Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz.8 - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-01, 18:03   #181
Nika_2000
Wtajemniczenie

Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz.8

Cytat:
Napisane przez Filozofka888 Pokaż wiadomość
Kto ma tą kulę z koroną? http://www.yes.pl/bizuteria/zawieszk...00-PAD-7912200 jestem ciekawe jak ma się wielkość tej korony do korony, którą ma pszczółka..
korona od kulki jest prawie dwa razy większa niż ta od pszczółki (i jest o wiele dokładniej zrobiona, tzn. na końcach korony posiada takie kuliste zakończenia - bardzo ładnie to wygląda) - jest to idealny koralik do takiego minimalistycznego stylu, pszczółka za to sama w sobie ma dużo ładnych szczegółów, jest naprawdę dokładnie zrobiona - dużo lepiej wygląda w realu niż na zdjęciach
Nika_2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-01, 18:03   #182
ilios
PIP.

GG do ilios
Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz.8

Jestem
ilios jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-01, 18:09   #183
snowprincess
Rozeznanie

Melduje się i przesyłam majówkowe pozdrowienia
snowprincess jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-01, 18:13   #184
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tinka* Pokaż wiadomość
mega

Ja mam około 53cm. Miesiąc temu obciełam może z 3-4cm. Jeszcze chciałabym aby urosly mi do 57-58cm i basta. Przy moim wzroście to już glupio by wyglądało jakbym miała dłuższe niż 59-60cm.
Heh, ja to dopiero wyglądam: chuda, wysoka, z protymi zwisającymi włosami... jak jakaś wieża

Cytat:
Ja kiedyś miałam długie, potem eksperymentowałam, obcinałam farbowałam, a teraz znowu zapuszczam
Cytat:
Napisane przez Sanya Pokaż wiadomość
wow zazdroszczę i to bardzo bardzo!!
ja dokładnie tak samo
eksperymenty, czyli farbowanie, rozjaśnianie, trwała (o zgrozo!) potem codzienne prostowanie = zniszczone, zmęczone włosy..
Eee tam, ja prostuję średnio 2x w tygodniu (+ poprawki codziennie rano) i mi nie robi , a tak to tylko odżywka przy myciu + maseczka nawilżająca co 10 dni i się żyje
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-01, 18:18   #185
slepafuria
Zadomowienie

GG do slepafuria

Cytat:
Napisane przez ilios Pokaż wiadomość
Jestem
Super!

Moja córeczka to miłość mojego życia!

slepafuria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-01, 18:49   #186
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Kolejna część wątku
Po krótkiej nieobecności wracam znowu do Was
Nadrabiać nawet nie będę próbowała poprzedniego wątku, ale z tym postaram się być na bierząco

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-01, 19:20   #187
Nika_2000
Wtajemniczenie

czy któraś z was wie ile kosztuje lotka (ze złotą końcówką)?
wygląda bardzo ładnie i mam nadzieję, że jest to raczej tańszy z dwukolorowych korali (ale mogę się mylić)
Stary 2011-05-01, 19:22   #188
ania_wu
Zadomowienie

Nika 279 zł
ania_wu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-01, 19:31   #189
Filozofka888
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Nika_2000 Pokaż wiadomość
korona od kulki jest prawie dwa razy większa niż ta od pszczółki (i jest o wiele dokładniej zrobiona, tzn. na końcach korony posiada takie kuliste zakończenia - bardzo ładnie to wygląda) - jest to idealny koralik do takiego minimalistycznego stylu, pszczółka za to sama w sobie ma dużo ładnych szczegółów, jest naprawdę dokładnie zrobiona - dużo lepiej wygląda w realu niż na zdjęciach
Dziękuję. Pszczółkę mam, ale ma dość małą tą koronę dlatego byłam ciekawa jak jest w przypadku tej kuli Być może ładnie by się razem prezentowały pszczółka i kula na jednej bransoletce
Filozofka888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-01, 19:33   #190
Nika_2000
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ania_wu Pokaż wiadomość
Nika 279 zł
dziękuję
muszę przemyśleć zakup no i oczywiście zobaczyć na żywo bo na zdjęciach wygląda niczego sobie
Stary 2011-05-01, 19:34   #191
patgozolek
Zadomowienie

Wiecie co bardzo się cieszę z tej wygranej szkatułki, ale jeszcze bardziej z folii bąbelkowej z którą dotarła Mam zabawę, a folia taka długa że jeszcze z tydzień się będę bawić

Affection, acceptance and unconditional love. We all want it. We all look for it. But, when we find it, it’s flat out terrifying.

Nie ma większego oszusta niż ten, kto oszukuje sam siebie.
patgozolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-01, 19:41   #192
Nika_2000
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziękuję. Pszczółkę mam, ale ma dość małą tą koronę dlatego byłam ciekawa jak jest w przypadku tej kuli Być może ładnie by się razem prezentowały pszczółka i kula na jednej bransoletce
pszczółka jest trochę większa od kuli i wygląda na taką jakby to określić "bardziej masywną"
najlepiej obejrzeć na żywo
ja już tyle razy się oszukałam szukając w sklepie jakiegoś modelu np. z katalogu - i jak go zobaczyłam w realu to nie mogłam uwierzyć, że to on

---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ----------

Cytat:
Napisane przez patgozolek Pokaż wiadomość
Wiecie co bardzo się cieszę z tej wygranej szkatułki, ale jeszcze bardziej z folii bąbelkowej z którą dotarła Mam zabawę, a folia taka długa że jeszcze z tydzień się będę bawić
uwielbiam folię bąbelkową
a wiesz co też jest fajne - nie zgniatać pojedynczych bąbelków tylko zwinąć kawałek folii i ściskając ją nasłuchiwać pęknięć
(tak, mam 36 lat, to prawda )
Stary 2011-05-01, 19:53   #193
ania_wu
Zadomowienie

Nika zobacz w naszym katalogu real zdjęć veryluckystar dodała zdjęcia lotki
ania_wu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-01, 19:55   #194
patgozolek
Zadomowienie

Cytat:
pszczółka jest trochę większa od kuli i wygląda na taką jakby to określić "bardziej masywną"
najlepiej obejrzeć na żywo
ja już tyle razy się oszukałam szukając w sklepie jakiegoś modelu np. z katalogu - i jak go zobaczyłam w realu to nie mogłam uwierzyć, że to on

---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ----------

uwielbiam folię bąbelkową
a wiesz co też jest fajne - nie zgniatać pojedynczych bąbelków tylko zwinąć kawałek folii i ściskając ją nasłuchiwać pęknięć
(tak, mam 36 lat, to prawda )

Ale zabawa Ja też już 2 dychy, a lepszej zabawy nie znam No chyba że gra w chińczyka

Affection, acceptance and unconditional love. We all want it. We all look for it. But, when we find it, it’s flat out terrifying.

Nie ma większego oszusta niż ten, kto oszukuje sam siebie.
patgozolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-01, 20:18   #195
slepafuria
Zadomowienie

GG do slepafuria

Cytat:
Ale zabawa Ja też już 2 dychy, a lepszej zabawy nie znam No chyba że gra w chińczyka
Ja ostatnio odkrylam klocki Lego.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-01, 20:31   #196
sajf
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez slepafuria Pokaż wiadomość
Ja ostatnio odkrylam klocki Lego.
lego duplo fajna zabawa

"Łódka płynie, Księżyc świeci, Trójgraniasty Groszek leci"
sajf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-01, 20:35   #197
paulina95
Wtajemniczenie

Mirell, Twoja Pandora jest prześliczna Gwiazdki i pazurki

Sanya
, Trolle można kupić w Warszawie w Wola Parku, Reducie, Targówku i (o zgrozo) Promenadzie, ale tam jest tylko mała wystawka i nie ma z czego wybierać

Co do włosów, to ja swoje też zapuszczam, na razie mam jakieś 42cm, a chciałabym mieć przynajmniej z 60cm Kiedyś miałam ok. 80cm, ale to jak mały gnojek byłam i mi nie przeszkadzały

A folia bąbelkowa to też moja ulubiona zabawka Szczególnie jak z niej zrobię taką rurkę, którą skręcam w dwie strony i te bąbelki tak "grupowo" strzelają, tak jak już ktoś pisał zresztą No i klocki lego to też jest coś Jeszcze czasami mam okazję coś tam z nich zbudować, jak się bawię z bratankiem Dzisiaj np. musiałam grać w Zgadnij kto to Cwaniak mnie trzy razy ograł

Edytowane przez paulina95
Czas edycji: 2011-05-01 o 20:37
paulina95 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-01, 20:44   #198
Nika_2000
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ania_wu Pokaż wiadomość
Nika zobacz w naszym katalogu real zdjęć veryluckystar dodała zdjęcia lotki
właśnie oglądając ten katalog bardzo mi się spodobała i na dodatek jest to sport, który bardzo lubi mój syn,a więc są dwa powody do zakupu
ale w żadnym sklepie nie wpadł mi w oczy na żywo
Stary 2011-05-01, 20:54   #199
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
Haaa, jak mój TŻ, jakie on maślane oczka robi jak widzi bąbelki
Mam nadzieję że donut z Agathy też przyjdzie w bąbelkach, bo ostatnia koperta już wypstrykana

Cytat:
Napisane przez paulina95 Pokaż wiadomość
Mirell, Twoja Pandora jest prześliczna Gwiazdki i pazurki
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-01, 20:56   #200
Erite
Zadomowienie

Witam nową forumowiczkę
aż mnie ciarki przeszły jak pomyślałam, że mogłabym zgubić moją pandorkę to mnie motywuje do zakupu łańcuszka zabezpieczającego.
Jakie macie łańcuszki i czy wyglądają ładnie?

Mirell, śliczna bransoletka i pazurki cena za gwiazdki jest oszałamiająca a sam motyw jest piękny. Przyznam się, że myślałam nad nim, ale na razie mnie nie stać, zwłaszcza że kosztowałby teraz tyle, co moja bransoletka i 4 charmsy

Też zapuszczam włosy z bardzo krótko ostrzyżonych i teraz mam już aż 30 centymetrowe moje zapuszczanie włosów trwa już 7 miesięcy i jestem twarda
a ostatnio zafundowałam sobie tipsy, bo moje paznokcie są niereformowalne jeśli chodzi o ich zapuszczanie. Mogę brać witaminy, pielęgnować, smarować cudami a i tak będą się łamać, więc obraziłam się na nie i zrobiłam tipsy

If you are good at something never do it for free.
Erite jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-01, 21:08   #201
slepafuria
Zadomowienie

GG do slepafuria

Co do wlosow to ja jestem obcieta na tzw boba i stosuje wcierki z Vichy bo mi leca wlosy garsciami. Chcialbym miec dlugie wlosy, ale co bedzie to zobaczymy.

---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ----------

A co do Pandorowej kulki z korona to ostatnio moj ulubiony koralik jest. Dobrze lezy i sie nie przekreca.

Stary 2011-05-01, 21:09   #202
Lusia 13
Zakorzenienie

O jak miło usiąść wieczorem przed kompem i mieć co nadrabiać
Ja właśnie uciekłam z deszczowej Warszawy na deszczowe Podlasie... zamienił stryjek...
Marna pogoda na początek maja Mój ulubiony miesiąc i deszcz...

Ta folia bąbelkowa to mega zabawa...

Mirell,

Witam Nową maniaczkę A z tą bransoletką to jakiś koszmar, ja bym zawału dostała jakbym swoje cudo zgubiła...

A włosy też zapuszczam, okres ekstremalnych eksperymentów mam już za sobą (farby od siwej po kasztan, odbarwianie, pasemka, trwała, ścinanie na jeża...)Teraz mam takie za ramiona i chciałabym o 5cm więcej. Teraz tylko szampon, odżywka, suszarka, prostownica i co 3miesiące podcięcie

Biorę cynk bo dobrze na włosy robi

Edytowane przez Lusia 13
Czas edycji: 2011-05-01 o 21:11
Lusia 13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-01, 21:11   #203
Sanya
Raczkowanie

Cytat:

Sanya
, Trolle można kupić w Warszawie w Wola Parku, Reducie, Targówku i (o zgrozo) Promenadzie, ale tam jest tylko mała wystawka i nie ma z czego wybierać

A folia bąbelkowa to też moja ulubiona zabawka Szczególnie jak z niej zrobię taką rurkę, którą skręcam w dwie strony i te bąbelki tak "grupowo" strzelają, tak jak już ktoś pisał zresztą No i klocki lego to też jest coś Jeszcze czasami mam okazję coś tam z nich zbudować, jak się bawię z bratankiem Dzisiaj np. musiałam grać w Zgadnij kto to Cwaniak mnie trzy razy ograł
Dziękuję za odpowiedź
Coś czuję, że jutro przejadę się na Targówek
a czy nadal trwa promocja, że jak się kupi bransoletkę + zapięcie to dostaje się dwa korale za 112zł?

aaa folia bąbelkowa! uwielbiam

a, i jeszcze chciałam dodać, że jak przeczytałam historię o zgubionej bransoletce, to aż włosy mi dęba stanęły.. coś strasznego, współczuję zguby, ale zazdroszczę takiego dobrego TŻ
oby przygoda z Pandorą miała szczęśliwsze zakończenie!

19.05.2011

Edytowane przez Sanya
Czas edycji: 2011-05-01 o 21:14
Sanya jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2011-05-01, 21:16   #204
paulina95
Wtajemniczenie

Sanya, tak, promocja z dwoma koralami gratis przy kupnie bransoletki i zapięcia jest cały czas

A nie myślałaś o tym, żeby kupić korale na ebayu? Tam opłaca się zamawiać z Włoch tym bardziej, że przesyłka jest za darmo Albo na razie kup bransoletkę normalnie, a resztę korali kupuj na ebayu, bo u nas się nie opłaca tyle kasy wydawać, jak te same korale można mieć sporo taniej

Stary 2011-05-01, 21:17   #205
Lusia 13
Zakorzenienie

Dziewczyny, jak ta przekładka prezentuje się na żywo:

http://www.pandora.net/pl-pl/jewelle.../charms/790498

???
Lusia 13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-01, 21:24   #206
Sanya
Raczkowanie

Cytat:
Sanya, tak, promocja z dwoma koralami gratis przy kupnie bransoletki i zapięcia jest cały czas

A nie myślałaś o tym, żeby kupić korale na ebayu? Tam opłaca się zamawiać z Włoch tym bardziej, że przesyłka jest za darmo Albo na razie kup bransoletkę normalnie, a resztę korali kupuj na ebayu, bo u nas się nie opłaca tyle kasy wydawać, jak te same korale można mieć sporo taniej
O późniejszych koralach jeszcze nie myślałam
ale bransoletkę i zapięcie też można dostać na ebayu? bo jeśli nie, to i tak mi się opłaca kupić ten zestaw normalnie, skoro za niewiele ponad 300zł dostaję branso, zapięcie i dwa koraliki
a kolejne korale.. na pewno będę chciała jak najtaniej zdobyć, więc ten ebay to na pewno dobry pomysł, dziękuję
nie mogę się tylko zdecydować czy na początek ze srebrnych chciałabym mokkę czy baśniowego trolla

19.05.2011
Stary 2011-05-01, 21:28   #207
paulina95
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Sanya Pokaż wiadomość
O późniejszych koralach jeszcze nie myślałam
ale bransoletkę i zapięcie też można dostać na ebayu? bo jeśli nie, to i tak mi się opłaca kupić ten zestaw normalnie, skoro za niewiele ponad 300zł dostaję branso, zapięcie i dwa koraliki
a kolejne korale.. na pewno będę chciała jak najtaniej zdobyć, więc ten ebay to na pewno dobry pomysł, dziękuję
nie mogę się tylko zdecydować czy na początek ze srebrnych chciałabym mokkę czy baśniowego trolla
Wiesz co, podejrzewam, że można tam znaleźć i bransoletki, ale szczerze mówiąc to nie szukałam Bo zapięcia są na pewno Musiałabyś np. sajf spytać, ona zawsze wie, jak czego szukać i szybko znaleźć

Co do pierwszego srebrnego korala, to ja bym wzięła Baśniowego Trolla, aczkolwiek kilka dziewczyn ma Mokkę i też jest całkiem fajna

REKLAMA
Stary 2011-05-01, 21:29   #208
Nika_2000
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lusia 13 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jak ta przekładka prezentuje się na żywo:

http://www.pandora.net/pl-pl/jewelle.../charms/790498

???
o ile dobrze kojarzę to jest on baaaardzo malutki i wygląda gorzej na żywo - jest dość ciemny, tzn. mocno oksydowany
Stary 2011-05-01, 21:45   #209
Sanya
Raczkowanie

Cytat:
Wiesz co, podejrzewam, że można tam znaleźć i bransoletki, ale szczerze mówiąc to nie szukałam Bo zapięcia są na pewno Musiałabyś np. sajf spytać, ona zawsze wie, jak czego szukać i szybko znaleźć

Co do pierwszego srebrnego korala, to ja bym wzięła Baśniowego Trolla, aczkolwiek kilka dziewczyn ma Mokkę i też jest całkiem fajna
Też się skłaniam ku Trollowi
a do niego Szary Wilk, Czarna Wiewiórka, Beżowo-Niebieskie Kropki lub Plaża i brązowa skórka z zapięciem Drzewo Trolla... nie no, muszę to mieć!!

19.05.2011
Stary 2011-05-01, 21:46   #210
basiab70
Raczkowanie

Cytat:
czy któraś z was wie ile kosztuje lotka (ze złotą końcówką)?
wygląda bardzo ładnie i mam nadzieję, że jest to raczej tańszy z dwukolorowych korali (ale mogę się mylić)
Mnie też się podoba lotka. Ale szukałam, na stronie Pandory w ogóle jej nie ma a w Yes jest niedostępna :-(
basiab70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości