Kwiecień plecień, bo przeplata - ta w dwupaku, ta - dzieciata! Mamy maj-czerwiec 2011 - Strona 118 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-03, 17:20   #3511
bzyczka1
Zakorzenienie

Dot.: Kwiecień plecień, bo przeplata - ta w dwupaku, ta - dzieciata! Mamy maj-czerwie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
SiLee, Grazin Ale jeśli tż będzie wpisany jako ojciec, to nie jesteście samotnymi matkami. Czyli, żeby się w ogóle ubiegać, to chyba musieliby się dziecka wyprzeć...

A BTW w Ząbkach pod W-wą dają drugie
Szkoda, że się nie zameldowałam u rodziców
Cytat:
Napisane przez Grazin Pokaż wiadomość
teoretycznie chyba nie...
bo wiadomo kazde dziecko ma jakiegoś ojca ktory jest wpisany, ale przecież nie znaczy to tego ze ten ojciec wychowuyje dziecko. wiec mozna byc matką samotnie wychowującą dziecko a ojciec jest wpisany z imienia i nazwiska. bynajmniej ja tak to interpretuje.
podejrzewam ze jeśli jest to przyznawane z opieki społecznej to jest przeprowadzany jakis wywiad środowiskowy

Jest tak jak Grazin pisze...dziecko może mieć wpisanego ojca ale ten ojciec przecież nie musi wychowywać dziecka a matka nie doznała cudownego samozapłodnienia ojca zna, ojciec się przyznaje do dziecka ale matka z nim nie żyje, czyli jest samotną matką.
A co do tego kogo wliczają...to ciężko to określić kogo wliczają a kogo nie. Jeżeli mieszka się pod jednym dachem przysłowiowym, to można udowadniać jakoś że prowadzi się oddzielne gospodarstwo, u nas na uczelni tak niektóre dziewczyny robiły. No ale u nich to faktycznie było tak że one same sobie wszystko opłacały, jedzenie rachunki po części i inne rzeczy. No same siebie utrzymywały.

Dziewczyny..brzuch nam dzisiaj zaoszczędził wydania 250zł wjechałam pod zakaz, świadomie chciałam sobie skrócić drogę i jak tylko wjechałam to z naprzeciwka wyjechała policja jak tak to ich nigdy nie ma a tutaj klops. No mówię no trudno, wiem że źle zrobiłam miałam pecha i tyle. Ale wzięli dokumenty ode mnie posiedzieli w radiowozie, pewnie sprawdzili moje konto punktowe, a że puste, nawet żadnego pouczenia ani nic to wyszedł pan policjant i pouczył mnie, jeszcze rzucił tekstem że to wykroczenie to by było 250zł i 5 punktów i że to by już wyprawka była. no ale mam nauczkę żeby sobie drogi nie skracać następnym razem, wstyd mi teraz

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-03, 17:21   #3512
MoniaK
Zakorzenienie

Dot.: Kwiecień plecień, bo przeplata - ta w dwupaku, ta - dzieciata! Mamy maj-czerwie

Właśnie zjadłam mega zdrowy gorący kubek

Na której stronie materaca najpierw kładziemy dziecko? Wiem że była o tym mowa ale nie zapisałam sobie i zapomniałam, starość nie radość Mój na jednej stronie jest gładki a na drugiej ma takie wypełnienie jakby z trawy (kokos)

Welfinek, ale masz termin na jutro czy umówioną cesarkę?

Bzyczka, no nieźle to Ci się upiekło

Edytowane przez MoniaK
Czas edycji: 2011-05-03 o 17:23
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-03, 17:22   #3513
enchantresss
Rozeznanie

Cytat:
enchant Jeśli myślisz, że 50 czapeczek Grazin to rekord, to chyba nie wiesz, ile bodziaków ma moria
boję się pytać, ale uświadom mnie?
Cytat:
Napisane przez welfinek Pokaż wiadomość
Witam

Ludzie, ja jutro rodzę a nawet łóżeczka nie złożyłam Lenka, jutro jeszcze nie wychodź
to może złóż

Gabrysia

04.06.2011
<3

enchantresss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-03, 17:23   #3514
the_sania
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
Właśnie zjadłam mega zdrowy gorący kubek

Na której stronie materaca najpierw kładziemy dziecko? Wiem że była o tym mowa ale nie zapisałam sobie i zapomniałam, starość nie radość Mój na jednej stronie jest gładki a na drugiej ma takie wypełnienie jakby z trawy (kokos)
no kokos na kokosie na poczatek

Marcelek 30.05.2011

the_sania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-03, 17:25   #3515
welfinek
BAN stały

MoniaK - termin
enchantresss - jutro tata przyjdzie mi złożyć
welfinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-03, 17:26   #3516
bzyczka1
Zakorzenienie

łoo matko ja nawet nie wiedziałam że to jakaś różnica z tym materacem...idę zaraz sprawdzę jak ja mam wsadzony

Nasz skarb
Stary 2011-05-03, 17:27   #3517
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

paulis, anulka, renee - nie godze sie ale też nie kłócę

oczywiscie mąz słowa nie dotrzymał i jeszcze go nie ma !!
Przed chwila dzwonił, ze wychodzi z pracy - musiał iśc na jakies calle - tzn na pewno nie musiał bo generalnie jego firma w wiekszości nie pracuje - jednak on bez pracy zyc nie moze i najczesciej czy to 1,3 maj, czy wszystkich swietych czy 11.11 to on do pracy MUSI zajerzec

Powiedział ze jedzie sie wykąpsiac, spakowac, wypić kawe, wypalic papierosa, coś zjeść i wyjezdza... tak wiec znając jego tempo moze ok 20 wyjedzie z Krk (a przypominam, że wczoraj sie zaklinał, ze o 6 rano wyjedzie z domu i o 8 u mnie będzie)
Zakładał, ze bedzie pracował ode mnie z domu.... prosiłam wczoraj 5x by nie obiecywal bo pewnie nie da rady byc tak rano... ale mąż przysiegał ze sie zmienił i bedzie zdania dotrzymywał skonczyło sie jak zwykle.... No nic... Moze za jakieś nascie lat sie przyzwyczaje.. bo dla mnie takie rzucanie słów na wiatr to coś najgorszego co może byc.
Wazne ze cisnienia nie mam tzn niskiego tez nie mam bo ciagle ok 130/80 - 135/85 ale nie biore leków

Tak na szybko Was przeleciałam bo lezałam przed tv, słuchalam opowiadan rodziców i spałam 3h, bo czekałam na nich do 2 a wstałam o 7.

Anulko, Ty taka smutasna dziś jestes Przykro mi bardzo... czy juz troszke humorek sie poprawił ?
Ja kocham kurnik, ciupałam tam kiedys namietnie w literaki, domino ale nie zagladałam juz dłuuuuuuuugo.
A snieg u nas sypie i sypie............ moje auto ma jeszcze zimowe opony hihi ale to tylko dlatego, ze ida do wywalenia juz i kazali mi do oporu na nich jezdzic az je zedrę a letnie muszę i tak kupic - wszystkie w tym samym czasie sie wykonczyły
Enchantresss jak Twoje samopoczucie przed jutrem? Od ktorej godzinki mamy trzymac kciuki ??

Grazin, ale fajowskie gadzety dostałas Jak skurczybyki ??
Ile Ty masz czapeczek ???????????????????

Matall, brawo za nastepny tydzien !! Oby juz ostatni

Listopadowa, andziot... bo ja normalnie na J. Góre pojadę jutro prosić o Wasze rozpakowanie
Ejjj nooooo - dziewczynki w Waszych brzusiach - apeluję do Was Na zewnątrz fik, zimę w maju podziwiac, bo więcej się takowa może nie zdarzyc

Loluś, ale miałaś wenę na porzadki Straszne to jest jak nad człowiekiem coś wisi, że trzeba zrobic. No ale za to jaka satysfakcja teraz Wózeczek macie już u siebie ?

Renee słoneczko ???? OMG ! u mnie na drzewach juz z 20 cm sniegu Piekną magnolię pewnie szlag trafi
I Ty kolejna masz dziś dzień na porządki Szalejecie no ale jak masz wenę to trzeba korzystac

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-03, 17:34   #3518
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez the_sania Pokaż wiadomość
no kokos na kokosie na poczatek
czyli na tej "chropowatej" stronie?

Cytat:
MoniaK - termin
eee to jeszcze nie jest powiedziane, że jutro urodzisz

Daisyyy, no żeszzz kurde My już tu myślałyśmy, że romantic wieczór macie Ja też nie znoszę takiej niesłowności
Stary 2011-05-03, 17:34   #3519
enchantresss
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
łoo matko ja nawet nie wiedziałam że to jakaś różnica z tym materacem...idę zaraz sprawdzę jak ja mam wsadzony
ja mam kokos-gryka i wtedy jest na pewno różnica, bo te kuleczki malunie to chyba nie bardzo dla noworodka i dlatego kokos sama nie wiem .. ale wydaje mi się, że jak pianka-kokos to nie robi to jakiejś dużej różnicy, hmmmmmm .......
Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
paulis, anulka, renee - nie godze sie ale też nie kłócę

oczywiscie mąz słowa nie dotrzymał i jeszcze go nie ma !!
Przed chwila dzwonił, ze wychodzi z pracy - musiał iśc na jakies calle - tzn na pewno nie musiał bo generalnie jego firma w wiekszości nie pracuje - jednak on bez pracy zyc nie moze i najczesciej czy to 1,3 maj, czy wszystkich swietych czy 11.11 to on do pracy MUSI zajerzec

Powiedział ze jedzie sie wykąpsiac, spakowac, wypić kawe, wypalic papierosa, coś zjeść i wyjezdza... tak wiec znając jego tempo moze ok 20 wyjedzie z Krk (a przypominam, że wczoraj sie zaklinał, ze o 6 rano wyjedzie z domu i o 8 u mnie będzie)
Zakładał, ze bedzie pracował ode mnie z domu.... prosiłam wczoraj 5x by nie obiecywal bo pewnie nie da rady byc tak rano... ale mąż przysiegał ze sie zmienił i bedzie zdania dotrzymywał skonczyło sie jak zwykle.... No nic... Moze za jakieś nascie lat sie przyzwyczaje.. bo dla mnie takie rzucanie słów na wiatr to coś najgorszego co może byc.
Wazne ze cisnienia nie mam tzn niskiego tez nie mam bo ciagle ok 130/80 - 135/85 ale nie biore leków

Tak na szybko Was przeleciałam bo lezałam przed tv, słuchalam opowiadan rodziców i spałam 3h, bo czekałam na nich do 2 a wstałam o 7.

Enchantresss jak Twoje samopoczucie przed jutrem? Od ktorej godzinki mamy trzymac kciuki ??
ehh, ah ten Twój mężul normalnie pałą go !
ja też strasznie nie lubię jak mi ktoś obiecuje, a potem jego słowami można sobie za przeproszeniem tyłeczek podetrzeć ..
ostatnio mi TŻ obiecał, że już do porodu NIC nie pije na pewno, a w wielkanoc się z moimi wujkami napił .. niby głupio było odmówić, ale przecież obiecał także obiecanki cacanki ..

a samopoczucie w porządku dziś, najgorszy będzie czwartek-matma .. kciuki od 9, bo o 9 zaczynamy pisać .. ale w sumie trzymajcie już od 7 żebym gdzieś po drodze do szkoły się nie połamała, nie urodziła czy coś..

Gabrysia

04.06.2011
<3

Stary 2011-05-03, 17:35   #3520
the_sania
Wtajemniczenie

Cytat:
czyli na tej "chropowatej" stronie?
na trawce

Marcelek 30.05.2011

the_sania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-03, 17:44   #3521
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Witam

Ludzie, ja jutro rodzę a nawet łóżeczka nie złożyłam Lenka, jutro jeszcze nie wychodź
Możemy się zamienić...
Edzik wychodź jutro
Narobił zamieszania, jak tż był w szpitalu i teraz wszyscy dzwonią i pytają czy już. A on NIC

enchant Nie pamiętam dokładnej liczby, ale wiem, że ona się sama dziwiła, jak znajdowała zdjęcia, które na forum wrzucała, bo nie pamiętała, że takie ma
I było tego NAPRAWDĘ dużo

daisy Mam nadzieję, że już ostatni

enchant Trzymamy mocno już dziś, żebyś się wyspała, żebyś dotarła na czas i bezproblemowo, a jutro od 9 będziemy trzymać, żeby Ci dobrze poszło

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-03, 17:47   #3522
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez the_sania Pokaż wiadomość
na trawce
no właśnie to jest taka trawka dziękuję pięknie

Enchann, to trzymamy jutro kciuki
Stary 2011-05-03, 18:00   #3523
enchantresss
Rozeznanie

Cytat:

enchant Trzymamy mocno już dziś, żebyś się wyspała, żebyś dotarła na czas i bezproblemowo, a jutro od 9 będziemy trzymać, żeby Ci dobrze poszło
Cytat:
no właśnie to jest taka trawka dziękuję pięknie

Enchann, to trzymamy jutro kciuki

jesteście NAJUKOCHAŃSZE na świecie !
tyle w temacie , o .

Gabrysia

04.06.2011
<3

Stary 2011-05-03, 18:03   #3524
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Kochaniutkie walcze z jego niesłownościa szósty rok.. niereformowalny
Nie zdziwie sie tez, jesli w ogole nie przyjdzie bo przeciez w sobote dzwonił, ze za chwilkę wyjezdza a gdy do niego zadzwoniłam powiedział, ze "jestem pijany"

Nie wazne.

Es od POZIOMKI!!!!!!!!

MELDUJE Z FRONTU, ŻE OBLAŁA MNIE FALA MIŁOŚCI NIE DO OPISANIA. HANECZKA JEST GRZECZNA I ŁADNIE UCZY SIĘ CIUMKAC CYCA. JA DOCHODZE DO SIEBIE PO CC. POZDROWIENIA DLA NASZEJ FORUMOWEJ PACZKI SZCZEGÓŁY I ZDJECIA JAK WRÓCE CZYLI PT CHYBA
POZDROWIENIA OD HANKI KONSTYTUCJI :d

Twój pierwszy krzyk...

Stary 2011-05-03, 18:04   #3525
moria44
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez enchantresss Pokaż wiadomość
filologia angielska - dzięki Gabrysi zaocznie ..
jeszcze nie wiem tylko jaka specjalizacja, chciałabym tłumacz, ale jest najcięższa i nie wiem czy sobie poradzę więc może nauczycielska...
enchan po pierwsze już dziś zaciskam kciuki za jutrzejszy dzień
No i polecam Ci tą specjalizację nauczycielską Studia są naprawdę ciekawe, będziesz miała trochę zajęć z zakresu psychologii, psychopedagogiki i pedagogiki - bardzo ciekawe jeśli interesuje Cię proces nauczania m.in. dzieci - ja te zajęcia uwielbiałam
No i możesz po takiej specjalizacji uczyć w przedszkolu i szkole (podstawówka, gimnazjum,liceum).
A tłumacza to możesz sobie po studiach spokojnie zrobić nawet w rok, dostaniesz papierek i będziesz siedziała w słownikach

Cytat:
enchant Jeśli myślisz, że 50 czapeczek Grazin to rekord, to chyba nie wiesz, ile bodziaków ma moria
Potwierdzam Zdarzyło się nawet tak, jak pisze matall, że znalazłam zdjęcia bodziaków, które prezentowałam na forum a nie wiedziałam, że je w ogóle mam i okazało się, że wrzuciłam do szafy "reklamóweczkę" ciuszków i kompletnie o nich zapomniałam
No i wyszło na to, że mam 50szt. bodziaków A na tą chwilę pasujących na Igusię mam tylko 7 szt. ale powoli dorasta do reszty

God couldn’t be everywhere, so he created mothers

moria44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-03, 18:06   #3526
enchantresss
Rozeznanie

Cytat:
Nie zdziwie sie tez, jesli w ogole nie przyjdzie bo przeciez w sobote dzwonił, ze za chwilkę wyjezdza a gdy do niego zadzwoniłam powiedział, ze "jestem pijany"

Nie wazne.

Es od POZIOMKI!!!!!!!!

MELDUJE Z FRONTU, ŻE OBLAŁA MNIE FALA MIŁOŚCI NIE DO OPISANIA. HANECZKA JEST GRZECZNA I ŁADNIE UCZY SIĘ CIUMKAC CYCA. JA DOCHODZE DO SIEBIE PO CC. POZDROWIENIA DLA NASZEJ FORUMOWEJ PACZKI SZCZEGÓŁY I ZDJECIA JAK WRÓCE CZYLI PT CHYBA

daisy
kochana
on Cię powinien na rękach nosić ! a nie takie cuda wyczyniać ..

a sms od poziomki mnie rozczulił
to musi być niesamowite uczucie..
taka fala bezgranicznej miłości do dzidzi ..
hanka konstytucja hihi

Gabrysia

04.06.2011
<3

Stary 2011-05-03, 18:07   #3527
moria44
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie wazne.

Cytat:
Es od POZIOMKI!!!!!!!!
Fala miłości... Super, że Hanutka grzeczna córunia i cyca ciągnie Już się nie mogę doczekać jej zdjęć

Stary 2011-05-03, 18:10   #3528
gusiagatko
Zakorzenienie

Cytat:

Es od POZIOMKI!!!!!!!!

Znów mam mokre oczy. Poziomka zalana falą miłości

Z niecierpliwością czekam na fotki

Moria Piękny avatar

Ddaaiissyy

06.07.2011
06:06

Edytowane przez gusiagatko
Czas edycji: 2011-05-03 o 18:11
gusiagatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-03, 18:10   #3529
MoniaK
Zakorzenienie

To Pozioma miała cc? Myślałam że ona cały czas nastawiała się na sn.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-03, 18:10   #3530
Lolka1212
Zadomowienie

Mary i Hanka Konstytucja

Ddaaiissuś
za ciśnienie Dobrze, że nie jest takie niskie jak wczoraj. uff

Na męża nie wsciekaj się jeszcze bardzo, zobaczymy co będzie jak przyjedzie - jak będzie się starał o naszą kochaną Ddaaiissunię ..i jak przepraszał!

Wózek jest.. ale jeszcze w pudłach Jedyne co to fotelik wyciagnełam i stoi na honorowym miejscu na środku stołu.. a w sumie wyciągnełam tylko dlatego, że kupiłam fajną zabaweczkę do fotelika, taką pszczółkę kolorową i chciałam przymierzyć

A wy postanowiliście już czy Mutsy czy Murę bierzecie? Kiedy kupujecie?

Grazin a co ty zadecydowałaś coś w sprawie furki dla Sebastianka??

Edytowane przez Lolka1212
Czas edycji: 2011-05-03 o 18:13
Lolka1212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-03, 18:11   #3531
enchantresss
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez moria44 Pokaż wiadomość
enchan po pierwsze już dziś zaciskam kciuki za jutrzejszy dzień
No i polecam Ci tą specjalizację nauczycielską Studia są naprawdę ciekawe, będziesz miała trochę zajęć z zakresu psychologii, psychopedagogiki i pedagogiki - bardzo ciekawe jeśli interesuje Cię proces nauczania m.in. dzieci - ja te zajęcia uwielbiałam
No i możesz po takiej specjalizacji uczyć w przedszkolu i szkole (podstawówka, gimnazjum,liceum).
A tłumacza to możesz sobie po studiach spokojnie zrobić nawet w rok, dostaniesz papierek i będziesz siedziała w słownikach

Potwierdzam Zdarzyło się nawet tak, jak pisze matall, że znalazłam zdjęcia bodziaków, które prezentowałam na forum a nie wiedziałam, że je w ogóle mam i okazało się, że wrzuciłam do szafy "reklamóweczkę" ciuszków i kompletnie o nich zapomniałam
No i wyszło na to, że mam 50szt. bodziaków A na tą chwilę pasujących na Igusię mam tylko 7 szt. ale powoli dorasta do reszty
oo .. no to chyba jednak się na tą nauczycielską zdecyduję
a w przedszkolu, podstawówce i chyba gimnazjum można już po samym licencjacie podobno pracować ? bo chyba w szkole średniej już trzeba mgr ..

a co do ubranek.. pocieszyłaś mnie
ja aktualnie mam około 40 bodziaków, ale kilka mam na 68cm nawet , więc mam nadzieję, że zdążę w to Malutką ubrać

Gabrysia

04.06.2011
<3

Stary 2011-05-03, 18:18   #3532
Klaterina
Zadomowienie

bzyczka1 no to ci się upiekło

pospałam, wygrzałam się, aż mi lepiej
Stary 2011-05-03, 18:20   #3533
MoniaK
Zakorzenienie

Idę sobie położyć błoto na paszczę i będę wyglądać jak prawdziwa Fiona

Ciekawe czy w nocy któraś urodzi
Stary 2011-05-03, 18:43   #3534
moria44
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gusiagatko Pokaż wiadomość
Moria Piękny avatar

Cytat:
Napisane przez enchantresss Pokaż wiadomość
a w przedszkolu, podstawówce i chyba gimnazjum można już po samym licencjacie podobno pracować ? bo chyba w szkole średniej już trzeba mgr ..
Dokładnie tak

Stary 2011-05-03, 18:50   #3535
enchantresss
Rozeznanie

Cytat:
Idę sobie położyć błoto na paszczę i będę wyglądać jak prawdziwa Fiona

Ciekawe czy w nocy któraś urodzi
też sobie maseczkę zrobiłam ..
z żółtej glinki antystresowa

moria , avatarek faktycznie prześliczny
w ogóle oglądam album Iguśki conajmniej raz dziennie i się Nią zachwycam !

Gabrysia

04.06.2011
<3

Stary 2011-05-03, 18:54   #3536
andziot
Zakorzenienie

ja też chcę FALĘ MIŁOŚCI już poczuć !!!!!!!!!!!!!!!!!!

o jakich Wy rzeczach gadacie : błoto, rzyganie, trawka

ja dopakowuje torbę do końca (chyba się nie zmieszczę)
i udzielam instrukcji w razie W i co do Zosi .....
(spytałam nawet mężula czy wie gdzie ma Zosia ciuszki i jedzenie,
a on do mnie: " to Zosia je ????? " )

enchan POKAŻ CO POTRAFI PRAWDZIWA MAMUŚKA jutro
(tzn nie ródź tylko napisz pięknie maturkę )

ale mnie kłuuuuje w przyziemiu ...

andziot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-03, 18:55   #3537
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Lolus, JA postanowiłam jaki wózek... a co
Chyba moge sobie porządzić czasem a na dodatek jak sie okazało wózek nam kupują moi rodzice - uparli się i koniec.... Chcą sie czuc dziadkami pełna geba.. kłocenie sie z nimi, ze stac nas jeszcze poki co na wózio nic nie da...
Tak wiec tylko i wyłącznie MURA wchodzi w gre
Wiesz co, a czy ten fotelik to tez moze byc traktowany jako takie nosidełko, że moge z dzidzią wskoczyć do sklepu na szybkie zakupy trzymając ją własnie w tym foteliku?
Czy są jeszcze jakieś dodatkowe sprzęty własnie typu nosidełko ?

Moria TWOJ AVATAR

MoniaK jakie bloto a romantyczne wieczory i mój maz? No way... chyba, ze jak sobie meza zmienie On jest tak romantyczny jak z koziej dupy trąbka

Mnie znów dzień w dzień czysci
moze organizm rozpocząć oczyszczanie miesiac przed terminem chyba nie

Twój pierwszy krzyk...

Stary 2011-05-03, 18:58   #3538
enchantresss
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość
ja też chcę FALĘ MIŁOŚCI już poczuć !!!!!!!!!!!!!!!!!!

o jakich Wy rzeczach gadacie : błoto, rzyganie, trawka

ja dopakowuje torbę do końca (chyba się nie zmieszczę)
i udzielam instrukcji w razie W i co do Zosi .....
(spytałam nawet mężula czy wie gdzie ma Zosia ciuszki i jedzenie,
a on do mnie: " to Zosia je ????? " )

enchan POKAŻ CO POTRAFI PRAWDZIWA MAMUŚKA jutro
(tzn nie ródź tylko napisz pięknie maturkę )

ale mnie kłuuuuje w przyziemiu ...
haha, uwielbiam czytać opowieści : Twój mężul + Zosia
ale i tak najlepsze było jak nie zauważył, że Zosieńce woda z wanny wyleciała

ok, jutro dam z siebie wszystko
kładę brzuch na ławkę i jazdaaa
Cytat:
Mnie znów dzień w dzień czysci
moze organizm rozpocząć oczyszczanie miesiac przed terminem chyba nie
ja myślę , że to po tej ogromnej ilości magnezu, który spożywasz

Gabrysia

04.06.2011
<3

Stary 2011-05-03, 19:01   #3539
bzyczka1
Zakorzenienie

a mnie coraz gorzej idzie jedzenie, tzn coraz mniej mi się w żołądku mieści chyba latam do toalety co chwilę, mała mnie kopie gdzie popadnie, ciężko mi się już siedzi...no masakra...chciałabym już urodzić chyba

jutro mam wizytę na 13,15 mam wcześniej zrobić KTG...ile to trwa?? Żebym za długo tam siedzieć nie musiała

Nasz skarb
Stary 2011-05-03, 19:07   #3540
Lolka1212
Zadomowienie

Cytat:
(..)Tak wiec tylko i wyłącznie MURA wchodzi w gre
Wiesz co, a czy ten fotelik to tez moze byc traktowany jako takie nosidełko, że moge z dzidzią wskoczyć do sklepu na szybkie zakupy trzymając ją własnie w tym foteliku?
Czy są jeszcze jakieś dodatkowe sprzęty własnie typu nosidełko ?
Ddaaiisuś Mura jest okej.. ale szczerze - trochę sie przeraziłam jak stelaż podniosłam.. straaasznie ciężki.. nie wiem, może teraz, jeszcze będąc w ciąży i mając manię na "niedzwiganie" ciężkich rzeczy, tak mi sie wydaje.. Chociaż to chyba każdy z pompowanymi tak ma ..

A fotelik dokładnie tak jak piszesz.. to jest i nosidełko i siedzonko dla dzidzi do samochodu i jeszcze nawet jako bujak może posłużyć, bo połozone na parkiecie daje się huśtać heh

Tak sobie myślę, że jak do znajomych wpadniemy z dzidzią, to wiadomo małego w tym foteliku przyniesiemy z autka i w razie co mozna będzie tak go pobujać.. bo w domu, to wiadomo, będzie miał swój specjalny, kolorowy bujaczek

Andziotku męzuś jest "debeściak"

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości