|
|
#4981 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Dot.: Krakowianki po dziesięciokroć ;)
Trustmyself
, poczytałam i mocno tulę, bo sama byłam w podobnej sytuacji, gdy odchodził mój 7miesieczny kotek ![]() W ramach poprawy humor przed bolesnym powrotem na uczelnię pomalowałam sobie paznokcie i zrobiłam spacerek, licze, ze jutro pogoda też dopisze, to wyciągnę koleżankę nad Wislę najprawdopodobniej, bo potem pewnie czas będzie się kurczył. Melka, gratuluje, ja właśnie musze się ogarnąć na kolokwium na 11 maja, bo ostatnio mialam 100%, ale czuję, ze to będzie trudniejsze. A cwiczenia średnio do mnie przemawiają, więcej rozumiem, jak jeszcze raz omawiam wszystko sobie w domu. jakbym miała 8,5/10 to by mnei to całkiem nieźle urządzało
Rosyjski A1-A2-B1-B2-C1 Francuski A1-A2-B1-B2-C1 Edytowane przez nicRu Czas edycji: 2011-05-02 o 19:06 |
|
|
|
#4982 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz muszę usiąść nad P.S.A. Zapisałam się na kolokwium, ale nie byłam w stanie nic zrobić Ale łatwe to to nie będzie
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
#4983 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny, porozpaczałam, ale wiem, że teraz mu lepiej. Sam weterynarz powiedział, że jego wzrok mówił wszystko....
|
#4984 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
przynajmniej miałaś czas, żeby się z nim odpowiednio pożegnać i przyzwyczaić do tej myśli.A na blogu w pierwszej recenzji podkładu w plusach napisałaś, że nie podkreśla suchych skórek, a w minusach, że podkreśla suche skórki.
|
|
|
|
|
#4985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4986 | |
|
Pani Buka
|
bry
![]() dzisiaj zwiedzania Krakowa ciąg dalszy - dotarliśmy aż na Kopiec Piłsudskiego, rany, ale tam pięknie ![]() Nicru, jako że jesteśmy starymi forumowymi znajomymi, to fajnie by było jakbyś tym razem została tu dłużej, bo warto ![]() Trust Cytat:
![]() a jak to wygląda? chodzi o to że za 26 godzin ( ), jak oferta się skończy, to dostaje się jakiś kod kuponu i można się umawiać?ja jestem chętna jak najszybciej, chociaż w czwartek na 18 jestem wstępnie umówiona z matką jakiegoś dziecka w sprawie korków i nie wiem czy bym się wyrobiła :/ ale od przyszłego tygodnia najlepiej
|
|
#4987 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak oferta się skończy to na maila przyjdą nam kupony (albo ewentualnie będą dostępne do wydrukowania po zalogowaniu na cupponie), one będą miały jakieś kody. I prawdopodobnie będzie można telefonicznie rezerwować po podaniu tych kodów Kupiłam sobie buty do biegania za bon, który dostałam za wypełnianie ankiet
|
|
#4988 |
|
Pani Buka
|
nie wymawiam się, na to spotkanie umówiłam się jeszcze w zeszłym tygodniu! chyba że jakby się udało zapisać nas na ten czwartek już to zajrzałabym tam ze 20 minut wcześniej
daję jednej dziewczynce korki z angielskiego, przez parę tygodni pomagałam znajomej znajomej ogarniać wypracowania maturalne z polskiego, a teraz zgłosiła się do mnie matka jakiegoś 8-latka, z którym trzeba po prostu chyba posiedzieć nad podstawowymi rzeczami... mam nadzieję że dam radę.ps. jakich ankiet? i jak się ubrać na fitness albo co gorsza ten taniec brzucha?
|
#4989 |
|
Zakorzenienie
|
A w piątek jesteś w Krakowie czy wracasz do domu? To na pierwszy ogień można by pójść na ten fitness
![]() Nie mam pojęcia, jak się ubrać ja raczej preferuję długie spodnie dresowe i jakaś zwykła koszulka, nie będę kompletować całej garderoby pod kątem zajęć tylko nie wiem, co z butami.Co do ankiet, to wpisz sobie w google "cenne opinie" chodzi o to, że co jakiś czas dostajesz rozmaite ankiety i jeśli odpowiadasz szukanemu profilowi uczestnika (co jest weryfikowane przez kilka pierwszych pytań), to masz możliwość wypełnienia ankiety, za którą otrzymujesz pieniądze. Są to małe kwoty, zwykle 2-3-4 zł, przy dłuższych ankietach wynagrodzenie jest wyższe, kiedyś np. wypełniałam jakąś o mrożonkach i dostałam 10 zł, ale robiłam ją chyba ze 40 minut i jak się uzbiera na koncie wielokrotność 50 zł to można pobrać kasę w postaci bonu na zakupy, który przysyłają pocztą.
|
#4990 |
|
Copyraptor
|
Kasiencja, ja na tb ubieram długą spódnicę i krótką bluzkę, bo mi tak wygodnie, ale można przyjść w normalnej koszulce i spodniach dresowych. Tylko lepiej, żeby nie było to jakoś luźne, bo wtedy nie wiesz, czy dobrze ćwiczysz
![]() O, też sobie te cenne opinie wygooglam
|
|
|
|
#4991 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#4992 | |||
|
Wtajemniczenie
|
ja spedzilam dzisiaj 11 godzin w pracy
Ups? W Poznaniu na degustacji daja Ci piwo z takiego wieeeelkieeeego zbiornika Napisz cos wiecej o tym muzeum po wycieczce ![]() Cytat:
Nalezalo Ci sie ale i tak zazdroszcze ![]() Umyc okna ![]() Cytat:
Opowiem wam kiedys historie o super mechaniku mojej pralki Cytat:
A to nowosc ![]() Pisz dzielnie, praca licencjacka nie jest dluga wiec napewno dasz rade |
|||
|
|
|
#4993 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ola źle mnie zacytowałaś i teraz mi Ciebie nie zacytowało
\ Cytat:
to teraz dajesz z drugim![]() Cytat:
koniec wątku
|
|
#4994 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4995 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4996 |
|
Zakorzenienie
|
O dziwo działa
tak jak mówiłam, zrealizowałam dziś bon w Decathlonie. Aczkolwiek trochę czasu to zajęło, nowe źródło dochodu to to raczej nie jest ![]() A o co chodziło?
|
#4997 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Ja zwykle idę z Salwatora (Salwatoru?). Ładnie tam teraz jest
? Dawno nie byłam a mogłabym popędzić moją drugą połówkę tam
|
#4998 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
nawet jeżeli to będzie trwało kilka miesięcy, to to w zasadzie darmowe rzeczy (pomijając drobny fakt udostępniania danych osobowych ). Nie zaszkodzi. ![]() A informacje o ankietach przychodzą na maila, czy się trzeba tam logować?
Fanpage z moimi rysunkami, które pewnie już gdzieś widziałaś w internecie, tylko nie wiedziałaś, że to moje. Edytowane przez cholernarejestracja Czas edycji: 2011-05-02 o 21:30 |
|
|
|
|
#5000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
musimy się tam wybrać...Villeeeee..... a gdzie Kate i Will jechali z pałacu samochodem? ![]() o Coastal Nie chce mi się cofać ale chyba się zgadzałam mniej więcej
|
|
#5001 |
|
Zakorzenienie
|
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#5002 |
|
Zakorzenienie
|
Już?
|
#5003 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ich celem było Clarence House, czyli ich londyńska siedziba od ślubu, ale po jaką cholerę, nie wiem, bo przecież mieli później balety w pałacu. Podobno pomysł samego księcia
Edytowane przez ville Czas edycji: 2011-05-02 o 21:53 |
|
|
|
|
#5004 |
|
Copyraptor
|
|
|
|
|
#5005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I ona w tej wielkiej sukni w ciasnym samochodzie z balonami? ![]() I potem wrócili i przebrali się i był bal?
|
|
#5006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak sądzę. Już dokładnie nie pamiętam, o której wyjechali tym autem, bo po ślubie mieli mieć uroczysty obiad wydawany przez królową, a wieczorem książę Karol wydawał bal. |
|
|
|
|
#5007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Męczę bo zafascynowało mnie to ostatnio )To może jeszcze wiesz czemu po Karolu dziedziczy Will a nie brat Karola? Trochę to takie nielogiczne? Skoro Elżbieta ma 3 synów to powinni dziedziczyć po kolei wg mnie a jest tak że najpierw Karol, potem jego dzieci, potem brat Karola, jego córki i dopiero potem biedny trzeci syn Elżbiety
|
|
#5009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Po prostu takie są zasady dziedziczenia. W sukcesji ważna jest preferencja mężczyzn, ponadto po monarsze tron trafia do najstarszego syna, a później do jego dzieci, podczas gdy ewentualny brat jest spychany z listy coraz niżej Dlatego też książę Edward nie jest wcześniej, od razu po swoim bracie Andrzeju, lecz musi ustąpić swoim bratanicom - Beatrycze (Meduzie) i Eugenii ![]() Tu lista kandydatów do tronu brytyjskiego http://pl.wikipedia.org/wiki/Linia_s...nu_(50_pozycji)I dodatkowo ciekawostka odnośnie do sukcesji http://informacje24.co.uk/wielka-bry...ego-tronu.html
Edytowane przez ville Czas edycji: 2011-05-02 o 22:17 |
|
|
|
|
#5010 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:11.

, poczytałam i mocno tulę, bo sama byłam w podobnej sytuacji, gdy odchodził mój 7miesieczny kotek 

teraz muszę usiąść nad P.S.A.
Zapisałam się na kolokwium, ale nie byłam w stanie nic zrobić
Ale łatwe to to nie będzie 

ja raczej preferuję długie spodnie dresowe i jakaś zwykła koszulka, nie będę kompletować całej garderoby pod kątem zajęć 
to teraz dajesz z drugim