![]() |
#1981 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Essence cz. IX
Cytat:
uffff...ten Twój opis mi też zmiękczył nogi....... podpisuję się obiema ręcyma! można robić smoki, cienie, kombinacje ale kreska jest ponadczasowa i zawsze elegancka...klasyka i klasa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1982 | |
Rozeznanie
|
Boziu, ale miałam dziś sen. Śniło mi się, że weszłam do natury, a tam aż szafa trzeszczała od nowości, które było przecenione o 50%, a na dodatek było 5 różnych limitek
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- Cytat:
haha uwielbiam Cię za to! ![]()
![]() |
#1983 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Tak ale niedaleko Krakowa. Jak już pisałam wyjazd za granicę nie wchodzi w grę a przeprowadzka też by nie dała rady bo TŻ nie zarabia tyle żebyśmy się mogli sami utrzymać. Poza tym musiałby się zwolnić i szukać od nowa więc wyszłoby na to samo co jest teraz ![]() Cytat:
A Ty szczęściaro. Możesz wrzucić swatche i pokazać nam bazę i makijaż na bazie? ![]() Kobietko jak mogłaś kupić tylko jeden róż? Trzeba było wykupić wszystkie ze standu i przywieźć je spragnionym Wizażankom w PL ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1984 |
Raczkowanie
|
Witam w ten jakże piękny pochmurny dzień
![]() ![]() ![]()
![]() Catrice: nowości, CruiseCouture, Cucuba, UpperWILDSide, wycofywane produkty, Essence: nowości, ReadyForBoarding, CherryBlossomGirl, WildCraft, wycofywane i nowe c&g, przegląd kredek na linię wodną Jak ja lubię się śmiać... to takie ciekawe doświadczenie ![]() Edytowane przez PieceOfMoris Czas edycji: 2011-05-02 o 10:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#1985 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ,nie wiecie jak są czynne dzisiaj Natury ??
dzwonię, ale mają podane na stronie nieaktualne numery,albo ich nie odbierają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1986 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1987 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
Muzyka i taniec to dwie rzeczy, które w jedną sekundę potrafią pochłonąć całą moją duszę i ciało ![]() wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post23505256 Nowe dorzuty ![]() ![]() Blogujemy ![]() http://kosmetyczny-bzik.blogspot.com/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1988 |
Zakorzenienie
|
Czynne, byłam, kupiłam, sprawdzone
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1989 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() do GŁ ile bym nie dzwoniła to zawsze włącza się fax ![]() mejaczku czy na Plantowej albo Rydzowej dostane Nail Art Special Effect Topper - 02 Circus Confetti ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1990 |
Zakorzenienie
|
[1=4a76f9601d26f07fbd1341d 93bf1dac994330f1e_6420ce7 2cabf7;26653905]uffff...ten Twój opis mi też zmiękczył nogi....... podpisuję się obiema ręcyma! można robić smoki, cienie, kombinacje ale kreska jest ponadczasowa i zawsze elegancka...klasyka i klasa
![]() dokładnie to chciałam napisać, tylko zwięzłość nie jest moją najmocniejszą stroną ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1991 |
Wtajemniczenie
|
kobietki,
czy : PUDER BLOSSOMS po kilku uzyciach nadal trzyma zapach, ktory byl na poczatku czy raczej go traci??
![]() |
#1992 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Podam Ci numery pod jakie ja dzwonię : Rydzowa : 883378302; Plantowa : 883378348 Galerka : 883378356 Nie. Na Plantowej i Rydzowej nie dostaniesz ich, ponieważ tam jest tylko jedna szafa. Dostanie w N w Zgierzu ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- Cytat:
![]()
Muzyka i taniec to dwie rzeczy, które w jedną sekundę potrafią pochłonąć całą moją duszę i ciało ![]() wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post23505256 Nowe dorzuty ![]() ![]() Blogujemy ![]() http://kosmetyczny-bzik.blogspot.com/ |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1993 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1994 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1995 |
Przyczajenie
|
Mam pytanie czy ma ktoś może róż z Essence silky touch blush w kolorze 30 secret it girl bardzo bym była wdzięczna za jakieś fotki tego różu bo w mojej naturze nie ma testerów a nie jestem skora do macania pełnowartościowych produktów jakieś relacje z ich używania też mile widziane
|
![]() ![]() |
![]() |
#1996 |
Raczkowanie
|
Mam pytanko, może będziecie wiedziały: co się stało z korektorem w kredce i paletką do brwi essence?? wycofali? bo szukam od dłuższego czasu i nie mogę znaleźć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1997 |
Wtajemniczenie
|
Gdzie w chwili obecnej bardziej opłaca się wybrać na łowy w Krakowie (nowości z 2 szafy) - Starowiślna czy Floriańska? (gdzie znajdę lepiej wyposażone szafy
![]() A paletkę od brwi widziałam niemal w każdej drogerii gdzie jest Essence w Krakowie i Krośnie, więc nie wydaje mi się, żeby wycofali. |
![]() ![]() |
![]() |
#1998 |
Raczkowanie
|
To ja mam chyba pecha albo na pomorze zachodnie one nie docierają. Będę więc szukała dalej
|
![]() ![]() |
![]() |
#1999 |
Wtajemniczenie
|
Paletke do brwi przenieśli do drugiej szafy. Nie wiem jak z korektorem
![]() ![]() |
![]() |
#2000 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2001 | |
Polka Ogarniaczka
|
Cytat:
Aaaaa, jaka boska, wieeeelka szafa ;( u mnie w Kielcach jest jedna taka półówka, o ile nie krótsza od góry i z dołu Tak w ogóle to jakże mogłabym nie wspomnieć o genialnych rzęsach sztucznych, kupionych na spontanie w dniu Sylwestra 2010 <3 trzymały się całą noc bez zarzutu (klej tylko trochę wnerwia przy ściganiu, bo zostaje, ale to dowód, że dobrze 3ma), przyciełam je tylko troszkę z długości pamiętam, ale zdarza mi się je nadal założyć na imprezę. Widziałam w archiwum strony Essence, że była kiedyś cała taka szafa, chyba limitka ze sztucznymi rzęsami - buu, takie śliczne tam były, ja takie chceee ;(
![]() |
#2002 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
to ostatnimi czasy mój ulubiony róż ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2003 |
Zakorzenienie
|
[1=4a76f9601d26f07fbd1341d 93bf1dac994330f1e_6420ce7 2cabf7;26658587]moja droga, operowanie piekną polszczyzną i słownymi girlandami to sztuka którą należy pielęgnować w czasach esemesów i pisania skrótami czy symbolami
![]() Masz świętą rację ![]() Mnie na przykład krew nagła zalewa, kiedy ludzie nie potrafią sklecić paru poprawnych zdań w swoim ojczystym języku. Co prawda nie jestem purystką językową, ale łapię się na tym, że zwracam uwagę na błędy popełniane przez spotykanych ludzi, a już na porządku dziennym są awantury z moim bratem o "włączanie" a nie "włanczanie", "perfumy" a nie "perfumę" itp. |
![]() ![]() |
![]() |
#2004 |
Polka Ogarniaczka
|
I kijowe wg mnie jest to, że przy tak wielu produktach nie ma testerów :|
A, no i powiedzcie mi Dziewczyny, czy dobry jest nabłyszczacz do paznokci (w sensie ostatni etap malowania ich) i podkład pod lakier?
Edytowane przez antonina_bielska Czas edycji: 2011-05-02 o 12:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#2005 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam ten quick dry top coat i powiem tak, rzeczywiście pięknie nabłyszcza paznokcie, po jego nałożeniu mam śliczna taflę na powierzchni pazurka. Jednak jeśli chodzi o przedłużenie trwałości lakieru to tutaj nie ma co liczyć na cuda, lakier tak samo odpryskiwał jak i bez niego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2006 |
Wtajemniczenie
|
Napisałam recenzję pomadek z Essence wraz ze swatchami na ustach (nr 53 ALL ABOUT CUPCAKE :P i 44 ALMOST FAMOUS), jeśli ktoś jest chętny to zapraszam:
http://kobietamowi.blogspot.com/2011...sencowych.html |
![]() ![]() |
![]() |
#2007 |
Zadomowienie
|
Muszę przyznać, że nowości się udały Essence. Oprócz rozświetlacza SC, błyszczyka SWM, linerów żelowych i pomarańczowego MA chyba do grona moich ulubieńców dołączy korektor Stay All Day.
Wzięłam go do tuszowania cieni pod oczyma i przykryty bb kremem i zapudrowany lekko spełnia rolę. Nie musze nakładać tony rozświetlacza pod oczy i wyglądać jak klaun lub ganguro. Lekko też przykrył moją piękną żyłę, jaką mam właśnie pod okiem, nie rzuca się już tak w oczy i już raczej nikt mi nie powie z odleglości 1,5 metra 'Ty masz żyłę pod okiem, prawda?'. Zapewne nie jest to produkt idealny i ciut sie zbiera w zmarszczkach, ale póki co to najlepsze, co mi sie udało zdobyć. Na razie daję mu plusa ![]()
KAT-TUN <- so proud to be HYPHEN!!! /Girigiri de itsumo ikite itai kara.../ /Bo zawsze chciałam żyć na krawędzi.../ <Real Face by KAT-TUN> 1. Oszczędzam 2. Nie wydaję 3. Odkładam 4. I pojadę, zobaczycie! |
![]() ![]() |
![]() |
#2008 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2009 |
Raczkowanie
|
Moim zdaniem średnio. Mam czarną, która niestety na skórze robi się grafitowa
![]()
#2010 |
Zakorzenienie
|
po obejzeniu swatchy (http://fourfairies.blogspot.com/2011...-swatches.html) stwierdziłam, że muszę kupić te lakiery MD 69 Movin' on i 71 Wanna kiss?
![]() czy u którejs z Was w Naturze są jeszcze niezapominajkowe lakiery????
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:40.