|
|
#2011 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Scent Bar XXVII
Cytat:
Edytowane przez 201605090956 Czas edycji: 2011-05-02 o 11:11 |
|
|
|
|
#2012 | ||
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Ale krytykę trzeba umieć przyjąć,niektórzy tego nie potrafią ![]() ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- Cytat:
Grunt to mieć wysokie mniemanie o sobie
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
||
|
|
|
#2013 |
|
Konto usunięte
|
Sarkazm? O to chyba chodzi, że w sztuce ludzie drugie człowieka zazwyczaj nie rozumieją
I wiele ludzi się zgadza, że warto. Jak bym nie była pewna siebie, to już dawno mnie nie było, bo czasem musiałam zacisnąć zęby i posłuchać, ale i tak zazwyczaj potem się okazuje, że mam rację ![]() A krytyki szczerze nie umiem przyjąć, ale jeśli nie jest ona z gatunku, ja żem większa kura i więcej wiem od ciebie. Wtedy się wkurzam i gryzę - mocno
Edytowane przez 201605090956 Czas edycji: 2011-05-02 o 11:15 |
|
|
|
#2014 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wymienkłam
|
|
#2015 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2016 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
niezły Cytat:
nom..to nie jest na powaznie ,ani zadna wielka literatura i tak trzeba to czytać z rozrywkowym nastawieniem, ja wszystkie 3 części przeleciałam-co nudniejsze fragmenty pomijałam ![]() ![]() ale potrafi wcionc zwłaszcza jak sie czyta w wieku ponizej 20 ![]() Cytat:
a co to za kurs? w sumie to jestem ciekawa jak powstaja takie grafiki "postaciowe" , to sie rysuje od zera czy jakos ze zdjęć modyfikuje?
|
|
|
#2017 | ||
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Cytat:
![]() Tak,sarkazm Tylko nie odpowiadaj w stylu w jakim to zrobiłaś na innym wątku,co niestety zniknęło razem z powrotem starej szaty graficznej
||
|
|
|
#2018 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To po co zakładasz wątek i prosisz o komentarze, skoro masz w poważaniu zdanie innych https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=511017 Na publicznym forum trzeba się liczyć z tym,że nie wszyscy będą ci słodzić tam, gdzie nie ma ku słodzeniu podstaw. Warto nauczyć się przyjmować rzeczową krytykę. Szczególnie,że tu w barze nie ma słodzenia. My tu sobie walimy szczerze prawdę prosto w oczy. Przecież jak Ci się taka sytuacja nie podoba, to jest tyle innych wątków.... Co do drugiego pogrubionego-wybacz, ale nie chcę tego oglądać. Moja psychika nie jest gotowa na taki widok ![]() Chcę widzieć minę zleceniodawcy, któremu się walnie takim tekstem, gdy ośmieli się powiedzieć,że mu się nie podoba ![]() ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- Cytat:
![]() Co do pogrubionego, to chyba nie nadążam. Nie wiem kompletnie o czym piszesz
|
|
#2019 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Zjadłam 2 jaja,Gryks będzie ze mnie dumny
I Skrbitko też
|
|
|
#2020 |
|
grozi wypollizowaniem
|
co do rysunków to powiem tylko jedno-ja rysuje dużo lepiej , a uważam się za beztalencie
|
|
#2021 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Ty wrzucisz,ja skomentuję,a potem rzucisz mi się do gardła
|
|
|
|
#2022 |
|
grozi wypollizowaniem
|
nie pokaze bo ni mom...od kiedy nie muszeu to nie rysuje , chyba ze wygrzebie jakis minutowy szkicyk..ale raczej nie znajdeu
|
|
#2023 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- Skrbitko pewnie mniej, bo nie dopchnęłaś jajeczka kbnsem
|
|
#2024 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Nie mam kbnos,ani jednego
|
|
|
#2025 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2026 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Z Grzędowicza czytałam opowiadania - Księgę Jesiennych Demonów i Wypychacza Zwierząt i fajne mam ochotę na chwalonego Pana Lodowego Ogrodu, ale nie mam skąd wziąć ![]() I w ogóle nie lubieu strasznie cykli fantasy, bo kupować wszystkie tomy za drogo, a i pożyczać od kogo za bardzo nie mam zwykle udaje mi się tylko dorwać pojedyncze tomy i na woooj mi toto
|
|
#2027 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ja pomyslałam ze te szkice są niezłe jak na wiek 10 max 12 lat, choc znam chłopca który w wieku 7 lat rysował akty "jak stary",ale to ewenement był a co do grafiki, to ja sie nie znam, zawsze myslałam ze to takie robienie czegoś z niczego ze jak sie umie obsłuzyc program to jakos to idzie "samo" , w sumie tak samo ludzie myslą o projektowaniu-przeciez macie komputery i programy co za was projektują
|
|
|
#2028 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
|
|
|
#2029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bardzom ciekawa twórczości Polly
|
|
#2030 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Dla mnie grafika komputerowa może być sztuką ale nie musi, można pracować jako grafik bez talentu, wielu tak pracuje, tworząc np. skórki do komunikatorów, emoty
bannery i inne takie, wszystkiego da się nauczyć i wyćwiczyć. Wiadomo że szczeny nikomu nie opadną i nikt się w pracach nie zakocha ale żyć się z tego da, czemu nie. Tylko wtedy taki świadomy siebie grafik nie twierdzi że ma talent ![]() Cytat:
może Komudę raczej od niej pożyczyć? albo Piekarę? w ogóle to do tej fantastyki podchodzę jak pies do jeża ![]() zapytam jeszcze w temacie Twojego komentarza że drogo.. jak tam szukanie pracy? zaczęłaś już?edit: a w biblio jakiejś w Skierach Pana Lodowego Ogrodu itp. nie będzie? edit2: wiecie że na okładce najnowszego Playboya jest Triss Merigold? ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2011-05-02 o 12:41 |
|
|
|
|
#2031 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
taaaaaa....z 5 lat juz nic nie popełniłam rysunkowego, renka mi pewnie cakiem skapcaniała
|
|
|
#2032 | ||||
|
Zakorzenienie
|
jeśli ma serie
![]() bo nie ma nic gorszego, niż przeczytać jeden tom, ffciągnąc się, a potem: - Fajne, mogę pożyczyć drugi tom? - Nie mam Cytat:
oczywiście nic dla baby po studiach, sami tokarze, kierowcy C, fryzjerki i call center w rawie albo mszczonowie ![]() A jak mi się skończy zasiłek i nic tu nie znajdę, to będzie wawa wellcome to, mus na robotę i kasę będzie większy, to cza bedzie chorobliwą socjofobię przemóc ![]() Cytat:
no i w domu mam jeszcze ze 20 książek do przeczytania. Ale wsio jednotomowe ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-05-02 o 12:45 |
||||
|
|
|
#2033 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Taaa, a ciekawe kto ma dulary w qpach poukładane w domu ![]() Cytat:
Zawsze chciałam zostać poławiaczem pereł Cytat:
![]() Cytat:
To ładnie
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||
|
|
|
#2034 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#2035 |
|
grozi wypollizowaniem
|
maja marudo łabrazek for ju w albumie, tylko taki znalazłam
, zadnych wystudiowanych nie posiadam
|
|
#2036 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Osz Ty, ja utknęłam na 55,7 ![]() Ano nie bo nie czytałam, dopisuję, dzięki Tzn. czytałam którys tom cyklu Oko jelenia i mnie nie ruszyło.Cytat:
![]() 2. na szczęście mam dobrze zaopatrzoną bibliotekę (ta koło Kameny) Cytat:
Taaa!? |
|||
|
|
|
#2037 |
|
Zakorzenienie
|
do miasta mam 15 km
![]() i jeszdzeu tylko, kiedy muszeu (czyli z raz na 2-3 miechy) Polly za✂✂✂iste! (ludzióff też tak umiesz? )
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-05-02 o 13:09 |
|
|
|
#2038 | ||||
|
Zakorzenienie
|
O f*ck
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() O! Cytat:
no fiesz co to już było przegięcie , ale wychodzi na to, że bardzo lubisz rzygać Wchodź więc tu częściej ![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#2039 | ||||
|
BAN stały
|
Helou!
Cytat:
Siema intrygantko ![]() Cytat:
Cytat:
Mam nadzieję, że to gołębie jaja były? ![]() Ja mam szynkę przecież! Nie dość, że materialistka, to jeszcze ludziom ich pieniądze wypomina i do kieszeni/portfela/kartonu zagląda! ![]() Cytat:
--- Werko, przecież marzyłaś o germanistyce, a nie o grafice jakiejś
|
||||
|
|
|
#2040 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:05.

Ale krytykę trzeba umieć przyjąć,niektórzy tego nie potrafią 
Grunt to mieć wysokie mniemanie o sobie 
I wiele ludzi się zgadza, że warto. Jak bym nie była pewna siebie, to już dawno mnie nie było, bo czasem musiałam zacisnąć zęby i posłuchać, ale i tak zazwyczaj potem się okazuje, że mam rację
Wymienkłam
ja nie czytałam po reakcjach moich koleżanek, prawie sikały ze śmiechu przy opisach, więc stwierdziłam że do śmiechu mam ciekawsze rzeczy 

To po co zakładasz wątek i prosisz o komentarze, skoro masz w poważaniu zdanie innych 

zwykle udaje mi się tylko dorwać pojedyncze tomy i na woooj mi toto 

no fiesz co to już było przegięcie