|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4741 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Super tytuł wymyślamy lecz na razie torebkami się zachwycamy-etorebka cz.27
haj haj
jestem już po obiedzie, a na dworze nadal szaroo... siedzę zwinięta w koc i ogólnie lipa straszna. ani deszczu, ani słońca ![]() ach dobra, odstresuję się futuramą i pójdę do lasu z kijkami, może się obudzę
Edytowane przez pudelkonakredki Czas edycji: 2011-05-01 o 13:34 |
|
|
|
#4742 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Super tytuł wymyślamy lecz na razie torebkami się zachwycamy-etorebka cz.27
helo
u mnie słonecznie, termometr w nasłonecznionym oknie pokazuje 45 stopni od godziny robię porządki w szafie, przyszłam odpocząć... hmmmm zrobiłam 1/3, mam ze 40 rzeczy do wystawienia na allegro fashion fajne butki, chcę te szare lub czarne
|
#4743 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4744 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobrrry!
Cytat:
Cytat:
![]() butki śliczne- ja zamówiłam te ciemniejsze- jak już pisałam miałam kiedyś podobne i były cudownie praktyczne, wygodne i fajne- teraz będę mieć podobne dzięki Tobie ![]() :dzie kuje:Cytat:
![]() ![]() klask i:Cytat:
![]() :mniam :nudi a pamiętasz jak po latach całych nadeszły nasze zegarki???? i marynareczki w końcu przybędą |
||||
|
|
|
#4745 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- dobry ![]() ---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- Cytat:
![]() ale fajnie ja nie bardzo mam co sprzedać... a nawet jak mam to nie bardzo mi to wychodzi jakbys wystawila to podeslij linka![]() dziekuje ja polecam buty nie moge sie doczekac lata
|
|
#4746 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ankieta ![]() długo chodzisz tak w ogóle? dużo robisz kroczków/ kilometrów za jednym razem? często chodzisz? jakie masz kijki?- teleskopowe czy ze stała długością? rękojeść masz korkową? i ostatnie pytanie po jakim lasku chodzisz? przepraszam za wścibstwo, bo to już nawet ciekawość nie jest Cytat:
mam też pomysł, ze to butów tych które miały być do krysi- bardziej pasowałaby fioletowa Sigrid- może kliknij
|
||
|
|
|
#4747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() daj znać jak CI przyjdą butki
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4748 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj nie miałam siły już włączać kompa i poczytać co pisałyście, bo wróciłam po 1, to tylko się rzuciłam na łóżko i zasnęłam ![]() ---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- U mnie nie jest tak źle na dworze (chyba ) ale i tak mi się dzisiaj w ogóle wychodzić nie chce, nawet na krótki spacer ![]() Cytat:
Nieziemskie są Cytat:
|
||
|
|
|
#4749 | |
|
Zakorzenienie
|
roxi
Cytat:
ale fashion- u Ciebie laseczko- nic do zrzucenia gołym okiem nie widać ![]() chociaż rozumiem, ze masz swoje potrzeby w tym względzie i życzę jak najszybszego osiągnięcia celu dam znać- |
|
|
|
|
#4750 |
|
Zakorzenienie
|
A ja kliknęłam sobie na allegro taki wisiorek i plecioną bransoletkę (karmelową)
Na bransoletkę czaiłam się już jakiś czas, natomiast podobny wisiorek widziałam w Croppie (tylko chyba z myszką i pozłacany) - zakochałam się w nim, ale akurat nie miałam pieniędzy przy sobie. Ale przeszukując dzisiaj allegro znalazłam taki z dziewczyną i |
|
|
|
#4751 |
|
Zakorzenienie
|
Edytowane przez roxana222 Czas edycji: 2011-05-01 o 14:00 |
|
|
|
#4752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() rozpoczynamy majowe zakupy! tez mam taką bransoletkę |
|
|
|
|
#4753 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
za to mam chęci kroków ile nie wiem, bo krokomierz razem z nowym zestawem do nordic walking kupiłam niedawno, a tak zwykle 3-5km, bo tyle wychodzi przez ten nieszczęsny las, zależy, jak daleko się zapuszczę. kijki stare mam ze stałą długością, a nowe z regulowaną. rękojeści korkowe i tu i tu. co za wyczerpująca odpowiedź ![]() aaaaaa, po jakim lasku? sulejowskim
Edytowane przez pudelkonakredki Czas edycji: 2011-05-01 o 14:03 |
|
|
|
|
#4754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pamiętasz tę sukienkę z Vero mody co kupiłam i chciałaś zobaczyć? Wrzuciłam zdj na zakupowy ![]() Ja dzisiaj nigdzie nie wychodzę
|
|
|
#4755 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cieszę się fajnie, jak powolutku się wszystko robi, ja ostatnio stwierdziłam, że gdybym zamieszkała w gotowym domu, to nic by mnie tak nie cieszyło (no i nie załamywało czasem ).Jakie kafle, jaka kuchnia? My jutro zamawiamy meble do kuchni Cytat:
![]() Moja mama wracała z imprezy, weszła na klatkę schodową, a trzeba było iść kawałek bez światła, żeby na pół piętra móc je zapalić... No to szła po omacku- po ścianie ![]() I nagle dotknęła czyjejś twarzy... Nie muszę mówić, jaka była reakcja ?A to był Jej sąsiad, kolega, który po ciemku miętolił się z dziewczyną! Tak, tak młodsze dziewczęta- kiedyś to się po ciemku robiła ![]() Cytat:
![]() WLKP pięknie słoneczna Aniu, zerknę potem, co sprzedajesz fajnego ![]() Plyndzuszek![]() Cytat:
Bransa trochę oklepana ale wisiorek śliczny
|
||||
|
|
|
#4756 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zadowolona z niej jesteś ? ![]() Cytat:
Czekam na zdjęcia Ciebie w niej Chabrowe baletki też są śliczne Piąsia
Edytowane przez roxana222 Czas edycji: 2011-05-01 o 14:07 |
||
|
|
|
#4757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widocznie głównie przy siedzeniu/zginaniu itd i jak sie wboja bielizna czy rastopy to wtedy nie ubiore np obcisłej sukienki bo sie zle czuje:/ale mam nadzieje ze cwiczeniami powoli dopne swego ![]() patrzcie padłam
|
|
#4758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gziczku
|
|
|
#4759 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Potem jeszcze rozsyłałam maile Cytat:
Tak kupujecie i kupujecie, że i ja chcę wydać jakąś kasę ![]() Cytat:
Padłabym trupem! Ale zanim by to się stało, wrzaskiem postawiłabym Kosmos na nogi. Zapomniałam jeszcze o tym, że sąsiad, jak się posika, to się jeszcze czasem rozbiera (co ma w mokrych gaciach na klatce bumelować, prawda?!). No i ja się natknęłam raz, na szczęście jak mnie zobaczył, to się otrząsnął i nic, co nie powinno ujrzeć światła dziennego, nie zostało ujawnione. Ale dziad jest straszny no! Cytat:
|
|
#4760 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam teleskopowe ale wolałabym takie "stałe"- rękojeści korkowe zazdraszczam- ja nie chcialam a teraz żałuję no kijki rulez- powodzenia w marszu ![]() Cytat:
ja myślę, że to światło samo mogło zdążyć zgasnąć ale historia mrożąca krew w żyłach- wszyscy się chyba wystraszyli ![]() Cytat:
ta moja miała być karmelowa a przyszła w ciemnym brązie ![]() ale jestem ten wisiorek Cytat:
![]() ![]() : kciuki:zmykam na spacer |
||||
|
|
|
#4761 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4762 |
|
Zakorzenienie
|
Hello
Czesc Roxi Ja tez mam ta bransoletke, ale rowniez jej nie nosilam jeszcze bo jest na mnie za szeroka i musze ja jakos zwezic...
|
|
|
|
#4763 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja już na nic nie miałam siły, ledwo do domu wróciłam http://allegro.pl/naszyjnik-dziewczy...571201164.html proszę ![]() To wszystko przez Kali, bo ona szaleje ![]() Cytat:
Mam nadzieję, że też będę Ja tam kocham Twoją kolekcję charmsów Drogie są ?---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- Cytat:
Ja mam szczupły nadgarstek, więc pewnie też będę musiała zwęzić
|
|||
|
|
|
#4764 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() u mnie taka szarówka za oknem że nie chce się nic a nic... zaraz zawijam się w kocyk i idę spać chyba bo normalnie taaaaaaaaaaaaka rozlazła jestem ............
|
#4765 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem Piona, dziesiona, piętnacha i w czacha ![]() ![]() Cytat:
Ty się od Kali odstosunkuj Kupujcie póki możecie (idę na ebaya czegoś szukać ![]()
|
|
|
#4766 | |||
|
Zakorzenienie
|
no słońce daje prosto na termometr
![]() Cytat:
niecierrrrrrrpię tego robić prędzej połowę wystawię pod śmietnik Cytat:
, póki co przed sigrid skutecznie sie bronię, ale wczoraj u Danulki widziałam pinkową vivien i nie wiem czy się w końcu nie skuszę na nią Cytat:
tylko kiedy ja to zrobię jest tu Rybka??
|
|
#4767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie jest dużo słońca, przyjeżdżaj
|
|
|
#4768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I jeszcze żółwik ![]() |
|
|
|
|
#4769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Już wsiadam w malucha i jadęęęęęęęęęęęę ![]() coś czuję że jak mąż przyjedzie to skończy się pod kocem zaraz gwizdnę nosem o klawiaturę
|
|
#4770 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() przejrzałam wszystkie zdjęcia w katalogu Aidy i chyba klikne po wypłacie ![]() mam tylko pytanie czy trafiła się komuś wadliwa ? ![]() Z tego co czytałam to raczej same + jedyny minus że śmierdzi ![]() będę wdzięczna za pomoc
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:20.

jestem już po obiedzie, a na dworze nadal szaroo... siedzę zwinięta w koc i ogólnie lipa straszna. ani deszczu, ani słońca 

klask i:

nie moge sie doczekac lata

) ale i tak mi się dzisiaj w ogóle wychodzić nie chce, nawet na krótki spacer 

Padłabym trupem! Ale zanim by to się stało, wrzaskiem postawiłabym Kosmos na nogi. 
Ja już na nic nie miałam siły, ledwo do domu wróciłam