![]() |
#2101 |
Zadomowienie
|
Dot.: Essence cz. IX
Zapraszam na bloga, mam skromne rozdanie z produktami essence.
![]() www.oliskova.blogspot.com |
![]() ![]() |
![]() |
#2102 |
Raczkowanie
|
Wiem, że są tutoriale na YT, ale nie chodzi o to, że nie wiem jak zmyć brokat, tylko o to, że ja nie lubię czekać tych kilku minut. Efekt nie jest wart mojego cennego czasu ;P Nie lubię, nieeee..
Pudru Blossoms używam jako rozświetlacza, bo mam cerę mieszaną i bez sensu jest się rozświetlać w strefie T..
#2103 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny! Jak wyglądają wasze paznokcie po zmyciu lakierów z blossom? Ja mam ten forget me not i dziś po 6 dniach noszenia zmyłam go.... i niestety moje paznokcie wyglądają tak fatalnie jak nigdy!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2104 |
Wtajemniczenie
|
Moje cudeńka bardzo domagały się pokazania więc obfociłam i pokazuję moja skromną Essencową kolekcję
![]() ![]() Może porozsyłam wam ![]() ps. Brakuje czarnego pękacza który aktualnie przebywa na emigracji u siostry
#2105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2106 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() P.S. w wysyłaniu możesz mnie uwzględnić ![]() ![]()
![]() |
#2107 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
Błyszczyk Naive jest bladym różem, lekko rozjaśniającym usta.
![]() |
#2108 |
Zadomowienie
|
Zaopatrzyłam się dziś w czarny pękający lakier i puder z Blossoms etc, co dziwne półka z limitowanką była u mnie prawie pełna, zostały 2 pudry ale reszta nie była w ogóle ruszona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2109 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() w ogóle stwierdzam, że bez 2. szafy ani rusz! tam są najciekawsze produkty. niestety ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2110 |
Zadomowienie
|
Jednak wymiękłam i mimo wpadki z trendsetterem (zupełnie mi nie pasował) zdecydowałam się na kolejny błyszczyk stay with me - tym razem w odcieniu candy bar. I na razie zupełnie nie wiem, co o nim myśleć... Teraz rozumiem, czemu na każdym swatchu wyglądał inaczej. Kiedy umalowałam się nim w łazience, w ciepłym żółtym świetle wyglądał mi na intensywny, niemal neonowy koral. Aż się przestraszyłam, bo nigdy nie widziałam siebie w takim kolorze.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2111 |
Zakorzenienie
|
do rozświetlania ,na kości policzkowe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2112 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() proszę ![]() http://ecosmetics.blogspot.com/2011/...powder-01.html dzisiaj swatchowałam puder ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2114 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2115 |
Raczkowanie
|
ciągle zastanawiam się nad tymi perfumami z Blossoms.... dziś psiknęłam się nimi w Naturze i całkiem długo się utrzymywały ale no nie wiem.... polecacie? (oczywiście to pytanie do dziewczyn, które mają
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2116 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2117 |
Polka Ogarniaczka
|
Szanownego Tate okrzyknijmy Honorowym Członkiem tegoż podforum. Kto jest za?
#2118 |
Raczkowanie
|
Haha serio, serio ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Rzeczka Czas edycji: 2011-05-02 o 22:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#2119 |
Zakorzenienie
|
Jestem po testach pędzelka do eyelinera i jestem nim zachwycona!
![]() ![]() Wrzucę kilka zdj do porównania: |
![]() ![]() |
![]() |
#2120 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2121 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2122 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja się też najpierw zapoznaję z tymi szafami na zdjęciach i dopiero potem gnam do Natury i mówię potem paniom naturzankom, że to czy tamto nie stoi gdzie powinno ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Kobiety z Lublina przybywam z wieściami odnośnie zapełnienia szaf. Nie wiem co dokładnie każdą z Was interesuje, wstawiam więc zdjęcia. Jeśli macie jakieś pytania to śmiało ![]() Świętoduska: essence swietoduska 1 02.05.2011.jpg essence swietoduska 2 02.05.2011.jpg Nowy Olimp: essence nowyolimp 1 02.05.2011.jpgessence nowyolimp 2 02.05.2011.jpg
![]() Catrice: nowości, CruiseCouture, Cucuba, UpperWILDSide, wycofywane produkty, Essence: nowości, ReadyForBoarding, CherryBlossomGirl, WildCraft, wycofywane i nowe c&g, przegląd kredek na linię wodną Jak ja lubię się śmiać... to takie ciekawe doświadczenie ![]() Edytowane przez PieceOfMoris Czas edycji: 2011-05-02 o 22:48 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2123 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ---------- Cytat:
![]() wgl jakie pustki ;p
![]() |
#2125 | ||
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczyny z Gdańska ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2126 |
Konto usunięte
|
porównajcie zdjęcia z tej aukcji
http://allegro.pl/lakier-essence-nai...582979330.html ze zdjęciami z tego bloga http://www.all-you-desire.com/2011/0...ello-holo.html są identyczne! cholera jasna, nie dość, że żerują na naszej fascynacji tymi kosmetykami, nie dość, że wykupują np. puder blossoms i potem dla nas go brakuje, nie dość, że sprzedają produkt w kosmicznej cenie to na dodatek kradną czyjąś WŁASNOŚĆ INTELEKTUALNĄ !!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() takie nerwy z samego rana..................... ................... |
![]() ![]() |
![]() |
#2127 |
Rozeznanie
|
a widziałaś może gdzieś czarny pękacz? :->
![]() |
#2128 |
Zakorzenienie
|
[1=4a76f9601d26f07fbd1341d 93bf1dac994330f1e_6420ce7 2cabf7;26674418]porównajcie zdjęcia z tej aukcji
http://allegro.pl/lakier-essence-nai...582979330.html ze zdjęciami z tego bloga http://www.all-you-desire.com/2011/0...ello-holo.html są identyczne! cholera jasna, nie dość, że żerują na naszej fascynacji tymi kosmetykami, nie dość, że wykupują np. puder blossoms i potem dla nas go brakuje, nie dość, że sprzedają produkt w kosmicznej cenie to na dodatek kradną czyjąś WŁASNOŚĆ INTELEKTUALNĄ !!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() takie nerwy z samego rana..................... ...................[/QUOTE] kurcze, faktycznie, ja bym napisała chętnie jakąś wiadomość, że powiadomiłam właścicielkę bloga o bezprawnym wykorzystaniu zdjęć i że lepiej niech wszystkie zdjęcia usunie, bo skończy się to w sądzie ![]() wysłać jej taką wiadomość? ![]() też mnie denerwuje to sprzedawanie po horrendalnych cenach na all ![]() chyba że to jest jej blog, w co wątpię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2129 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja mialam dwukrotnie kradziez moich zdjec z aukcji allegro nic nie robi, bo twierdza, ze nie sa w stanie ustalic, kto jest wlascicielem pierwotnym zdjecia mimo ze ja maialam wszystkie zdjecia z aukcji zawsze w tej samej scenerii robione i ewidentnie bylo widac, ze ktos je sobie sciagnal dopiero jak postraszylam sprzedawce, ktory je sobie przywlaszczyl- zadzialalo na pewno to nie jej blog
![]() |
#2130 |
Zakorzenienie
|
Udało mi się w końcu dorwać pędzelek kulkowy
![]() I mam pytanie do torunianek jak tam z nowościami? Bo wpadłam na szybko do natury i nawet nie zdążyłam się rozejrzeć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:50.