem jakie masz słoiczki??).
Kwas Sali mogę oddać cały... a mlekowy ile tam chcesz, najwyżej sobie zrobie mini odlewkę do toniku tak samo z phantenolem...

Coco mogę odlać ok. 8ml i dorzuce flakonik... to jest werjsa EDP. Kupiona w Marionnaud - mojej ulubionej perfumerii
Stary 2011-04-29, 07:05   #186
zai
Organizatorka

Przekupka: 39 pkt / 100% pozyt.

Odlewka naturalnego oleju arganowego z Maroka, ml do ustalenia
The Body Shop żel do mycia twarzy z olejkiem z drzewa herbacinego

Mogę zrobić większą odlewkę oleju śliwkowego - do 20g - ostatnio nie możemy się dogadać a mam inne oleje do zużycia.
I ile chciałabyś hydrolatu aloesowego?
Stary 2011-04-29, 09:10   #187
inecita
Zakorzenienie

Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
Dot.: MAC, Body Shop, OCC, Shu Uemura, Alpecin i inne - AKTUALIZACJA :)

Hej interesowałyby mnie:

Avene Cleanace żel do mycia twarzy 2x25ml=50ml, nowe [EWENTUALNIE BO MAM]
JUVENA REJUVEN Q10 Eye, dotleniający krem pod oczy, tubka 4ml, nowa
CHANEL zestaw miniatur po 5ml w tubkach, krem Hydramax+Active x6= 30ml, nowe i świeże (jak wszystko u mnie) - za coś z wish
Neutrogena dezodorant do stóp 150ml, raz użyty
Biotherm krem pod oczy Rides Repair Chroma Lift Yeux, nowe miniatury, 2 x 3ml = 6ml

Alpecin szampon przeciw wypadaniu włosów, A3, przeciwłupieżowy, nowy

Pytałaś u mnie o:

- Flowerbomb - tylko za zapach z wish
- eyeliner Sephory OK
- peeling Bandi - w negocjacjach
- maskę z alg [TYLKO ODLEWKA - mam problem z naczynkami na odlewki]
- odlewkę maski ziaja pro uspokajającą OK
- białą glinkę OK

Jeśli jesteś zainteresowana czekam na propozycję wymianki.

inecita jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-29, 15:38   #188
MissScareAll
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zai Pokaż wiadomość
Odlewka naturalnego oleju arganowego z Maroka, ml do ustalenia
The Body Shop żel do mycia twarzy z olejkiem z drzewa herbacinego

Mogę zrobić większą odlewkę oleju śliwkowego - do 20g - ostatnio nie możemy się dogadać a mam inne oleje do zużycia.
I ile chciałabyś hydrolatu aloesowego?
Hydrolatu aloesowego najchętniej wzięłabym 100ml, jeśli nie chcesz oddać tyle, to może być mniej. Oleju śliwkowego może być 10g, chcę przetestować i najbardziej zależy mi na ekstrakcie z ananasa
Zobacz jeszcze moją dokładkę z dzisiaj, jest np. puder bambusowy z jedwabiem

---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ----------

Cytat:
Napisane przez inecita Pokaż wiadomość
Hej interesowałyby mnie:

Avene Cleanace żel do mycia twarzy 2x25ml=50ml, nowe [EWENTUALNIE BO MAM]
JUVENA REJUVEN Q10 Eye, dotleniający krem pod oczy, tubka 4ml, nowa
CHANEL zestaw miniatur po 5ml w tubkach, krem Hydramax+Active x6= 30ml, nowe i świeże (jak wszystko u mnie) - za coś z wish
Neutrogena dezodorant do stóp 150ml, raz użyty
Biotherm krem pod oczy Rides Repair Chroma Lift Yeux, nowe miniatury, 2 x 3ml = 6ml

Alpecin szampon przeciw wypadaniu włosów, A3, przeciwłupieżowy, nowy

Pytałaś u mnie o:

- Flowerbomb - tylko za zapach z wish
- eyeliner Sephory OK
- peeling Bandi - w negocjacjach
- maskę z alg [TYLKO ODLEWKA - mam problem z naczynkami na odlewki]
- odlewkę maski ziaja pro uspokajającą OK
- białą glinkę OK

Jeśli jesteś zainteresowana czekam na propozycję wymianki.
Ok, oddam Juvenę, Avene, Biotherm i Neutrogenę za liner Sephory, białą glinkę i odlewki tych dwóch maseczek - jak duże? Mogę wysłać pierwsza, razem z opakowaniami na odlewki
Stary 2011-04-29, 16:05   #189
mucia18
Zakorzenienie

Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
GG do mucia18

Dax Perfecta Spa, masło kakaowe 225ml, 2x użyte

Zestaw 1
Bourjois
puder Pastel Teint nr. 73 (do średnio-jasnej karnacji)
+ baza rozświetlająca Complexion enhancer Ultra natural glowing effect nr.29 Apricot
+ róż nr.33 Lilas D'Or
- kosmetyki używane, puder dwa razy, baza około pięciu razy, różu zostało 3/4 z oryginalnej ilości
* True Match
L'oreal True Match minerals, podkład mineralny w kolorze N6 Honey Glow, zostało około 1/2, oddam za drobnostkę
+ L'oreal True Match super blendable, SPF17, podkład w kompakcie, kolor W2 Light Ivory, maźnięty 2 razy
+ Lancome Juicy Tubes Top Coat, nie jestem pewna, czy to oryginał, zostało około 3/4

cos u mnie?
Stary 2011-04-29, 16:34   #190
MissScareAll
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mucia18 Pokaż wiadomość

Zestaw 1
Bourjois
puder Pastel Teint nr. 73 (do średnio-jasnej karnacji)
+ baza rozświetlająca Complexion enhancer Ultra natural glowing effect nr.29 Apricot
+ róż nr.33 Lilas D'Or
- kosmetyki używane, puder dwa razy, baza około pięciu razy, różu zostało 3/4 z oryginalnej ilości
* True Match
L'oreal True Match minerals, podkład mineralny w kolorze N6 Honey Glow, zostało około 1/2, oddam za drobnostkę
+ L'oreal True Match super blendable, SPF17, podkład w kompakcie, kolor W2 Light Ivory, maźnięty 2 razy
+ Lancome Juicy Tubes Top Coat, nie jestem pewna, czy to oryginał, zostało około 3/4

cos u mnie?
A powiedz, w jakim stanie jest ta szczoteczka elektryczna?
Tak to zainteresowały mnie tylko DKNY Pure 7ml
Stary 2011-04-29, 16:36   #191
zai
Organizatorka

Cytat:
Hydrolatu aloesowego najchętniej wzięłabym 100ml, jeśli nie chcesz oddać tyle, to może być mniej. Oleju śliwkowego może być 10g, chcę przetestować i najbardziej zależy mi na ekstrakcie z ananasa
Zobacz jeszcze moją dokładkę z dzisiaj, jest np. puder bambusowy z jedwabiem
Hydrolatu mogę odlać 50ml. Ale mam jeszcze hydrolat z róży damascena tego też mogę zrobić 50 do 75 ml. Ekstraktu z ananasa mogę odsypać od 5 do 10 g. Tylko oprócz wymienionych wcześniej nic mi nie wpadło w oko. Ewentualnie kolczyki orsay ale potrzebne wyraźniejsze zdjęcie.
ps. Puder bambusowy z jedwabiem mam :/

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-29, 17:37   #192
MissScareAll
Zakorzenienie

Cytat:
Hydrolatu mogę odlać 50ml. Ale mam jeszcze hydrolat z róży damascena tego też mogę zrobić 50 do 75 ml. Ekstraktu z ananasa mogę odsypać od 5 do 10 g. Tylko oprócz wymienionych wcześniej nic mi nie wpadło w oko. Ewentualnie kolczyki orsay ale potrzebne wyraźniejsze zdjęcie.
ps. Puder bambusowy z jedwabiem mam :/
To chciałabym 20g oleju śliwkowego, 50ml hydrolatu aloesowego i 75ml różanego, 10g ekstraktu z ananasa. Przeliczyłam proporcjonalnie wg cen z BU i Mazideł, wyszło około 7,5zł za olej + 10zł za hydrolaty i 3,63 za 10g ananasa = łącznie około 21zł. Za to mogę Ci oddać około 35ml oleju arganowego lub 100ml żelu Body Shop - jak wolisz?

---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ----------

Albo nie, oddam te dwie rzeczy, może być nawet 50 ml oleju arganowego i te kolczyki (potem wrzucę dokładniejsze fotki) , za tą naturalną pielęgnację + znalazłam u Ciebie:
- AVON tropikalny krem do stóp i łokci z kwasem AHA
- silnie złuszczający preparat z 50% kwasami AHA do stóp - w jakiej to w ogóle jest postaci, masz jakieś fotki?
- żel hialuronowy ewntualnie, ile go masz?

---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ----------

up
Stary 2011-04-29, 17:42   #193
zai
Organizatorka

Cytat:
To chciałabym 20g oleju śliwkowego, 50ml hydrolatu aloesowego i 75ml różanego, 10g ekstraktu z ananasa. Przeliczyłam proporcjonalnie wg cen z BU i Mazideł, wyszło około 7,5zł za olej + 10zł za hydrolaty i 3,63 za 10g ananasa = łącznie około 21zł. Za to mogę Ci oddać około 35ml oleju arganowego lub 100ml żelu Body Shop - jak wolisz?

---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ----------

Albo nie, oddam te dwie rzeczy, może być nawet 50 ml oleju arganowego i te kolczyki (potem wrzucę dokładniejsze fotki) , za tą naturalną pielęgnację + znalazłam u Ciebie:
- AVON tropikalny krem do stóp i łokci z kwasem AHA
- silnie złuszczający preparat z 50% kwasami AHA do stóp - w jakiej to w ogóle jest postaci, masz jakieś fotki?
- żel hialuronowy ewntualnie, ile go masz?
preparat do stóp to ten: http:// www.nokaut.pl /kremy-do-rak-stop/ silnie-zluszczajacy-preparat-z-50-kwasami-aha.html (zlikwiduj spacje)
żel hialuronowy - ze 100 ml zużyte jest niewiele. Trudno mi jest określić ile, ponieważ nie widać przez butelkę. Ale używałam go przez tydzień na twarz tylko wieczorem razem z olejem - kilka kropelek. Niestety moja skóra jest wybredna i żel jej nie pasował.
krem avon idzie do RoOxAnKaA.
Stary 2011-04-29, 18:54   #194
_Kari_
Zakorzenienie

Jak tam serum z TBS... czy Ofelia się zdecydowała czy jest "wolny"??
Stary 2011-04-29, 19:15   #195
esterie
Zakorzenienie

Przekupka: 186 pkt / 100% pozyt.

Kryolan na 99% poleci do innej Wizażanki, więc może znajdziesz coś innego za Alpeciny i maseczkę TBS?
Wish
esterie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-29, 19:36   #196
MissScareAll
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez esterie Pokaż wiadomość
Kryolan na 99% poleci do innej Wizażanki, więc może znajdziesz coś innego za Alpeciny i maseczkę TBS?
Za Alpeciny mogę chcieć cienie Revlon (w jakim są stopniu zużycia?) i odlewkę Aurigi

---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ----------

Cytat:
Napisane przez _Kari_ Pokaż wiadomość
Jak tam serum z TBS... czy Ofelia się zdecydowała czy jest "wolny"??
Krem pod oczy masz na myśli, tak? Nie mam jeszcze odpowiedzi
Stary 2011-04-29, 19:45   #197
_Kari_
Zakorzenienie

Tak, szkoda
Stary 2011-04-29, 20:23   #198
esterie
Zakorzenienie

Przekupka: 186 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Za Alpeciny mogę chcieć cienie Revlon (w jakim są stopniu zużycia?) i odlewkę Aurigi
Zużycie cieni najciemniejszych ok 25-30%, jasnego ok 50% i najjaśniejszego 70%. Ile ml Aurigi chciałabyś?

P.S. Zajrzyj do mojego wątku ciuszkowego, bo widzę, że szukasz rzeczy w stylu gotyckim, a jeszcze trochę takich mam. Może coś wpadnie Ci w oko
Wish

Edytowane przez esterie
Czas edycji: 2011-04-29 o 20:57
esterie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-29, 21:23   #199
asik123456789
Zakorzenienie

Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.

Moze cos za fekkai?
asik123456789 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-30, 00:40   #200
lhunfeniel
Raczkowanie

Przekupka: 5 pkt / 100% pozyt.

Hej, nic dla siebie nie znalazłam, pozdrawiam
Stary 2011-04-30, 10:23   #201
inecita
Zakorzenienie

Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.

Ok, oddam Juvenę, Avene, Biotherm i Neutrogenę za liner Sephory, białą glinkę i odlewki tych dwóch maseczek - jak duże? Mogę wysłać pierwsza, razem z opakowaniami na odlewki

Hej,

Wolałabym Alpecin (nie musi być pełny może być nawet pół ale w oryginalnej flaszce) zamiast Avene , chętnie popróbuję nowych szamponów bo mam straszne uczulenia.
Co do reszty OK, obie jesteśmy z Warszawy chyba więc jeśli chcesz możesz po prostu do mnie podjechać a ja Ci nałożę tych masek w Twoje naczynka, o ilości możemy pogadac na privie nie ma sensu zasmiecać forum
Każdej z maseczek na 1 raz używa się ok. 1 czubatą łyżeczkę od herbaty (algi nawet nie czubatą).
Zobaczyłam jeszcze ten kupon do Arkadii ale nie wiem co bym mogła Ci oddać.
Możemy już umówic się na rezerwacje tamtych rzeczy?

inecita jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-30, 13:49   #202
majowy_deszcz
BAN stały

Przekupka: 9 pkt / 91% pozyt.

Okulary przeciwsłoneczne - duże muchy, H&M, wszystko z nimi ok, oprócz drobnych rysek, ale znajdują się one już poza polem widzenia

VICHY Dercos, szampon zwalczający łupież i wzmacniający włosy (zielony), 20x10ml=200ml (w saszetkach)
The Body Shop maseczka-peeling 3w1 Honey&Oat, użyta 3 razy, nadaje się nawet do wrażliwej skóry, nic nie piecze
Essence Into the wild, bronzer-rozświetlacz, użyty kilka razy, nieznaczny ubytek

to mi sie podoba za pedzle. Nie wiem czy to nie za duzo

Lierene podkład City Matt odcień Naturalny 204, zostało minimum 3/4
majowy_deszcz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-30, 14:01   #203
MissScareAll
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez majowy_deszcz Pokaż wiadomość

Okulary przeciwsłoneczne - duże muchy, H&M, wszystko z nimi ok, oprócz drobnych rysek, ale znajdują się one już poza polem widzenia

VICHY Dercos, szampon zwalczający łupież i wzmacniający włosy (zielony), 20x10ml=200ml (w saszetkach)
The Body Shop maseczka-peeling 3w1 Honey&Oat, użyta 3 razy, nadaje się nawet do wrażliwej skóry, nic nie piecze
Essence Into the wild, bronzer-rozświetlacz, użyty kilka razy, nieznaczny ubytek

to mi sie podoba za pedzle. Nie wiem czy to nie za duzo

Lierene podkład City Matt odcień Naturalny 204, zostało minimum 3/4
Nie za dużo Możemy się wymienić, tylko maseczka jest w rezerwacji - nie dobrałabyś może jeszcze czegoś innego za nią?
Stary 2011-04-30, 14:16   #204
majowy_deszcz
BAN stały

Przekupka: 9 pkt / 91% pozyt.

A mogłabyś oddac : Zestawy kosmetyków,
które oddam za drobiazg, najchętniej przy wymianie innych rzeczy :P

duzo rzeczy do przetestowania tutaj
majowy_deszcz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-30, 15:07   #205
MissScareAll
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez majowy_deszcz Pokaż wiadomość
A mogłabyś oddac : Zestawy kosmetyków,
które oddam za drobiazg, najchętniej przy wymianie innych rzeczy :P

duzo rzeczy do przetestowania tutaj
Wszystkie, czy konkretny? Plus te rzeczy, które wyżej wymieniłaś?

---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ----------

Cytat:
Napisane przez esterie Pokaż wiadomość
Zużycie cieni najciemniejszych ok 25-30%, jasnego ok 50% i najjaśniejszego 70%. Ile ml Aurigi chciałabyś?

P.S. Zajrzyj do mojego wątku ciuszkowego, bo widzę, że szukasz rzeczy w stylu gotyckim, a jeszcze trochę takich mam. Może coś wpadnie Ci w oko
Ładne masz te rzeczy, ale niestety nie mój rozmiar, noszę M i S na pewno będzie za małe Zaczekam na jakąś dokładkę u Ciebie, bo tak naprawdę to ani Auriga, ani Revlon nie są mi teraz potrzebne, a jak zacznę chomikować, to nie przestanę
Stary 2011-04-30, 15:49   #206
marylinda
BAN stały

Przekupka: 181 pkt / 98% pozyt.

Coś u mnie w obu watkach za:
Clinique puder Redness Solutions,
pełnowymiarowe opakowanie, klika razy użyty, oddam tylko za coś super

Alpecin szampon przeciw wypadaniu włosów, A1 do włosów normalnych, now
Beyonce Heat 50ml, zafoliowane
Carcharel Anais Anais 30ml, zafoliowane

?
odpisz proszę u mnie.
marylinda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-30, 20:42   #207
MissScareAll
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marylinda Pokaż wiadomość
Coś u mnie w obu watkach za:
Clinique puder Redness Solutions,
pełnowymiarowe opakowanie, klika razy użyty, oddam tylko za coś super

Alpecin szampon przeciw wypadaniu włosów, A1 do włosów normalnych, now
Beyonce Heat 50ml, zafoliowane
Carcharel Anais Anais 30ml, zafoliowane

?
odpisz proszę u mnie.
Odpisane

---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ----------

Cytat:
preparat do stóp to ten: http:// www.nokaut.pl /kremy-do-rak-stop/ silnie-zluszczajacy-preparat-z-50-kwasami-aha.html (zlikwiduj spacje)
żel hialuronowy - ze 100 ml zużyte jest niewiele. Trudno mi jest określić ile, ponieważ nie widać przez butelkę. Ale używałam go przez tydzień na twarz tylko wieczorem razem z olejem - kilka kropelek. Niestety moja skóra jest wybredna i żel jej nie pasował.
krem avon idzie do RoOxAnKaA.
To jak, wymieniamy się?
Od Ciebie:
- krem do stóp AHA
- 20g oleju śliwkowego
- 50ml hydrolatu aloesowego
- 50 albo 75ml hydrolatu różanego (jak chcesz)
- 10g ananasa
- żel hialuronowy - ile chcesz oddać, tyle przyjmę
Jak zakupy w spożywczaku Ode mnie:
- 100ml żelu Body Shop
- olej arganowy - ile chcesz?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-30, 21:09   #208
pin3ska
Zakorzenienie

Przekupka: 36 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
  • MAC kupon na makijaż w Arkadii, bezimienny, bezterminowy
  • Oryginalny egipski kohl Eva, nowy, zafoliowany
Zapachy:

• Odlewki perfum, pojemność do ustalenia ( ewentualnie próbki do 1 ml na spróbowanie )
    (TYLKO JAKO DODATEK DO WYMIANY CZEGOŚ KONKRETNEGO):
    - Agent Provocateur Maitresse EDP - mogę zrobić większą
    - Guerlain Aqua Allegoria Flora Nymphea EDT
    - Helena Rubinstein Wanted EDP
bylabym zainteresowana powyzszym, choc nie wiem jak wyceniasz kupon na makijaz?

...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel)
pin3ska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-30, 21:13   #209
Ofelia82
Zadomowienie

Przekupka: 38 pkt / 100% pozyt.

Hej, a dorzuciłabys mi jakąś małą odlewkę
- Agent Provocateur Maitresse EDP

?
Stary 2011-05-01, 07:28   #210
zai
Organizatorka

Cytat:
Odpisane

---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ----------

To jak, wymieniamy się?
Od Ciebie:
- krem do stóp AHA
- 20g oleju śliwkowego
- 50 albo 75ml hydrolatu różanego (jak chcesz)
- 10g ananasa
- żel hialuronowy - ile chcesz oddać, tyle przyjmę
Jak zakupy w spożywczaku Ode mnie:
- 100ml żelu Body Shop
- olej arganowy - ile chcesz?
żel hialuronowy już poszedł :/

a może tak:
ja:
- krem do stóp AHA
- 20g oleju śliwkowego
- 75ml hydrolatu różanego
- 10g ananasa
Ty:
- 50 ml żelu Body Shop
- 30 ml olej arganowy
??????
i nie mam naczyń na jeden hydrolatu i olej śliwkowy
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości