|
|
#4861 | |||
|
Nie depcze krokusów
|
Dot.: Krakowianki po dziesięciokroć ;)
Cytat:
A ja tylko po to kupuję ![]() Cytat:
Cytat:
Zwłaszcza jak wystaje
|
|
|
#4862 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Ola dzięki za link, oglądnęłam fragmenty tego ślubu Tylko nie wiem dlaczego jak ona szła do ołtarza to on stał tyłem, nawet się nie obejrzał tylko Heniek zaglądał i mu relacjonował... Nie wolno mu było? Ville? ![]() Cytat:
Napisz mi PM to Cię znajdęBędziesz widziała na tablicy w czym biorę udział wtedy ![]() Cytat:
Nie wiem czy tak łatwo, ja nie miałam żadnej z Was i nie pewno bym nie znalazła gdybym chciała A właśnie, dziewczyny facebookowe: możecie mi polubić wpis na Crunbchips? Link jest na mojej tablicy. Można do 13 maja codziennie głosować ![]() Cytat:
i żeby mi z nogi nie spadały2. o, ja też Cytat:
Co ona mu tam robi?
Chmiel na bezsenność, a sen - na bezmiłość. Edytowane przez mmmmmm Czas edycji: 2011-04-30 o 21:49 |
||||
|
|
|
#4863 |
|
Wtajemniczenie
|
Ktoras pytala, czemu William nie odwrocil sie, gdy Kate szla do oltarza...to i inne ciekawe rzeczy tutaj:
http://royalwedding.yahoo.com/blogs/...es-solved-8230 ![]() Niektorych turystow powinno sie pozabijac...
|
|
|
|
#4864 |
|
Zakorzenienie
|
Padam, padam, jeszcze jutro praca i 2 dni wolnego
![]() Ecrulo - podjadę jutro pod wieczór albo w poniedziałek po magnes, dziś nie miałam jak Ślubem się nie ekscytowałam, dla mnie to i tak sztuczna miłość, matka ją posłała do tej samej szkoły z prikazem żeby księcia upolowała, ot co ![]() Ale umarłam jak zobaczyłam czego uczą na Wychowaniu Do Życia w Rodzinie ![]() http://pokazywarka.pl/dfyabb/ Co do filtrów - w Lidlu jest krem dla dzieci z faktorem 50 i jednym z tych nowoczesnych fotostabilnych filtrów - chyba 12 zł kosztuje ![]() Cholerka, a propos pojazdów - odkąd zagazowałam niemca, wydatki na paliwo spadły o ponad 50%
|
#4865 |
|
Nie depcze krokusów
|
Zastanawia mnie, czemu nazywają Middleton Kopciuszkiem, skoro jej rodzice są milionerami.
|
|
#4866 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawe...ja bym się czuła zlana A mój K. to by chyba zawału dostał jakbym 4 minuty szłą, musieliby go związać Cytat:
![]() Mnie też to dziwi...
|
|
#4867 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, w 2001
Wtedy co on - jak wyszło na jaw gdzie on się wybiera to też się tam wybrała po collegu. Czytałam to w gazecie jakiś czas temu, i też sprawdziłam na necie
|
#4868 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oferta jeszcze trwa, my z koleżanką jesteśmy tym bardziej zdecydowane, bo skoro Wy z Cholerką się też wybieracie, to będziemy bardziej zobowiązane, żeby chodzić i się nie będziemy za każdym razem wykręcać Cytat:
słoma ani koturna mi nie przeszkadzają, kształt fajny, tylko uczulenie na klamry na butach mam Cytat:
A dla mnie tylko podsmażane z czosnkiem ![]() A propos klimatów kulinarnych: zrobiłam dziś spaghetti z przepisu Cholerki, a mianowicie makaron z sosem z suszonych pomidorów w oleju i czosnku i było bardzo dobre akurat nie miałam nic sensownego w domu, tylko te pomidory i nie wiedziałam, że można takie fajne żarło wyczarować wprowadziłam małe modyfikacje i voila ![]() Cytat:
|
|
#4869 |
|
moderatorka też wizażanka
|
bajeczna 7,99 zł
blair magnes również 7,99 zł Możesz mi dać do łapki. Daj znać o której byś była. Dziękuję Melka, No jacha, chodź ze mną na zakupy
|
|
|
|
#4870 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4871 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale wiadomo-media tez mogly mocno ponaciagac ta sytuacje...Oczywisci jak mam dzisiaj wolne to zaszlo slonkooo |
|
|
|
|
#4872 |
|
Zadomowienie
|
Co za beznadziejny dzień... I jeszcze nie ma B. i pewnie wróci wieczorem dopiero. Co ja mam kurna robić cały dzień...
|
|
|
|
#4873 |
|
Konto usunięte
|
dziewczyny ja kocham Rebuild za ten zapach anyżu
![]() ecrulo ja Cie podziwiam za te Twoja aktywność i chęci, powiedz skad masz tyle motywacji i czxy masz w kimś wsparcie?? bo ja pomysły mam ale wsparcia ni hu hu
|
|
|
|
#4874 |
|
Pani Buka
|
Ola,
mam jeszcze 56 godzin, ale możemy się umówić na kupienie po 2 karnety, ok? mam nadzieję, że mi się spodoba, a jak nie to komuś oddam
|
#4875 |
|
Zadomowienie
|
Rozważam zakup BB Cream'u. Ale tak na prawdę to nie wiem czy jest mi on potrzebny. Gdzie mogę znaleźć o nich więcej informacji?
|
|
|
|
#4876 | |
|
moderatorka też wizażanka
|
Cytat:
![]() Kolejną sprawą jest to, że gdy mam gorszy humor, zamiast psiosczyć na ludzi naookoło, pakuję torbę i idę na siłownię- wracam czuję się lepiej, bo już tam się wyładowałam i tam zostawiłam gniew. Zauważyłam, że dzięki regularnemu i zdrowemu trybowi moje relacje międzyludzkie też zyskały ![]() Jeszcze większą motywacją są efekty, gdy napinam mięśnie i się macam: po nogach, po łapach albo po brzuchu, to czuję dumę, że kontroluję siebie, swoje ciało i swój apetyt, że jestem panią siebie, a słoik nutelli może stać obok mnie i mnie to nie ruszy, bo mam na tyle silną wolę, że jeśli naprawdę nie chcę to nie zjem Uwielbiam uczucie kontrolowania siebie i strasznie mi się nie podoba, że moim ograniczeniem jest moje ciało, bo chciałabym więcej i bardziej ![]() Inną sprawą jest to gdy słyszę: "Wow, świetnie wyglądasz." "Twoje nogi wyglądają lepiej." To już wtedy czuję, że nie tylko ja widzę różnicę i nie wmawiam jej sobie, ale że ona naprawdę jest ![]() Odkąd ćwiczę stałam się szczęśliwsza i bardziej zaczepna Potem usłyszałam, że mam taką energię i żadne skradanie nie pomaga, bo moją obecność można wyczuć, nawet przez sen, co było diabelsko miłe ![]() A ludzie? Nikt mnie nie zagrzewa do pójścia na siłownię, czy też zjedzenia zdrowego obiadu, przeciwnie, raczej wystawiają mnie na próbę, czy odmówię Cieszę się, że otoczenie akceptuje to, co robię i myślę, że mnie w tym wspierają, np. poprzez przyłączenie się do ćwiczeń. Jednak chyba ja jestem swoim największym wsparciem, bo gdy zaczynałam ćwiczyć to słyszałam: po co?, chuda jesteś!, z ości na kości? rozchorujesz się ! Raczej mnie ostrzegano i próbowano zniechęcić, jednak wiedziałam czego chcę i nie rezygnowałam, nie poddawałam się i oto jestem Schudłam- spaliłam tłuszcz, by nadbudować to masą mięśniową, to dla mnie sukces. Nie chcę wcale chudnąć, chcę mieć ładnie wyrzeźbione ciało, jeśli to mięśnie mają sprawiać, że będę ważyć 60 kg- ok, dla tłuszczu- stanowcze nie. ![]() Od samego początku, do dziś uważam, że tylko ja samą siebie ograniczam, zarówno psychicznie jak i fizycznie. Nie mam co liczyć, że ludzie będą mnie wspierać, bo mogą tego nie rozumieć lub zrozumieć błędnie, z perspektywy czasu, jednak, myślę, że zauważyli, to co ja widziałam i czego chciałam Trzeba dać sobie i innym czas.
|
|
|
|
|
#4877 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O tutaj: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=232276&page=66 istna skarbnica wiedzy Ja zamówiłam swój BB Cream bez czytania tego wątku, mam nadzieję, że będzie ok - bo czytając dowiedziałam się, że BB Cream'ów jest mnóstwo!
|
|
#4878 |
|
Zadomowienie
|
No właśnie widzę. A który Ty zamówiłaś? Ja na razie czekam na kasę. Ale postanowiłam się już orientować.
|
|
|
|
#4879 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zamówiłam Shills Super Magic BB Cream z filtrem 50
|
#4880 |
|
Zadomowienie
|
Ja poczytam i też jakiś sobie zamówię. Strasznie się napaliłam. Szczególnie na lato powinien fajny być...
|
|
|
|
#4881 |
|
Zakorzenienie
|
No zobaczymy, ja zachęcona opiniami zamówiłam sobie podkład Deborah 24 Ore Perfection w najjaśniejszym odcieniu, który chyba jest idealny dla nieopalonej Włoszki... Ja w nim wyglądam jak nierówno pomalowana samoopalaczem
Także w BB Cream cała moja nadzieja i może poprawi stan mojej skóry
|
#4882 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam suchą, atopową skórę i zawsze wyłażą mi jakieś suche skórki. No a poza tym nie lubię podkładów jak jest gorąco.
|
|
|
|
#4883 |
|
Zakorzenienie
|
Z BB Creamów polecam Elemonga
|
#4884 |
|
Zadomowienie
|
To może zrobimy za jakieś 2-3 tygodnie jakieś grupowe zamówienie?
|
|
|
|
#4885 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4886 |
|
Zadomowienie
|
Dołączam się do prośby Jojli.
|
|
|
|
#4887 |
|
Zakorzenienie
|
Elemong jest jaśniutki, ale cudownie dopasowuje się do koloru skóry i w ogóle go nie widać. Jest taki "mokry", świetnie nawilża i nadaje skórze taki połysk (niektórzy tego nie lubią, więc matują pudrem). Naprawdę świetnie kryje. No ogólnie cud. Trust podała chyba linka do wątku - można poczytać. I jeszcze można ecrulo poprosić, żeby coś napisała od siebie, bo testowała próbkę ode mnie.
|
#4888 |
|
Konto usunięte
|
dzięki Ecrulo
mądrze prawisz, lepiej liczyć sna siebie i samomotywację bo ludiz eczęsto nie rozumieją i potępiaj ą np przez zazdrośći brka silnej woli, itp.
|
|
|
|
#4889 |
|
Zakorzenienie
|
Zbiorowych zamówień lepiej nie robić bo mogą trafić pod cło, lepiej samemu zamawiać
Jak przyjdzie mi Shills to może zamówię zestaw podróżny 3-4 różnych miniaturek BB Cream'ów
Narysuj mnie Pociągnij kreskę Dodaj uczucia Stwórz... To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście. Edytowane przez trustmyself Czas edycji: 2011-05-01 o 14:10 |
|
|
|
#4890 |
|
Zakorzenienie
|
Wiadomo co z Coastalem...?
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:51.

mam ochotę potańczyć i się napić po tym straasznym tygodniu