|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#901 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Matki - Polki wyuzdane i ich Bąble ukochane!!! III - IV 2010r.
Cytat:
![]() ![]() hehe będę pamiętać ![]() Cytat:
![]() yyyyy ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#902 | ||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A ten wychowawczy miał trwać jeszcze ponad rok, ale kazałam, żeby go skrócił do końca kwietnia br. I formalnie od jutra wraca do pracy, gdzie na Bank mu dadzą wymówienie. Kazałam, żeby skrócił bo myślałam, że go to bardziej zmotywuje do poszukania sobie pracy. Niestety - na razie cisza, pracy nie ma, choć w ubiegłym m-cu zafundowałam mu kursy, które teoretycznie miały mu pomóc. Tak więc teraz to chyba czas na kuroniówkę ![]() Cytat:
![]() Innych też już proszę o spokój ![]() Zacznijmy od nowa - w sensie od jutra rano otwórzmy nowa kartkę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wiem co czujesz, gdy tęsknisz za dzieckiem. Ja tak płakałam jak odprowadziłam moja mamę z Konradkiem, wtedy 6 letnim, na autobus. Jechali do mojej babci na miesiąc na wieś. W każdy weekend miałam do nich przyjeżdżać. Ryczałam całą drogę do domu, a na podwórku zgarnęła mnie do siebie starsza sąsiadka bo myśłała, że jak tak płaczę w głos na ulicy, to pewnie jakaś tragedia się stała...
![]() ![]() 02.04.2010 Marriage is a relationship in which one person is always right, and the other is a husband ![]() Dzienniki budowy: http://forum.muratordom.pl/showthrea...ghlight=anatol http://www.anatol.mojabudowa.pl/ Edytowane przez dusiaka Czas edycji: 2011-05-01 o 22:27 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#903 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Jakie rozkoszne dołeczki w policzkach , słodziak a od Ciebie jakie szczęście bije ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#904 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poczułam się jak w podstawówce , bo na przedszkole to za wczesnie w liceum już ludzie też jakoś mądrzej się zachowują . Na pewno nie jak w gronie dorosłych kobiet ![]() Ale jak juz napisałam ja tam się nie ciśnieniuje bo tyle innych ważnych rzeczy w zyciu . Jak komuś ulżyło to miło mi było że mogłam być tematem rozmowy . Tym czasem dobrej nocy Dusiaka - Fajnie że są babki jak TY co potrafią na dom zarobić i faceci którzy potrafią się dzieckiem zająć . Choć wiadomo że lepiej żeby TZ miał pracę. Ale przeczy to stereotypom że baba do garów i dziećmi się zajmować , a jak już pójdzie do roboty to i tak wielkie g. zarobi , bo to baba.
![]() |
#905 |
Zakorzenienie
|
Widzę że atmosfera się zagęściła
![]() Nie widzę nic uszczypliwego w Ani postach , nigdy nikomu nie ublizyła ani na nikogo nie naskoczyła tak jak np. Madziwnia dość niegrzecznie niektórych poucza , to chyba nie wiele ma wspólnego z pozytywnym nastawieniem do życia ![]() Darusia nie potrzebnie sie obrażasz ![]() Aneczka bardzo nieładnie tak kogos obgadywać i jeszcze się do tego przyznawać. A jeśli ktoś nie chce korzystać z czyichś rad niech ich nie czyta i tyle. Ogólnie to taki piękny dzień podniosły wczoraj (bo juz po północy) mieliśmy a tu takie rzeczy ![]() Dobranoc |
![]() ![]() |
![]() |
#906 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wszystko co śmierdzące ją kręci ![]() Cytat:
A ja od 5.30 nie śpię ![]() ![]()
![]() |
#907 | |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:24 ---------- Poprzedni post napisano o 07:23 ---------- Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#908 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A czy nasza mrówcia ma jutro urodziny? ---------- Dopisano o 07:26 ---------- Poprzedni post napisano o 07:24 ---------- Nie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#909 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() witam w ten chłodny poranek ![]() I mam pytanko: jak działa ten cały grupon-jak kliknę to "kup teraz" to co dalej-dostaje coś na maila, jakiś kod tak? i jak odp.ilośc osób kupi to mogę wykorzystać, dobrze rozumiem? a jak kliknę i się rozmyślę to co? (albo ktoś inny i się nie uzbiera odp.ilość osób). I jakie jeszcze tego typu strony polecacie?
![]() ![]() |
![]() |
#910 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Po "kup teraz" przysyłają maila, a jakiś dzień poźniej kupon do wydrukowania. Na kuponie jest specjalny kod. Zawsze płacę kartą. Jak rozmyslisz się po zapłaceniu, to chyba juz nic nie zrobisz, ale zanim zapłacisz to możesz. Nie ma znaczenia, czy uzbierała się jakaś minimalna ilość osób. Kupujesz kupon i z niego korzystasz. Podawana przez sprzedawcę ilość oznacza maksymalną ilość kuponów, które ma w tej niskiej cenie, więc czasem naprawdę trzeba się spieszyć. Mój TŻ korzysta z podobnej strony - g.r.u.p.e.r.pl oczywiście bez kropek, nie chciałam, żeby mi wycięli ![]() Miłego dnia, ja własnie uciekam do pracki niestety. Ale czytać będę i pilnowac porządku ![]()
![]() ![]() 02.04.2010 Marriage is a relationship in which one person is always right, and the other is a husband ![]() Dzienniki budowy: http://forum.muratordom.pl/showthrea...ghlight=anatol http://www.anatol.mojabudowa.pl/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#911 |
Zakorzenienie
|
dzięki duś, a czyli to jak w all-jak się "kupi" to się od razu płaci?
a przelewem pewnie też można? i jak się zapłaci,to się dostaje ten kupon i się jakby tym na miejscu płaci-dobrze rozumiem? ja się tak szczegółowo pytam, bo ciężko kapująca bywam ![]()
![]() |
#912 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#913 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#914 |
Zakorzenienie
|
Bao ja wypróbuje te plasty.
Wejdz na swój profil i po lewej stronie masz "lista ignorowanych"i tam wpisujesz tego kogoś i tak to chyba działa.
#915 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak mi miło się zrobiło. Nie odzywam się ostatnio - wpadłam w tryb czytacza ![]() U nas w miarę ok - Igor to straszny łobuz i manipulant ![]() ![]() ![]() Chodzi czasem i trochę - boi się - zaliczył kilka widocznie bardzo bolesnych upadków - więc zrobi parę kroczków i siada. Za to pięknie się bawimy w gryzienie i uciekanie - on ucieka, ja gryzę, chyba, że on mnie ugryzie - lubi gryźć w kalono. ![]() ![]() A maluszki macie cudowne - uwielbiam jak wrzucacie fotki ![]()
![]() |
#916 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
SZymek tak trenował dostawanie się do kibla ale to chyba z braku kota Ola jest jakaś grzeczniejsza ale za to lubi wisieć mi na nodze i wyć , z dwojga złego chyba latający SZymek i rozrabiający był jednak mniej wymagający , no i czasem było śmiesznie . Cytat:
Ana dobrze wiedzieć że mozna komuś wsadzić ignora przyda się ![]() ![]() A jeszcze w kwesti klubu bo dostałam dziś wiad na PW od obrażonej pani jaką to zrobiłam dziecinadę usuwając ją . a ona czasem wpada . Także do wszystkich tych co się mniej udzielają i nie wiedzą . KLub nie jest moją własnością , ja go tylko załozyłam i mogę coś tam w nim zrobić ,. co nie oznacza że sobie dodaję czy usuwam z niego kogo chcę i kiedy chcę . O usunięciu kilku osób zdecydowałyśmy praktycznie wszystkie . Bo piszemy tam o swoich prywatnych sprawach i jeśli ktoś woada do nas raz na miesiąc to nie będzie miał tam dostępu , tylko do forum . Taka była decyzja ogółu , więc zanim ktoś wystosuje PW z pretensją radzę zapytać .
![]() |
#917 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#918 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!
Mój syn spał dzisiaj do 8:20 ![]() ![]() ![]() madzia chłopaki strasznie podobne - choć Eryk chyba bardziej do taty a Erwi do Ciebie (mam rację ![]() Laski niechaj już nastanie spokój - widocznie każda z nas nieświadomie może zranić inną osobę. Mnie osobiście Ania nie uraża i nie widzę by kogokolwiek urażała swoimi postami, ale widocznie są różni ludzie i różne odczucia ![]() ![]() A aneczka nigdzie nie napisała że komuś tyłek obrabia tylko, że z pewnych powodów się nie udziela ale że na szczęście ma kontakt z niektórymi z nas poza forum ![]()
#919 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#920 |
Zakorzenienie
|
Dzieciaczki przecudnie a Marcelka minka cudna moja Julka ma podobną fryzurre do tego loczki
a my wczoraj byłyśmy w Karpaczu ![]() ![]() ![]() jak wróciliśmy byłam tak padnięta że nawet nie poczułam jak przelazła przezemnie w nocy i spadła z łóżka ![]() dzisiaj zdobywamy Szczeliniec ![]() ![]()
#921 |
Zakorzenienie
|
a i dziewczyny chcialam wam jeszcze raz podziękować za kocyk
![]()
#922 |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() Dziewczyny jest takie coś jak priw, i np ja na forum dzieciowe wchodzę, a już w połowy nie czytam ![]() ![]() ![]() Może otwórzcie sobie osobny wątek i zaproście na niego osoby wtajemniczone. Gmyrelka, no Eryk za tatą ma uszy i usta, no i oczywiście i jeden i drugi podobni od pasa w dół do taty. Za mną mają ciemniejszą karnacje, oczy, i włosy ![]() ![]() ![]() mój tz juz dzwonił z biwaku co mam mu dowieść, jakie zakupy zrobić, to opiepsz zaliczył, bo Erwiemu nawet soki pozabierał, ani jabłka ani banana dla nas nie zostawił, tylko wsio zabrał, i jeszcze każe sobie dokupić ![]() Pogoda u mnie dalej ładna, tylko dzisiaj jak narazie mniej słońca, ale wczoraj było super. Rowerem w sumie 24 km z Erwim zrobiłam ![]() ![]()
![]() |
#923 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Mały usypia - moją rolę przejęła suszarka, zjadł ładnie, KUPĘ zrobił sam ![]() ![]() Gmyrelka - Ty też długi weekend masz??
![]() |
#924 |
Rozeznanie
|
mała śpi. wczoraj przed snem wypiła całą rozrobioną smectę (50ml), o północy zrobiła żadką kupę i musiałam ją przebierać i rozbudzac
![]() ana, wy mieszkacie w takim skupisku domków jakoś przy lesie? ja kiedyś kupiłam takie taśmy na ramy okien i drzwi i muchy nie wlatywały do domu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#925 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a wiesz, że moja też na obiadki zaczyna się wypinać, ja gotuję jej sama i niektóre rzeczy lubi, niektóre mniej, a parę razy ostatnio, to nawet spróbować nie chciała tylko ryk i machanie łapkami. I tak myślę, że chyba jej śmierdziała zupka, bo dodałam cebuli, bo jak w tej samej miseczce np.serek czy kaszkę jej niosłam to już z daleka japę otwierała. A do normalnego jedzenia to też jeszcze tak sobie-jak nie zjadła tej zupki, to jadła niby z nami drugie danie-mielone z ziemniakami, przy czym tylko kotlet ją interesował, a o nawet spróbowaniu surówki mowy nie ma. W ogóle ona warzyw nie tyka, tylko w zupce pomiksowane i to tylko w swoich ulubionych zupkach. I też nie mam pomysłu jak ją przekonać ![]() ![]() Dobrze, że chociaż kasze i owsiankę wciąga na śniadanko. Ania P, to dobrze zrozumiałam z tym gruponem? ze kupuję ten kupon, płacę (można przelewem?)i dostaję na maila taki niby bon, którym na miejscu mogę zapłacić? drcron, ale super, ,że jula taka mobilna, normalnie szok, że dała radę. Ja sama bym nie dała ![]() ![]() I widzę że masz na zdjęciu to nosidełko hip seat
![]() ![]() |
![]() |
#926 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jesteście w najpiękniejszym, moim zdaniem, miejscu w Polsce. Uwielbiam Góry Stołowe, Błędne Skały, Skalne Grzyby, no i szosę stu zakrętów...kocham te okolice. Zazdraszaczam Wam bardzo. Dobrze wiedzieć, że tamten klimat odpowiada maluszkom. Może, zdarzy się jakiś cud i udałoby mi się tam wrócić w te wakacje... Przebywając w Górach Stołowych nocowaliśmy z w Kudowie, potem w Radkowie (samo Centrum Gór stołowych), potem na kilka dni pojechaliśmy do Karpacza. W Schronisku "Samotnia" zostawiłam mój ulubiony piękny parasol... Jak mówi moja babcia, jak coś się gdzieś zostawi, to znaczy, że się tam wróci ![]()
![]() ![]() 02.04.2010 Marriage is a relationship in which one person is always right, and the other is a husband ![]() Dzienniki budowy: http://forum.muratordom.pl/showthrea...ghlight=anatol http://www.anatol.mojabudowa.pl/ Edytowane przez dusiaka Czas edycji: 2011-05-02 o 09:13 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#927 |
Zakorzenienie
|
sidorcia i jak Natalka w nocy i teraz??
#928 |
Wtajemniczenie
|
Bao, tak też mam długi weekend, ale pogoda mnie wkurzyła
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Do zobaczenia później! ![]()
#929 | |
Zakorzenienie
|
o widzę, że już napisałaś
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#930 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze ze do lekarza idziecie. Ale dzis temp. spadła juz? Orsalit możesz zawsze dać przy biegunce (jak masz w domu kupiony), bo jak już się faktycznie maluszek odwodni, to już tylko szpital i żaden orsalit nie pomoże. I probiotyk, jak pisałam pomaga odbudować florę bakteryjną. Tak mnie kiedyś pani w aptece nastraszyła, że takie małe dzieci to się szybciutko odwadniają i trzeba nawadniać cały czas choćby wodą. I mi też położna i Pani w aptece mówiły, że jak sraka, to lepiej zamiast mleka coś innego dać nie mlecznego-marchwiankę, kleik itp. (jak oczywiście maluch da sobie to coś innego wcisnąć)
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:20.