|
|
#2371 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXVII
O rany, biedaku...czy już sytuacja stabilna?
No! Wyobrażasz sobie??? ![]() Cytat:
|
|
#2372 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Czekam,aż napiszesz,że mam też udokumentować przelatywanie flor
![]() Kurde,takie głupoty tu odchodzą,że przestaję się dziwić temu,że w nocy podczytuje nas kilkadziesiąt osób
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2373 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem że Ci z pogotowia to wiele nie mogli stwierdzić, w sumie równie dobrze może to być woreczek albo np niedrożność jelit , albo rzeczywiście -wątroba, Musi zrobić badania i jużW pewnym momencie w nocy już przestał być kontaktowy z bólu ![]() Cytat:
jedynym śladem po nocy jest mocno opuchnięta i sina dłoń (kroplówka chyba za szybko szła )---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- na razie tak ![]() mieliśmy jechać w gości , oglądać dziesko, ale ja nie wiem czy po takiej nocnej akcji jechać czy nie jechać
|
|
#2374 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2375 |
|
Zakorzenienie
|
Skarbku -
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2376 |
|
grozi wypollizowaniem
|
tzw. de flor acja
|
|
#2377 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pytanie ![]() Cytat:
I ta cena ![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#2378 | |
|
BAN stały
|
Jeśli mogłabyś
![]() Cytat:
![]() Poza tym zawsze zastanawia mnie, jako to jest z tym zlatywaniem się, tj. skąd wiadomo0, gdzie co piszą ![]() |
|
|
|
|
#2379 | ||
|
Mother of Cats
|
Cudne! Najlepsiejszy jest ten z rudą kitą
Gratulacje ![]() Tak czy siak zawszeć to wygrana! ![]() Cytat:
Cytat:
A poza tym chce takie wilkopiesy jakie ma Kapturek Jeno do nich to by się przydał domek z ogródkiem albo chociaż duże mieszkanie... Snif, smark, chark
|
||
|
|
|
#2380 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie kce mi się nigdzie iść
|
|
#2381 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#2382 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2383 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dostosowałam więc podpis do mojego debilizmu
|
|
|
#2384 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2385 | ||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Cytat:
To pewnie zaraz i u mnie spadnie Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||
|
|
|
#2386 | ||||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() Ewidentnie ponętna dziewoja w odzieniu o barwach wabiąco- (czerwony szeroki pas; czerwień jest wabiąca, bo kojarzy się z miłością i namiętnością) -mrocznych (czarny kombinezon; mroczy - bo czarne i obcisłe w tym wypadku kojarzy mi się z perwersją i kuszeniem do niezupełnie bezpiecznych zabaw) stoi przy koniu, który aż rwie się, żeby skoczyć w dal (dodajmy, że koń - dziki koń - to dla mnie symbol wolności, nieokiełznanej radości życia i dzikości). Ale zamiast oglądać tych dwoje (tzn. blond femme fatale + rumaka) harcujących gdzieś po bezkresnych stepach/łąkach/wpisać-odpowiednie, widzimy, że tkwią w (domyślnie: ciasnym) pomieszczeniu o małych okienkach, przez które widać zaledwie fragment świata. I na dobitkę, jest to świat umarły lub uśpiony, który za chwilę spowije noc - słońce już zachodzi, bo są długie cienie. Podsumowując: Tru-obrazek to - IMO - przedstawienie ograniczenia osobowości, niemożności spełnienia pragnień i życia pełnią życia. Uffff... Koniec epistoły! Ju i Tru uprasza się o niedawanie po łbie za prawdopodobną nadinterpretację ![]() ![]() Ekhem, jeśli Cię nie satysfakcjonuje to ciasto, to chętnie się nim zaopiekuję Śliniotoku tu można dostać ![]() Cytat:
Cytat:
Odbieram je mniej więcej tak jak Shreka - dziecko może taki film pooglądać i prawdopodobnie będzie się przy nim dobrze bawić, ale mnóstwa smaczków nie wyłapie, bo film pomimo że rysunkowy, to niekoniecznie jest dla dzieci i jest w nim o wiele więcej treści niż się wydaje. Cytat:
Przez takie pisane na biało zaczęłam Was podczytywać, bo to tajemnicze jest najbałdziej interesujące
|
||||
|
|
|
#2387 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() I pisz do mnie na biało,trzymaj kciuki i rzuć chociaż jedną kulkę ![]() edit-o kulki to Teziaka muszę prosić,śniegu ma dosyć
|
|
|
|
#2388 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
o jacie! świetne i na pewno troche prawdziwe , wiec dorobie sowje do interpretacji ze obrazek jest 2 wymiarowy tzn mozna go odczytac na 2 poziomach na 1 poziomie widzimy tru-veta w stajence z konikiem , drugi głębszy poziom wg wersji aileen uświadamia nam ze tru jest nieokiełznaną, dziką i perwersyjną istotą, spętaną szarą codziennością, która zamiast ujażmiać jednorożce musi ciężko pracować
|
|
|
#2389 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Ale Ty jesteś agresywna! No doprawdy typowa, większa kura ![]() Cytat:
![]() Cytat:
--- Położę się chyba, od trzynastej na nogach jestem ![]() |
||||
|
|
|
#2390 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
O matko,miłość do Ciebie wylewa mi się prawie wszystkimi otworami
Piszę zachowawczo "prawie",bo u Sałaci wszystkie otwory były w użyciu i po tym jakoś zaginęła
|
|
|
#2391 |
|
Zakorzenienie
|
Poproszę o jakieś streszenie
![]() kto jeszcze nie robił? ![]() znalazłam nowe mieszkanie, które dzisiaj prawdopodobnie potwierdzę i pt-so będę się przeprowadzać.... ![]() już zaczęłam sortowanie/wyrzucanie/pakowanie....
|
#2392 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Streszczenie jest takie,że paru osobom (mła tyż
) odbiło i to zdominowało ostatnie parę dni
|
|
|
#2393 |
|
Zakorzenienie
|
Betty gratuluję
jednak wszystko się układa Skarb trzymam za zdrowie Tż
|
|
#2394 | |
|
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() Właśnie wstałam po popołudniowej drzemce Śniło mi się, że był XIX w., mieszkałam w wielkiej posiadłości na Seszelach, a kreolska służąca szyła mi żółtą koronkową suknię z gorsetem Tańczyłam w tej sukni walca z jakimś gachem na wieczorku tanecznym na miejscowej plebanii, a potem latałam balonem nad wyspą ![]() Lepiej spłonąć niż zgasnąć, więc burn baby burn ![]() ![]() ![]() Z tego co kojarzę, to miała wyjeżdżać na jakieś weselicho w weekend (?) Dżdżowniczko suotka, jak bym śmiała?!?! I laf ju!!! No żesz kurna, weźcie się ogarnijcie kobiety!!!! ![]() ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2395 | ||
|
Zakorzenienie
|
To jest doprawdy plagiat!
Dobre sobie, klikam "zły post"!!!! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam nadzieję, że to już koniec problemów (na jakiś czas chociaż...) jeszcze tylko jakąś pracę fajną złapać... ![]() byłam w pupie i dostałam ipd... ![]() to musi być coś naprawdę fajnego, bo pośrednik wiele razy podkreślał, że mogę z tego zrezygnować bez konsekwencji, chociaż z ustawy wynikają, ale nie egzekwują.... ![]() a poza tym, to mam nowego chłopaka
|
|
#2397 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Moje pierwsze drożdżowe wyszło za✂✂✂iste
Wrzuciłam też trochę mrożonych jagód,pycha Oczywiście nie bez znaczenia jest fakt,że przepis Ves nie miał prawa się nie udać
|
|
|
#2398 |
|
Zakorzenienie
|
Betty - gratuluję
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2399 | ||
|
Zakorzenienie
|
No całe szczęście, że wchodziliśmy za darmo- bo pani grająca rolę dziewczynki- idiotki, jest znajomą Wojtka, przed którą zresztą zwiewaliśmy, aż się kurzyło, bo W. powiedział, że może nie wytrzymać i powiedzieć jej, jakie to gówno.
Cytat:
Szczęka mi opadła! To jest świetne- choć niewiele się pokrywa. ![]() Znaczy dziewoja faktycznie ma być kusząca, na granicy przyzwoitości (nieprzekroczonej- pas jest bardziej koralowy, niż czerwony), ale koń nie szykuje się do skoku, tylko pozuje (jest raczej statyczny) w najpiękniejszej pozie, jak konie na zawodach ujeżdzania, jest przy tym uległy i wesoły (uśmiecha się), a dziewczyna prawie się o niego opiera- czyli, krótko mówiąc, zadowolony pacjent z błyskiem w oku. Drzewo bezlistne mnie nie przygnębia, bo dla mnie oznacza przedwiośnie, a cienie pochodzą raczej od sztucznego źródła światła (za tym czarnym przepierzeniem z lewej), bo z okienek na tej wysokości koń i dziewoja byliby oświetleni od góry. Biel kontrastująca z czernią jest złagodzona sąsiedztwem beżu w kości słoniowej i ciemniejszego, dzięki czemu obrazek nie jest zimny. Krótko mówiąc- Tru jako wybitny lekarz, mający nawet pacjentów w kręgach estradowych, a przy tym sama mająca sceniczną prezencję, która ze zręcznością antylopy poruszać się może na obcasach nawet w oborze. ![]() AILEEN: "Tego typu" tzn. stylizowane na proste, dziecięce, o nieskomplikowanej tematyce, a jednocześnie naładowane treścią/przesłaniami/symbolami pod sufit. [/QUOTE] Ju: no widzisz, a ja o symbolice nie myslę prawie wcale, fakt, tematyka nieskomplikowana, mnie kojarzą się z rysunkami mody z żurnali lat 20/30stych i 60tych, dekoracyjność i płasko kładziona plama jest bliska rycinom japońskim/komiksom - to, co dla mnie najważniejsze, to uchwycenie ruchu i kreska. Cytat:
ale ta praca wcale Jej nie męczy- wprost przeciwnie, Tru wygląda wystrzałowo. ---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ---------- BETTY!!!! Gratuluję!!! Może nie na miejscu, ale zapytam- a ma mieszkanie?
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2011-05-03 o 17:16 |
||
|
|
|
#2400 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:49.

(Ju
) a tu już planują jego przelatywanie 

za oknem śnieg
To pewnie zaraz i u mnie spadnie 

Śniło mi się, że był XIX w., mieszkałam w wielkiej posiadłości na Seszelach, a kreolska służąca szyła mi żółtą koronkową suknię z gorsetem
Dobre sobie, klikam "zły post"!!!!