|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 |
|
BAN stały
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. VIII
Ale lipa. U mnie nie ma ani sękacza,ani tych batoników choco.
Ja najbardziej lubię z tych kaw latte. Jest najlepsza. Cappucino nie jest aż tak dobre. Zmykam od kompa,paa |
|
|
|
#3452 |
|
Raczkowanie
|
Hej babeczki!
W piątek w mojej ulubionej Biedronce zakupiłam sobie 2 pary okularów.Jedne w filoetowo-czarnej a drugie w brązowej oprawce,Wg, mnie fajnie wykonane no i sprawdziły się na majówce gdy świeciło słońce. Mega zadowolona jestem. Kupiłam też 2 zestwy Knorra z torebkami-pomarańczową i czerwoną. W Eleclercu ten sam zestaw jest o 1,20 zł droższy. No i nareszcie jest moja ulubiona musztardza grilowa!!!
|
#3453 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Można sprawdzić w innej Biedronce, czy mają dostępne inne numery butków.
Edytowane przez anula3333 Czas edycji: 2011-05-02 o 21:51 |
|
|
|
|
#3454 |
|
Zakorzenienie
|
Tak Was czytam i piszecie, że miałyście problemy z rozmiarówką tych trampek. Dziwne, bo ja noszę 37 i idealnie na mnie pasowały. W ogóle na pierwszy ogień przymierzyłam 36 bo czytałam na wątku, że numeracja jest jakaś nie teges, a tu okazuje się, że jak dla mnie wszystko w porządku. Może większe numery miały zachwianą równowagę
|
|
|
|
#3455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba w środę kupię jeszcze jedną parę jak zostanie mój rozmiar
|
|
|
|
|
#3456 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio probuje kupic surowego pstraga w biedronce, ale zawsze jak widze, to akurat nie mam jak go zabrac ze soba, a jak chcialam dzisiaj kupic na obiad, to akurat nie bylo...
Kupowal ktos? Co do kawy mrozonej to wiadomo, ze dobra, ja jednak bym chciala, zeby byla tez wersja nieslodzona... A i widzialam, ze serek wiejski podrozal. Zreszta ostatnio dwa razy pod rzad kupilam taki z pogranicza swiezosci, a nigdy wczesniej mi sie w biedro tak nie trafilo. A i gdzies znikly gotowe zupy - byly kolo sosow do spaghethi - ktos cos wie na ten temat? Z pozytywow - zel micelarny do demakijazu pojawil sie w regularnej ofercie - naprawde jest niedrogi a dobry. |
|
|
|
#3457 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny
ponawiam pytanie, ale czy w ogóle w którejkolwiek Biedronce u Was były te czajniki ceramiczne za 49,99, które miały być około 2-3 tygodnie temu? Bardzo mi zleży na Waszej odpowiedzi, bo strasznie chciałam taki czajniczek kupić
|
|
|
|
#3458 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3459 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
pyszna rybka jak się umie do dobrze podać![]() ja piekłam w piekarniku z vegetą i łyżką oleju z pestek a drugiego z masłem->ten 1000razy lepszy ![]() a jest w B. ryż brązowy? szukałam ostanio z 15min, niemiałam czasu wkurzyłam się wyszłam gdzie on stoi?
|
|
#3460 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3461 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jestem niemal pewna, że widziałam te czajniki i żałowałam nawet, że mam sprawny. Jednak musi to potwierdzić ktoś inny. Edytowane przez babcia_miecia Czas edycji: 2011-05-03 o 02:49 |
|
|
|
|
#3462 |
|
Raczkowanie
|
U mnie nie było tych czajników ;( a tak na nie czekałam...buu
|
|
|
|
#3463 |
|
Raczkowanie
|
zielona_zabcia: ryż brązowy jest wymieszany ze zwylym ryzem. ja tez kiedys sie naszukałam tego, ale znalazalam
![]() co do serka wiejskiego moze mało ludzie kupowali ostatnio i dlatego dostalas taki na pograniczu daty waznosci? mnie osobiscie serki z mlekovity te lekki najbardziej smakuja ![]() ja wczoraj kupilam sobie pstrąga wedzonego czy któraś z was jadla kiedys takie cudo? kupilam tez lososia wedzonego bo wydaje mi sie ze cena 9,99 za 150 g to nie az taka tragedia, patrzac np na real czy carrefour gdzie kosztuje okolo 15 czasem 20 pln... widzialam wczoraj trampeczki fajne byly, az zalowalam, ze nie mialam wiecej czasu bo bym sobie przymierzyla :P no i oczywiscie snaki salami wedzone mniamiiii moje ukochane to nic ze sa mega tuczace -w koncu to salami... ale raz na jakis czas mozna..apropo tych snackow widzialam takie takze w carrefour i wiecie za ile?? 7 PLN!!! masakra!! a w B. za 2,99 to sie nazywa przebicie ![]() kupilam wczoraj tez pieczarki marynowane, kocham je i sa tanie 5,89 za duzy sloik.. gdzie w marketach male sa czesto drozsze..no i kupilam torbe z knorra ale fajowa ta marchewka wzielam ostatnia!! ![]() milego dnia
|
|
|
|
#3464 |
|
Zakorzenienie
|
Pojawiła się u mnie wreszcie Estella Toffi, dziś spróbowałam i niestety nie wystawię pozytywnej opinii. Porównując do Grześka tofii- niewypał
Grzesiek jest pare groszy droższy i na prawdę lepiej dopłacić |
|
|
|
#3465 |
|
Wtajemniczenie
|
Ostatnio kupiłam chrupkie pieczywo żytnie just fit i powiem Wam, że jest naprawdę pyszne
![]() jak najbardziej polecam. mam nadzieję, że wejdzie do stałej oferty, kosztuje chyba 3zł
|
|
|
|
#3466 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie jest koło białego
|
|
|
|
#3467 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3468 |
|
Zadomowienie
|
Piszecie o trampkach, a u siebie ich nigdzie nie widziałam
Byłam w sobotę wieczorem i wszystko, co nowe było wyłożone i wczoraj, co prawda nie od rana, ale po trampkach ani śladu, żadnej ceny i żadnego wolnego miejsca ![]() Dziewczyny, a jak wygląda ta mrożona kawa, bo chyba jej nie widziałam... Może przeoczyłam
|
#3469 |
|
Raczkowanie
|
ja kupiłam oba rodzaje tego pieczywa Just Fit i stwierdzam, że to z sezamem jest duuuużo smaczniejsze ;-))
|
|
|
|
#3470 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3471 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, znacie jakiś zamiennik wycofanych już chyba cripsów/snacków Just Fit? Były w dwóch smakach: cebulka ze śmietanką i pomidorowe. Nigdzie indziej nie widziałam tego typu przekąski.
Edytowane przez pierniczek_ Czas edycji: 2011-05-03 o 12:54 |
|
|
|
#3472 |
|
Zadomowienie
|
|
#3473 |
|
Wtajemniczenie
|
jutro rano wstąpię po pracy do biedronki i kupię just fit z sezamem
![]() uwielbiałam te snacki just fit cebulka ze śmietanką, były super! jaka szkoda , że je wycofali (( i nie mam pojęcia czy jest jakiś zamiennik tych snacków...
|
|
|
|
#3474 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Żel micelarny - również polecam. Ostatnio kupiłam trzy pary okularów przeciwsłonecznych, niestety dla siebie nic nie znalazłam, ale dzieciaki - zadowolone. Te okularki takie młodzieżowe, w sam raz dla chłopców w młodym wieku co to wszystko gubią, nie żal tych wydanych niecałych 10 zł. ![]() Lubię też Biedronkowe parówki, pakowane są chyba po 500 g. Smaczne i niedrogie są również pasztety, takie w zgrzewanej folii. Różne smaki. Ser żółty - nie polecam, jak dla mnie jakiś taki bez smaku... Może zły wybrałam, są różne rodzaje. |
|
|
|
|
#3475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O, zgadzam się, dla mnie ser żółty z biedry nie jest najlepszym zakupem. Przyznaję od razu, że nie próbowałam wszystkich rodzajów, ale ten który kupiłam skutecznie odstraszył mnie od innych serowych zakupów. Zupełnie bez smaku, jakiś taki nieprzyjemnie miękki i strasznie ciapał się przy ścieraniu i krojeniu, miałam wrażenie że to nie ser tylko jakaś dziwna substancja. |
|
|
|
|
#3476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przecież serów w Biedronce jest masa, mam być jasnowidzem, by się domyślić o którym piszesz? ![]() Ja uwielbiam dwa sery żółte z biedronki- Liliput i ser z ziołami pakowany w plastrach
Zima minie wiosna przejdzie lato w niepamięci legnie rok Serce mnie nie boli, ręce ciągle zdolne do poświęceń są Oczy trochę senne, wszystkie moje drogi wiodą w noc Piotr Rogucki - I'm Not Afraid Of Your Soul |
|
|
|
|
#3477 |
|
Zakorzenienie
|
Sery żółte w biedronce nie wychodzą tanio, bo są pakowane.
|
|
|
|
#3478 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
agusiowata- przecież są sery w kostce w biedronce. Ja lubię ser salami. Jest bardzo smaczny
Edytowane przez Dominique_90 Czas edycji: 2011-05-03 o 15:20 |
|
|
|
|
#3479 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też żałuję... Od wczoraj za to zajadamy się orzeszkami w otoczce chilli i zielonej cebulki, którą dla Biedro robi Felix - pychota za śmieszną kasę! ![]() W radio właśnie słyszałam, że Cola Oryginals 2L po 1,49....trzeba będzie się zaopatrzyć na zapas bo oferta świetna!
Wszystkie nieba bym oddała aby z TOBĄ dzielić jedno piekło Edytowane przez Aranka Czas edycji: 2011-05-03 o 16:32 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:31.

żadnych więc nie wzięłam, a naprawdę ładne są
Można sprawdzić w innej Biedronce, czy mają dostępne inne numery butków.
Chyba w środę kupię jeszcze jedną parę jak zostanie mój rozmiar

pyszna rybka jak się umie do dobrze podać

Byłam w sobotę wieczorem i wszystko, co nowe było wyłożone i wczoraj, co prawda nie od rana, ale po trampkach ani śladu, żadnej ceny i żadnego wolnego miejsca 
i ser z ziołami pakowany w plastrach