![]() |
#4891 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwcowe Panny Młode - część II
Edytka, niestety tak jest, że nie wszyscy przyjdą. A ile osób zaprosiliście i do kiedy macie termin potwierdzenia?
#4892 |
Raczkowanie
|
Nam jeszcze nikt nie odmówił ale w rodzinie TŻta jest drugie wesele tego samego dnia więc pewnie ktoś odmówi.
Jeśli chodzi o rzecz pożyczoną, starą i niebieską to będzie podwiąska ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4893 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
nie martw się. te 70 napewno nie długo się odezwie i będziecie wiedzieć
![]() |
#4894 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Góra neistety mi nie pasowała (bo bez push-up'ów). Cały komplet jest śliczny ![]() Gratulacje ![]()
11.06.2011 - Żonka ![]() 23.07.2012 - zostałam mamą małej Milenki ![]() nakarm Psiaka: http://www.pmiska.pl Edytowane przez amandi84 Czas edycji: 2011-05-03 o 13:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4895 |
Rozeznanie
|
145 osób prosiliśmy. A termin potwierdzenia daliśmy na 30 kwietnia bo 13 musimy na sali podać liczbę gości.
Edytowane przez edytkaac Czas edycji: 2011-05-03 o 13:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#4896 |
Zakorzenienie
|
U nas z zaproszonych 155 przyszło 125.
#4897 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
my prosiliśmy 130 osób do tej pory wyszło nam że potwierdziło 112 osób a jeszcze parę nie odpowiedziało. Ja się tym jakoś nie martwię, po prostu mniej zapłacę za salę, a odmówiły nam osoby starsze tak naprawdę. jeszcze zobaczymy jak to wyjdzie ostatecznie. Ale ludzie są nie poważni, wiedzą że czeka się na potwierdzenie a nie zadzwonią tylko człowiek sam się musi pytać.
25 czerwca 2011 r. godz. 16:30 ![]() MICHAŁEK
![]() 18. 04. 2012 r. ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4898 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nam odmówiły nie tylko osoby starsze ale też młodzi... Myślałam że będzie z tym lepiej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4899 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
U mnie jeden wujek odmówił przyjścia na mój ślub bo wyjeżdżają do Barcelony, rozumiem, ale mimo wszystko było mi przykro. Tym bardziej, że rodzina od strony mojego taty jest dość mała i liczyłam, że wszyscy przyjdą.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4900 |
Rozeznanie
|
Kolega TŻ powiedział że nie przyjdą bo ich roczna córka z nikim nie zaśnie tylko z mamą... ( nawiasem mówiąc jego żona pracuje więc ich córeczka nie jest ciągle z nią).
Jedni powiedzieli też że idą wtedy do pracy... A moja koleżanka dzisiaj dzwoniła i wogóle nie powiedziała dlaczego - tylko że nie przyjdą... Najgorsze jest to że te ich wymówki są takie jak by po prostu nie chcieli przyjść ![]() Jakiegoś doła mam przez to... Przykre... |
![]() ![]() |
![]() |
#4901 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jednak człowiek, liczy że wszyscy przyjdą, i że będą się z nami cieszyć w tym dniu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4902 |
Rozeznanie
|
u nas odmówiły już 53 osoby(43 z mojej strony i 10 ze strony tż) i ze 143 zrobiło się 90 osobowe wesele.. jakbym wiedziała to bym mniejszą salę zamówiła....
jest mi bardzo przykro bo na niektóre osoby liczyłam no ale co zrobię przecież ich nie zmuszę...
"dziecko to taki szczęśliwy początek człowieka" Edytowane przez Niunia20 Czas edycji: 2011-05-03 o 15:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#4903 |
Wtajemniczenie
|
Kurcze dziewczyny jak wym macie wszystko po planowane wszystko jak w zegarku... ja tu się zaczynam stresować bo jeszcze tylko miesiąc a ja sukienki nie widziałam, nie mierzyłam ...
jesli chodzi o gości to u nas z mojej rodziny na 117 zaproszonych osób swoją obecność potwierdziło tylko 55... ale za to znajomi raczej wszyscy przyjdą więc będzie fajnie bo dużo młodych i wesele nie przekroczy 110 osób... |
![]() ![]() |
![]() |
#4904 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
rzeczywiście spora liczba gości Ci odpadła:/ przykre no ale niestety tak bywa. jestem pewna, że z tymi co bedą będziecie się super bawić na weselu ![]() ---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ---------- [QUOTE=edytkaac;26683816]Kolega TŻ powiedział że nie przyjdą bo ich roczna córka z nikim nie zaśnie tylko z mamą... ( nawiasem mówiąc jego żona pracuje więc ich córeczka nie jest ciągle z nią). Jedni powiedzieli też że idą wtedy do pracy... A moja koleżanka dzisiaj dzwoniła i wogóle nie powiedziała dlaczego - tylko że nie przyjdą... Najgorsze jest to że te ich wymówki są takie jak by po prostu nie chcieli przyjść ![]() Wymówki nt. dzieci są akurat trochę dziwne. Jeśli mała nie zaśnie to niech chociaż przyjdą na ślub, może jeszcze by się im udało zostać z 2 godz. na weselu. U nas będzie kilka par co mają dzieci i nie słyszeliśmy nic nt. problemów z opieką, 1 nawet będą jechać 300 km. U nas raczej nie zauważyliśmy wymówek w stylu że nie chca po prostu przyjść. Kilka osób odpada bo mieszkają zagranicą (wiadomo koszty biletu, dłuższy urlop itp) , inne są starsze lub mają problemy ze zdrowiem więc jakoś rozumiemy. 1 koleżanka urodzi parę dni przed 18.06 a może nawet w maju i powiedziała że jak tak będzie to na ślub się napewno zjawią. Ja najbardziej ubolewam, że moja najlepsza przyjaciólka co miała być świadkową stara się o wizę dla męża obcokrajowca i akurat w maju musi złożyc do urzędu paszport (a dowodu nowego nie ma wyrobionego jeszcze) nie przyjedzie. Jak widać patrząc na posty każdy mało co się spodziewa że pewnych osób jednak nie będzie.
18.06.2011 ![]() Edytowane przez mealla Czas edycji: 2011-05-03 o 17:34 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4905 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jest denerwujące, że niektórzy nie szanują innych, przecież nie dla parady piszemy na zaproszeniach, że prosimy o potwierdzenie przybycia.. ![]() Cytat:
![]() Nam jeszcze nikt nie odmówił, chociaż jedni znajomi powiedzieli, że możliwe, że ich nie będzie, bo oni mieszkają i pracują za granicą, i ciężko im będzie dostać urlop, bo mają też inne wesela, w dodatku u rodzeństwa, na które chcieli by dostać wolne. My to rozumiemy i nie uważam np tego za tanią wymówkę, bo z tym też się spotkałam... Ale wczoraj zostaliśmy miło zaskoczeni, bo daliśmy zaproszenie w tamtym tygodniu jednym daaalekim znajomym i obstawialiśmy, że nie przyjdą bo my na ich wesele nie poszliśmy, a tu wczoraj zadzwonili, że będą ![]()
♥E.M♥ Edytowane przez Karo89 Czas edycji: 2011-05-03 o 18:51 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4906 |
Zakorzenienie
|
mielismy pracowite popołudnie 200 butelek wodki obwiązane wstążeczkami
![]()
#4907 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Generalnie 9 osób nam odmówiło, od 6 + dziecko czekamy na odpowiedź, 21 osób mamy potwierdzonych.... + 4 dzieci Mało troszkę tych gości będziemy mieć... mamy małe rodziny , też mi z tego względu trochę przykro, że nie będzie tych, które odmówiły, ale mam nadzieję, że i tak się wszystko uda ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4908 |
Raczkowanie
|
Myyyy kochane prosilismy 137
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4909 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja muszę u koleżanki zamówić te podwiązki i krawaty ![]() Cytat:
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4910 | |
Raczkowanie
|
![]()
O
Cytat:
![]() Kochane mam jeszcze takie pytanko. .. A kto pyta nie bladzi he ![]() ![]() ![]() Edytowane przez aniulkamerry24 Czas edycji: 2011-05-04 o 05:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4911 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ---------- Przerażacie mnie, wy już mówicie o potwierdzeniu gości, a ja jeszcze część zaproszeń mam w domu ![]() ![]() Reszta raczej będzie, odpadnie na jedynie kilka osób towarzyszących bo część znajomych przyjdzie sama ![]()
![]() |
#4912 |
BAN stały
|
dziewczyny, ja też jestem czerwcową panną młodą. ślub 11 czerwca o godz. 14.
generalnie coraz bliżej...właściwie został troszkę ponad miesiąc. a ja chyba zaczynam wariować ![]() czy Wy też się tak stresujecie? macie jakieś głupie myśli ? bo mnie ostatnio dopadła straszna chandra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4913 | |
Raczkowanie
|
ja mam dokładnie to samo ... przewijają mi się jakieś katastroficzne myśli.. ze padnę w kosciele, ze się potkne, pomylę, ze nie wyjdzie pierwszy taniec itp... Koszmar jakiś
![]() ---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- zacytowałam samą siebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4914 |
Rozeznanie
|
ja też 11
godz 15 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4915 |
Raczkowanie
|
A my dopiero w trakcie zapraszania, w ogóle to u Nas większość osób, które zapraszamy dziwi się, że tak wcześnie
![]() ![]() U mnie też wczoraj sypał śnieg, masakra. Wyobraźcie sobie, że macie ślub zaplanowany na maj, niby ciepły miesiąc a tu sypie śnieg... Porażka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4916 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Ale się zaczęłam stresować... normalnie nie wiem co się ze mną dzieje ![]() Wy macie tyle już załatwione, a ja mam wrażenie, że ja nie zdążę ze wszystkim...za 2.5tyg jedziemy z TŻ do Polski i bierzemy się za całomiesięczne przygotowania...tylko to będziemy mieli na głowie... ale stres mam i to wielki ![]() Mam nadzieję, że czerwiec nie będzie zimowy:/ wtedy to bym się dopiero załamała...:/
Żonka ![]() Edytowane przez iiiinesss Czas edycji: 2011-05-04 o 09:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#4917 |
Raczkowanie
|
Osatatnio naszej znajomej na 180 odmówiło 80! Szok.
U nas nawet lepiej jakby ktoś odmówił bo trochę za dużo gości nam wyszło. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4918 |
Raczkowanie
|
wow rzeczywiście szok, prawie połowa gości jej odpadał.
#4919 |
Raczkowanie
|
no ja sie martwilam ze zaprosilismy za duzo gosci...i bylam pewna ze niektorzy na 100 % przyjda no i sie zdziwilam.... hmmmm i teraz zaczynam sie martwic ze gosci bedzie malo:/
ps: Kochane mam jeszcze takie pytanko. .. A kto pyta nie bladzi he ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4920 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:16.