![]() |
#61 |
Rozeznanie
|
Dot.: -10kg i więcej
Pandora? Rewelacyjna sprawa
![]() ![]() Bo ja wiem, czy od tego się splajtuje... Ja nie mówię o wieeelkich rzeczach. Ale pierdołka, którą i tak byśmy kupiły ![]() Ps. mogę prosić o dopisanie do listy, czy poczekacie na mój pierwszy dzień diety? (moje "dane" są na samym końcu 1. strony) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Ja już nie nadążam z czytaniem Was!
Edail nie wiem czy waga 45 kg nie jest dla Ciebie zbyt niska... Wystarczyłoby zejść do 50. Ale oczywiście trzymam kciuki za odchudzanie, chociaż popieram tą wyższą wagę. A ja jakoś nie mogę się skupić na swoich notatkach. Na chwilę tylko przyszłam, już spadam...
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
Katarynka92 wiesz leżenie w Polsce na trawie w parku czy polanie jest zabronione ;> Chyba jesteśmy jedynym krajem, który ma takie przepisy... Ale lakier do paznokci.. chcę O.P.I. albo China Glaze i ciągle szkoda mi pieniędzy, może to dobry moment!?
justyna2639 wcale Ci się nie dziwię, że nauka ciężko idzie. W końcu na dworze słońce, pewnie wszyscy znajomi wybyli w teren, a Ty biedna musisz siedzieć w domu tak, jakby za oknem padał śnieg ![]()
![]() |
#64 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() I widzę że w wątku mamy kilka miłośniczek Pandory. ![]() Edytowane przez Yavana84 Czas edycji: 2011-05-03 o 16:22 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
BAN stały
|
Cześć
![]() I ja się dopisuję, stratuję od jutra. Waga:70kg Wzrost:166cm Cel:55kg Plan: 1)0 słodyczy, 0gazowanych napojow i slodzonych soków, 0chipsów, 0fastfoofów 2)woda mineralna, czerwona i zielona herbata, ciemne pieczywo, warzywa, owoce, chude mięso, ect. 3)5posiłków w miarę regularnych odstępach 4)rolki/orbitrek/fitness+ brzuszki 5)wzmożona walka z cellulitem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() @Katarynka92 - Czyli mamy podobny cel. Trzymam za Ciebie kciuki! ![]() @Donka94 - Mam podobny plan. Może oprócz walki z cellulitem, tylko jeśli po zrzuceniu wagi będzie to konieczne. @Anulka_p - Myślę że do października spokojnie dasz radę. Powodzenia. ^^ Edytowane przez Edail Czas edycji: 2011-05-03 o 16:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() Udzielam się na innym wątku ale jak narazie przymarł ![]() Więc jeśli i mnie przyjmiecie to: Ważę 73 kg ![]() Wzrost 165 cm Hmm mam 17 lat no i to chyba tyle. Od lutego niby jestem na diecie bo i na SB i na Dukanie ale przez mój metabolizm no po tygodniu raczej na nich przytyłam a jeżeli miało by mi coś ubyć ![]() Zamierzam dużo wody, abs i rowerek (stacjonarny lub jak ładna pogoda to normalny ![]() ![]() Od jutra się bardziej do diety przymierze bo jak narazie to dzisiajsklepy zamknięte a dzisiaj nie dam rady nic robić... Brzydka pogoda - deszcz i wgl chyba idę spać ![]() To co przyjmiecie mnie? A i bym zapomniała chcę ważyć 55 ale do najbliższy cel to 60 ![]() A i może jeszcze dodam że mam trochę "rozwalony" metabolizm bo w tamtym roku przez zwykłą głupotę i drastyczne zmniejszenie jedzenia owszem schudłam 10 kg ale to wszystko wróciło po wakacjach ![]()
![]() |
#70 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To chyba za sprawą tych kolorów i świetnej kampanii reklamowej z Anją Rubik w roli głownej! Cytat:
![]() ![]() ___ Nie no nie mogę, jak czytam, że staracie się trzymać 5 posiłków dziennie. Ja nie potrafię, bo potem mam poczucie winy, że przefolgowałam. Dzisiaj po 16 zjadłam ten twarożek z warzywami i byłam zła na siebie. Jak Wy to robicie?! ![]()
![]() |
![]() |
#71 |
Raczkowanie
|
Już ostatni posiłek dzisiaj zjedzony.
![]() U was też taki śnieg-potwór pada? Trudno uwierzyć, że to maj jest... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
Ja wcinam pomarańczę i u mnie za oknem też śnieg, nawet sobie nagrałam, bo mam niedowiarków
![]()
![]() |
#73 |
Rozeznanie
|
Witam!
Chciałabym dołączyć do wątku, jeśli tylko można ![]() Mój wzrost: 158cm Waga: 64kg. Wymarzona waga: 50 kg. Ćwiczenia: skakanka, co najmniej 30 minut dziennie. A6W brzuszki 3 x dziennie po 100. rower, w zależności od pogody Jutro idę na zakupy, czego powinnam się pozbyć, co zakupić? Biały chleb odpada, co zamiast tego? Wase chrupką? Do tego owoce. Jabłka, pomarańcze? Woda mineralna. Szczerze to pierwsza moja dieta i nie wiem do czego włożyć ręce. W każdym razie liczę na wsparcie, bo aż boję się myśleć co będzie jak nie podobałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
Ayati, ile masz lat?
Odnoszę lekkie wrażenie, że trochę za dużo tych ćwiczeń. Chyba że jesteś bardzo aktywną osobą. Radziłabym Ci kupić jeszcze jakieś chude mięso na obiady. I oczywiście witam i trzymam kciuki. Powodzenia. ![]() Edytowane przez Edail Czas edycji: 2011-05-03 o 18:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
Polecam wafle ryżowe, te bez soli
![]()
![]() |
#76 |
Raczkowanie
|
Matko ale się rozpisałyście ale jakoś nadrobiłam
![]() ![]() ![]() ![]() Z jedzeniem dzisiaj u mnie dobrze aczkolwiek mało jak siadłam przy laptopie to sie oderwac nie mogłam wena mnie dopadła albo raczej depczący mi po piętach termin ![]()
![]() |
#77 |
Zadomowienie
|
Witam, mogę dołączyć?
![]() udzielam się także w innym wątku i myślę, że kolejny nie zaszkodzi- motywacja będzie większa ![]() zaczęłam we wtorek i to co udało mi się zrzucić nadrobiłam w ciągu tegoż długiego weekendu ![]() no nic, zaczynamy od początku ![]() zważę się rano, ale będzie coś w granicach 75 kg przy 170 cm wzrostu. Cel I to 65 kg, później zobaczymy. Byłam w wakacje na diecie MŻ- WR i udało mi się zgubić 7 kg w 2 miesiące jednak zapisałam się na kurs prawa jazdy i powróciło ![]() no ale koniec użalanie się nad sobą! ![]() 5 małych posiłków, białkowa kolacja, 0 słodyczy, fast foodów, więcej wody + rower(stacjonarny) a jeśli pogoda się unormuje to wypady rowerowe ![]() od jutra!
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
Ale nam się wątek ożywił! Ekstra! Ja zrobiłam sobie przerwę. Miałam się co prawda uczyć do 21 i dopiero wtedy odpoczywać, ale stwierdziłam, że im wcześniej tym lepiej
![]() ![]() Oczywiście witam wszystkie nowe dziewczyny! Życzę Wam powodzenia, no i nie pozwólmy żeby nasz wątek upadł-po dzisiejszym dniu sądzę, że to raczej niemożliwe, ale im więcej dziewczyn tym więcej motywacji i wsparcia, a wiec więcej zrzuconych kilogramów! Ja teraz pewnie pokręcę się trochę w mieszkaniu, ugotuję sobie obiad na jutro, bo ciężki dzień mnie czeka. No a w międzyczasie Tamilee Webb wzywa na pośladki... ![]()
![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
Dziubasek8819 też zachwalam jak mogę własny ogród i to, że mogę w nim robić to co żywnie mi się podoba! Jednak gdy trzeba coś robić przed domem... to wolę już sprzątać w środku. Chociaż czyszczenie basenu sprawia mi przyjemność!
Ale mnie nosi.. coś bym zjadła. Nie wiem co, ale mam na coś ochotę!!
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
no ja mieszkam na wsi więc na brak zajęcia nie narzekam ale za to jak sie można opalić
![]() ![]() ![]()
![]() |
#81 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja uwielbiam opalać się plackiem, ale nie potrzebuję wiele, bo mam skórę po tacie i jestem jak czekolada po jednym leżakowaniu ![]() Dobranoc! ![]()
![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
Ale się zmachałam, zrobiłam tylko I program Tamilee i już padam... Oj spadła kondycja, spadła... Jest nad czym pracować. No nic, ja zmykam pod prysznic, jeszcze szybka powtórka i spać, bo jutro muszę wstać przed 6 na zajęcia...
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziękuję ![]() ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- Cytat:
![]() Też uwielbiam Just fit, mogłabym je jeść tonami. Najpierw wyszukuję rodzynki i egzotyczne owoce. Jak znajdę wszystkie, to wtedy zaczynam je normalnie konsumować ![]() Ale wbrew pozorom one mają chyba dużo kalorii. Są strasznie słodkie. ---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- Cytat:
![]() Dziękuję za rady, zapamiętam ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ok ja uciekam, bo zaraz moje co wieczorne połączenie Niemcy - Polska, a potem łóżeczko. Jeśli mamy tutaj jakieś maturzystki - trzymam kciuki! ![]()
![]() |
![]() |
#86 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie mam wagi, ale coś ok.67kg ważę, wzrost 173/174 cm. cel 55 kg ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dobranoc i kolorowych snów ![]() ---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Raczkowanie
|
Ayati, jogurtowe są pyszne, mogłabym je jeść całymi paczkami. Muszę je gdzieś wyczaić.
![]() Cały dzień nie podjadałam, chociaż mnie korciło. Myślę, że najgorszy będzie pierwszy tydzień, bo wszystko kusi, a potem już będzie ok. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Moja koleżanka zaobserwowała, że po sikaniu ubywało jej nawet kilkanaście gramów ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ---------- Cytat:
![]() Najgorzej będzie przed okresem, wtedy jest wzmożony apetyt na przeróżne dziwne rzeczy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:01.