Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 2011. - Strona 124 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku
Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpień 2011. 23 37,10%
Maluszki w brzuszkach fikają, ale na świat się jeszcze nie pchają. Mamusie lipiec-sierpień 2011. 6 9,68%
W trzeci trymestr wkroczyłyśmy - szykujemy już kołyski... 4 6,45%
Przed nami już tylko dwa miesiące, później posypią się wakacyjne brzdące. 6 9,68%
Rosną w brzuchach nasze brzdące, przywitamy się z nimi za dwa miesiące. 5 8,06%
Studniówka odbyta,czekamy aż dzidzia na zewnątrz zawita. 0 0%
Koniec się zbliża dużymi krokami, będziemy lada chwilę wspaniałymi mamami ( rodzicami)! 3 4,84%
Brzuszek tu, brzuszek tam pogaduchy lipcowo-sierpniowych mam. 6 9,68%
Wiosna mija, lato czeka już niedługo przywitamy nowego człowieka. 0 0%
Już coraz bliżej na porodówki – plotkują lipcówki i sierpniówki. 9 14,52%
Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-04, 11:33   #3691
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988
Dot.: Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 201

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
Znalazłam telefon do Scio w Klubie i napisałam do niej... Zobaczymy...
Scio chyba pisała jakiś czas temu że przez jakiś czas nie będzie mieć możliwości pisać na wizażu .

Dwa serca po raz drugi :heart:
beata_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 11:33   #3692
Vaniliova11
Zadomowienie

Dot.: Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 201

Cytat:
Napisane przez Bartessa Pokaż wiadomość
Bo mój tż to taki typ co wierzy w zabobony, no a że w imieniu literka R to ze udana rodzina czy jakos tak. Tak samo slub musiał być w sierpniu albo wrzesniu... no ale wybaczam mu to, nie moge go juz za wszystko krytykowac.

a co do magnezu to 1 dziennie.
Nie znałam tego zabobonu ale my w trójke mamy R w imionach więc będzie udana rodzinka
Vaniliova11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 11:34   #3693
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

ja mam psa i kota i dobrze zyja
ja jestem bardzo ciekawa co u asigo ona tez miała mieć blizniaki
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 11:42   #3694
karolinee1983
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
Oświadczam, że NIE MAM CUKRZYCY Kochane jesteście , aby do następnych wyników czekamy

Cytat:
Napisane przez agulaaabar Pokaż wiadomość

Ha! nad tym samym się zastanawiałam dziś przy śniadanie, a termin mam na 4 sierpnia ale stwierdziłam, że za wcześnie i wezmę się za tę słodką przyjemność gdzieś w polowie lipca już się doczekać nie mogę
No ja też się nie mogę doczekać jak cholera! Dlatego pytałam, żeby dwa razy czasem tej wspaniałej czynności nie wykonywać...

Cytat:
Napisane przez beata_1988 Pokaż wiadomość

Ja bym się nie wybrała bo dłuższe siedzenie w bezruchu powoduje u mnie skurcze, nawet jak do Rzeszowa jadę a to godzina drogi tylko to czasem pod koniec brzuch mi bardziej twardnieje.
Mi też twardnieje co raz częściej i każda podróż jest już dla mnie odczuwalna pod tym względem ciekawe, co mój gin powie na te twardnienia....

Cytat:
Napisane przez Vaniliova11 Pokaż wiadomość
Witam jestem już po wizycie Dzięki za kciuki Wszystko jest w porządku pozamykane Krystianek ma miarowe tętno ułożenie ok przytyłam 1.5 kg od ostatniego ważenia
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty

MAJA 06.08.2011 r.

karolinee1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 11:44   #3695
Marina1
Zakorzenienie

Hej laski!

O kurde spadam, muszę po brata do szkoły jechać

Zapomniałam o nim. Potem się zjawię i po odpisuję!
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
Marina1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 11:45   #3696
Vaniliova11
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
Oświadczam, że NIE MAM CUKRZYCY Kochane jesteście , aby do następnych wyników czekamy
klask i:
Stary 2011-05-04, 11:50   #3697
jacieeeee
Wtajemniczenie

No to witam i ja.

Brunetka czekam na wyniki razem z Tobą i wierzę że wszystko będzie ok
Pieleszka kciuki za wizytę

A do mnie właśnie dzwoniła Pani, że jutro przyjadą drzwi do Naszego mieszkanka ( czekaliśmy ponad miesiąc i Nas strasznie stopowały) . Mężul wstawi, potem tylko panele, malowanie drugi raz, sprzątanko i wprowadzamy się!!!

A weekend był bardzo udany, pośmiałam się jak nigdy, a Dominik dokazywał w brzuszku niemiłosiernie Chyba służyło mu wiejskie powietrze. Mimo pogody dużo grillowaliśmy, nawet udało się wyjść na spacer i nad rzekę. Ech...aż chce się wracać Może się uda za dwa tygodnie.

Dominik 29.07.2011r
jacieeeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 11:53   #3698
Vaniliova11
Zadomowienie

Cytat:
Dzień doberek
Ale mnie mdli od rana... Czyli dzień jak co dzień

Pewnie zależy od człowieka, ale sądzę, że jesli ciąża przebiega bez zakłóceń to nie ma przeciwwskazań. Tak mi mówił mój gin, bo my teraz do tego Karpacza to 520 km jechaliśmy. Powrót zajął nam 8h, takie GIGAkorki były, a przerwę zrobiliśmy tylko jedną 5 minutową, choć zalecali mi 3 długie I nie było żadnych problemów

Nie było innej opcji! My wszystkie to wiedziałysmy, tylko Ty nie dowierzałaś

Brawo!!! A ile waży maluch?

Brunetka i Narolka
- pozdrawiam cieplusieńko

I co się u diabła dzieje ze Scio?!?!?!?
Od tej pory gdy narzekała na swędzenie i martwiła się swoim stanem, nie pojawiła się już ani razu Ma ktoś z nią kontakt?
Tydzień temu Krystianek ważył 1250g dziś nie było usg bo gin z NFZ i tylko tętno sprawdzone detektorem
Stary 2011-05-04, 12:20   #3699
SweetAngel1984
Zadomowienie

Jestem

Juz po wizycie...... z dzidziem sysko jest OKI

dostało mi się za to że za duzo przytyłam az 4,5 kg w miesiąc i krzyczal lekarz czy chce zeby dziecko mialo tlusta matke wiec od dzis dietka chyba......
nastepna wizyta 27.kwietnia ma zrobic morfologie mocz i TSH sama poprosiłam o to badanie dla spokojnosci

noi tyle dobrych wiadomosci teraz zle

mam isc do alergologa i pulmonologa na badanie wydolnosci pluc bo powiedzial ze jak meczy mnie tak ta alergia to zeby cos sie dzidzi nie stalo ze moze sie z niedotlenieniem urodzic wiec musze dzwonic do cioci i niech mnei umawia do jakiegos lekarza
SweetAngel1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 12:24   #3700
moniczka2123
Zadomowienie

Cytat:
Tydzień temu Krystianek ważył 1250g dziś nie było usg bo gin z NFZ i tylko tętno sprawdzone detektorem
Ja chodze do gina prywatnie ale czasem mi sie uda na nfz to wizyta jest normalna jak kazda z usg i ze wszystkim przykre to ze w naszym kraju na nfz za co placimy skladki mozna pojsc do lekarza ale nie u kazdego bedzie sie normalnie traktowanym .... dziwne to...

moniczka2123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 12:26   #3701
SweetAngel1984
Zadomowienie

brumek - oczywiscie ze bawelenka jest 100 razy lepsza i zdrowsza ale taki kocyk dobry jest nap do wozka na jesien albo zime ja ma termin na 23 sierpnia wiec blizej zimna niz ciepla dlatego chce go kupic a w domku jak najbardziej kocyk - bawelenka a jak zimmmno bardzo to polarek cienki

sloneczko - no sliczne sa te kocunie

zanetka - no nie moge z Tobą o i tez biore raz dziennie Mg6

karolinee - o dzieki za podpowiedz a co do ubranek to :

- ja tez dzidziusia kupuje
- a co do prania to jama na sierpien tez termin i bede prala w na poaczatku albo w polowie lipca mysle ze wystarczy poco ma lezec i sie kurzyc teraz te ktore nie sa nowe tylko z lumpka przepralam w zwyklym proszku

LadyInBlack
- fajny ten zestawik gdybym miala wiecej miejsca sama bym sie zastanowila nad nim

moniczka
- z ta podroza to zalezy jak ty sie czujesz widzisz ja jechalam np samochodem ponad 100 na dzialke i bylo oki ale busem jak jechalam z mezem 30 km to myslalam ze nie wytrzymama bylo mi duszno niewygodnie i wogole do d**y

sloneczko, zmalowana - a ja pralam wszystkie pokrowce z wozka jakie byly mozliwe tylko do zdjecia ale to chyba poprostu taka moja pedantyczna obsesja na punkcie zarazkow heheheh

brunetka
- za wyniki ja pod koniec maja bede pic

carmela - na brodawki tez jest dobra zwykla masc nagietkowa mialam ja na liscie co trzeba kupic w aptece

właśnie gdzie Scio ?

za rozpoczete tygodnie i miesiace
i za reszte wizyt i wynikow dzisiejszych

Edytowane przez SweetAngel1984
Czas edycji: 2011-05-04 o 12:45
Stary 2011-05-04, 12:27   #3702
moniczka2123
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez SweetAngel1984 Pokaż wiadomość
Jestem

dostało mi się za to że za duzo przytyłam az 4,5 kg w miesiąc i krzyczal lekarz czy chce zeby dziecko mialo tlusta matke wiec od dzis dietka chyba......
nastepna wizyta 27.kwietnia ma zrobic morfologie mocz i TSH sama poprosiłam o to badanie dla spokojnosci

mam isc do alergologa i pulmonologa na badanie wydolnosci pluc bo powiedzial ze jak meczy mnie tak ta alergia to zeby cos sie dzidzi nie stalo ze moze sie z niedotlenieniem urodzic wiec musze dzwonic do cioci i niech mnei umawia do jakiegos lekarza
chyba moja droga 27 maja

A trzeba isc do alergologa lepiej sprawdzic

Stary 2011-05-04, 12:27   #3703
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniczka2123 Pokaż wiadomość
Ja chodze do gina prywatnie ale czasem mi sie uda na nfz to wizyta jest normalna jak kazda z usg i ze wszystkim przykre to ze w naszym kraju na nfz za co placimy skladki mozna pojsc do lekarza ale nie u kazdego bedzie sie normalnie traktowanym .... dziwne to...
Ja mam na nfz i na KAŻDEJ wizycie i badanie i USG i tyle fotek mi daje, ile poproszę No i komplet badań też na każdej wizycie
Stary 2011-05-04, 12:33   #3704
Marina1
Zakorzenienie

No mały już w domu.

A ja wyspałam się dziś nawet, wczoraj mnie wzieło spanko już na ,,usta usta" i nie wiem jak się skończył ten ost odcinek

Trzymam kciuki za wizyty wszystkie dzisiejsze!

Beatko i ja proszę o jakiś link z tanim wózekiem, jak cos Ci wpadnie przypadkiem w oczka

brunetka to już jedno z głowy! jeszcze tylka wykluczenie wstrętnej cholestazy i do domku! Pewnie już dowiózł mąż drożdżówkę, w szpitalach karmią okropnie a fuuu...

zanka ślicznie wyglądasz, a domek Lenki już pokazny!

Bartessa Karol - piękne imię.

O sweet już po wizycie - kochana nie martw się, będziesz miała spirometrię na 100 %, tez to miałam i wszystko wyszło ok!

Vaniliowa za wizytę.

Co do prania ciuszków to ja chyba już w kwietniu poprałam i już nie zamierzam prać drugi raz, tylko siup do szafy i niech czekają.

A tak w ogóle to mnie naszło na fryzjera od wczoraj, podoba mi się bardzo takie farbowanie, ostatnio na czasie niby, to two tone, czyli jaśniejsze włosy od końców...
Poszłabym się zapisała, ale muszę czekać na jakąś kasę, bo lipa, jeszcze mój Tż w domu, bo mnie ma roboty wrrr
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
Marina1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 12:33   #3705
moniczka2123
Zadomowienie

Cytat:
Ja mam na nfz i na KAŻDEJ wizycie i badanie i USG i tyle fotek mi daje, ile poproszę No i komplet badań też na każdej wizycie

Moj lekarz jest tak oblegany ze zeby dostac sie teraz na nfz to wizyta byla by na poczatku lipca wiec wole prywatnie

Stary 2011-05-04, 12:43   #3706
dziubek79
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem

no to nie ma na co czekać tylko szybciutko do lekarza !!!!! będzie dobrze
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 12:46   #3707
SweetAngel1984
Zadomowienie

moniczka - niedojz ze maja to jeszcze 20 nie 27 skleroza ciazowa

dziubek - no jak mus to mus
Stary 2011-05-04, 12:47   #3708
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgaGuernsey Pokaż wiadomość
Jak sie dobrze czujesz, nie masz skurczy, to ja bym jechala... Sama za poltora tygodnia jade nad morze, wprawdzie samochodem, ale za to o wiele wiecej km nas czeka i jakos nie mam oporow.
OOO a gdzie nad morze, moze gdzies w moje okolice?

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
carmela ale te czopki dla Nas masz na myśli chodzi o glicerynowe?
tak dla nas

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
ja jestem bardzo ciekawa co u asigo ona tez miała mieć blizniaki
no własnie ja tez jestem ciekawa, miała miec 2 synków!

a co u naszej belli? kto ma do niej tel?

Cytat:
carmela - na brodawki tez jest dobra zwykla masc nagietkowa mialam ja na liscie co trzeba kupic w aptece
ja jeszcze taka znalazłam:

http://www.ziaja.com/offer/kosmetyki...mamma_mia.html

LadyInBlack super mebelki!

Moja szczęśliwa liczba to czterysta miliardów.
Tak, wiem, nie jest zbyt poręczna w życiu codziennym.
CarmelaSoprano jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 12:48   #3709
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez Marina1 Pokaż wiadomość
Beatko i ja proszę o jakiś link z tanim wózekiem, jak cos Ci wpadnie przypadkiem w oczka
chętnie podrzucę coś ciekawego jak mi w oko wpadnie z ciekawości czasem przegladam aukcje z wózkami.

Stary 2011-05-04, 12:49   #3710
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Witam jestem już po wizycie Dzięki za kciuki Wszystko jest w porządku pozamykane Krystianek ma miarowe tętno ułożenie ok przytyłam 1.5 kg od ostatniego ważenia

I pięknie

Agulaabar Ja uwielbiam jak mój mąż cieszy się jak dziecko
Jak kupiłam mu obiektyw to od razu masę zdjęć robił,
teraz się dokształca

Sweet będę Cie pilnować 27 kwietnia ?? Zapytam teściowej jak wróci z pracy. Czy takie alergie mogą mieć jakiś wpływ na dzidziusia. Pracowała na pulmonologi więc popytam co i jak

Marina Ja tam sobie sama zafarbowałam , na jakieś capucino
Miałam okropne odrosty,a nie chciałam farbować włosów na blond ponownie, bo nude już były, więc wybrałam jakieś capucino i jest ok

Ha!
I już wróciłam
MAM nie dosyt z lumpa!
Nic nie było ciekawego
Znalazłam tylko 1 rzecz śpiworek taki mięciutki,
tylko że właśnie licytuje jeden podobny
i teraz się modle, aby ktoś go przebił
Musze wykombinować jakąś zupę,
ale jaką

A i mój bebzol, on chyba stoi w miejscu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 27 Tydzien.jpg (26,5 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Śpiworek.jpg (43,7 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Śpiworekk.jpg (47,1 KB, 10 załadowań)

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 12:50   #3711
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez CarmelaSoprano Pokaż wiadomość

a co u naszej belli? kto ma do niej tel?

ja jeszcze taka znalazłam:

http://www.ziaja.com/offer/kosmetyki...mamma_mia.html

LadyInBlack super mebelki!
ja mam tel do niej, pisałam wczoraj ale nie odpisała mi.

A co o tej maści to czytałam że najlepsza jest taka która ma 100% czystej lanoliny bez żadnych dodatków czyli ta Ziajowa mogłaby być bo ona ma właśnie 100% lanoliny.

Edytowane przez beata_1988
Czas edycji: 2011-05-04 o 12:52
Stary 2011-05-04, 12:52   #3712
kalinkap13
Rozeznanie

dzien dobry

troche mnie nie bylo ale staralam sie regularnie Was podczytywac
mam do nadrobienia jeszcze zaleglosci z weekendu majowego bo mnie nie bylo,ale dam rade

gratuluje wszystkich udanych wizyt!!

ja ide teraz 16.maja zobaczymy jak Maly lobuziak urosl
w ogole tak nas nastraszyl w pt ze pojechalismy do szpitala. w poludnie zjadlam lody mcflurry z maca i potem w sumie juz nic bo caly czas brzuch mnie taaak bolal,ze zgiac sie nie moglam,ani usiedziec.na dodatek jak sie polozylismy w koncu spac to maly sie nie ruszal a zawsze byl b.aktywny wieczorem.szturalismy i nic! pojechalismy do szpitala-bo brzuch ni eprzestawal bolec nawet po lekach- zbadali mnie i na szczescie wsio ok.tetno bylo,rozwarcia brak..ale mialam zostac,ewent.jechac do domu i gdyby sie nie poprawilo wracac z ciuchami. na szczescie juz ok

karolinee ja tez mam proszek i plyn dzidziusia.chcialam zaczac prac dzisiaj ale stwierdzilam ze zabiore jednak sie za to jaokos w czerwcu - mam termin na koniec lipca. beda swiezsze
brunetka
zanka ale masz przystojnego synka i slicznie wygladasz w ciazy!
beata_1988 ale trafila Ci sie okazja z wozkiem, no brawo! heh,ja nie umiem polowac na takie okazje

ide nadrabiac..

nasze dwa szczęścia - Filipek i Fabianek
kalinkap13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 13:02   #3713
AgaGuernsey
Wtajemniczenie

GG do AgaGuernsey

Cytat:
OOO a gdzie nad morze, moze gdzies w moje okolice?

No prawie... Twoje okolice mamy zamiar zwiedzac, a "stacjonowac" bedziemy we Wladyslawowie. A moze podrzucisz co w Twoim terenie koniecznie trzeba zobaczyc?
AgaGuernsey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 13:04   #3714
BABONIK
Zadomowienie

dzień dobry

SweetAngel- ja mam astmę i alergię.jeśli masz dusznosci to ginekolog lub lekarz rodzinne może przepisac Ci wziew,który bezpiecznie można brac w ciąży,nazywa się MIFLONIDE.alergolog i pulmonolog wiele na razie nie pomogą,ponieważ w ciąży nie powinno się robic rtg płuc i spirometrii czyli dwóch badań sprawdzających zdolnosc wydechową oraz stan płuc.idź do pulmonologa przedwszystkim,ale jeśli masz duszności to koniecznie weź wziew,bo inaczej możesz dprowadzic do niedotlenienia dziecka.TO BARDZO WAŻNE! Lekarz rodziiny Ci wypisze recepte jak powiesz o co chodzi.
żeby to nie była astma

Nikoś już z nami
BABONIK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 13:10   #3715
SweetAngel1984
Zadomowienie

Cytat:
sa jeszcze masci :
- medela
- avent
- lansinoh (to sama lanolina wlasnie )
- babydream
- skarb matki (firma polecana przez miesiacznik M jak mama )
- oceanic AA
- mustela
- masc nagietkowa
- oslonki laktacyjne tez sie przydadza

a sa jeszcze kremiki do biustu dla kobiet w ciazy i karmiacych ale bardziej pielegnujace niz leczace

babonik
- oki zapytam o ten lek to mowisz zeby lepiej do pulmonologa pojsc? ale on bedize weidzal na co mam alerge? bo widzisz ja mialm testy robione 10 lat temu sa juz nei wazne i teraz nie moge ich zrobic w ciazy dlatego nie iwem czy iscd oobu czy tylko do jednego ?

Edytowane przez SweetAngel1984
Czas edycji: 2011-05-04 o 13:13
Stary 2011-05-04, 13:14   #3716
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
Ja tam sobie sama zafarbowałam , na jakieś capucino
Miałam okropne odrosty,a nie chciałam farbować włosów na blond ponownie, bo nude już były, więc wybrałam jakieś capucino i jest ok
Jaka farba robiłaś? Pokaż głowe

Cytat:
Napisane przez AgaGuernsey Pokaż wiadomość
No prawie... Twoje okolice mamy zamiar zwiedzac, a "stacjonowac" bedziemy we Wladyslawowie. A moze podrzucisz co w Twoim terenie koniecznie trzeba zobaczyc?
Do Władsławowa jezdze do gina
A jesli lubicie pojezdzic to polecam :
http://www.turystycznapolska.pl/inde...-Jana-Pawla-II
i po drodze, kawałek dalej:
http://www.turystycznapolska.pl/inde...nu-w-Szymbarku
Teraz można tam na spokojnie wejsc i coś zobaczyć, bo latem to jedna wielkaaaaa kolejkaaaaa

Stary 2011-05-04, 13:21   #3717
Lilkaa82
Rozeznanie

Sloneczko555xxx fajny wozeczek i kolorek rowniez piekny

pieleszka za wizyte i szczegolnie za dzidzie zeby wkoncu pokazało co tam chowa miedzy nozkami

karolinee1983 ja wszystkie ciuszki z lumpka jak i od kolezanek wypralam juz raz z miesiac temu w zwyklym proszku (mam termin na poczatek lipca). Teraz wysylam meza po proszek "Dzidziusia" i zaczne prac powoli juz i prasowac (tzn ja prasowac nie bede bo lezaca jestem). Ale ja dlatego ze boje sie ze moge urodzic wczesniej (mam skurcze i fenoterol i leze) a z tego co czytalam to fenoterol odstawia sie po skonczonym 36 tyg a to wypada na ok 10 czerwca wiec pozniej to nie wiadomo jak bedzie wiec wole wszytsko miec do tego czasu gotowe Ty Kochana mozesz jeszcze spokonie troche poczekac

LadyInBlack2, youyou gratuluje kolejnego tygodnia

Zaneta88 ja przed fenoterolem bralam tak jak youyoy 3x2 tabl magnezu (mialam Asmag Forte), a teraz z fenoterolem mam 2x1 tabl wiec mozesz zwiekszyc spokojnie

kasshia Ban stały ? ?

Natka_ trzymam za dobre wiadomosci w pracy !!!

agulaaabar to ze masz grupe krwi wpisana w karte ciazy i podbita przez gin to nic, tak przynajmniej powiedziala moja ginka wlasnie przy wpisywaniu i podbijaniu, że i tak mamy obowiazek miec przy karcie ciazy zawsze orginał wyniku badania grupy krwi

Vaniliova11 gratki udanej wizyty ciesze sie ze wszystko pozamykane

Karolinka ur. 19.06.2011r. - 52cm i 2700g szczęścia

24 tyg - 6770g

Jestem żoną mojego męża
Mamo, Tato ! - A ja rosnę i rosnę...

Edytowane przez Lilkaa82
Czas edycji: 2011-05-04 o 13:26
Lilkaa82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 13:21   #3718
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Cytat:
- oslonki laktacyjne tez sie przydadza
Planuje kupić, zeby mieć tak w razie czego, koszt to ok 12 zł, wiec wiele nie strace jak nie uzyje.

Stary 2011-05-04, 13:25   #3719
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

lecę gotować

będzie barszcz biały bo tż bardzo lubi
a na drugie i na jutro mięsko duszone w sosie z zmieniaczkami jutro musze na seminarium jechać a tak mi się nie chce... a jak wróce to już będę miała obiadek gotowy - a prędko pewnie nie wróce jak się rozgadamy ze Słoneczkiem i Mariną

mam nadzieję że pamiętacie dziewczynki o spotkaniu jutro?
ok.13-13.30 w Dwóch Mostach może ciut później - zależy na jakiego busa z Rzeszowa się wyrobię po seminarium

edit: za co kasshia ma Ban stały ? patrząc na historię jej postów to przecież pisała tylko u nas ostatnio... nie rozumiem co przeskrobała że ją tak ukarali...

Edytowane przez beata_1988
Czas edycji: 2011-05-04 o 13:30
Stary 2011-05-04, 13:25   #3720
agulaaabar
Zakorzenienie

Cytat:
Gratki za wizyte super, ze wszystko ok

Cytat:

I co się u diabła dzieje ze Scio?!?!?!?
Od tej pory gdy narzekała na swędzenie i martwiła się swoim stanem, nie pojawiła się już ani razu Ma ktoś z nią kontakt?
Coś mi świta że przez długi weekend miało jej nie być na forum

Bratu udało się dostać ten Prenalen w jakiejś mini apteczce u siebie w miasteczku wróciliśmy z zakupów, idę robić zupe pieczarkową i pierogi ruskie na obiad. Jeszcze dzisiaj brat z narzeczoną mają przyjechać i moja psiapsióła po południu....... a tak nie mam siły na goście że szok

Mąż już pobiegł tworzyć kostkę hehe

A chwaliłam się wczoraj że o 22 robiłam gofry? tak mi się chciało że masarka.... no i zrobiłam te gofry, wlewam do gofrownicy, a tu wszystko rośnie i się bokami wylewa! jak otworzyłam to zostało tylko zeskrobać to co zostało.... wlewam drugi - to samo! ja już łzy w oczach że nici z gofrów a mąż z pełnym spokojem "kochanie a dodalaś mąke?" rzecz jasna że nie..... miał ze mnie polewkę cały wieczór.... ale gofry były pyszne

Czas na zmiany !
25:0
30:12
Zakończone: 2
agulaaabar jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości