![]() |
#2041 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Essence cz. IX
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
KAT-TUN <- so proud to be HYPHEN!!! /Girigiri de itsumo ikite itai kara.../ /Bo zawsze chciałam żyć na krawędzi.../ <Real Face by KAT-TUN> 1. Oszczędzam 2. Nie wydaję 3. Odkładam 4. I pojadę, zobaczycie! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2042 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() [1=4a76f9601d26f07fbd1341d 93bf1dac994330f1e_6420ce7 2cabf7;26663610]ta perfuma czy ten perfum i mnie doprowadza do szału.... wyobraź sobie, że ja jak mam film z napisami to najpierw otwieram plik tekstu, czytam całą zawartość , poprawiam ewentualne błędy ortograficzne i dopiero spokojnie oglądam film, bo mnie krew zalewa jak widzę jakieś rażące błędy... język polski jest trudnym językiem, fakt, i każdy może popełnić jakiś błąd, czy składniowy czy ortograficzny, ale pisanie "z kąd" albo "za o patrzeć się" to jest dla mnie hańba ![]() no żartujesz, że aż tak! ![]() Cytat:
Przepraszam, ewolucja językowa ewolucją, ale idąc Twoim tokiem rozumowania można mieć wolną amerykankę jeśli chodzi o ortografię. Tymczasem popełnianie błędów ortograficznych świadczy tylko o piszącym i jego niekompetencji (lub wręcz ignorancji) językowej, co dodatkowo naraża go na ośmieszenie w danym środowisku. Ja wolnej amerykanki w tej kwestii po prostu nie uznaję. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2043 |
Raczkowanie
|
Krakowianki to już szans na puderek kwiatkowy nie mają prawda?
![]() Linerkowy pędzelek jest super i brązowy eyeliner w żelu także ![]() Odkryłam ostatnio najjaśniejszą kredkę do brwi essence (wiem, szybko jestem...) i wreszcie znalazłam odcień do moich jasnych brwi i karnacji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2044 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2045 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2046 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() 1. http://4.bp.blogspot.com/-IeXbYtYYbH...0/IMG_7718.JPG 2. https://lh5.googleusercontent.com/-W...0/DSC03233.JPG
![]() Catrice: nowości, CruiseCouture, Cucuba, UpperWILDSide, wycofywane produkty, Essence: nowości, ReadyForBoarding, CherryBlossomGirl, WildCraft, wycofywane i nowe c&g, przegląd kredek na linię wodną Jak ja lubię się śmiać... to takie ciekawe doświadczenie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2047 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Chyba wybiorę się dziś do Natury po jakiś linerek, pędzelek i może ten płyn Kobo ![]() Najgorsze jest to, że jeśli chodzi o linery to mogę się nimi bawić jedynie w weekendy bo w tygodniu przed pracą mam jedynie czas na zrobienie jakiegoś prowizorycznego makijażu ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2048 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2049 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2050 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie już, teraz, zaraz, ale moze byc za 5 minut ![]() Nie no jajca sobie robię, kiedy będziesz mogła ![]() Cytat:
![]() Musze się zapoznac wzrokowo z nimi, bo już widze mój rozbiegany wzrok w Naturze ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2051 |
Zakorzenienie
|
[1=4a76f9601d26f07fbd1341d 93bf1dac994330f1e_6420ce7 2cabf7;26663610]ta perfuma czy ten perfum i mnie doprowadza do szału.... wyobraź sobie, że ja jak mam film z napisami to najpierw otwieram plik tekstu, czytam całą zawartość , poprawiam ewentualne błędy ortograficzne i dopiero spokojnie oglądam film, bo mnie krew zalewa jak widzę jakieś rażące błędy... język polski jest trudnym językiem, fakt, i każdy może popełnić jakiś błąd, czy składniowy czy ortograficzny, ale pisanie "z kąd" albo "za o patrzeć się" to jest dla mnie hańba
![]() Mnie strasznie irytuje, jak ktoś nie stawia kropek i nie stosuje wielkich liter. Takie niekończące się wypowiedz są bardzo trudne w odbiorze. Wracając do tematu wątku. To ja jeszcze nie miałam okazji przyjrzeć się nowościom. Chciałabym jakiś pastelowy brzoskwiniowy lakier i właśnie w nowościach taki ma być. Jestem ciekawa, czy w rzeczywistości będzie pastelowy. Jeżeli któraś z Was go ma, to napiszcie proszę, jaki efekt jest na pazurkach.
...it's about practice. Edytowane przez lemka Czas edycji: 2011-05-02 o 16:10 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#2052 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2053 |
Zadomowienie
|
cos czuje ze limitka YR bedzie juz kolejna (po Woom Boom), z ktorej nic nie kupie. do czego to doszlo
![]()
#2054 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2055 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2056 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja polecam Floriańską. Tam szafy są zawsze dobrze zaopatrzone a na Starowislnej różnie bywa. Resztki Blossoms znajdziesz na Starowiślnej. Cytat:
![]() Cytat:
Mają jak zrobią sobie wycieczkę do Natury w Bochni. Tam dzisiaj widziałam nierozdziewiczone Blossoms. Poza tym co napisałam zakupiłam sobie dzisiaj błyszczyk powiększający usta w cenie promocyjnej ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2057 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak przenieśli,zauważyłam to dzisiaj. Jesteście zadowolone z eyelinera w żelu? Szkoda,że nie ma testerów,nie miałam jak sprawdzić konsystencji. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2058 |
Wtajemniczenie
|
SexiChic, bardzo dziękuję za info
![]() Kobo można dostać tylko w Naturach, co nie? (niestety :P) |
![]() ![]() |
![]() |
#2059 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() To nowy (ma naklejkę z napisem NEW ;p) z serii Multi Dimension, kolor 70 Makes me weak I rzeczywiście na paznokciach wychodzi pastelowo. Przyjemny kolorek, nie smuży, 2 warstwy wystarczą. Tylko trzba uważać, niektóre pędzelki to miotełki ![]() Mi się już 2 z tej serii, z nowości takie trafiły ![]()
![]() |
#2060 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez Sudden Trouble Czas edycji: 2011-05-02 o 16:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2061 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2062 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak, tylko w Naturach można je dostać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2063 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
jasna sprawa, też jestem za wprowadzaniem takich wyrazów, np. odmienianiem słów radio, studio, pisaniem łikend zamiast weekend, mówieniem "ha-be-o" zamiast "ejcz-bi-o"...... "włanczanie" na bank się nie przyjmie, ale błędom ortograficznym mówię stanowczo NIE , dysgrafia dysgrafią, ale to właśnie niestaranne pisanie i brak dbałości o poprawną wymowę czy pisownię robi z nas wtórnych analfabetów... dobra, koniec już tych językowych wywodów, bo nas zaraz wykopią z wątku... ![]() Edytowane przez 4a76f9601d26f07fbd1341d93bf1dac994330f1e_6420ce72cabf7 Czas edycji: 2011-05-02 o 16:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2064 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2065 |
Raczkowanie
|
Buuu, polazłam dzisiaj do Natury specjalnie po zachwalany przez Was pędzelek kulkowy i nie było nawet jednego (nie było nawet na nie miejsca!). I All about cupcake też nie było, a tak się napaliłam!
Kupiłam z tego wszystkiego tylko tusz Essence Multi Action, bo widziałam na KWC, że ma niezłe recenzje, a akurat nóż finansowy na gardle :-D |
![]() ![]() |
![]() |
#2066 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2067 |
Raczkowanie
|
może nas nie wykopią tak od razu
![]() na temat pudru z blossoms: mam, używam codziennie, pachnie nadal i go uwielbiam!
#2068 |
Konto usunięte
|
kupiłam dziś eyeliner fioletowy, pędzelek do niego, topper Blair, błyszczyk Candy Bar i pomadkę In The Nude.
![]() przez gabs nabrałam ochoty na rękawiczki, a nawet nie zauważyłam ich w szafie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2069 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
hehehhehe... nie sprawdzają, bo są przekonani, że mówią lub piszą dobrze! i na tym właśnie polega problem ![]() na temat kwiatuszkowego pudru: od kilku godzin i ja jestem szczęśliwą posiadaczką tegoż cudeńka (dzięki wspaniałej Finlorze ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2070 |
Raczkowanie
|
Wreszcie kupiłam ! Lakier czarny pekacz, ostatni czekał na mnie
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:39.