![]() |
#1861 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Essence cz. IX
kurcze, kobietki, ale nie macie wrazenia ze te lakiery z serii YOU ROCK to powtorka powtorki odcieni, ktore juz byly w roznych firmach, kolekcjach itd?
ladnie to razem wyglada, ale tak naprawde kazdy z tych odcieni juz mam i mimo smaczku na limitke, rozsadek bierze gore blossoms w przypadku niezapominajki to cos swiezego, kupilam juz drugi, zeby miec na zapas przy okazji podbijam CZY KTORAS ESSENCEMANIACZKA WIDZIAŁA GDZIEŚ PUDRY ?
#1862 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1863 |
Wtajemniczenie
|
Zgadzam się z patricia13, żaden z tych lakierów nie jest żadnym wow, wszystkie wydają mi się dość przeciętne, kusi mnie tylko miętusek, ale nawet jeśli jego nie dopadnę to widziałam wiele podobnych w innych firmach, nawet Golden Rose.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1864 |
Konto usunięte
|
no to i ja się pochwalę nowymi zdobyczami - zdjęcie pierwsze to moje skarby, zdjęcie drugie (plus błyszczyk Stay With Me Kiss Kiss Kiss) to skarby dla kumpeli, do szczęścia brakuje mi jedynie rozświetlacza Sun Club i pędzli do linera...
LUBLINIANKI - buszowałam w olimpie w piątek wczesnym popołudniem, więc może przynoszę niezbyt aktualne informacje, ale nowy olimp był zaopatrzony bardzo dobrze, żelowe linerki, dużo pomadek z testerami, błyszczyki, lakiery, toppery, balsamy do ust (chciałam wziąć przynajmniej jeden, bo słoiczek mnie po prostu urzekł, ale ktoraś z Was niezbyt pochlebnie go oceniła, więc się powstrzymałam ![]() ![]() Edytowane przez 4a76f9601d26f07fbd1341d93bf1dac994330f1e_6420ce72cabf7 Czas edycji: 2011-05-01 o 11:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#1865 |
Wtajemniczenie
|
o wiele fajniejsze i wydajne sa nowe odcienie essence z serii DIMENSION XXL - cudny mietowy i blekitny
#1866 |
Zakorzenienie
|
jak sprawują się kredki Metallic? są trwałe?
#1867 |
Zadomowienie
|
Cześć. Mam do Was pytanie czy ten eyeliner w słoiczku po nałożeniu Wam tez robi się matowy?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1868 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1869 |
Przyczajenie
|
Witam Szczecin
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1870 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() heh, ja też tam często wpadam ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1871 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Miałam oszczędzać, taa ![]()
![]() |
#1872 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny a jak z trwałością i zmywaniem tych eyelinerów w żelu? bo mam z catrice, ale nawet płynem dwufazowym jest ciężko się go pozbyć z powieki
![]()
#1873 |
Zadomowienie
|
Ja miałam bardzo duży problem żeby zmyć ten eyeliner...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1874 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- [1=4a76f9601d26f07fbd1341d 93bf1dac994330f1e_6420ce7 2cabf7;26638612]no to i ja się pochwalę nowymi zdobyczami - zdjęcie pierwsze to moje skarby, zdjęcie drugie (plus błyszczyk Stay With Me Kiss Kiss Kiss) to skarby dla kumpeli, do szczęścia brakuje mi jedynie rozświetlacza Sun Club i pędzli do linera... LUBLINIANKI - buszowałam w olimpie w piątek wczesnym popołudniem, więc może przynoszę niezbyt aktualne informacje, ale nowy olimp był zaopatrzony bardzo dobrze, żelowe linerki, dużo pomadek z testerami, błyszczyki, lakiery, toppery, balsamy do ust (chciałam wziąć przynajmniej jeden, bo słoiczek mnie po prostu urzekł, ale ktoraś z Was niezbyt pochlebnie go oceniła, więc się powstrzymałam ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- Jak dla mnie są fajne. Mam 4 z serii. Są miękkie. Co do trwałości to po jakiś 7 godzinach zobaczyłam, ze trzeba coś poprawić, al;e to wszystko przez moje szwędobylskie paluchy ![]() ---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- Trwałość genialna! Zmywa się też dobrze. Ja używam dwufazówki Delii lub Biodermy
Muzyka i taniec to dwie rzeczy, które w jedną sekundę potrafią pochłonąć całą moją duszę i ciało ![]() wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post23505256 Nowe dorzuty ![]() ![]() Blogujemy ![]() http://kosmetyczny-bzik.blogspot.com/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1875 |
Zakorzenienie
|
mejaczek
dziękuję za odpowiedź ![]() fajne kolory mają te kredki ![]()
![]() |
#1876 |
Raczkowanie
|
Ej dziewczyny ja jutro mogę podskoczyć do mojej natury i zobaczę czy są jeszcze te pudry. Ja mam swój już, więc jak będzie jeszcze jakiś to kupię dla którejś z Was jeśli będziecie chciały
![]() ![]() A tak poza tym to ostatnio wychwalałam pod niebiosa ten żółty lakier yellow fellow ![]() ![]()
#1877 |
Wtajemniczenie
|
nie polecam wam tuszu ma smokey eyes strasznie się zwiodłam na początku był taki se a teraz masarka
![]() ![]()
świat mody i urody i diet ![]() było->72 ![]() ![]() ![]() 10,5 kg = aktualizacja 2013 mam 93 ![]() ![]() ![]() 28.05 - 90,9 ![]() kolejna dieta Herbalife ![]() ![]() Edytowane przez karolajjnn Czas edycji: 2011-05-01 o 11:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#1878 |
Wtajemniczenie
|
Nie ma sprawy
![]() Jest 6 odcieni. Mam 4. Jakoś biała i złota mnie nie ciągną, ale może w dalekiej przyszłości. Za to fiolet i niebieski i zielony - cud miód. Cały czas używam ich na dolna powiekę. Co do czarnego, to czarny jak czarny ![]()
Muzyka i taniec to dwie rzeczy, które w jedną sekundę potrafią pochłonąć całą moją duszę i ciało ![]() wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post23505256 Nowe dorzuty ![]() ![]() Blogujemy ![]() http://kosmetyczny-bzik.blogspot.com/ |
![]() ![]() |
![]() |
#1879 |
Wtajemniczenie
|
nooo..to jest dopiero przebitka przez duze p
http://allegro.pl/essence-blossoms-m...588624355.html
#1880 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
świat mody i urody i diet ![]() było->72 ![]() ![]() ![]() 10,5 kg = aktualizacja 2013 mam 93 ![]() ![]() ![]() 28.05 - 90,9 ![]() kolejna dieta Herbalife ![]() ![]() Edytowane przez karolajjnn Czas edycji: 2011-05-01 o 11:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1881 | |
Wolę prosto!
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1882 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1883 |
Wtajemniczenie
|
Naszedł mnie pomysł, żebym sama dla siebie zrobiła swoją essencową spowiedź, czyli wszystko z Essence co przeszło przez moje łapki
![]() ![]() 1. Shimmer powder – na początku był kupiony dla siostry, ale jej go podkradam namiętnie i szczerze go uwielbiam ![]() ![]() 2. Stay All Day podkład – niestety niewypał ![]() 3. Eye-brow pencil – Mam kolor 02 Brown, o ile dobrze pamiętam. Moja pierwsza kredka do brwi i na początku nakładałam jej za dużo, co dawało kiepski efekt, bo kolor jest ciepły. Jednak teraz nauczyłam się ją dawkować i świetnie podkreśla brwi, w dodatku dzięki szczoteczce w końcu udało mi się je jako-tako ujarzmić (mam gęste i niesforne brwi, po tatusiu ![]() 4. Kredka LongLasting – mam kolor czarny, kupiona jako następstwo dla mojego ś.p. cudownego Gosha. Spisuje się świetnie, jest miękka, ale się nie rozmazuje, długo się utrzymuje i w ogóle b. ją lubię, a za tą cenę to już w ogóle. 5. Mascara Multi Action różowa – na początku spodobała mi się, potem szał trochę minął, aż tusz podeschł… I wtedy pokazał swoje prawdziwe oblicze. Jest super, za tą cenę na pewno będę do niej wracać, przypomina mi sławnego Colosalla Maybelline. 6. Tusz Hypno gloss – O rany, co to za niewypał! Kupiłam skuszona fajnie wyglądającą szczoteczką, bez czytania recenzji, niestety… Oczekiwałam grubych, długich rzęs, a to je jedynie ledwo czerni! Beznadziejny, używam go od czasu do czasu tylko do dolnych rzęs… 7. Pomadka All About Cupcake – Nowościowa miłość, moja pierwsza szminka, której używam na co dzień. 8. Błyszczyk Stay With Me – Candy Bar – pierwszy błyszczyk kolorowy w moim życiu, zawsze stosowałam bezbarwne ![]() 9. Balsam do ust czerwony z serii I Love Berlin – balsamem tego nazwać nie można, jednak kolor mnie urzekł. Czasami brzydko „schodzi” z ust, wałkuje się, ale ostatnio jakoś lepiej się zachowuje ![]() 10. Lakier z serii Crazy About Color – 03 Crazy Me – bardzo lubię ten kolor (i to opakowanie ![]() Lakiery C&G niestety odcienie „niepewne”, bo to był prezent i siostra zdarła naklejki z numerem koloru ![]() 11. 40 absolutely stylish (brąz z mieniącym się zielono-fioletowymi drobinkami) – b. lubię, świetny odcień; 12. 22 what do u thkink? (łososiowo-pomarańczowy z lekkim złotym shimmerem – na początku mnie nie przekonał, jest bardzo intensywny, ale kiedy przyszła wiosna bardzo się ze sobą przeprosiliśmy ![]() 13. 37 just rock it! – ukradziony siostrze, na paznokciach wychodzi dość ciemno, ale i tak mi się podoba ![]() 14. Lakier z serii Blossoms etc. 04 Bloom-a-loom – jeszcze nie testowany, ale bardzo długo polowałam na taki liliowy kolor i czuję, że się polubimy ;d 15. Nail Growth Activator – kupiłam przy zapuszczaniu paznokci, długo jej używałam, aż zgęstniała nie do zniesienia (wyrzuciłam jakiś miesiąc temu). W skład się nie zgłębiałam, ale na paznokciach wyglądała ładnie i była skuteczna. 16. Zmywacz do paznokci w pisaku – też dostałam w prezencie, bardzo dobry do drobnych poprawek przy malowaniu, szkoda tylko, że nie jest tak wydajny jak mi się marzy ![]() 17. Lusterko Pocket Beauty – poprzednie firmy noname mi się zniszczyło, a przywykłam do luterek ze szczotką ;d to zaskoczyło mnie swoją jakością, czeszę się tym często, a ani jeden ząbek nie wypadł (co w lusterku noname było standardem). Solidne, ładne, poręczne i TANIE. 18. Pędzelek smokey eyes – długo szukałam pędzelka-kulki aż ukochane Essence przyszło mi z pomocą. Nowy ulubieniec ![]() W planach: 1. Special Topper – Circus 2. Czarny pękacz 3. Matt top coat 4. Żelowy eye-liner fioletowy 5. Pędzelek do eye-linera I znając życie wiele wiele innych ![]() Edytowane przez Anesthesia Czas edycji: 2011-05-01 o 12:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#1884 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- Cytat:
![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#1885 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co, lakier z limitki 02 I Like jest jeszcze lepszy od niezapominajkowego
![]() ![]() ![]() Ja się załamałam ostatnio, bo na koncie pustki, muszę zapłacić parę rzeczy, a tyle mnie kusi z Essence ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1886 |
Raczkowanie
|
Wrzucam moje swatche lakierów i pudru
![]() Moją największą miłością jest lakier forget me not. Najpierw pomalowałam paznokcie fiołkowym, i myślałam że to numer jeden, ale jak pomalowałam niezapominajką to się zakochałam! <3 Najbardziej nielubie zółtego - tragedia, smuży, trzeba dac 3 warstwy kleją się do siebie cuda niewidy ![]() Zresztą wszystko opisałam na moim blogu: http://makeupmaniak.blogspot.com/ Także jak ktoś chciałby zobaczyć więcej zdjęć to zapraszam ![]() I mam pytanie, nie wiecie kiedy możemy się spodziewać nowej limitki?
#1887 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
tak, ten Pan (pewnie Ktoś mu dobrze doradza, albo to jest Pani, tyle że właścicielem konta jest Pan) jest bardzo dobrze zorientowany w kosmetykach essence, wystawia same perełki, ma najwyższe ceny ze wszystkich handlujących naszymi skarbami na dodatek zachęca do oglądania swatchy.... pełna profeska hehehhehhe |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1888 |
Rozeznanie
|
Drogie essencomaniaczki
![]() Mam pytanie odnośnie wspomnianej szczotki Pocket beauty. Wiem, że jest w 2 szafie, ale czy została wycofana? Bo w każdej widziałam tylko puste miejsce... Widzę, że podobna będzie w limitce YR, ale nie wiadomo czy u nas będzie... Może widziałyście gdzieś taka szczotkę, niekoniecznie z Ess? |
![]() ![]() |
![]() |
#1889 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niestety są lakiery które barwią niezależnie od podkładu... może dlatego że nosiłam go dosyć długo - kilka dni dobrych ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1890 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:57.