![]() |
#2401 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Dot.: Essence cz. IX
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez buahhot Czas edycji: 2011-05-03 o 19:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2402 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2403 |
Zakorzenienie
|
To nie wiedziałam. ![]() ale ten puder jest milutki,takie niby nic,ale jednak cos tam daje.No,za taką cene warto się skusić.Kilka razy tańszy(nawet chyba kilkanaście) niż Meteoryty. ![]() Nie sądzę. ![]() Nawet gdy ja pytałam o coś tam,to były zdziwione skąd to wiem. ![]() Tak więc,to raczej klientki wymiatają wszystko. Ale szczerze,to zauważyłam o wiele większe zainteresowanie E. niż kiedyś. ![]() Zawsze wszystkie limitowanki,to ja rozdziewiczałam. ![]() ![]() Teraz już nie-istne szaleństwo,przy szafach zawsze kilka kobiet,dziewczyn. Wczoraj wyłożyli wszystkie nowości i z miejsca ,,wyszły'' czarne pękacze.Pytałam ekspedientnki,sama jest zszokowana tym,że tak wszystko świetnie się sprzedaje. ![]() Sądzę,że wiele w tym zasługi,ma to forum i blogi kosmetyczne. Tak samo z My Secret,wczoraj zostały tylko 3 paletki do oczu i kilka lakierów z nowej limitowanki.A kiedyś to stały i kurzyły się miesiącami. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2404 |
Zakorzenienie
|
kupiłam sobie dziś na allegro Moonlighta:P wiem, ze przeplaciłam ale innej okazji na zdobycie( i wyprobowanie!) go nie bylo
![]() Mam jeszcze straszna ochote na AOH ale jego juz nawet na allegro nie ma ![]()
#2405 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() a w Naturze we Wrzeszczu nigdy nie byłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2406 |
Zakorzenienie
|
Lepiej dla nas
![]()
#2407 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2408 |
Zadomowienie
|
Czy w Katowicach znajdę pędzelek do eyelinera w żelu?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2409 |
Zakorzenienie
|
w Douglasie na Stawowej są dwie szafy essence więc na pewno tam znjdziesz - o ile nie są wykupione
![]()
#2410 |
Rozeznanie
|
Swatche zielonego linera essence
![]() ![]() ![]() ![]() Zdjecia pochodza z http://kosmetyczne-swatche.blogspot....04-i-love.html ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2411 |
Polka Ogarniaczka
|
moją wish w sumie teraz mogą być pędzle i te akcesoria do malowania kresek i do przydymionego oka. I zastanawiam się nad pęsetą, hmm
![]() |
#2412 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2413 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2414 |
Raczkowanie
|
Nie tylko ładna, ale też skuteczna. Jest bardzo ostra i precyzyjnie chwyta nawet najmniejsze włoski.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2415 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Kupiłam wczoraj, ładnie wyrywa ![]()
![]() Catrice: nowości, CruiseCouture, Cucuba, UpperWILDSide, wycofywane produkty, Essence: nowości, ReadyForBoarding, CherryBlossomGirl, WildCraft, wycofywane i nowe c&g, przegląd kredek na linię wodną Jak ja lubię się śmiać... to takie ciekawe doświadczenie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2416 |
Wtajemniczenie
|
te pędzelki do smokey są do niczego dosyć że wypadło mi z 15 włosków to przy umyciu wyblakł
![]() ![]() już nie moge się doczekać limitki your rock chcę tą baze bo już nie mogę wytrzymać po 2 godzinach znikających cieni ;( i tych tłustych powiek ![]()
świat mody i urody i diet ![]() było->72 ![]() ![]() ![]() 10,5 kg = aktualizacja 2013 mam 93 ![]() ![]() ![]() 28.05 - 90,9 ![]() kolejna dieta Herbalife ![]() ![]() Edytowane przez karolajjnn Czas edycji: 2011-05-03 o 21:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#2417 |
Zakorzenienie
|
Ja jednego używam do korektora a drugiego do rozcierania(mi pasuje bo mam małe oczy). I jakoś na razie nic nie wypada i nie blaknie hmmm
#2418 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2419 | |
keep calm and contour on
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2420 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że rzucą dużo baz, bo też mam ochotę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2421 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój jest ok,włoski nie wypadają. Cytat:
Kobo ma świetną bazę,polecam.Używam od kilku miesięcy. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2422 |
Wtajemniczenie
|
Na razie wgl nie miałam w posiadaniu ani jednej bazy no ale cóż nie wiem czy opłaca się [ bieda jest ;p ] kupować bazy z kobo kiedy ja jej tylko użyje w weekend lub w dni wolne
![]() ![]() Zobaczy się z essence albo virtual ![]()
#2423 |
Wtajemniczenie
|
Co za spamerki, od 12 nie wchodziłam i tyyyyyle do nadrobienia! Ale dzielnie temu podołałam
![]() Planowałam jutro wybrać się na polowanie do Douglasa i Natury (w tym miesiącu to już chyba moje 7 ;/ ), byłam na to tak nakręcona, ale jak dzisiaj wracałam do Krakowa z Krosna to pogoda była tak nędzna, że jeśli jutro będzie tak samo to chyba nawet essence nie wyciągnie mnie z domu... Ale jeśli jednak się wybiorę to zapewne pochwalę się zakupkami ![]() A co do bazy to od jakichś 2-3 tygodni mam Joko i póki co ją uwielbiam, zero problemów z twardością ![]() Edytowane przez Anesthesia Czas edycji: 2011-05-03 o 22:14 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2424 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hmm...powiem Ci tak-lepiej kup coś,co już jest sprawdzone przez dziewczyny.Jak masz mało kasy teraz,to szkoda wywalać ją na eksperymenty. ![]() Baza z Kobo jest moją pierwszą w zyciu i uważam,że jest cudowna(choć nie mam porównania).Ale przedłuża życie cieni o wiele godzin,powieki nie są tłuste.W weekend byłam na weselu-makijaż oczu przetrwał mi prawie całą dobę(do zmycia był nienaganny). Może są lepsze bazy(jak ta z Urban Decay-tak bardzo zachwalana),ale sądzę,że na taki codzienny użytek,ta z Kobo sprawdzi się idealnie. Jest mega wydajna,ja mam swoją chyba od pażdziernika i ubyło mi tylko z wierzchu trochę.Oceniam,że pewnie się szybciej zestarzeje i ją wyrzucę niż zużyję. ![]() Dla dwóch osób też wystarczy na bardzo długo. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2425 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A co do pytania o rękawiczki, to sa rękawiczki, które nakładasz przy przeprowadzaniu zabiegów pielęgnacyjnych. Tzn, po . Żeby były w ciepełku i przez to lepszy efekt. ---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ---------- Cytat:
![]() A widzisz. To będzie super łódzki pokaz. Kto ma awersję do ochroniarza z GŁ to zapraszam ![]()
Muzyka i taniec to dwie rzeczy, które w jedną sekundę potrafią pochłonąć całą moją duszę i ciało ![]() wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post23505256 Nowe dorzuty ![]() ![]() Blogujemy ![]() http://kosmetyczny-bzik.blogspot.com/ |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2426 |
Raczkowanie
|
Daje zawsze 2 warstwy, i schnie dosyć szybko, po kilku minutach spokonie moge sobie już wszystko robić, no może puszek nie otwieram itp
![]() Natomiast jeśli chodzi o trwałość to troche gorzej, bez base i top coatu 1-2 dzień góra wytrzyma. Potem już się robią odpryski. Ale chyba wszystkie z tej serii są w tej kwestii porównywalne ![]() Ja używam bazy i nawierzchniowego z opi i trzyma wtedy aż zmyje ![]() Ale już 2 razy trafił mi się rozciapierzony, źle ścięty pędzelek, właśnie w tym lakierze także, i strasznie ciężko pomalować ![]()
#2427 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2428 |
Raczkowanie
|
Gdyby komuś się przydało, zapraszam na bloga, wrzuciłam swatche moich 16 lakierów z C&G, plus opisy, porównania itp...
![]() ![]() http://makeupmaniak.blogspot.com/ A tu mój ulubiony: 53 - You belong to me. ![]() ![]() ![]() W planach jeszcze mam wrzucenie swatchy MD, juz obfotografowane, wystarczy wrzucic ![]() ![]()
#2429 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jest świetna ! ![]() Cytat:
![]() mam bazę Kobo, jestem zadowolona ![]()
![]() |
#2430 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
16*5,5 = 88 zł jezuniu ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:32.