|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#661 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy.Część IX
No tak, mogła być, wg mnie pasowała jej i tyle. Całkiem fajna, dół fajny góra taka sobie ale całość dała radę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#662 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ---------- dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#663 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#664 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zależy tez czy zamierzasz karmić piersią czy nie i jak długo, ale generalnie jest tak że jest grupa kobiet którym biust w ciąży rośnie (wiadomo napełnia się pokarmem) a potem wraca do swojego poprzedniego rozmiaru grupa którym rośnie i zostaje powiększony i grupa którym rośnie, ale maleje jak sflaczały wypompowany balonik U mnie mama mi powtarza to samo ale jej nie słucham bo w rodzinie z jej strony kobiety mają normalnego rozmiaru i kształtu biusty, ja wrodziłam się w rodzinie po stronie taty - biust mikry a po dzieciaczku w ogóle flak :/ Cytat:
![]() ![]() Tylko moje mają listki bardziej rozłożone. Są spore owszem ale mnie się podoba jak jest ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#665 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#666 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() widzę (ja jak zwykle z opóźnieniem), że zadziało się u Ciebie coś trudnego, trzymaj się dzielnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#667 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a jak się rozbieramy przed facetem to im się zawsze wszystko podoba i są happy ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#668 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#669 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#670 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() mojej mamie podobno urósł i został.. ale też jestem jako jedyna z małym biustem w rodzinie, zarówno po stronie mamy i jak i taty kobitki mają czym oddychać a ja co?! ![]() no dobra, skoro mowicie, że są ok to bede w nich smigac a co tam ![]() ![]() tak w ogóle zauważyłam, że im jasniejsze włosy, tym wiecej facetów się ogląda ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#671 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale co my poradzimy że same blond włosy bardziej zwracaja uwage? ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#672 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A kobitki są zapewne już po dzieciach więc może za młodu miały średni biust a po ciąży im ładny duży został ? Innego wyjścia nie widzę ![]() A co do włosów to ja jako Blondasek nie powinnam tutaj się wyłamywać, ale muszę powiedzieć, że jako Brunetka też niejeden wzrok przyciągałam - to chyba jednak kwestia buzi nie włosów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#673 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#674 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#675 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziś pooglądałam się pod halogenem i zawsze miałam tam lekko złotawe włosy a teraz są noo..perłowe ![]() z oksy 9 może wyjsc nie tak czysto, juz nie bede zmieniac ![]() wg mnie ten stereotyp o rzekomej szkodliwosci palette jest kompletną bzdurą. Mam włosy tak samo miekkie jak po Excellce ![]() ---------- Dopisano o 00:28 ---------- Poprzedni post napisano o 00:24 ---------- Cytat:
![]() moze to zboczenie włosowe ale tak jest ![]() dziś jak byłam w knajpce z koleżanką i weszłam do toalety to stały tam dwie brunetki..jak mnie objechaly od góry do dołu, to masakra ![]() Cytat:
oo nie, moja kuzynka urodziła bobaska i ma taki sam biust jak miała.. dlatego, ja chyba poczekam i obczaje jak po ciązy sie bede prezentować i najwyzej wtedy wskocze pod nóż ![]() no Ty Kochana, byłas wyjatkiem ![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez infatuated Czas edycji: 2011-04-30 o 23:30 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#676 |
Zakorzenienie
|
No nic, lece spać, dobranoc
![]() I dziękuje wam z całego serducha ze mnie dzisiaj poczytałyście i doradziłyście...naprawde wiele to dla mnie znaczy i o wiele mi lepiej że moglam komus o tym powiedzieć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#677 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#678 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czarne mają łatwo - jedna farba i heja.. a blond ![]() Ja jak mówię - na buzie bardziej zwracam uwagę niż włosy - ale ja to nieobiektywna jestem bo faceci to na pewno na co innego zwracają uwagę - być może faktycznie blond bardziej przyciąga nie wiem - nie zaobserwowałam zmian ( a miałam i czarne i teraz mam blond ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Też uciekam bo się zasiedziałam ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#679 | |
Zakorzenienie
|
to dobranoc Blondyny
![]() ja jeszcze posiedze, wypije Desperadosa bo o nim zapomniałam.. kurcze, smutno tak siedzieć w pustym domu ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:50 ---------- Poprzedni post napisano o 00:47 ---------- Cytat:
![]() ![]() oj chciałoby się, no ale co poradzic ![]() ![]() co do czarnych to też nie mają tak łatwo, np chcą zimny brąz a wychodzi im z ciepłym połyskiem..też walczą z czerwonym barwnikiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#680 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:11 ---------- Poprzedni post napisano o 01:08 ---------- no ja też... dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#681 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() chociaż z drugiej strony, mogą być większe, byle nie flaczki ![]() Cytat:
![]() ale co prawda to prawda, blondynki mają większe branie ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#682 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- Cytat:
![]() u mnie nie widać żadnego uszczerbku ale jednak by się chciało coś pomajstrować ![]() ---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() oby jednak zrezygnowali z tego pomysłu ![]() ---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- Cytat:
![]() mam nadzieję że znajdę ten Twój ![]() dziś szukam torebeczki jakiejś jasnej ale to potem bo na razie zmęczona wróciłam do domku ![]() nie myśl o tym wszystko będzie dobrze tak to sobie sama wmówisz jak będziesz bez przerwy o tym myślała ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- Cytat:
![]() staram się nie myśleć ale wiadomo momenty są przygnębiające ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#683 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja się wdałam w rodzinę taty ![]() ![]() pewnie że mamy lepiej ![]() ja jak idę to zwróciłam uwagę że nie tylko faceci się oglądają ale babki też ![]() ---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- Cytat:
![]() ![]() ale wiadomo rozpuszczone kłaczki szpile i już faceci małpiego rozumu dostają ![]() Yatta może po prostu ładniej Ci było jak byłaś brunetką ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- Cytat:
![]() ja się na gwizdy nie obracam w ogóle ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#684 |
Zakorzenienie
|
z chęcią przygarnęłabym do siebie takie buciki
![]() oczywiście bez skarpet ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#685 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ty jestes teraz taka laska ze az ![]() mowilam ci ze teraz az promieniejesz w tym kolorze! Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja teraz tez jak bede farbowac to chyba sobie na dlugosci naloze na jakies 5-10 minut, bo tez chce ta perle wydobyc ![]() a inne laski zwykle jak musza leczyc kompleksy to chamsko objezdzaja i jeszcze komentuja ![]() ![]() a ja dzis laseczki mam zalatany dzien- jade zaraz na msze za dziadka tego co umarl a potem do mamy w odwiedzinki ![]() takze spodziewajcie sie mnie wieczorem ![]()
![]() |
#686 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Blondaski mówiły że bjuti ![]() No i każdy w sumie mi mówi, że teraz mi lepiej bo w tamtych wyglądałam starzej a teraz młodziej i promienniej ![]() ![]() Serio nie widzę zwiększonej częstotliwości oglądania się teraz gdy jestem blond - wydaje mi się, że jest tak samo ![]() ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- Cytat:
Ja też dziś lecę na uroczystość.. Cholera pogoda do dupy, 9 stopni i cąły mój misterny plan ubioru poszedł się bujać.. nie wiem co ja mam ze sobą teraz zrobić :/ ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#687 | |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() ja już na nogach a miałam w planach pospać troche, no ale jakos nie moge ![]() fajne ![]() ![]() Cytat:
![]() taak farbka jest naprawdę super, fajnie, że ją odkryłas ![]() ![]() ![]() ![]() a laskami to ja się nie przejmuje, takze nie musze sie zastanawiać czy przywykne czy nie, bo mi to rybka ![]() ![]() ja sie w ogole mało czym przejmuje, dawniej tylko, jak byłam mlodsza i jak szlam ulicą i się faceci patrzyli, albo w autobusie to myslalam, że cos nie tak ze mna, ze brudna jestem gdzieś ![]() i to dopiero z czasem zrozumiałam, że się patrzą bo to faceci ![]() teraz to się tylko smieje, jak idzie np para i juz widze, że koles sie zaczyna wpatrywać a w tym momencie jego laska na niego i za wszelka cene intensywna rozmową stara się go zainteresować ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#688 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Niech no mój by tylko spróbował się gdzieś rozglądać jak ze mna idzie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#689 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja babcia mawia, że jak już jest wiosna to można wszystko lekkie zakładać, tylko czy za zimno by nie było? ![]() ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Cytat:
![]() hehe to mowisz, że czujna jestes ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#690 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale podobały mi się tamte włoski pewnie dlatego że takie długie ![]() mi się nie podobają krótkie fryzury ![]() na pewno młodziej i promienniej bo blond tak działa ![]() w ciemnych włosach starzej się wygląda to samo miałam w ogóle mi ciemne nie pasowały bo jasne oczy jasna oprawa jasna karnacja to trzeba było częściej na solarkę biegać ![]() ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jutro idę znowu na zakupy tym razem z mamą więc podejrzewam że naciągnę na coś znowu ![]() dokładnie z tego też mi się śmiać chce ![]() ![]() a u mnie C12 stoi ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:33.