|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy faceci nie powinny wycierać penisów po sikaniu ?
|
|
|
|
|
#122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja uważam, że każdy mężczyzna powinien dbać o to, wycieranie się po oddawaniu moczu jest dla mnie podstawą higieny. Ale krucjaty prowadzić nie muszę. Całe szczęście ![]() I nie bierzcie tak wszystkiego do siebie.Imperfecta skoro wiesz, że Twój parter mimo tego, że się nie podciera nie śmierdzi, nie ma infekcji z tego tytułu to ciesz się, a nie reaguj na zasadzie "uderz w stół a nożyce się odezwą". Nie warto przecież tu wojen toczyć, bo Ty najlepiej znasz prawdę.
Wymiana książkowa, czyli porządki styczniowe https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post44413363 Edytowane przez SOCKI Czas edycji: 2011-05-01 o 11:18 |
|
|
|
|
|
#123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak jeszcze w temacie, to dostaję białej gorączki w pracy (gdzie toalety mamy koedukacyjne kto to wymyślił), jak za każdym razem gdy wejdę za potrzebą, klapa sedesu jest podniesiona Nie ma to jak nas*ać, nasz*ać i spłukać z otwartym kiblem, żeby wszystko wybiło i się 'rozpryskało' po podłodze i ścianach. Taki kibel to istna bomba biologiczna.
|
|
|
|
|
|
#124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla kogoś tragiczne jest nie wycieranie się przez faceta bo to ble a dla mnie komedią jest sikanie faceta na siedząco. No i co ja poradzę, każdy ma swoje zdanie i tyle. |
|
|
|
|
|
#125 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
po to sa pisuary męskie, żeby faceci sikali na stojąco, mylę się czy jak?? skoro w chacie go nie mam, to facet sika tak jak mu jest wygodnie i wsio w temacie. najlepiej zamontować tylko zwykły kibelek i rozkazywać, żeby było po mojemu. poza tym mieszkanie sprzątamy na zmianę, jakoś obsikanego kibla i ścian nie zauważyłam. widocznie moj tż nie ma problemów ze wzrokiem i sika do celu nie robiąc szlaczków na ścianie..... co do wycierania juz mówiłam, myślałam ze to jest naturalne zarówno u kobiet jak i u męzczyn. |
|
|
|
|
|
#126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Waszych sedesów/pisuarów w waszym domu używajcie sobie jak chcecie, ba, facet sobie może do umywalki nawet robić (co za różnica czy muszla czy umywalka, nie skoro komuś wygodnie w umywalce się załatwiać, to czemu jakaś paranoidalna psychopatka ma mu zabraniać ) dla mnie to będzie zawsze odrzucające, no ale na szczęście do waszych łazienek wchodzić nie muszę
|
|
|
|
|
|
#127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i wtedy co, za okno? a 'siadanie' to wg mnie główne przeznaczenie do wiadomo czego, nie tylko do oddawania moczu no, bo na stojąco to chyba nie bardzo :}niech każdy załatwia się tak, jak mu wygodnie. Nigdy nie widziałam faceta pod krzaczkiem, który musiałby kucnąć jak babeczka, by oddać mocz najwidoczniej na stojąco im najlepiej i tyle w temacie. Nie chciałabym będąc facetem mieć laski, która monitorowałaby oddawanie moczu i nakazywanie odpowiedniej pozycji (nie mówię o ekstremalnych sytuacjach w stylu kałuże moczu wokół kibelka i plamy na płytkach ale każdy w miarę ogarnięty człowiek wie, że tak się nie robi i współczuję tym, których łazienki w ten sposób wyglądają po wizycie faceta). a jeśli ktoś nie widzi różnicy pomiędzy kibelkiem a umywalką, wanną czy brodzikiem pod prysznicem, to ja nie mam pytań
sun goes down Edytowane przez WhiteCherry Czas edycji: 2011-05-01 o 14:42 |
|
|
|
|
|
#128 | |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE]
Cytat:
Bardzo dbam o higienę i spotykam się tylko z bardzo zadbanymi kobietami ale nie nakazuje im aby korzystały z tamponów zamiast podpasek itp. To jakiś absurd.
|
|
|
|
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
Haha, aż z ciekawości zapytałam mojego TŻta
Odpowiedź brzmi: Sika na stojąco, ale się muska papierem
|
|
|
#130 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo to nie są kałuże tak samo nie widać, że bakterie kałowe osadzają się po całej łazience, jeśli ktoś spłukuje wodę bez opuszczania klapy a jednak to się dzieje. Na szczęście nie u mnie - uf ![]() ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- [QUOTE=Sadek;26642905] Cytat:
Nie wiem jak inne dziewczyny, ale ja nikomu niczego nie nakazuję jak zapraszam znajomych do siebie, to nie mówię nikomu w jaki sposób ma się załatwiać. Z góry zakładam, że sikają na stojąco i po prostu na drugi dzień jest ekstra szorowanie wychodka i tyle.
|
||
|
|
|
|
#131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez Imperfecta Czas edycji: 2011-05-01 o 22:58 |
|
|
|
|
|
#132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
A to jak ktoś nie chce mieć porozbryzgiwanego moczu wokół toalety i bakterii kałowych, to ma urojenia?
|
|
|
|
|
#134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może mam codziennie szorować toaletę bo one tam są i mnie zeżrą w całości ? |
|
|
|
|
|
#135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja również nie toleruję porozbryzgiwanego moczu, ale jeśli nie ma takiego problemu? Serio, dopóki nie zauważę wokół toalety strużek moczu to naprawdę, nie widzę powodów dla których miałabym wpływać na faceta i twierdzić, że nie powinien sikać na stojąco. No kurrrna, niech sobie oddaje mocz jak mu wygodnie, czyż nie? ;] dopóki mi to nie przeszkadza (czytaj: nie widzę plam z moczu na kafelkach i wokół kibelka, które dodatkowo ja miałabym sprzątać, bo królewiczowi się nie chce), to niech sobie załatwia potrzeby fizjologiczne jak mu się żywnie podoba. Ma chyba do tego prawo? dawniej ludzie masowo korzystali z wychodków (takie nasze współczesne wersje toi-toiów ) i potrafili dożyć nawet setki, teraz człowiek od byle bakterii dostaje wysypki i umiera ![]() i podkreślam ponownie, że nie chodzi mi o sytuacje w których mocz trafia wszędzie ale nie tam, gdzie powinien , a o najnormalniejsze trafianie do celu a poza tym : bakterii kałowych gołym okiem nie jesteśmy w stanie zauważyć, więc tak naprawdę żadna z nas nie stwierdzi, że łazienka jest zupełnie od nich wolna, nawet cerveza no chyba, że codziennie pod mikroskopem analizuje przestrzeń wokół kibelka, wtedy zwracam honor
sun goes down Edytowane przez WhiteCherry Czas edycji: 2011-05-02 o 00:22 |
|
|
|
|
|
#136 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), ale niekażdy chce być ich współlokatorem i dlatego robi wszystko żeby ich tam jednak nie było.Cytat:
, tylko rozumiem też cervezę i jej zdanie na ten temat.
|
||
|
|
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
Kobiety drogie zlitujcie się z tym sikaniem na siedząco/stojąco/bakteriami/wychodkami!
Każda ma swoje zdanie, tej drugiej nie przekonacie, honory są na swoich miejscach, a off top ma już zdecydowanie za dużo stron. Uszanujcie drugą stronę, każdy ma inny próg "obrzydliwości", a każdy użytkownik/użytkowniczka wypowiada się w swoim imieniu i nie prowadzi krucjaty na rzecz swojego poglądu. Przypominam temat wątku to "wycieranie penisów po sikaniu" a nie "najlepsze pozycje do sikania dla facetów". Jeśli potrzebujecie dalej o tym dyskutować otwórzcie proszę wątek i tam dyskutujcie o tym czyja racja jest "twojsza niż mojsza". Bo póki nie ma żadna ze stron jakichś badań, zdjęć, próbek jako dowodów to spór ten jest jałowy. Dziękuję, dobranoc!
|
|
#138 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jak ktoś ma pisuar w domu, to właśnie w ten sposób powinien z niego korzystać, losie, ile można tłumaczyć Pisuar : zawieszony wyżej, przeznaczony do stania podczas Muszla klozetowa : postawiona niżej, przeznaczona do siadania podczas Nocnik : kładziony na podłodze, przeznaczony do siadania podczasNaszemu społeczeństwu jednak daleko jeszcze do krajów cywilizowanych, gdzie dla ludzi higiena w toalecie to norma np. w Japonii. Fajne są ich samo-myjące się muszle. Ja kończę off top. |
|
|
|
|
|
#140 |
|
Rozeznanie
|
moim zdaniem powinni
![]() ale mój nie wyciera... choć mimo to uważam go za mega zadbanego, jakoś nigdy nie widziałam mokrych gaci, nie czułam też żeby śmierdział sikami |
|
|
|
|
#141 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
muszla klozetowa - na stojąco muszla klozetowa z sedesem - na siedząco
|
|
|
#142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#143 |
|
Raczkowanie
|
No zeby facet mial sikac na siedzaco... ha ha dobre, nigdy o czyms takim nie slyszalam!
|
|
|
|
|
#144 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Taaa i podpasek ![]() Czemu nie? Tak, kontroluję mojego faceta, bo chcę, aby wycierał się po sikaniu Wczepiłam mu też mikroczip w skórę, aby zawsze wiedzieć, gdzie jest ![]() Ogólnie to mam głęboko w moim szanownym tyłku, czy facet się depiluje, szcza na siedząco, leżąco, stojąco, podwieszony u sufitu jak nietoperz, czy nosi szpilki, spódnice, peruki, czy koszule z żabotem. Nie moja sprawa. Ale już to, czy obsikuje mi ścianę, okna i podłogi to moja sprawa. Nie mówię, że każdy tak robi, ale jak nie umie trafić, to niech szcza na siedziąco, albo sprząta po sobie wc. Gdzieś mam jego urażoną męską dumę .To orzekłam ja, Kobieta-Potwór
|
|||
|
|
|
|
#145 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ah a i co do podkreślonego to masz rację i otóż to, jeśli nie umie trafić! Mój nie ma z tym problemu więc niech sika jak mu wygodnie. |
|
|
|
|
|
#147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój też ![]() Nie ogarniam jak można nie trafiać Chyba tylko po pijanemu
|
|
|
#148 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jak już pisałam, jak mu wygodnie i nie brudzi niczego, to dla mnie może nawet z ogrodu sąsiada i przez okno . Nie mój problem ![]() Też tego nie wiem Mój biedak jest zastraszony przez własną matkę, która mu śmiercią groziła
|
|
|
|
|
|
#149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
coz za terror
|
|
|
#150 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:38.

Nie ma to jak nas*ać, nasz*ać i spłukać z otwartym kiblem, żeby wszystko wybiło i się 'rozpryskało' po podłodze i ścianach. Taki kibel to istna bomba biologiczna.
skoro komuś wygodnie w umywalce się załatwiać, to czemu jakaś paranoidalna psychopatka ma mu zabraniać
i wtedy co, za okno?
no, bo na stojąco to chyba nie bardzo :}

jak zapraszam znajomych do siebie, to nie mówię nikomu w jaki sposób ma się załatwiać. Z góry zakładam, że sikają na stojąco i po prostu na drugi dzień jest ekstra szorowanie wychodka i tyle.