|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 | |||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Sierpniowe Panny Młode cz.II
Cytat:
Cytat:
Wiem ze popularne tez sa kosze z roznymi produktami :slodycze, alkohol itp. Ja mam zasade ze nie damy niczego co bysmy my nie chcieli w naszym domu np skrzynki na wino z grawerem, ktos dal taki prezent rodzicom, no i co teraz musza to trzymac w widocznym miejscu bo to pamiatka ze slubu ?! Cytat:
Dzisiaj pierwszy raz w tym roku bylam biegac Zapomnialam juz o ile przyjemniej jest biegac na dworze a nie na zamknietej silowni
|
|||
|
|
|
#4502 |
|
Zakorzenienie
|
A jakie ona miała kolczyki ?
|
|
|
|
#4503 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Uwielbiam "słowo jedyne Ty" Jedyne co bym zmieniła w tej piosence to chórki, bo mnie po jakimś czasie strasznie zaczęły denerwować Będę chyba musiała pokombinować i faktycznie coś skompletować, ale będzie musiało być naprawdę bardzo zbliżone albo tak proste, żeby pasowało (bo ja jestem bardzo na to wyczulona i musi mi wszystko do wszystkiego pasować, nawet w domu ) Cytat:
Super, że jesteś zadowolona z DJa ![]() Cytat:
3 lata już, nawet nie wiem, kiedy to zleciało. Pamiętam, że byłam szczęśliwa, że matura nie wypadła mi w moje urodziny, bo mam 4 maja (wtedy akurat była to niedziela ) Trzymam kciuki za Ciebie ! My nie mamy pomysłu co do podziękowań, ale raczej nie chcemy kwiatów, szczególnie, że nie dziękujemy podczas wesela, ale następnego dnia. Ale fotoksiążka to fajny pomysł, jeśli rodzice lubią takie rzeczy Piękne fotoksiążki można teraz zamówić ![]() Cytat:
Do Yes też na pewno zajrzę, dzięki Kolczyki Kate w załączniku
|
|
#4504 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- thea2 a gdzie kupowałaś podwiązkę? tez szukam jasnej i nie wiem gdzie się wybrać za tym |
||
|
|
|
#4505 |
|
Zadomowienie
|
Kaja, tak, butki kupowałam na Kasztanowej
A podwiązkę zobaczyłam przypadkiem w Gatcie i od razu kupiłam, były jeszcze białe i niebieskie chyba Jest bardzo elegancka, z takiego delikatnego materiału, a nie koronkowa. Śliczna, także polecam
|
#4506 | |
|
Zadomowienie
|
buuuu, jestem niepocieszona
![]() mielismy jechać dziś wybrać obrączki... ale zadzwonili do TŻ z pracy i musiał tam pojechać, nie wiadomo jak długo mu tam zejdzie echhh, będę pewnie musiała znów do soboty poczekać... a na dodatek, teściowej się kolor koszuli nie spodobał, bo kupiliśmy ecru, bo taką będę miała suknię, a ona by chciała żeby była biała... no ale TŻ stwierdził, żebym się tym nie przejmowała bo on i tak włoży tą co kupiliśmy ![]() ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Cytat:
co do tych koszy delikatesowych, mnie nie szczególnie się to podoba, bo to tak trochę jakbym poszła do spożywczego, zrobiła zakupy i dała rodzicom w prezencie, wiem, że niby są tam rzeczy z "wyższej półki" no ale mimo wszystko jakoś mi to nie pasuje no i tak jak piszesz z tą skrzynką, jeszcze jak lubią wino, mają kuchnie czy salon w stylu do któego ta skrzynka będzie pasowała, to ok, ale zwykle tak jak piszesz, bez sensu to jest
|
|
|
|
|
#4507 |
|
Zakorzenienie
|
Ja powiem szczerze pożyczyłam podwiązkę z niebieską wstążeczką (coś starego, pożyczonego i niebieskiego
) i jest ecru, a ja mam białą suknię - kto to będzie oglądał...
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4508 |
|
Zadomowienie
|
jusztyska, u mnie dokładnie ta sama sytuacja z koszulą
Teściowa też chciała białą, a ja chcę ecru. Ale powiedziałam, że nie ma możliwości, żeby była biała. Na 100 procent będzie ecru, choćby nawet cały świat miał się na mnie obrazić ![]() Głowa do góry, może szybciutko zdąży wrócić i pojedziecie po obrączki ![]() blueberry, haha, dokładnie tak samo chciałam zrobić Ale wymyśliłam sobie, że może będę rzucać podwiązką, a nie welonem czy kwiatami, więc na wszelki wypadek musi być ecru (a ta, którą miałam mieć na początku, mojej przyjaciółki była biała).
Edytowane przez thea2 Czas edycji: 2011-05-02 o 10:05 |
|
|
|
#4509 |
|
Zakorzenienie
|
NA weselu wypróbowałam bieliznę i nie jestem zachwycona... majtkami. Miałam figi, a musiałam je cały czas poprawiać - myślicie, że przy bokserkach tego uniknę (duuuży tyłek
)?
|
|
|
|
#4510 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a co do rzucania to ja nie wiem właśnie czym tu rzucać... hehe, dobrze, że nie tylko moja teściowa taka uparta na białą koszulę:P no ale biała nie będzie, nie ma takiej opcji Cytat:
jeśli chodzi o poprawianie to najlepiej bym się czuła w stringach :P bokserki u mnie np odpadają, jakoś zawsze jest mi w nich niewygodnie i ciągle poprawiam, natomiast figi... różnie to z nimi bywa... więc pewnie te będę musiała wypróbować, najwyżej kupie inne
|
||
|
|
|
#4511 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz bardziej skłaniam się ku stringom właśnie. Muszę to dobrze przemyśleć. ![]() U mnie teściowa chce, żeby ktoś niósł obrączki na poduszce... |
|
|
|
|
#4512 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
sek w tym ze jestem szczupla i mam raczej maly tyleczek naprawde mozna kupic sliczne koronkowe i moim zdaniem wygladaja seksowniej niz figi
|
|
#4513 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4514 |
|
Przyczajenie
|
nom zgadzam sie ! bokserki duuużo bardziej wygodniejsze i tyłeczek sie lepiej prezebtuje (mozesz znalesc brzegi wykonczone koronka- jeszcze bardziej wygodniejsze nie beda uwierac i efekt super
A co do oczepin to w moich rejonach rzuca sie tylko i wyłącznie welonem.. ale dobrze ze poruszyłyście ten temat.. bo moze sie poniszczyc jak napalone dziweczyny sie po niego rzucą heh ;P |
|
|
|
#4515 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardziej denerwuję sie przed egzaminem z zawodu ![]() Cytat:
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4516 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bo niestety są takie dziewczyny co się odsuwają jak widzą, że w ich stronę leci:Pja niby welon kupiłam... ale ciągle mam dylemat czy dobrze będę z welonem wyglądała... |
|
|
|
|
#4517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cześć!!!! ja zaraz do pracy idę Piękna pogoda póki co. Wyciągnęliśmy nasze mamy na rowery. One jechały, my biegliśmy i pies też.
|
|
|
|
|
#4519 | |
|
Zakorzenienie
|
właśnie zastanawiam się nad inna piosenka niż "cudownych rodzicow mam" ktora jest oklepana
---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4520 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zazdroszcze pogody... u mnie pochmurno i lodowato
|
|
|
|
|
#4521 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(Łoś nienawidzi swetrów wszelkiej maści, a przecież to przydatna rzecz...)Cytat:
![]() Cytat:
Ja tak pomyślałam, że jak będę kupować welon na allegro sobie, to poszukam u tego samego sprzedawcy jakiegoś prostego krótkiego i takim rzucę, a potem zostawię dziewczynie, która złapie na pamiątkę ![]() Cytat:
![]() U nas pochmurnie i brzydko. Mamy coroczny konkurs lotów balonowych już od soboty ale dotychczas widziałam jeden balon. Nie latają tak paskudnie... A my jeździmy z zaproszeniami. Jeszcze jutro i rodzina ogarnięta. Szukamy też garniaka, ale na razie słabo to widzę. Buty Łoś już jakieś na oku ma, także tyle dobrze. A największy problem będzie chyba z kamizelką - wszędzie białe, ecru albo srebrne. A my chcemy fioletową |
||||
|
|
|
#4522 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Chciałam sie przywitać, bo wczoraj jakoś nie było czasu. Wyskoczyłam wczoraj do miasta i kupiłam bielizne do slubu I zastanawiam się nad butami, ale strasznie wysokie jak dla mnie są i chyba jednak poszukam jescze. Buziaki ide zjesc jakies sniadanko w ten deszczowy zimny poranek
|
#4523 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() za bieliznę ![]() u mnie też zimno, ale nawet coś się rozpogadza ![]() Cytat:
ech, ja nie widziałam żadnego balona:/ a dawniej to latało ich cała masa... przed moją maturą to zamiast się uczyć siedziałam przed domem i oglądałam balony:P zresztą działy się różne akcje wtedy, u znajomego w Łężanach zderzyły się dwa balony i awaryjnie lądowały na jego podwórku ![]() fajnie, że już rozdaliście zaproszenia, my ostatecznie zrezygnowaliśmy z tego feralnego papieru i jutro TŻ weźmie od siebie z firmy inny i na nim wydrukujemy :P szkoda mi troszkę, bo tamten był wyjątkowy ale ten jest zwykły, klasyczny, delikatne ecru, też powinno być ładnie ![]() jutro idę na próbną fryzurę... a sama nadal nie wiem jak chcę być uczesana... |
||
|
|
|
#4524 |
|
Zadomowienie
|
no i ja się muszę troszkę pochwalić
wybraliśmy wczoraj z Tż garnitur i koszulę i upatrzyliśmy buty. W czwartek idziemy odebrać i się jeszcze troszkę potargować bo wczoraj nie było właściciela kamizelkę i musznik już mamy więc strój pana młodego też mielibyśmy już z głowy
|
|
|
|
#4525 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
Edytowane przez jusztyska Czas edycji: 2011-05-03 o 11:56 |
|
|
|
|
#4526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zrobiłam zdjęcie obrączkom
|
|
|
|
|
#4528 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4529 |
|
Zadomowienie
|
ładniutkie
![]() mogę zapytać jaki macie grawer w środku? ![]() ---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- tak właśnie sobie pomyślałam, że z dziewczyn, które często udzielają się na wątku dawno nie było gwiazdeczki26, ciekawe co tam u niej po tych perypetiach z salą, w sumie pewnie jest teraz w Polsce
|
|
|
|
#4530 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysokie butki są super, ale jednak w czasie ślubu i wesela lepiej stawiać na wygodę niż się męczyć ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Piękne obrączki! Już się nie mogę doczekać naszych, za kilka dni powinny być
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:29.

Jestem na etapie poszukiwania biżuterii i nic nie mogę znaleźć
Myślałam wcześniej, że chcę Swarovskiego, ale chyba mi się już odwidziało. No i nie wiem przede wszystkim, czy kupić złotą czy srebrną biżuterię
?Pogoda się chyba udała 
cudownie udało się nam nabyć odpowiedni rozmiar, bo już wisiała nad nami opcja szycia na miarę:P TŻ jest dość wysoki a baaaaaardzo szczuplutki
3 lata już, nawet nie wiem, kiedy to zleciało. Pamiętam, że byłam szczęśliwa, że matura nie wypadła mi w moje urodziny, bo mam 4 maja (wtedy akurat była to niedziela
echhh, będę pewnie musiała znów do soboty poczekać... 
) i jest ecru, a ja mam białą suknię - kto to będzie oglądał...
)?