|
|
#2281 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Tarnowskie Panny Mlode cz.III
Wybrałam się dzisiaj do tego sklepu KLAUDIA na pl.Rybnym i jestem mega zadowolona. Sklepik maleńki, ale za to duży wybór i rewelacyjna pani z kursem brafitingu, w Tarnowie chyba jest to jedyne miejsce gdzie można tak świetnie dobrać sobie stanik. Miałam kupić sobie tylko pas do pończoch i majteczki, wyszłam z całym kompletem ślubnym plus bardotką w kolorze czarnym. Podobnie jak Diana220 - weszłam z biustem 75B, wyszłam z 70C
![]() Za biustonosz zapłaciłam 89 zł, stringi 42 zł, pas do pończoch 48 zł. Na pewno wrócę, bo jeszcze w żadnym sklepie z bielizną nie spotkałam tak profesjonalnego podejścia do klientki. Dzięki dziewczynki za namiary Byłam dzisiaj na I spotkaniu, wyszłam nieco skrzywiona, strasznie dużo "biurokracji" w tym wszystkim (podpisy, pieczątki, świadectwa z religii etc.). Edytowane przez wanilliowa Czas edycji: 2011-04-29 o 00:01 |
|
|
|
#2282 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam upatrzone imiona dla dziewczynek ale z chlopczykiem byl by problem ![]() o kurcze kochana .. w takim razie duzo zdrowka zycze Cytat:
|
|
|
#2283 |
|
Raczkowanie
|
Wow! Śliczne są te buty! Nie mogę się doczekać kiedy zobaczę całą ślubną wersję Diany
I koniecznie wezmę namiary na miejsce gdzie buty kupilaś, bo z fioletem niby miało być łatwiej, ale jak się rozglądałam to lipa :/ U nas przygotowania na razie zawieszone- mamy salę, fotografa, muzykę, video i...spoooro czasu do wesela. Teraz u mnie top temat to praca mgr (grrr....!) Mam już ustalony termin, na 7 lipca a TŻ oddaje się namietnie pracy zawodowej, więc widzimy się raz w miesiącu. Ehh...!
|
#2284 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kochane dziewczynki mam pytanie całkiem z innej beczki. Mianowicie nie orientujecie sie ile teraz dają księdzu ofiary z racji chrztu ? Wiem każdy mówi co łaska ale nieoficjalnie każdy wie że tyle a tyle wypada dać.Może ktoś w rodzinie miał chrzest niedawno i się orientuje...?Bardzo proszę o pomoc
05.04.2011 14.30 Zawitała do nas córeczka Edytowane przez Strazaksam Czas edycji: 2011-04-29 o 22:20 |
|
|
|
|
#2285 |
|
Rozeznanie
|
Diana a możesz zdradzić gdzie kupiłaś buciki?? Bo ja zaczynam się obawiać, że w swoich nie dam rady całego wesela, to po pierwsze, a po drugie chyba nie zgrają się idealnie z kolorem sukni... no a skoro zdecydowaliśmy się na zielony jako kolor przewodni to Twoje butki by mi pasowały
chociaż podejrzewam, że do mojej sukienki średnio będą jakiekolwiek kolorowe butki pasowały... eh ile to człowiek ma dylematów. :P
|
#2286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2287 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#2288 |
|
Raczkowanie
|
Kochane dziewczynki mam pytanie całkiem z innej beczki. Mianowicie nie orientujecie sie ile teraz dają księdzu ofiary z racji chrztu ?
Wiem każdy mówi co łaska ale nieoficjalnie każdy wie że tyle a tyle wypada dać.Może ktoś w rodzinie miał chrzest niedawno i się orientuje...?Bardzo proszę o pomoc Ja bym dała 100. Myślę że wystarczająco
|
|
|
|
#2289 |
|
Zakorzenienie
|
Diana śliczne masz te butki
można wiedzieć ile dałaś za nie ??
|
#2290 |
|
Zakorzenienie
|
ewka1638 - Wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze Zycia! Aby ten jutrzejszy dzien byl wyjatkowy
no i oczywiscie czekamy na zdjecia i relacje
|
|
#2291 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2292 |
|
Raczkowanie
|
ewka1638 wszytskiego naaaaaaaaaaj lepszego na nowej drodze!!!
|
|
|
|
#2293 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2294 |
|
Raczkowanie
|
ewka1638 - Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
!!
|
#2295 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A tak na poważnie to mam pytanie odnośnie urzędu stanu cywilnego i tych wszystkich papierków jak długo zajęło Wam otrzymanie tego "protokołu" i jakie dokumenty musimy zabrać ze sobą?!? okazało się że mamy tylko tydzień na załatwienie tego w czerwcu :/ bo jak byliśmy ostatnio razem to było jeszcze za wcześnie żeby się tam wybrać ... Znalazłam kilka fryzurek ślubnych - mam nadzieję, że moja fryzjerka poradzi sobie z nimi najbardziej podoba mi się to upięcie z boku ale boję się że moje włosy są za ciężkie zobaczymy za kilka dni jak wybiorę się na "próbną"
|
|
#2296 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja chrzciłam sie w tamtym roku i dałam ksiedzu 150 zł ))
|
|
|
|
|
#2297 |
|
Zakorzenienie
|
Ty mialas swoj chrzest rok temu?
|
|
#2298 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A tak na powaznie to ta na pierwszej fotce ladniejsza, i bielizna i fryzura ![]() A co do tego pierwszego to tez mnie interesuje bo tez bede miec gora tydzien na takie zalatwienia. |
|
|
|
|
#2299 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wiec bez problemu wszytsko zalatwicie do usc wezcie ze soba pieniazki i tyko tyle, a do ksiadza do spisanai protokolu to tylko meza heheh;p i jak macie to mozecie wziasc swiadectwo szkolne gdzie macie ocene z religii i np kurs przedmalzenski
|
|
|
|
|
#2300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ewka1638 Wszystkiego dobrego na nowym etapie Waszego życia
|
|
|
|
|
#2301 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam takie pytanie: wydaje nam się że Pani z Hotelu Dunajec powiedziała coś kiedyś, że jeśli na tej większej sali jest mniej niż 120 osób, to wtedy cena za osobę jest wyższa. Słyszałyście coś na ten temat? Bo teraz już nie wiem czy sami to wymyśliliśmy czy może jednak nie
![]() ewka1638 Wszystkiego naj naj naj
|
|
|
|
#2302 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Również się dopisuje pod zyczeniami !! WSZYSTKIEGO NAJWSPANIALSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA !! ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Cytat:
)
Ślub 15 września 2012![]() Edytowane przez Dziiubaa Czas edycji: 2011-05-02 o 11:07 |
||
|
|
|
#2303 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ewka 1638 Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
|
|
|
|
|
#2304 |
|
Raczkowanie
|
Ale w USC jest to załatwiane całkiem sprawnie. Ja jestem z Tarnowa a mój z Mielca, wystarczył tylko jego skrócony akt urodzenia i dowody osobiste. Opłatę uiszcza się na miejscu. Gdyby nie to, że Pani 2 razy myliła się w naszych nazwiskach i musiała jeszcze zrobić sobie przerwę na kawę to bylibyśmy tam 5 minut
|
|
|
|
#2305 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
oj sadze ze akuratnie bielizna na ta noc moze byc zbednym wydatkiem po takiej imprezie do bialego rana bede tylko myslala o goracej kapieli i lozku ![]() ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- Cytat:
ale podnioslyscie mnie na duchu myslalam ze wiecej czasu to zajmuje
|
|
#2306 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki
i chłopcy długo mnie nie było i jak widzę szalejecie Nowy Wątek i to już 70 stron![]() wow![]() Nie mam czasu czytać wątku i wpadłam tylko na chwilkę bo mam do odstąpienia kamerzystę+fotografa i orkiestrę. Więc jakby ktoś był zainteresowany to piszcie na priv ![]() Orkiestra 5-osobowa Start z Bobowej (bobowianie) i kamerzysta+fotogaf 2 osoby na 17.09.2011r Ja chcę tylko odzyskać zaliczki które wpłaciłam jak ktoś będzie zainteresowany to podam tel na priv i omówie wszelkie szczegóły
|
#2307 |
|
Raczkowanie
|
ewka1368 Wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze Życia
![]() My przez ostatnie 2 dni trochę pojeździliśmy po Polsce i zaprosiliśmy część gości Póki co wszyscy ucieszeni stwierdzili, że na 100% będą Zobaczymy co powiedzą za 2 miesiące
|
#2308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale wiesz .. kapiel zawsze mozna wziasc we dwoje
|
|
|
#2309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2310 |
|
Raczkowanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:28.