![]() |
#182 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Bobbi Brown, Body Shop, OCC, SkinFood BB, L'occitane, Carcharel, Alpecin i inne
Cytat:
![]() Myślę, że za 20ml Chance kupiłabym setkę Beyonce, więc raczej mi się to nie opłaca ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Bobbi Brown, Body Shop, OCC, SkinFood BB, L'occitane, Carcharel, Alpecin i inne
Cytat:
To perfumy sprezentowane mojej mamie, więc zapytam się jej jeszcze, co sądzi o takiej wymianie i dam znać ![]() ---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- Już, już ![]() ![]() Tylko teraz nie wiem, jak to przeliczyć na odlewki kremów BB ![]() ![]() Ile max mogłabyś zrobić odlewki Coco Mademoiselle? Załóżmy za kremy Chanel (30ml) i 10 kulek meteorytków?
![]() |
![]() |
#184 |
Zakorzenienie
|
Nie ma sprawy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do BB creamów to właściwie najchętniej wypróbowałabym oba Skin79 które masz i Misshe 13... pozostałe jakoś mnie nie przekonują ![]() Kwas Sali mogę oddać cały... a mlekowy ile tam chcesz, najwyżej sobie zrobie mini odlewkę do toniku ![]() Coco mogę odlać ok. 8ml i dorzuce flakonik... to jest werjsa EDP. Kupiona w Marionnaud - mojej ulubionej perfumerii ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Organizatorka
Przekupka: 39 pkt / 100% pozyt.
|
Odlewka naturalnego oleju arganowego z Maroka, ml do ustalenia
The Body Shop żel do mycia twarzy z olejkiem z drzewa herbacinego Mogę zrobić większą odlewkę oleju śliwkowego - do 20g - ostatnio nie możemy się dogadać a mam inne oleje do zużycia. I ile chciałabyś hydrolatu aloesowego? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Zakorzenienie
|
Dot.: MAC, Body Shop, OCC, Shu Uemura, Alpecin i inne - AKTUALIZACJA :)
Hej interesowałyby mnie:
Avene Cleanace żel do mycia twarzy 2x25ml=50ml, nowe [EWENTUALNIE BO MAM] JUVENA REJUVEN Q10 Eye, dotleniający krem pod oczy, tubka 4ml, nowa CHANEL zestaw miniatur po 5ml w tubkach, krem Hydramax+Active x6= 30ml, nowe i świeże (jak wszystko u mnie) - za coś z wish Neutrogena dezodorant do stóp 150ml, raz użyty Biotherm krem pod oczy Rides Repair Chroma Lift Yeux, nowe miniatury, 2 x 3ml = 6ml Alpecin szampon przeciw wypadaniu włosów, A3, przeciwłupieżowy, nowy Pytałaś u mnie o: - Flowerbomb - tylko za zapach z wish ![]() - eyeliner Sephory OK - peeling Bandi - w negocjacjach - maskę z alg [TYLKO ODLEWKA - mam problem z naczynkami na odlewki] - odlewkę maski ziaja pro uspokajającą OK - białą glinkę OK Jeśli jesteś zainteresowana czekam na propozycję wymianki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zobacz jeszcze moją dokładkę z dzisiaj, jest np. puder bambusowy z jedwabiem ---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#189 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dax Perfecta Spa, masło kakaowe 225ml, 2x użyte
Zestaw 1 Bourjois puder Pastel Teint nr. 73 (do średnio-jasnej karnacji) + baza rozświetlająca Complexion enhancer Ultra natural glowing effect nr.29 Apricot + róż nr.33 Lilas D'Or - kosmetyki używane, puder dwa razy, baza około pięciu razy, różu zostało 3/4 z oryginalnej ilości * True Match L'oreal True Match minerals, podkład mineralny w kolorze N6 Honey Glow, zostało około 1/2, oddam za drobnostkę + L'oreal True Match super blendable, SPF17, podkład w kompakcie, kolor W2 Light Ivory, maźnięty 2 razy + Lancome Juicy Tubes Top Coat, nie jestem pewna, czy to oryginał, zostało około 3/4 cos u mnie?
![]() |
#190 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak to zainteresowały mnie tylko DKNY Pure 7ml ![]()
![]() |
![]() |
#191 | |
Organizatorka
|
Cytat:
ps. Puder bambusowy z jedwabiem mam :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- Albo nie, oddam te dwie rzeczy, może być nawet 50 ml oleju arganowego i te kolczyki (potem wrzucę dokładniejsze fotki) , za tą naturalną pielęgnację + znalazłam u Ciebie: - AVON tropikalny krem do stóp i łokci z kwasem AHA - silnie złuszczający preparat z 50% kwasami AHA do stóp - w jakiej to w ogóle jest postaci, masz jakieś fotki? - żel hialuronowy ewntualnie, ile go masz? ---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- up
![]() |
![]() |
#193 | |
Organizatorka
|
Cytat:
żel hialuronowy - ze 100 ml zużyte jest niewiele. Trudno mi jest określić ile, ponieważ nie widać przez butelkę. Ale używałam go przez tydzień na twarz tylko wieczorem razem z olejem - kilka kropelek. Niestety moja skóra jest wybredna i żel jej nie pasował. krem avon idzie do RoOxAnKaA. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
|
Kryolan na 99% poleci do innej Wizażanki, więc może znajdziesz coś innego za Alpeciny i maseczkę TBS?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- Krem pod oczy masz na myśli, tak? Nie mam jeszcze odpowiedzi ![]()
![]() |
![]() |
#198 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
P.S. Zajrzyj do mojego wątku ciuszkowego, bo widzę, że szukasz rzeczy w stylu gotyckim, a jeszcze trochę takich mam. Może coś wpadnie Ci w oko ![]() Edytowane przez esterie Czas edycji: 2011-04-29 o 20:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
Moze cos za fekkai?
![]() |
#200 |
Raczkowanie
|
Hej, nic dla siebie nie znalazłam, pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Zakorzenienie
|
Ok, oddam Juvenę, Avene, Biotherm i Neutrogenę za liner Sephory, białą glinkę i odlewki tych dwóch maseczek - jak duże? Mogę wysłać pierwsza, razem z opakowaniami na odlewki
Hej, Wolałabym Alpecin (nie musi być pełny może być nawet pół ale w oryginalnej flaszce) zamiast Avene , chętnie popróbuję nowych szamponów bo mam straszne uczulenia. Co do reszty OK, obie jesteśmy z Warszawy chyba więc jeśli chcesz możesz po prostu do mnie podjechać a ja Ci nałożę tych masek w Twoje naczynka, o ilości możemy pogadac na privie nie ma sensu zasmiecać forum Każdej z maseczek na 1 raz używa się ok. 1 czubatą łyżeczkę od herbaty (algi nawet nie czubatą). Zobaczyłam jeszcze ten kupon do Arkadii ale nie wiem co bym mogła Ci oddać. Możemy już umówic się na rezerwacje tamtych rzeczy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
BAN stały
|
Dax Perfecta Spa, masło kakaowe 225ml, 2x użyte
Okulary przeciwsłoneczne - duże muchy, H&M, wszystko z nimi ok, oprócz drobnych rysek, ale znajdują się one już poza polem widzenia VICHY Dercos, szampon zwalczający łupież i wzmacniający włosy (zielony), 20x10ml=200ml (w saszetkach) The Body Shop maseczka-peeling 3w1 Honey&Oat, użyta 3 razy, nadaje się nawet do wrażliwej skóry, nic nie piecze ![]() Essence Into the wild, bronzer-rozświetlacz, użyty kilka razy, nieznaczny ubytek to mi sie podoba za pedzle. Nie wiem czy to nie za duzo ![]() Lierene podkład City Matt odcień Naturalny 204, zostało minimum 3/4 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#204 |
BAN stały
|
A mogłabyś oddac : Zestawy kosmetyków,
które oddam za drobiazg, najchętniej przy wymianie innych rzeczy :P duzo rzeczy do przetestowania tutaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#206 |
BAN stały
|
Coś u mnie w obu watkach za:
Clinique puder Redness Solutions, pełnowymiarowe opakowanie, klika razy użyty, oddam tylko za coś super The Body Shop maseczka-peeling 3w1 Honey&Oat, użyta 3 razy, nadaje się nawet do wrażliwej skóry, nic nie piecze Alpecin szampon przeciw wypadaniu włosów, A1 do włosów normalnych, now Beyonce Heat 50ml, zafoliowane Carcharel Anais Anais 30ml, zafoliowane ? odpisz proszę u mnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- Cytat:
Od Ciebie: - krem do stóp AHA - 20g oleju śliwkowego - 50ml hydrolatu aloesowego - 50 albo 75ml hydrolatu różanego (jak chcesz ![]() - 10g ananasa - żel hialuronowy - ile chcesz oddać, tyle przyjmę Jak zakupy w spożywczaku ![]() - 100ml żelu Body Shop - olej arganowy - ile chcesz?
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Zadomowienie
|
Hej, a dorzuciłabys mi jakąś małą odlewkę
- Agent Provocateur Maitresse EDP ?
![]() |
#210 | |
Organizatorka
|
Cytat:
a może tak: ja: - krem do stóp AHA - 20g oleju śliwkowego - 50ml hydrolatu aloesowego - 75ml hydrolatu różanego - 10g ananasa Ty: - 50 ml żelu Body Shop - 30 ml olej arganowy ?????? i nie mam naczyń na jeden hydrolatu i olej śliwkowy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:02.