Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VIII - Strona 66 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-02, 14:20   #1951
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VIII

Cytat:
Napisane przez ekomonika Pokaż wiadomość
Hej U was też jest tak strasznie zimno ?
oj tak chyba zaraz w piecu napale

Zuzia spi a moj Tz gra w Pleja w FiFe i nie mam dostepu przez najblizsze 3 h na telewizor
Stary 2011-05-02, 14:31   #1952
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

Cytat:
No w pracy mam tak zimno, że już kataru dostałam
Stary 2011-05-02, 14:49   #1953
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez xhankax Pokaż wiadomość
No w pracy mam tak zimno, że już kataru dostałam
a ja po nocy z bolem gardla się obudziłam..

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-02, 15:03   #1954
miczka21
Zadomowienie

A bylo tak fajnie ciepło
Stary 2011-05-02, 15:34   #1955
Kalpana
Zakorzenienie

Angel ale mnie nie chodzi o przerwy w piciu pokrzywy, tylko Czy trzeba ją robić jeśli piło się pokrzywę (w moim wypadku 3 miesiące) i chce się zacząć brać merz. Chyba, że to jest tak samo

Dodaja przykro mi Mi też strasznie włosy lecą, szczególnie podczas prysznicu jest to uciążliwe, bo muszę się co chwilę obierać

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-02, 15:46   #1956
Anastazja86
Zakorzenienie

u mnie też strasznie zimno niby słońce świeci ale strasznie zimny wiatr wieje

byłam na zakupach i zapomniałam kupić odżywki mam jeszcze tą mini dodaną do farby do włosów to chyba starczy do środy
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-02, 16:43   #1957
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cześć Nadrabiam Was Nie było mnie trochę bo nie miałam kiedy zaglądnąć.

---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ----------

Cytat:
Napisane przez Lenka_1987 Pokaż wiadomość
Witam Was serdecznie. Chciałabym się dołączyć. Marzy mi się doskonały, perfekcyjny wygląd zawsze i wszędzie, liczę na Wasze wsparcie i dobre rady. Przyjmiecie mnie do swojego grona?
Cześć

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Dziewczyny byłam u dermatologa z włosami. Jest źle, dlatego wszystkim którym wypadają włosy radze iść do dermatologa, bo ja już chyba wszystkie leki apteczne (i tabletki i wcierki) przetestowałam i nic a nic nie pomogło. Dostałam zastrzyki i 2 rodzaje tabletek. Czeka mnie leczenie ok. 2 lat Ryczeć mi się chce!
Współczuję oby szybko Ci leki pomogły

Na szybko Was poczytałam i lece bo muszę upiec placek na jutro
Nie wiem kiedy będę bo brakuje mi trochę doby ostatnio

Miłego popołudnia

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-02, 16:54   #1958
Talullah
Wtajemniczenie

Czesc

Dawno mnie nie bylo bo zabiegana jestem ale tak jak obiecywalam (Loluska ) wstawilam zdjecia.
Tylko jak juz sie ktoras z Was zdecyduje wejsc to uprzedzam ze spalam wczesniej 5 godzin ( jak od dluzszego czasu), troche mi sie cera popsula (chyba ze zmeczenia, taka jakas przygaszona jest ) i wlosy zdecydowanie nie ulozyly Musze do fryzjera niedlugo

I udalo mi sie dorwac moja ukochana odzywke schauma kiwi Dzis sobie naloze.

Kupilam tez ten tusz z essence multi action mascara i szminke all about cupcake

Tusz nawet nawet, co prawda diorshow go przebija zdecydowanie ale jestem za to w stanie go porownac do Max Factora.
A roznica w cenie jest
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-02, 17:04   #1959
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość

nie mam neta od tygodnia i jak jestem u tż to staram się was po trochu nadrabiać, ale już zwykle nie starcza mi czasu żeby się udzielać za jakieś dwa tyg. wrócę do Was stęskniłam się już
My też tęsknimy. Wracaj, jak najszybciej.

Cytat:
Niestety.

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Angel ale mnie nie chodzi o przerwy w piciu pokrzywy, tylko Czy trzeba ją robić jeśli piło się pokrzywę (w moim wypadku 3 miesiące) i chce się zacząć brać merz. Chyba, że to jest tak samo
(
Ah coś źle przeczytałam. Wydaje mi się, że powinnaś zrobić jakąś przerwę, ale na 100% nie wiem, bo nie brałam nigdy Merza.

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Czesc

Dawno mnie nie bylo bo zabiegana jestem ale tak jak obiecywalam (Loluska ) wstawilam zdjecia.
Tylko jak juz sie ktoras z Was zdecyduje wejsc to uprzedzam ze spalam wczesniej 5 godzin ( jak od dluzszego czasu), troche mi sie cera popsula (chyba ze zmeczenia, taka jakas przygaszona jest ) i wlosy zdecydowanie nie ulozyly Musze do fryzjera niedlugo
wow. Chciałam bym tak wyglądać śpiąc 5h. Śliczna jesteś. A loczki masz boskie.

Ja jadę zaraz do Auchana i mam zamiar kupić Lorysa. Tylko nie wiem, na którego się zdecydować.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-02, 17:08   #1960
Kalpana
Zakorzenienie

Talullah ale z Ciebie ślicznotka

K

Sz
Stary 2011-05-02, 18:08   #1961
kasieni887
Wtajemniczenie

Kitka - bardzo przydatna informacja o tym biedronkowym desperadosie za 3 wybiore sie za troszke wlasnie i po mleczko do demakijazu biedronkowe bo nie mialam jeszcze a kolezanka polecala

http://chloesnails.blogspot.com/2011...ie-funpic.html patrzcie ille lakierow

Edytowane przez kasieni887
Czas edycji: 2011-05-02 o 18:24
kasieni887 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-02, 19:12   #1962
snowhitee
Zakorzenienie

hej

Cytat:
Dzień dobry

Dziewczyny byłam u dermatologa z włosami. Jest źle, dlatego wszystkim którym wypadają włosy radze iść do dermatologa, bo ja już chyba wszystkie leki apteczne (i tabletki i wcierki) przetestowałam i nic a nic nie pomogło. Dostałam zastrzyki i 2 rodzaje tabletek. Czeka mnie leczenie ok. 2 lat Ryczeć mi się chce!
rany współczuję mam nadzieję, że już ta kuracja miesięczna da efekty

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Mam pytanie do dziewczyn, które piły pokrzywę i brały merz spezial. Jak długa powinna być przerwa między pokrzywą/skrzypem a braniem tych tabletek? I czy w ogóle robić przerwę?
ja brałam merz i piłam pokrzywę jednocześnie także, myślę, że przerw specjalnie nie musisz robić

Cytat:
taaaak :/

Cytat:
Czesc

Tusz nawet nawet, co prawda diorshow go przebija zdecydowanie ale jestem za to w stanie go porownac do Max Factora.
A roznica w cenie jest
Wysłałam zaproszenie bo nie wiem jak to się stało ale nie byłyśmy "zaprzyjaźnione"

a tusz i pomadkę też mam tusz jest super, dla mnie efekt jak po lash architect loreala

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-02, 19:31   #1963
loluska
Zakorzenienie

Hej Niestety i u mnie pogoda taka jak we wcześniejszych zapowiedziach, chłodno i pochmurnie a poza tym jestem tak padnięta że przespałam trochę dnia, głowa mnie boli... coś mnie zbiera a zebrać nie może

Lenka_1987
:bac ik:

mi zdarzyło się może ze dwa razy że poszłam spać w makijażu i kolejnego dnia jakieś pryszcze mi wyskakiwały więc baty się należą jak najbardziej

Swoją drogą to mi się cera ostatnio popsuła smaruję pastą cyknową, staram się nie malować jak nie wychodzę nigdzie, maski kładę i w ogóle a od paru dni na mojej brodzie co raz to nowy pryszcz, po którym zostaje mi ciemna plamka Macie jakieś na to sposoby??

dodaja
Przynajmniej wiesz co robić i nie siedzisz bezczynnie tylko działasz Pomyśl że teraz może być tylko lepiej to choć teraz te 2 lata to długo to na pewno efekt zauważysz już wcześniej Pokaż się w nowej fryzurce

Talullah
Bardzo ładny kolor, boskie włosy i piękna Ty I jeśli ty tak wyglądasz w gorszy dzień to moge Ci tylko pozazdrościć Cera jak dla mnie idealna, włosy znakomicie sie układają i w ogóle gdybym była facetem to nie przeszłabym obok obojętnie, zresztą jako kobieta również Mówię w 100% szczerze

anusik
dziewczyny mnie uprzedziły również chciałam poradzić skrzyżowanie ramiączek wygodny sposób i skuteczny

Chciałabym zrobić coś dla mojej buzi dziś, żeby lepiej wyglądała ale nie mam pojęcia co

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-02, 19:32   #1964
Talullah
Wtajemniczenie

Troszke nadrobilam

Dodaja - mam nadzieje ze kuracja Ci pomoze

Angelinmyheart i Kalpana - dziekuje dziewczyny, bardzo mi sie zrobilo milo Ale ja naprawde nie jestem "wow", daleko mi do tego, moze kiedys bede

Snowhitee - no wlasnie jak je zobaczylam to az sie zdziwilam jak to mozliwe Pewnie dlatego ze ja wszystko u Ciebie na blogu ogladam I musze sie przyznac ze kupilam je (szminke i tusz) w sumie pod Twoim wplywem i jestem zadowolona

Loluska - no ja mam to samo wlasnie od kilku dni, pryszcze na brodzie i plamy po nich Zauwazylam ze wlasnie cera mi sie pogarsza jak jestem zmeczona, nie wysypiam sie, nie jadalm regularnie (w sumie sie nie ma co dziwic).

Pomaga mi Retin - A - jak smaruje na noc to rano te slady sa duzo bledsze Tylko wtedy wiadomo - filtr zeby sie nie nabawic w ciagu dnia nowych przebarwien.

A co do wygladu to naprawde, jeszcze rano jechalam pociagiem i mi fryz rozwialo plus bylo goraco wiec troche podklad splynal. I rozu zapomnialam nalozyc
Ale dziekuje bardzo
Wreszcie mi sie udalo wywiazac sie z zobowiazania ktore Ci obiecalam

Edytowane przez Talullah
Czas edycji: 2011-05-02 o 19:38
Stary 2011-05-02, 20:12   #1965
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Dziękuje dziewczyny za miłe słowa. W środę chcę pójść zciąć włosy i zacząć leczenie pełną parą. Już mnie tyłek boli do zastrzyku, ale dam radę

Tallulah matko jak TY kobieto wyglądasz! Już wyobrażam sobie jak działasz na facetów Bije od Ciebie takiee ciepło

Edytowane przez dodaja
Czas edycji: 2011-05-02 o 20:25
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-02, 20:17   #1966
ekomonika
Zakorzenienie

Hej Ja właściwie zaraz zmykam, byłam dzisiaj w bibliotece i następne 4 książki wypożyczyłam. Tak to jest jak się baaardzo lubi czytać i się ma za dużo czasu
ekomonika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-02, 20:44   #1967
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
Talullah
Bardzo ładny kolor, boskie włosy i piękna Ty I jeśli ty tak wyglądasz w gorszy dzień to moge Ci tylko pozazdrościć
No dokładnie. Chciałabym tak wyglądać po 5 godz snu przez dłuższy czas, u mnie po jednej nieprzespanej nocy jest masakra

loluska: a stosowałaś zieloną glinkę? I może spróbuj jakiś czas myć twarz przegotowaną wodą i wycierać ręcznikami papierowymi (bo na zwykłych wiadomo wilgoć+bakterie i łatwiej o pryszcze)

Talullah: oglądasz może chirurgów? Bo ja strasznie lubię, mimo, że aspiracji na lekarza nie miałam.

Teraz mad mena oglądałam, ło matko ile tam wszyscy palą- w pracy, w pociągu, na lunchu, non stop

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-02, 20:59   #1968
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Troszke nadrobilam

Dodaja - mam nadzieje ze kuracja Ci pomoze

Angelinmyheart i Kalpana - dziekuje dziewczyny, bardzo mi sie zrobilo milo Ale ja naprawde nie jestem "wow", daleko mi do tego, moze kiedys bede

Snowhitee - no wlasnie jak je zobaczylam to az sie zdziwilam jak to mozliwe Pewnie dlatego ze ja wszystko u Ciebie na blogu ogladam I musze sie przyznac ze kupilam je (szminke i tusz) w sumie pod Twoim wplywem i jestem zadowolona

Loluska - no ja mam to samo wlasnie od kilku dni, pryszcze na brodzie i plamy po nich Zauwazylam ze wlasnie cera mi sie pogarsza jak jestem zmeczona, nie wysypiam sie, nie jadalm regularnie (w sumie sie nie ma co dziwic).

Pomaga mi Retin - A - jak smaruje na noc to rano te slady sa duzo bledsze Tylko wtedy wiadomo - filtr zeby sie nie nabawic w ciagu dnia nowych przebarwien.

A co do wygladu to naprawde, jeszcze rano jechalam pociagiem i mi fryz rozwialo plus bylo goraco wiec troche podklad splynal. I rozu zapomnialam nalozyc
Ale dziekuje bardzo
Wreszcie mi sie udalo wywiazac sie z zobowiazania ktore Ci obiecalam
hihih niedobra ja to nie wchodź jutro na mojego bloga bo chciałam pokazać ostatnie odkrycia

A co do Twoich fotek toooo śliczna kobietka z Ciebie i jakie loczki masz piękne w dodatku jesteś bardzo naturalna

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-02, 21:32   #1969
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem czy 2 lata leki. Narazie dostałam kurację na miesiąc. Po tym mam sie zgłosić ponownie na wizytę i zobaczymy co dalej zaleci.

Ja skracam włosy regularnie. Jednak u mnie to już nawet nie wypadają tylko lecą! Rano cała (dosłownie) poduszka we włosach, na szczotce kolejne kłęby, podczas mycia cała wanna we włosach, nawet jak chodziłam to same ! mi wypadały i czułam jak no mnie gilały po rękach, albo poprostu je widziałam, bo mam ciemne To już sie przerodziło w koszmar, bo inaczej tego nazwać nie mogę

W środę lub czwartek ide je ściąć do ramion, bo teraz wyglądają koszmarnie Tak o nie dbam i im bardziej dbałam tym więcej wypadały
O kurczę, u mnie takiej masakry nie ma i nie było.. Fakt wypadać trochę wypadają, zwłaszcza przy czesaniu..
Mam nadzieję, że kuracja pomoże

Cytat:
Napisane przez kasieni887 Pokaż wiadomość
Kitka - bardzo przydatna informacja o tym biedronkowym desperadosie za 3 wybiore sie za troszke wlasnie i po mleczko do demakijazu biedronkowe bo nie mialam jeszcze a kolezanka polecala

http://chloesnails.blogspot.com/2011...ie-funpic.html patrzcie ille lakierow
O mamuniu

Dobry wieczór.
Niedawno wróciliśmy od tŻ rodziców. Jestem taka padnięta, że masakra. Nóg nie czuję, 3h kosiłam dzisiaj trawę.. Zaraz idę zmyć zieloną glinkę i uciekam do tŻ do łóżeczka

Dobrej nocy
Stary 2011-05-02, 21:42   #1970
ekomonika
Zakorzenienie

Hej
Tallulah ale ty śliczna jesteś !
ekomonika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-02, 22:17   #1971
Talullah
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziękuje dziewczyny za miłe słowa. W środę chcę pójść zciąć włosy i zacząć leczenie pełną parą. Już mnie tyłek boli do zastrzyku, ale dam radę

Tallulah matko jak TY kobieto wyglądasz! Już wyobrażam sobie jak działasz na facetów Bije od Ciebie takiee ciepło
Bede trzymac kciuki za Twoj tylek zeby nie bolalo a bardzo pomoglo

Milo mi ze tak uwazasz, ze bije ode mnie cieplo, mysle ze to wazne w mojej pracy

A co do facetow to nie wiem, naprawde

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
No dokładnie. Chciałabym tak wyglądać po 5 godz snu przez dłuższy czas, u mnie po jednej nieprzespanej nocy jest masakra

loluska: a stosowałaś zieloną glinkę? I może spróbuj jakiś czas myć twarz przegotowaną wodą i wycierać ręcznikami papierowymi (bo na zwykłych wiadomo wilgoć+bakterie i łatwiej o pryszcze)

Talullah: oglądasz może chirurgów? Bo ja strasznie lubię, mimo, że aspiracji na lekarza nie miałam.

Teraz mad mena oglądałam, ło matko ile tam wszyscy palą- w pracy, w pociągu, na lunchu, non stop
Na studiach w sumie zwykle spalam kolo 6 godzin na dobe (wiecej w weekendy ), moze sie przystosowalam
Mialam jeden taki rok ze prawie cala moja grupa nie spala z czwartku na piatek bo wkuwalismy, mielismy w pt zajecia od 7.30 do 17.15 a potem szlam na impreze i na niej trzeba bylo jakos wygladac, nie wiem, moze ja sobie nie zdaje sprawy z tego jak wtedy straszylam ludzi

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
hihih niedobra ja to nie wchodź jutro na mojego bloga bo chciałam pokazać ostatnie odkrycia

A co do Twoich fotek toooo śliczna kobietka z Ciebie i jakie loczki masz piękne w dodatku jesteś bardzo naturalna
Cytat:
Hej
Tallulah ale ty śliczna jesteś !
Zawstydzacie mnie dziewczyny Ale milo mi

Snow - na pewno wejde
Stary 2011-05-02, 22:20   #1972
angelinmyheart
Zakorzenienie

Ja dzisiaj znowu sama, a Tż. nie przyjedzie, bo robi prace maturalną z polskiego.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2011-05-02, 22:24   #1973
Kalpana
Zakorzenienie

A ja sobie piję właśnie desperadosa, bo mi i szwagierce teściowa dzisiaj kupiła

Zapomniałam Wam napisać.... Smaruję się tym serum z Eveline na biust już od jakiegoś czasu i mój TŻ ostatnio ciągle powtarza, że mi piersi urosły i że są takie pełniejsze i w ogóle... Cały czas by mnie obmacywał po nich Więc chyba naprawdę działa Sama też zauważyłam drobne zmiany

K

Sz
Stary 2011-05-02, 22:29   #1974
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:

Na studiach w sumie zwykle spalam kolo 6 godzin na dobe (wiecej w weekendy ), moze sie przystosowalam
Mialam jeden taki rok ze prawie cala moja grupa nie spala z czwartku na piatek bo wkuwalismy, mielismy w pt zajecia od 7.30 do 17.15 a potem szlam na impreze i na niej trzeba bylo jakos wygladac, nie wiem, moze ja sobie nie zdaje sprawy z tego jak wtedy straszylam ludzi

To i tak podziwiam, że Ci się chciało iść na imprezę. Tydzień niewyspania, noc wkuwania i 10 godz zajęć- jakbym potem zasnęła w pt o 19 to bym dospała do 14 w sobotę

Ja aktualnie cenię sobie sen ponad rozrywki Starość nie radość

---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ----------

Talullah: ładne masz usta, można by je nieco mocniej podkreślić (nie mówię, że od razu jakaś mocna szminka )

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-02, 22:52   #1975
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Talullah jesteś piękna

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-02, 23:02   #1976
BlackSwann
BAN stały

Hej kochane, wróciłam Zwiedziłam zamek w Chęcinach, Sandomierz i Kazimierz Dolny. A teraz czeka mnie znów szara rzeczywistość. Pewnie Was nie nadrobię, więc opowiadajcie co u Was i czy coś mnie ominęło
BlackSwann jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-02, 23:36   #1977
agusiownik
Zakorzenienie

ale mam stron do nadrabiania, ale nie wiem kiedy nadrobię i czy w ogóle m i się uda

agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-03, 01:06   #1978
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dobranoc.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2011-05-03, 02:00   #1979
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Czesc

A roznica w cenie jest
Talullah śliczna kobieta z Ciebie- miła buzia, śliczne oczka, loki

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-03, 10:00   #1980
zielone_oko
Zakorzenienie

Talullah śliczna jesteś
A te loki

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości