![]() |
#2971 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VII :)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2972 |
Zakorzenienie
|
Do tego Kaufland, Carrefour, Tesco, Inter Marche i 2x Aldi. Dodam, że moje miasto liczy sobie ok 80 000 mieszkańców - ja osobiście uważam, że tych marketów jest trochę za dużo
![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-05-02 o 16:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2973 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ---------- pomalowałam już oczy, ale nie wysiliłam się szczególnie ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2974 |
Zakorzenienie
|
Ładny ten cien
![]() a u mnie jest jeden "supermarket"- Biedronka ![]()
![]() |
#2975 |
Zakorzenienie
|
aparat tego nie uchwycił ale tam jest szary i czarny cień
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2976 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2977 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2978 | |
Zakorzenienie
|
O, zapomniałam o Lidlu i Sawii
![]() Cytat:
![]() U mnie często tak jest, że jak zrobię jakiś fajny tęczowy makijaż (np ostatnio miałam żółty, różowy i fioletowy cień) i chciałabym zrobić zdjęcie to ni cholery tego nie widać ![]() Byłam w Naturze ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-05-02 o 19:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2979 | ||||
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Fajne buci, ale tak jak pisała Aga, u mnie też suwak na pięcie by się nie sprawdził, bo mam bardzo wrażliwe stopy ![]() Fajny mejkap ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Lubię koturny ![]() Co Ty mówisz? Mam nadzieję, że jednak nie pójdzie w górę ![]() Co prawda ostatnio niewiele kupuję na ebay, ale mam już niecne plany... U mnie jest dużo Biedro, trochę Lidlów [ale mało] 2 Leclerki, 1 Real, Carrefour i Tesco, Amla, Delima i kilka Stokrotek. I co kupiłaś ![]() Ja w sobotę wpadłam na chwilę do Rossa ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2980 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja też mam plany ![]() I co kupiłaś?? ![]() Ja nabyłam fioletowy eyeliner (a jednak ![]() ![]() ![]() Kusił mnie jeszcze płyn do pigmentów z Kobo ale poczytałam niezbyt pochlebne recenzje na blogach i nie kupiłam. Chyba zainwestuję w droższe Duraline ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2981 | |
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Moje do przewidzenia - znowu lakiery ![]() Robi się ze mnie lakieroholiczka ![]() ![]() A Ty które kolorki C&G kupiłaś? Też z SC poczekam trochę ![]() Pigmenty kładę na zwykłą bazę do cieni i bardzo dobrze się trzymają, nie trzeba specjalnej bazy. Chyba, że chcesz 'kręcić' linery. A co z tym Kobo nie tak? ---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:34 ---------- Bo z tego wszystkiego nie napisałam - kupiłam błyszczyk i lakier Wibo. Lakier wypatrzyłam już jakiś czas temu [jasny kremowy róż opalizujący na jasny fiolet] a w błyszczyku zakochałam się od pierwszego wejrzenia. Róż, trochę fuksja [?] i beż - duochrom.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2982 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć !
Jezusiczku, u mnie 3 stopnie poniżej zera ! Białe trawniki, białe dacy. Cholercia, pomarzną liście i pączki na drzewach. Cytat:
Chyba nie. Ale ubawiłam się setnie z jej filmiku. Że retorycznie zapytam : Quo vadis ? Cytat:
Jakiego tuszu użyłaś ? Fajny efekt. Powiedz Ty mi, jak dokonujesz wyboru, którym lakierem paznokcie dzisiaj pomalować ?! { ![]() Wracam pod kołdrę, taka zimnica . Flagi dzisiaj wywieszone ?! Miłego dnia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2983 | ||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Z C&G kupiłam 36 Enchanted Fairy i 48 Meet Me Now ![]() Zapomniałam Ci powiedzieć - pamiętasz, że chciałam Skin79 Oriental Gold w tubie? W ostatnim czasie pojawiły się znowu na ebayu więc zaraz kupiłam. I wiesz co? Jest ciemniejszy, ma dokładnie taki sam kolor jak ten w puszce ![]() Cytat:
![]() Rzuciło mi się w oczy na blogach, że albo jakaś skorupka się robi albo kreska odbija się na górnej powiece itd ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2984 | ||
|
Cytat:
![]() Albo odwrotnie - mam jakiś lakier nieprzetestowany, to sprawdzam, czy będę miała w garderobie zestaw ubrań pasujący przez kolejne dni, żebym nie musiała go za szybko zmywać ![]() Cytat:
![]() Na fiolet nie mogę się zdecydować. Ale kupiłam ten z limitki, to pewnie się powstrzymam na razie przed zakupem. A Skin79 pamiętam. Pewnie ta przerwa rynkowa była spowodowana zmianami w produkcji ![]() Co do kresek, widziałam patent - nakłada się kolorowe cienie na żelową kreskę, może spróbuj, czy odpowiada Ci efekt? Śnieg w maju ![]() U mnie chłodno. Chociaż dziś słonecznie. Wyprawiłam chłopa i Yao na rower. Sama biorę się za ogarnięcie domu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2985 |
Zakorzenienie
|
Witam Was
![]() Ogarnę wizaż i wracam do polskiego... Muszę przeczytać moje notatki z lektur z tego roku-są bardziej szczegółowe niż te w repetytorium...
![]() |
#2986 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Fioletowego eyelinera też już użyłam i to miłość od pierwszego wejrzenia, tylko pędzelkiem nie potrafię się posługiwać, wolę ten z DW ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-05-03 o 10:37 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2987 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no mi tez właśnie nie wyszło zdjęcie, bo slóńce mocno świeciło i mi kolory wyszły w ogóle jasniejsze ![]() Cytat:
zapomniałam o leklerku ![]() Cytat:
![]() Cytat:
1 maja to święto pracy więc nic nie powinno miec otwarte... różowego MA essence. Wiem, że mam posklejane rzęsy, nie lubię w sumie tego tuszu, na poczatku był lepszy, ale jak podsechł to juz taki dupiaty się zrobił, dalej szukam tuszu dla siebie ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2988 |
Zakorzenienie
|
Kiedys zwracałam na to uwagę,czy mi lakier pasuje. Teraz tylko jak mam większe wyjście,a tak na co dzień to nie patrzę już na to
![]() ![]()
![]() |
#2989 |
Zakorzenienie
|
ogólnie zabawa była przednia, bawiłam się do konca, więc w domu byłam o 5 rano
![]() solenizantce łzy leciały jak baty dostawała... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2990 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2991 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2992 | ||
|
Cytat:
Na ten tydzień planuję czerwony ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2993 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jakos wątpie by taki tani tusz był lepszy niz max factory czy maybelliny, które tez mnie nie zadowalają ![]() umierammmmm..... |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2994 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Asia, wątek BB ma już 5000 postów ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-05-03 o 13:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2995 | |
|
Cytat:
Dawno nie czytałam wątku o BB, przez ten weekend mam zaległościaq A to mesydż od Ali ---> b bhgv nm ,tgbtv54621`t2 uymngrrrrruug
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2996 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Musisz przetłumaczyć bo dla mnie ta mesydż jest odrobinę niejasna ![]() Napisałam maila do tego gościa od bb, zobaczymy co odpowie i kiedy ![]() ---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- Oooo, wyjrzałam właśnie przez okno i to co ujrzałam mnie przeraziło - od rana padał deszcz a teraz dołączył do tego jeszcze śnieg ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2997 | ||
|
Cytat:
Ładny jest jeszcze Modern Romance, ale nie wie, czy nie za bardzo podobny do Enchanted. ![]() ![]() ![]() A u kogo kupowałaś? Cytat:
![]() A przed południem jeszcze było słonko... Mam nadzieję, że u mnie nie spadnie...
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2998 |
Zakorzenienie
|
w ogóle nie mówiłam wam, że wczoraj na imprezie mieliśmy striptiz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2999 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U Judestore10. U mnie cały czas pada, jak byłam z Dżafą na dworze to założyłam kurtkę zimową ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3000 | ||
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() U mnie też pada i wieje strasznie. Nie wiem co będzie jutro... ale podobnie jak Ty zaplanowałam założenie zimowej odzieży i kijek z resztą, bo najważniejsze, żeby było ciepło ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:03.