|
|
#1951 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar XXVII
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1952 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
dokłądnie-dlatego ze są w modzie lateksy...mam gdzies zdjecia na kompie puszek akrylitu W-jakies 10 lat temu pisało na nim-farba akrylowa (wtedy aktyl był na topie) potem pisąło akrylowo-lateksowa,a teraz lateksowa..... ![]() moj walił sfermentowanym jabcem..ale w koncy wywietrzal
|
|
|
#1953 | |
|
Zakorzenienie
|
w jaką znowu dal? Z zaciśniętymi nogami
![]() ![]() Cytat:
![]() ale goferki to mi upieczesz? ![]() to dłuuuga noc przed tobą
|
|
#1954 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
może se nawet wymopować
![]() bombardujesz nas miłością? To trzeba gdzieś zgłosić ![]() ![]() Cytat:
ale ja też mogę być ąę Taka dokładnie jak ty To jak? znajdzie się dla mnie miejsce? Bo jak nie to zobaczysz ![]() Cytat:
ale,że niby czego oczekujesz? ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() bo wiesz, to zależy jak leży ![]() zresztą musiałabym się zastanowić, która ves to pisała ![]() Cytat:
Cytat:
Żeby zrobić na nas wrażenie trzeba większego kalibru niż jakiś tam tani lateksik ![]() Pffff....
|
|
#1955 |
|
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1956 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
A zmienię se konto,trzeba być elastycznym
![]() Upiekę,a Ty mi Gustawa przynieś i włącz fajne radio
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1957 |
|
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1958 | |||
|
BAN stały
|
To byłoby ciekawe
Cytat:
Czyste reguły gry i moralna kryształowość przede wszystkim (patrz: te same wymagania, które zreferowałem Winter) Tak, tak, to jest pomysł! ![]() Cytat:
Lepiej nie, bo one Ju i Gu farbnęły parę dni temu Cytat:
Ooooo taaaaak, moooooja Paaaaani!!! |
|||
|
|
|
#1959 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Przede wszystkim nie daj się sprowokować do ostrej wymiany zdań albo kłótni. Na krytykę najlepiej jest odpowiadać rzeczowym i spokojnym tonem - odbijanie piłeczki czy tez uleganie bezpodstawnej krytyce automatycznie stawia Cię na przegranej pozycji... Może czasem dla świętego spokoju warto spróbować tego, co akurat TŻ podsuwa (jak w sytuacji z grahamką) [od siebie dodam, że mężczyźni lubią czuć się potrzebni i doceniani, chcą się wykazywać nawet w błahych sytuacjach, może więc stąd bierze się ta bezsensowna krytyka kiedy odmawia się wzięcia tego, co proponują? Wiem, że to brzmi śmiesznie, ale często tak jest. ] Cytat:
).
|
|
#1960 |
|
grozi wypollizowaniem
|
o proszeu:
http://allegro.pl/farba-dekoral-akry...502440335.html http://xarchiwum.pl/dekoral-akrylit-...402486131.html
|
|
#1961 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Nosz ile razy można klikać zły post ![]() A usta wtedy zaciskasz,czy rozchylasz jak Cię biją?
|
|
|
|
#1962 |
|
grozi wypollizowaniem
|
a jeszcze był taki dekoral co sie akrotix nazywał-w kanciastych pudełkach-on był chyba napewno lateksowy
|
|
#1963 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#1964 | |
|
Zakorzenienie
|
ale ale, Grysio coś opowiadał,że mu stamtąd znienacka wystrzeliło i upaprał pół łazienki tym, co siedziało w środku i go uwierało
spox, wyślę mu nowe ![]() Cytat:
Elastyczność się przydaje ![]() i znowu mnie będziesz z nim zdradzać A ja wyjątkowo nie Nie uda ci się zasnąć z powrotem? Może zadziała nudny film,usypiająca książka, albo mleko z miodem? Albo ze trzy piwa?
|
|
#1965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1966 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Z radiem
![]() A ja mam urlop,cały tydzień
|
|
|
#1967 | |||||
|
BAN stały
|
Bo dzisiaj po południu jakoś, gdy se nogi myłem, poczułem nagle takie walnięcie gorąca w środku mnie, i jakby głos taki wewnętrzny, coś w stylu: "Zaprawdę powiadam Ci Gryxie, kochaj bliźnich! Kooochaaaj bliiiźniiich!", i stanęły mi przed oczami Wasze nicki, normalnie jakbym przed kompem siedział, i teraz już Was kochać muszę, to moja droga życiowa, moje spełnienie i moja powinność Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2011-05-01 o 22:57 |
|||||
|
|
|
#1968 |
|
grozi wypollizowaniem
|
łoj..ale zdjecie stare moze byc..nie sądze ze ktos kto hurtem sprzedaje farby cyka foty konkretnej puszce ![]() ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- zdjecie ze strony dekorala: bułahahaha, farba lateksowa,a na puszce akrylowa ![]() http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...:0&tx=69&ty=49 ---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- boszzzz.....normalnie jakby ktos przyniosł jabcoka do przedszkola
|
|
#1969 |
|
Nindżopesz
|
No dobra, zarzucę temat z sensem i w stylu Polly
![]() Możecie mi polecić jakiś fajny cykl fantasy/s-f/tego typu? - oprócz tego co czytałam czyli: Wiedźmin, Świat Dysku, ogólnie Piekara, Kossakowska, P.K.Dick, Śródziemie, Diuna, Wiedźma Olgi Gromyko, Witch World, Achaja, Pięcioksiąg Cadderly'ego, Harry Potter , Amber Żelaznego, Ender O.S.Carda, trylogia Czarnego Maga T.Canavan,- tego, co czytałam i mnie nie porwało: cykl o Drizzcie, Dragonlance, Mroczna Wieża, - tego co zamierzam dorwać: Pieśń lodu i ognia, trylogia Skrytobójcy. |
|
|
|
#1970 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dobra,kocham Was szalenie,ale spać idę
Jutro wpadnę na to forum,chociaż jak wiecie jest nudne,bezbarwne....itp itd ![]() To pa ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- Dobre sobie
|
|
|
#1971 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() dobra, ideu spać, tematyka farb i tak już za mną.. ale później o meblach pogadać mogę i o zwisach sufitowych
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#1972 | |||
|
Zakorzenienie
|
mam zapas Budweisera
![]() Może i ma wbudowane radio Ten fioletowy przydaś. Ma?Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1973 | |||
|
Zakorzenienie
|
Fiesz, niektórzy to nawet potrafią ruchać uszami... tzn. ruszać miałam na tej myśli
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1974 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i jeszcze Anny Brzezińskiej Saga o zbóju Twardokęsku Edytowane przez trigonella Czas edycji: 2011-05-01 o 23:29 |
|
|
|
|
#1975 | ||||||
|
BAN stały
|
Zazdrościsz mi mojego czaru, przejrzałem Cię
![]() Cytat:
Cytat:
A ten "jabol w przedszkolu" to niby do nas było?! ![]() A wiesz, że w sumie to chyba Was jednak nie kocham, no... chyba Was nawet nie lubię, hmmm... w sumie to rzygać mi się chce, gdy tu tylko wchodzę ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#1976 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1977 |
|
Zakorzenienie
|
Red, a Gwiezdny Pyl? Lekkie, temat przewodni trywialny, ale w tle magia, czary, dziwy, bardzo przyjemnie sie czyta, mniej slitasne niz film.
|
#1978 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
szkoda ze nie o Twardofiutku
|
|
|
#1979 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#1980 |
|
Zakorzenienie
|
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:42.

Uszkodzisz Mu kulki

To trzeba gdzieś zgłosić 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
A muszę wstać po 5.00

Czyste reguły gry i moralna kryształowość przede wszystkim (patrz: te same wymagania, które zreferowałem Winter)