|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4531 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne... cz. IV
o właśnie
to mam nadzieje, że na coś trafię . Dziękuję ![]() śliczne pazurki i ten kolor.. Cytat:
Ty w ogóle zawsze masz takie ładne, urocze pazureczki ![]() Meedzikgdzieś mi znikłaś z cytowania. Coo to ma znaczyć ?? ![]() Ładne pazuuurrki a co to się z weną stało ? takie ładne to tylko malować i zdobić ![]() iii moje pazurki Te fioletowe brokatowe mam teraz
czego Ty nie chcesz sam!" Edytowane przez Lidzia007 Czas edycji: 2011-05-02 o 09:15 |
|
|
|
|
#4532 | |||
|
Zakorzenienie
|
mmm fajnie
![]() a w życiu! ![]() Cytat:
)niby zdzieramy lakier, ale z lakierem wierzchnia warstwa płytki, a potem są osłabione, nic dziwnego że się rozdwajają i łamią... Cytat:
(czyli praktycznie zawsze jak gdzieś wychodzimy poza jakimś lataniem po miescie itp ) i denerwuje się że mu wtedy rękę źle trzymać ![]() a pazurki śliczne ![]() Cytat:
a tam należało Ci się i tak jak napisałaś wielu kolorom się oparłaś, a reszta to raczej "pielegnacja" więc wybaczone ![]() te pierwsze to coś nie bardzo mi podszedł kolor, ale z brokatem cacy |
|||
|
|
|
#4533 |
|
Zadomowienie
|
te pierwsze to ten sam kolor co tu https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1292672043 Tylko do słonka wyszedł jaśniejszy taki inny
.
|
|
#4534 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4535 |
|
Rozeznanie
|
Lidzia007 śliczne pazurki a z brokatem to już
Nikki ale fajny kociak ![]() meeedzik ale fajne i nie zapomnimy cię MgielkaM aaa cudo Mirell bardzo fajne takie krwiste ![]() Czarna Orchidea fajny pomysł i jak na pierwszy raz to super ci wyszło MgielkaM Lidzia007 wszystkie są super
|
|
|
|
#4536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4537 |
|
Konto usunięte
|
Przygotowuję właśnie posta ze wszystkimi zgłoszeniami do konkursu i mam dylemat.
Ile czasu dać na głosowanie? Tydzień czy dwa? Zgłoszeń jest ostatecznie 22... |
|
|
|
#4538 |
|
Zakorzenienie
|
z tego co wiem to jest w polskim sklepie orly dostepne, tylko trzeba zamailowac :P
|
|
|
|
#4539 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;26657632]Przygotowuję właśnie posta ze wszystkimi zgłoszeniami do konkursu i mam dylemat.
Ile czasu dać na głosowanie? Tydzień czy dwa? Zgłoszeń jest ostatecznie 22...[/QUOTE] Dwa tygodnie wystarczy zdecydowanie ale troche za długo... 10 dni?
|
#4540 |
|
Rozeznanie
|
Orlica tydzień to za mało, ja bym zrobiła 2 tyg.
![]() Nikki one nie są brzydkie |
|
|
|
#4541 |
|
Zakorzenienie
|
ja też myślę Orli, że 10 dni to najlepsze wyjście
Lidziu oba kolorki ładne ![]() co by tu dzisiaj zmalować?
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2011-05-02 o 12:51 |
|
|
|
#4542 |
|
Zakorzenienie
|
orli też myślę ze 10 dni będzie odpowiednie
ktoś z polski doszedł? i powiedz mi czy jest chociaz jedna praca gorsza od mojej?Malinko zmaluj cos wesolego dziś taki piekny dzień![]() A ja wczoraj dostałam taaaaaaaaaaaaaaaaaka piekna roze od TŻa tak bez okazji i mówie wam jak mnie wspiera z tym blogiem czyta notki i wogóleee robi wlasnie moja karykature zebym mogła ja na blogu umieslić jestem szzcęśliwa przepraszam że zanudzam ale musze się wygadać![]() lalalalalalaalaaa:aniolek : |
|
|
|
#4543 |
|
Konto usunięte
|
Ewalucja, ale masz fajnego TŻa
Mój mnie wspiera też, choć nie na tyle, żeby notki czytać Zdjęcia ogląda, mówi mi, czy mu się podoba itd. Proponował nawet, że sam mi coś namaluje - teraz jadę do niego na weekend, więc może wtedy ![]() Co do konkursu - jest wiele gorszych Ze 2-3 są takie, że w ogóle wstyd mi publikować, nie wiadomo, co na nich jest ![]() No to dam 10 dni Dzięki za odpowiedzi
|
|
|
|
#4544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdyby jeszcze były pomalowane to bym zniosła ale jak takie obrzydliwe głębokie końcówki mam.... masakra
|
|
#4545 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;26658801]Ewalucja, ale masz fajnego TŻa
Mój mnie wspiera też, choć nie na tyle, żeby notki czytać Zdjęcia ogląda, mówi mi, czy mu się podoba itd. Proponował nawet, że sam mi coś namaluje - teraz jadę do niego na weekend, więc może wtedy ![]() Co do konkursu - jest wiele gorszych Ze 2-3 są takie, że w ogóle wstyd mi publikować, nie wiadomo, co na nich jest ![]() No to dam 10 dni Dzięki za odpowiedzi [/QUOTE] no to super![]() dziewczyny ale się zaskoczyłam właśnie... dostałam bon do rossmana na 50 złoty z tego konkursu szał ciał a ja tam ze 3 posty umiesliłam i całkiem o tym zapomniałam glupi ma zawsze szczęście ale subie kupie bezkarnie lakierów...![]() Malinko powiedz mi bo wiem ze ty chyba wygrałaś już kiedyś taką kartę co mam powiedzieć żeby ją odebrać? bo się wstydze![]()
|
|
|
|
#4546 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ewalucjo
na pewno przesadzasz ![]() a TŻ kochany ![]() czy wesołe pazurki...no zobaczę, muszę jakoś te górki i doliny zamaskować...więc jakiś ciemniejszy lakier będzie lepszy...a tak mam ochotę na jakieś pastele ![]() Cytat:
Cytat:
![]() musisz podać imię i nazwisko i mieć jakiś dowód tożsamości ale w niektórych rossmannach ponoć dziewczyny musiały się 5 razy tłumaczyć o co chodzi, bo kobitki niezorientowane były...ja jeszcze mojej karty nie odebrałam, pewnie dzisiaj się wybiorę "dzień dobry, brałam udział w kwietniowym konkursie Rossmanna na platformie wizaz.pl i zdobyłam nagrodę w postaci karty upominkowej w wys. 50zł, chciałabym ją odebrać" coś w tym stylu jak powiesz będzie dobrze ![]() ale powinnaś w pw dostać info kiedy możesz odebrać, bo za marzec można było odebrać dopiero od 22 kwietnia
|
|
|
#4547 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- Cytat:
|
|
#4548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zapiszę sobie tą formułkę![]() nie mówię że mi się moje zdobienie nie podoba jak dla mnie jeszt super ale wiem ze w porównaniu do zdobień Orlicy to to jest smieszne![]() jak masz ochote na pastele to się nie powstrzymuj nikt nie zauwazy ubytku![]() ![]() tak mój TŻ to kochana bestia i czuje się jak księżniczka |
|
|
|
|
#4549 |
|
Zakorzenienie
|
zrobię coś, czego jeszcze nie próbowałam
![]() E każda kobieta powinna tak się czuć przy swoim facecie
|
|
#4550 |
|
Konto usunięte
|
Ewalucja, najpierw pomyślałam, że Ci zazdroszczę, a potem, że przecież sama mam takie szczęście
![]() Jestem z moim TŻem już ponad 4 lata i nadal jest jak w bajce. Co jakiś czas jakby zakochujemy się w sobie od nowa, on mnie non stop rozpieszcza (np. zawsze mam zapas pralinek od niego w domu ), robi wszystko, żeby mnie uszczęśliwić i odwrotnie. To mój pierwszy facet i myślę, że ostatni, bo oboje jesteśmy pewni, że chcemy resztę życia spędzić razem Pewnie już byśmy byli zaręczeni, gdyby nie fakt, że zgadzamy się w kwestii "Narzeczeństwo = ślub w ciągu roku". A niestety w ciągu najbliższych 2-3 lat ślub nie będzie możliwy, więc status związku jest bez zmian ![]() Teraz ja się rozsłodziłam, wybaczcie ![]() Ale wrzucam foto sprzed chwili, żeby Wam łatwiej było wybaczyć moje wynurzenia
|
|
|
|
#4551 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się po weekendzie. Jak zawsze można na Was liczyc. Dbacie, żeby mi się nie nudziło ![]() Idę nadrabiać ![]()
|
|
|
|
#4552 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;26660087]Ewalucja, najpierw pomyślałam, że Ci zazdroszczę, a potem, że przecież sama mam takie szczęście
![]() Jestem z moim TŻem już ponad 4 lata i nadal jest jak w bajce. Co jakiś czas jakby zakochujemy się w sobie od nowa, on mnie non stop rozpieszcza (np. zawsze mam zapas pralinek od niego w domu ), robi wszystko, żeby mnie uszczęśliwić i odwrotnie. To mój pierwszy facet i myślę, że ostatni, bo oboje jesteśmy pewni, że chcemy resztę życia spędzić razem Pewnie już byśmy byli zaręczeni, gdyby nie fakt, że zgadzamy się w kwestii "Narzeczeństwo = ślub w ciągu roku". A niestety w ciągu najbliższych 2-3 lat ślub nie będzie możliwy, więc status związku jest bez zmian ![]() Teraz ja się rozsłodziłam, wybaczcie ![]() Ale wrzucam foto sprzed chwili, żeby Wam łatwiej było wybaczyć moje wynurzenia [/QUOTE] mi tez tak słodko się zrobiło ja jestem dopiero(aż) 2 lata i to mój pierwszy chłopak i też czujemy oboje ze to już to a byłabym nazeczoną gdyby nie to ze TZ wyznaje zasade ze oswiadczy sie jak bedzie w stanie nas poźniej utrzymac a narazie studiujemy więc nie ma szans. A szkoda bo chce z nim spedzic reszte mojego zycia![]() a zdobienie piękne śliczne masz te pazurki jestem zazdrosna![]() Cytat:
Edytowane przez ewalucja Czas edycji: 2011-05-02 o 13:43 |
|
|
|
|
#4553 |
|
Zakorzenienie
|
Orliczko
![]() a i zdobienie śliczniutkie, proste ale bardzo ładne ale mnie ten insta dri wkurza
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2011-05-02 o 13:43 |
|
|
|
#4554 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Tak samo z dziećmi, choć oboje się już za wózkami oglądamy ![]() Cieszę się, że wzorek się podoba
|
|
|
|
|
#4555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;26660546]Dokładnie jak my - ślub, kiedy będziemy w stanie kupić mieszkanie, albo przynajmniej wynająć, no i je utrzymać Tak samo z dziećmi, choć oboje się już za wózkami oglądamy ![]() Cieszę się, że wzorek się podoba [/QUOTE]a my jak widzimy w sklepie buciki dzieciece to normalnie na dzieci to dla mnie za wcześnie ale chcialabym być żoną
|
|
|
|
|
#4556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
takie buty ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;26657632]Przygotowuję właśnie posta ze wszystkimi zgłoszeniami do konkursu i mam dylemat. Ile czasu dać na głosowanie? Tydzień czy dwa? Zgłoszeń jest ostatecznie 22...[/QUOTE] ja myślę że 2 to za dłuuugo tydzień styknie...ale już doczytałam że będzie 10 dni ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;26660087] Ale wrzucam foto sprzed chwili, żeby Wam łatwiej było wybaczyć moje wynurzenia [/QUOTE]fajne |
|
|
|
|
#4557 |
|
Zakorzenienie
|
mnie też się instynkt już odzywa od jakiegoś czasu :x do tego stopnia, że miałam dzidzię na rękach, ona się przytuluła i zasnęła, czyłam ten oddech na piersi i aż mi łzy poleciały
![]() nie wyszło mi zdobienie, bo zbyt się pospieszyłam, ale nie chce mi się drugi raz już próbować....zrobię coś prostego (ech wszystko do zmycia )
|
|
#4558 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny zaraz znowu będą przenosiny
Dajecie czadu ![]() Obiecałam sobie że tu nie wejde na wątek dopóki nie kupię gitary żeby sie tak pięknymi lakierami nie kusić ale.... nie umiem wątek uzależnia Jak jestem na wizażu w innym dziale to nie sposób tu nie wejść
|
#4559 |
|
Zakorzenienie
|
poniewaz u mnie tydzien brokatowy, to pokaze co mam aktualnie na paznokciach tu:
![]()
|
|
|
|
#4560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kozackie, tylko inne kolory bym dobrała Różowy troszke się z niebieskim gryzie (:
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:29.

to mam nadzieje, że na coś trafię
. Dziękuję 

i nie zapomnimy cię 

zapiszę sobie tą formułkę

)
kozackie, tylko inne kolory bym dobrała