![]() |
#2041 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kawarnia - rozmowy (nie)kontrolowane
Cytat:
![]() nie oglądałam ślubu, widziałam tylko końcówkę jak machali z balkonu nie rozumiem ludzi, którzy od 3 dni koczowali na ulicy tylko po to by stać bliżej drogi i poczuć zapach pierdów koni, które ciągnęły dorożkę nowożeńców ![]()
![]() |
#2042 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() I mnie tez wkurza to krytykowanie, ta za mocno oczy umalowane, ta za gruba, ta za szpiczaste cycki, ta brzydki kapelusz, a np Victoria B jak sie miala ubrac w zaawansowanej ciazy? I przede wszystkim te teksty, ze malo emocji, ze Mloda Para mogla chociaz podejsc do bramy czy zagadac, dluzej calowac itp, no ludzie swieci, przeciez ich obowiazuje etykieta dworska, oni sie po uchu nie moga podrapac kiedy chca ![]() ja im zycze jak najlepiej i tyle |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2043 |
Zadomowienie
|
Wedlug mojego gustu Victoria wygladala okropnie. I jej zaawansowana ciaza nie ma tu znaczenia. Jak dla mnie wygladala jakby szla na pogrzeb i tyle. Ale to taka moja skromna opinia.
Bardzo mie sie podobala matka panny mlodej. Krolowa jak zawsze w krzykliwym kolorze ![]() A co do tego, ze niby nie wyszli do ludzi i nie machali dluzej na tym balkonie- w koncu to byl ich dzien i chcieli sie soba nacieszyc. Bedzie jeszcze duzo okazji do machania. Slub ogolnie zrobil na mnie pozytywne wrazenie. Nie bylo przepychu, wszystko bylo takie normalne (no moze oprocz tych niektorych kapeluszy w stylu Lady Gaga- ale to dla tego, ze ja nie lubie kapeluszy). I mam nadzieje, ze bedzie bedzie im ze soba dobrze.
#2044 |
Zadomowienie
|
są, jadną nawet polubiłam, tą od kapelusza Beatrice, bo naprawdę był komiczny
![]() ![]()
![]() |
#2045 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() [1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;2662803 2] I przede wszystkim te teksty, ze malo emocji, ze Mloda Para mogla chociaz podejsc do bramy czy zagadac, dluzej calowac itp, no ludzie swieci, przeciez ich obowiazuje etykieta dworska, oni sie po uchu nie moga podrapac kiedy chca ![]() ja im zycze jak najlepiej i tyle[/QUOTE] Ja rowniez, a jesli chodzi o emocje, to wydawalo mi sie, ze byly na odpowiednim poziomie do okolicznosci. Niektorym sie widocznie wydaje, ze mloda para powinna byla wbiec z rozwianym (w przypadku Kate, bo Will to... wiadomo ![]() ![]() Mnie rowniez! Oprocz tego, ze wygladala na lekko zmaltretowana (nic dziwnego) co usilowala zatuszowac makijazem (nic dziwnego). Miala bardzo elegancka i odpowiednia kreację.
Tu jestem- w mrokach ziemi i jestem- tam jeszcze. W szumie gwiazd, gdzie niecały w mgle bożej się mieszczę, Gdzie powietrze, drżąc ustnie, sny mówi i gra mi, I jestem jeszcze dalej poza tymi snami. (...)I trwam, niby modlitwa, poza swa żałoba, Ta, co spełnić się nie chce, bo woli być sobą. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2046 |
Konto usunięte
|
Szien: rozgladalam sie dzis za Toba w W., ale sladu po Tobie nie bylo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2047 |
Wtajemniczenie
|
[1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;2667066 6]Szien: rozgladalam sie dzis za Toba w W., ale sladu po Tobie nie bylo
![]() a Ty co tam robiłaś? ![]()
#2048 |
Zadomowienie
|
A ja nawet nie wiedzialam ze Victoria jest w zaawansowanej ciazy
![]() ![]() Podobalo mi sie jak wygladala (no moze buty lekko przesadzone ![]() I koniec wolnego... ![]() ![]()
#2049 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2050 |
Zadomowienie
|
co to za tajemnicze miejsce to W ?
szukam inspiracji na nadchodzace cieple weekendy ![]()
#2051 |
Zadomowienie
|
u mnie rano byly 4 stopnie. zalozylam rekawiczki
![]() [1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;2668053 3]turlalam sie wzdluz rzeczki ![]() a serio to my czesto tam jezdzimy, lubimy to miasto, jest gdzie polazic, mozna skoczyc po make do Mlyna, tak wiejsko czarodziejsko tam jest ![]() o jaaaaaa po make do mlyna ![]() tez chce takie miejsce kolo siebie... a to moze w moja strone od Ciebie, co? ![]()
![]() |
#2052 |
Zakorzenienie
|
[1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;2668053 3]turlalam sie wzdluz rzeczki
![]() a serio to my czesto tam jezdzimy, lubimy to miasto, jest gdzie polazic, mozna skoczyc po make do Mlyna, tak wiejsko czarodziejsko tam jest ![]() super pomysł: mąka prosto z młyna ![]() tylko z wykonaniem będzie problem ![]() ![]()
#2053 |
Zakorzenienie
|
serio tak zimno? wracajac ze szpitala nie spieszylo mi sie wcale do pracy (w koncu pan Pepsi i tak placi) wiec poszlam na skroty przez Hyde Park i bylo tak fajnie i slonecznie. wprawdzie troche wialo ale nie za duzo
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
![]() ![]() |
![]() |
#2054 |
Zadomowienie
|
no naprawde, 4 stopnie byly... teraz pewnie wiecej juz jest
![]() ![]()
![]() |
#2055 |
Zadomowienie
|
u mnie po 6-tej bylo 7 stopni. Strasznie wieje od 3 dni brrrr
no ale przynajmniej nie pada ![]() lola fajny avek ![]()
#2056 |
Zadomowienie
|
faktycznie lola, slodki ten kociak
![]() jak juz jestesmy przy temacie, to mialam wczesniej juz pisac - szperrku super podpis ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2057 |
Wtajemniczenie
|
[1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;2668053 3]turlalam sie wzdluz rzeczki
![]() a serio to my czesto tam jezdzimy, lubimy to miasto, jest gdzie polazic, mozna skoczyc po make do Mlyna, tak wiejsko czarodziejsko tam jest ![]() a ja obok Mlyna mieszkam ![]() ![]() --------------------------------------- pomocy!!!!!!!!!!!!! które buty wybrać? bo jak nie pomożecie to zatrzymam dwie pary ![]() EDIT: czy może któraś z Was widziała taką spódnicę a angielskich sklepach? Ona jest z Urban Outfiters z kolekcji Vintage, która nie jest dostępna w UK :/ więc szukam czegoś podobnego
I'm so glamorous, I piss glitter! Edytowane przez szien Czas edycji: 2011-05-03 o 17:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#2058 |
Zadomowienie
|
daleko to W
![]() Butki obie pary sliczne ![]() ![]() spodniczki takiej nie widziano ![]()
#2059 |
Zadomowienie
|
szien, jeśli napewno tylko jedną chcesz zatrzymać, to nr dwa. mogę zapytać skąd są?
miałam kiedyś taką czarną kieckę na szelkach ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2060 |
Zakorzenienie
|
mi też obie pary się podobają, ale nr. 2 jakby bardziej
![]() spódnicy nie widziałam, ale ja mało po sklepach chodzę ![]() ---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- dziękuję ![]() zachciało mi się odmiany ![]()
#2061 |
Wtajemniczenie
|
szien - u mnie sa UO i vintage, moge zobaczyc,
ja bym zatrzymala obudwie pary ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2062 | ||
Wtajemniczenie
|
dzięki dziewczyny, zatrzymuję dwie pary... namówiłyście mnie
![]() Cytat:
Cytat:
jak weszłam na stronę UO UK to oni tam nie mają kolekcji Vintage, mają ją tylko na stronie USA czy Canada a więc to tak... ukrywają spódnicę przede mną... pewnie mój Tż im kazał ![]() byłabym wdzięczna gdybyś mogła zapytać ![]()
![]() |
#2063 |
Zakorzenienie
|
szien, nie lubie czubkow (
![]() ![]() ![]() wieczor sam na sam z winkiem przede mna ![]() ![]() ps. bo wotsits rulez, nie? ![]()
#2064 |
Zakorzenienie
|
jahej
![]() szien butki boskie ![]() ze spodnica nie pomoge - ale nie wiem czy podobnego kroju nie widzialm u cath kidston - tyle ze tam chyba wszytsko w kwiotki ![]() skoro mowa o ciuszkach to i ja mam pytanie co do tych dwoch sukmanek ![]() myslicie, ze moge zaryzykowac kupno przez neta i bede jako tako wygladala ![]() * z wiadomosci dnia codziennego ..... kolejki na stacji byly przeogromne 2 pociagi mi uciekly + stracilam kase bo nie moglam miesiecznego kupic ( tylko jedno okienko otwarte ![]() bede pisac komplejna - nie dosc, ponad 200f za cholerne bilety place to nie dosc, ze jestem na stacji 20 min przed odjazdem pociagu to jeszcze nie obsluza tak jak nalezy wrrrrrrrrrrrrrrrrr ale w pracy za to fajnie bylo ![]() potem poszlam se brwi zrobic, a ze moja pani kosmetyczka przeniosla sie do nowego budynku i teraz dzieli salon z salonem fryzjerskim, pomyslalam, ze trzeba zrobic porzadek z moimi koncowkami ![]() okazalo sie ze dostalam sie w rece bardzo milej kobity, ktora gadala do mnie z sensem i rzeczowo. I o cieciu i o skosach i o warstwach i o przodzie i o tyle ![]() standardowe "podciecie koncowek" trawlo godzine. Piekny modeling i fantastycznie sciete wlosy ![]() juz dawno nie zostalm tak potraktowana ( a myslalam, ze chodze do dobrego fryzjera ![]() oki .... o tyle o ile ja wygladam siwiezo i pikno o tyle moja kajuta znowu wymaga uprzatniecia kilku rzeczy !!! czas ruszyc dupsko ![]()
Mad about Mad Men ![]() “Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.” ― Albert Einstein Edytowane przez Kofika13 Czas edycji: 2011-05-03 o 21:05 Powód: zalaczniki zaponialam wstawic ee |
![]() ![]() |
![]() |
#2065 |
Wtajemniczenie
|
kofcia
![]() ![]() kupuj te sukienki, zawsze chyba mozna oddac? ale musze ze ta pierwsza mnie nie przekonuje (ten dekolt i tyl) ale moze bedzie fajnie wygladac - co ja tam wiem? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2066 |
Zakorzenienie
|
Kofika, w tej pierwszej dekolt jest podejrzany
![]() ta druga wydaje się być bardziej "safe" ![]()
#2067 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no walsnie mnie sie ta 1 bardziej podoba ![]() martwi mnie troche teo wyciecie z tylu, boje sie aby moje motylko nie wylecialy ![]() ta druga - juz nie ma mojego rozomiaru ![]() ale dzieki za rady .... i nie gadaj bo jakies tam pojecie masz o modzie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2068 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2069 |
Zakorzenienie
|
bo ja zawsze tak ![]() a tak serio to chyba dam se spokoj w takim razie ....... poczekam moze sie co fajniejszego pojawi ![]()
#2070 |
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- pamietam, ze ktos wspominal escentual.com, ale co od nich kupujecie?? wlasnie chce zamowic moje niezbedniki, bo maja tanio, ale chce mi sie jeszcze czegos nowego sprobowac.. ![]() ps. jednak nie czekam na odp. ![]() moj bed warmer jeszcze sie wloczy, ale siedze juz jak zombie, spadam na gore... sama... nie lubie tak ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez szperrr Czas edycji: 2011-05-03 o 22:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:35.