|
|
#1771 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXVII
Cytat:
![]() Tja...czytać Baw się dobrze koleś
|
|
#1772 | ||||||
|
BAN stały
|
Ja imienin nie obchodzę (dopuszczam tylko możliwość otrzymania datku pieniężnego), urodzin też nie bardzo (najwyżej se z siostrą flaszkę obrócę, i tyle, żadnych wypaśnych imprez nie uznaję - urodziny to dla mnie nie powód do radości, tak jakoś mam)
![]() No to jeszcze lepiej! Zachciewa się całowania w stopy na dzień dobry! ![]() Sorkens, ostatnio przesadziłem z ziomami na siłce ![]() Cytat:
No co Ty? Serio?! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Się nie podoba, to wiesz Poza tym jesteś żałosna z tymi głupimi emotkami ![]() --- Idę po moja mega Warkę, za chwilę Teksańska masakra na Polsacie
|
||||||
|
|
|
#1773 |
|
Nindżopesz
|
Ja mam szeroką i płaską doopę
O takie tematy chodziło? ![]() ---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ---------- Też będę oglądać
|
|
|
|
#1774 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1775 |
|
Nindżopesz
|
Jutro zmoczę, będę ściany poprawiać
|
|
|
|
#1776 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1777 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1778 | |||
|
Zakorzenienie
|
Pin doczytała,że w ten sposób można przepędzić niewpuperza
Więc zaciskamy w intencji ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() A ty maksymalnie chcesz mnie zniechęcić- nie uda ci się to ![]() I nie właź mi na łeb, Ty,ty...Gryxie ty!!! Cytat:
![]() Na mojej da się zaparkować mega Warkę Bez podtekstów ![]() ---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ---------- Aaaaaa....
|
|
#1779 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
--- Czek dys pikczer ałt
|
|
|
|
|
#1780 |
|
BAN stały
|
No ja, siedmiu szpiegów obejrzało se moją fotkę, ale odezwać się, to już nie łaska
A film był z gatunku szmirowatych poniżej wszelkiej krytyki, że-na-da ![]() Idę palić... Edit: I spać Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2011-05-01 o 01:47 |
|
|
|
#1781 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1782 |
|
Wpisz tu zomzing
|
|
|
|
|
#1783 |
|
Zakorzenienie
|
Teksańska Masakra?
![]() to którą wersję puszczali? Bo oryginał z 1974 jest świetny Wchodzę na filmłeba, a tam reklama nowego horroru: Ksiądz 3D teraz strach do kościoła będzie chodzić
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-05-01 o 09:46 |
|
|
|
#1784 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Pochwalę się inteligencją. Nakleiłam sobie plaster z hormonami w miejscu gdzie nie ma odzieży - tam gdzie przebiega linia majtek Gryx, masz fajowski czepiec |
|
|
|
#1785 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dla mnie to szurnięty mocno film. O wolę już to - http://www.filmweb.pl/film/The+Ring+...85g-1998-35065 - Ringu z 1998 roku. Wersja amerykańska to jakieś fiksnięcie nie w tą stronę co trza Ja amerykańskich horrorów nie trawię A ksiądz 3D? To przełożenie japońskiego komiksu amerykańską techniką... ech amerykańce to nie mają co robić tylko Japończyków wiecznie kopiują. I znowu wampiry..
|
|
|
|
|
#1786 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
![]() co do horrorów - polecam Rytuał z Hopkinsem - jak na horror o egzorcyzmach jest dobry czy ktoś widział już Między Światami???
|
|
#1787 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]() Nikt mi nie będzie mówił,co mam oglądać,albo czego słuchać Co za wizaż,co za ludzie,co za szata graficzna,co za emotki ![]() Dzień dobry Gryksie-co Ty skrywasz pod czapeczką? Nawet w domu nosisz.hm...
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Agnes, nie pamiętam, czy to Ty mówiłaś, żebym dała znać, jeśli będę sprzedawać Cashmere Mist?
|
|
#1789 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
Proszę o szczegóły a już się Tobie nie podoba? Czytałam co napisałaś w ostatnio testowałam
|
|
#1790 | |
|
Zakorzenienie
|
Taaa? Phi Jak ja nie piję to oni też nie Solidarność musi być co? Koleś słuchaj, nie mów mi, że nie czytam, jak czytam, zrozumiano? Cytat:
![]() Wiem
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#1791 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Fłaśnie, pisałam chyba parę dni temu w sprawie farb, głównie do Red i kameny (ale mnie olały i żadna nie odpowiedziała ), jakie teraz najlepsze do ścianów i najlepiej niedrogie ![]() PS Czy ktoś kładł sam płytki w kajblu, łazience? ![]()
![]() Fajna czapa i firany, a skąd Ty masz tyle książków, wszystkie przeczytałeś? Taki mądry żeś jest? ![]() Cytat:
![]() Wizaż jest piękny ![]() ![]() ![]() U Was też pada? Wczoraj taka piękna pogoda była, a jak dziś chcieliśmy gdzieś pojechać/poleźć to leje
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||
|
|
|
#1792 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() fakt, cała głowa nie zmieści się w otwór ![]() Cytat:
Idę po kawę
|
|
#1793 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Włącz se radio,a nie zieleniaka wciskasz Zjadłam gofra na śniadanie u mnie sloneczko,chociaż troszkę zimno ![]() ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Włącz radio kochana
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#1794 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A Gryks pewnie skrywa tam główkę ![]() Jesteś uzbrojona i niebezpieczna? Ja wytargałam już z szafy bazukę i chyba niebawem będę przystępować do ataku Aj nid bekap no tak słyszałam ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() nie mogę, nie mieści się w kadrze ![]() Cytat:
|
|
#1795 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Tzn. aktualnie chyba chwilowo nie pada, ale majowa pogoda to to nie jest. O właśnie, już maj. ![]() Idealna pogoda do zamulania pod kocykiem, a ja się zaraz zwijam do Poznania z torbą łomż i ciechanów. Idę jeszcze zrobić sałatkę. ![]() Fajne nowe koszulki na restyle i papercats
Edytowane przez melkmeisje Czas edycji: 2011-05-01 o 11:17 |
|
|
|
|
#1796 |
|
Zakorzenienie
|
A wiesz, że miałam włączone
Zgłupieli czy co? Już nie mają co wymyślać w tych radiach, tylko śnieg w maju
|
|
|
#1797 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1798 | ||
|
Zakorzenienie
|
bikoz ju sej soł?
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A tak to spadaj, nie musisz tu pisać. A jak będziesz niemiła i będziesz mówić nie to co chcę słyszeć to zawiadomię odpowiednie władze ![]() ![]() ![]() Tak. I wyślę ci PW. Albo nie, rób se co chcesz
|
|
#1799 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
I nie lubię Trójki,wolę Ju Tube
|
|
|
|
#1800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Po prostu po ostatniej czystce widzę, że zostały tylko zapachy, które mają w sobie coś drażniącego, plastikowego albo ostrego- wszystkie gladkie wyleciały
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:27.

Baw się dobrze koleś 

Zachciewa się całowania w stopy na dzień dobry!
Jakby co będziemy mogli robić imieniny razem, tutaj w barze 

Dla mnie to szurnięty mocno film. O wolę już to -
Ja amerykańskich horrorów nie trawię
A ksiądz 3D? To przełożenie japońskiego komiksu amerykańską techniką... ech amerykańce to nie mają co robić tylko Japończyków wiecznie kopiują. I znowu wampiry..

i żadna nie odpowiedziała
), jakie teraz najlepsze do ścianów i najlepiej niedrogie
I nie lubię Trójki,wolę Ju Tube